Pereiti prie turinio

sport

Nariai
  • Pranešimai

    771
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

  • Atsiliepimai

    0%

Reputacijos išklotinė

  1. Patinka
    sport sureagavo į Mindaugas Lietuva prieš ir po krizės   
    Kadangi šioje temoje buvo pilną statistikų, tai norėčiau atkreipti dėmesį, jog su statistika galima labai lengvai žaisti, tai yra lyginti su nesvarbiais dalykais arba imti laikotarpius, kurie buvo įtakoti kai ko kito.
    Norint pagrįsti statistiką, būtina tirti kelis nepriklausomus veiksnius ir žiūrėti koreliaciją, o ne tik į grafikus.
    Puikus pavyzdys statistikos:
    http://img.gawkerassets.com/img/18calq4ybym0sjpg/ku-xlarge.jpg
  2. Patinka
    sport sureagavo į Arvydas Referendumas - Tautos valia   
    man labai patikusi mintis, žiūrėti nuo 18:53
     

  3. Patinka
    sport gavo reakciją nuo ITaptarnavimas Referendumas - Tautos valia   
    Referendumo iniciatoriai kviečia į mitingą „Apginkime Žemę ir Tautos Valią“
     
    2013.12.15 +/-13.00 val.
     
     
    http://alkas.lt/2013/12/13/referendumo-iniciatoriai-kviecia-i-mitinga-apginkime-zeme-ir-tautos-valia-tiesiogines-transliacijos/
     
     
    Be jokiu abejoniu visi judam ten!!!
  4. Patinka
    sport sureagavo į Arvydas Referendumas - Tautos valia   
  5. Patinka
    sport sureagavo į Arvydas Referendumas - Tautos valia   
    Dar šiek tiek informacijos:
     
    Apie metodiką

     
    Apie "įspūdį"

  6. Patinka
    sport sureagavo į Savanoris13 Referendumas - Tautos valia   
    Aha, brokuoja "vieną kitą, vieną kitą, vieną kitą"... Dešimt tokių vienų kitų ir jau žiūrėk nesusidaro 300 tūkst... Atstovėt reiks tuos parašus turbūt, bet manau pavyks.
     
    O šiaip tai DŽIUGU, kad partijos buvo pagydytos. TT ir konservatoriai jau savo vietoj. Mane tie TT labai nervino su savo strategija sužlugdyt parašų rinkimą. Mazuronis džiūgavo, kad nesigaus, bet jis tipo gi neprieštarauja:
     
    http://ekologija.blogas.lt/aplinkos-ministras-%E2%80%9Ezemes-pardavimas-yra-neisvengiamas%E2%80%9C-26024.html
    "Šiandien mes turime galimybę tik jeigu Seimas priima sprendimą, o daugiau galimybių nėra, todėl kad surinkt tuos parašus, akivaizdu, kad yra neįmanoma, nes kiek žmonių yra išvykę."
    O tikrasis veidas:
    Partijos "bosai" siuntinėja ###### parašų rinkėjus
    http://www.silutesetazinios.lt/34521/silutes-tarybos-narys-gintaras-bruzas-%E2%80%9Epusk-na-ui%E2%80%9C-video/
    Pats Mazuronis nesirašo, "partija svarbiau", "mes pasitarsim, spręsim":

     
    Taigi, pasitarė ir nusprendė šitaip... Gražulis atseit padės Seime referendumą paskelbt parašų skaičiui sumažint. Paksas apie kažkokį kitą referendumą vapalioja, jie patys tipo rinks gi parašus. Atseit, jumis pasirūpinsim "iš viršaus". Gal kažkiek žmonių suklaidino ir parašų sumažino. Bet pasirodo suklydo, parašai SURINKTI, pagydėm rupūžes. :D
     
    Dėl konservų, tai jie labai stengėsi savo partijos narius paveikt:
    http://www.tiesos.lt/index.php/tinklarastis/straipsnis/konservatoriaus-atmintine-tautos-referendumo-isvakarese
    Kiekvienam nusiuntė parašo atsisakymo formą, laišką. Jų narių turbūt ~15 tūkst. Ne paslaptis turbūt, kad koks trečdalis pasirašė referendumui, tai keli tūkst. Ką gi, neseniai Vaigauskas sakė, kiek yra atsisakiusių. Buvo įdomu - pasirodo 15-20 žmonių. Paskui patikslino, kad viso 15 žmonių. :) Antros partijos viršūnės pagydytos, valio.
     
    Dabar DP eilė. Taigi, Uspaskichas ~2003 metus pats rinko parašus referendumui, surinko ~330 tūkst. Aišku, metė pinigus ir t.t. savo stiliuj. Kai pradėjo tikrint, tai nespėjo pusės parašų peržiūrėt, jau buvo ~90 tūkst. atmesta... Jis ten bandė kažką vaidint, kad skriaudžia, bet galiausiai sutiko nekelt bangų ir užtilo. Kiek girdėjau, tai jie normaliai gal net 100 tūkst. nesurinko. Didžioji dalis lapų viena ranka prirašyta, keli tūkst. mirusių žmonių duomenys ir pan. Jei Vaigauskas 2003 m. melavo, taigi galėjo aiškintis, įrodyt teisybę. Kažkodėl nenorėjo. Dabar DP buvo nurodyta parašų nedėt, o Uspaskich sakė kažkuriems renkantiems "grįšiu iš Rusijos, padarysiu viską, kad tokio š*do kaip jūs ant Lietuvos nebūtų". Na, vienu žodžiu "neparėmė". :) Dabar jei VRK pripažins, kad surinkom 300 tūkst. gerų parašų, tai ir šitas veikėjas bus pagydytas. Reiškia, jis rinkdamas sukčiavo, kažką pinigais susukt bandė ir nepavyko. O pas mus be pinigų viskas bus pavykę, tai bus oficialiai pripažinta ir Įrodyta. Moralinė pergalė. ;)
     
    Dar lieka socdemų ir piniguočių sąjunga. Su šitais labai sunku bus "špaguotis", tik prieš referendumą savo galią parodys... Dabar geriau negalvot..
     
    Dabar ginsim parašus... Jau mano studentei net siūlė tikrint parašus, ten jiems neužtenka žmonių VRK. Gaila, kad mūsiškė diplominį rašo, tai atsisakė. Būčiau tikrai atleidęs porai savaičių. Būtų normaliai patikrinus, be piktybinių priekabių. :) Matysim.
  7. Patinka
    sport sureagavo į Savanoris13 Referendumas - Tautos valia   
    Giedriau, čia yra MŪSŲ, Lietuvos piliečių turtas. Ne jūsų partijos.
     
    1. Aš balsuosiu UŽ konstitucijos sugrąžinimą į pirminį variantą. Už visišką žemės pardavimo uždraudimą. Jokių laikotarpių nebus, atidėjimų nereikia, pamirškit. Net jeigu jūs sudėsit saugiklius ir normaliai padarysit, tai visiškai nieko nekeičia. Nes tie saugikliai bus iškart panaikinti, jei nelaimės referendumas. Aiškūs jūs tipai.
    2. Čia MŪSŲ žemė. Lietuvos piliečių. Taigi, mes esam pilnateisiai savininkai, ir turim savo interesus išlaikyt turtą. O jūs norit tą turtą atimti ir pasipelnyti. Tai va, jūs esat geidžiantys svetimo turto žmonės, ir Lietuvos Žemės savininkų interesai yra šiuo atveju aukščiau, labai teisingai ten parašei. :)
    3-4. Mes turim puikų pavyzdį apie atseit tas investicijas ir "darbo vietų kūrimą". Jūs pardavėt visa kita, užsieniečiai užvaldė šalies ūkį. Būtent dėl užsieniečių interesų tenkinimo ir tokių veikėjų kaip jūs, dabar Lietuvos padėtis ir yra kritiška. Ir jūs norit lygiai taip pat žemę išparduot? Pasilik patarimus sau, užtenka.
    5-6. Čia fobijos tik pas tave, kad nepavyks turto Lietuvos parduot. Žemės atpirkti bus neįmanoma, praradimas visiems laikams. O tai, kad tokia žemė liks Lietuvoje yra mums žymiai blogiau, būsim išstumti iš savo šalies. Bet jūs turbūt to ir siekiat, ar ne taip?
    7. Na va, viskas aišku kodėl stengiatės. Čia JUMS ta parama rūpi, viskas numatyta kaip pasipelnysit, teisingai? Finansavimas jums (partijų įtakojamam tinklui), o Mums, Lietuvai ir jos piliečiams skolos, taip? Gudruti, pirmiausiai reikia aiškiai atskirt "mus" ir "jus". Tai Jūs prisiėmėt savo įsipareigojimus, patys vykdykit, verskitės nors per galvą, mums neįdomu. Neturim mes jokių įsipareigojimų, o jūs kalbėkit už save.
     
    Pritariančių referendumui tikslai yra naudingi valstybei. Iš tiesų žalingi esat jūs, tai visiškai akivaizdu, mes turim 20 metų valstybės veiklos rezultatą su tokia politika. Taigi, dabar jums pagaliau bus padaryta žala ir jūsų veikla bus sustabdyta, bent taip tikiuosi... ;) Mes pradedam valdyt SAVO turtą, žmonių pasirinkimo valia. OK? :D
  8. Patinka
    sport sureagavo į Savanoris13 Referendumas - Tautos valia   
    Berniuk, klausyk, savo abrakadabromis čia netrolink, gerai? :) Konstituciją paskaityk, gal padės susigaudyt, kas čia yra tikrieji šeimininkai. Tos visiškos nesąmonės (kaip čia viskas gerai) matau paveikė tik 4 žmones, kurie pliusus uždėjo. Aš jums siūlau - neklausykit šitų pasakaičių, čia demagogija ir melas, nieko daugiau. Aš galiu labai paprastai visiems paaiškint, nors nesu ekonomistas. Norisi? Pirmyn.
     
    Apie Mažeikių naftą... Gerai, įmesk skaičius KIEK sumoka ir kiek lenkai gauna pelno. Tas pelnas yra tik todėl, kad benzino kainos pas mus didžiausios Europoj, gal ir pasaulyje. Savo šalyje turėdami tokią įmonę mes apiplėšinėjam savo žmones, kad lenkai pasidarytų pelno. Dar daugiau, jie pastoviai šantažuoja - statykit kažkokius privažiavimus, mokesčių lengvatos mums ir taip toliau. Jei ne - parduos rusams. Čia normali padėtis? Tokios va vakariečių investicijos - dirbkit jų naudai, kad pelno turėtų, jei ne - Rusijai atiduos čia viską. Istorijoj jau taip buvo - Žečpospolitoj. Čia labai panašu. Atsiveža dvarų valdytojus (panus), o lietuviai turi jiems dirbt ir klausyt nurodymų (nes chamai). Galiausia nualinta teritorija atiteko Rusijai. Taip, esi teisus, užsienio "investicijos" yra blogis, nes ne jos maitina mus, o mes maitinam tas užsienio "investicijas", likdami vargšais (apskritai, ar žinai, kas yra INVESTICIJOS ir ką tai reiškia?).
     
    "Augimas - sparčiausias ES"... Tau su galva gerai viskas? "Sparčiai vejamės tokias šalis kaip Graikija"... Hahaha, kurgi ne... :) Klausyk, valstybė neturi JOKIO augimo, ji pastoviai eina į minusą! Apie BVP ir dar kažkokius niekus bobutėms papasakok... Tikrasis mūsų rezultatas yra minusinis, tai puikiai atspindi auganti skola. Būtent tas tipo "augimas" į skolą ir transformuojasi. Atėjo, sakykim, užsienio įmonės, išnaudojo Lietuvos žmones už centus, pasidarė pelno, jį įskaičiavo į BVP. Tas visas brudas yra skaičiuojams į BVP. Visi jokios vertės nesukuriantys atseit ekonomistai, sumauti biurokratai, nesukuriantys produkto, tie tušti pinigai, kuriais EU pinigų spausdintojai išnaudoja Lietuvos žmones ir pasidaro tikrus pinigus. Juk visa tai, taip pat "BėVėPė", ką ne? :) O IŠ TIKRŲJŲ padėtis tokia: prarandam darbingo amžiaus gyventojus, žymiai darbštesnius už vakariečius. Baigiam prarasti resursus, tampame vargšais. Visos didesnės įmonės, bankai, kas tik nori parduota užsieniečiams. OK, jei tokia visiškai puiki padėtis, kodėl Lietuvos valstybė ar jos piliečiai nenusiperka tos Mažeikių naftos? Pelninga įmonė, lenkai nori parduot, tai kodėl? Ogi todėl, kad nieko nebeturim ir tas tavo BVP skaičiukas nieko nereiškia. Gamtos ištekliai senka. Miškai baigiami iškirst, išvežami parduot į Kiniją ir Lenkiją, ir t.t. Čia juk taip pat didina BVP, ar ne taip? O iš tikrųjų turtinga mūsų valstybė praranda turtą ir NYKSTA - tai katastrofa. Tame tarpe ekonominė. Kiekvienas mano minėtas rodiklis svarbesnis už BVP. Kai kažkokį BVP skaičiuot, tai proto užtenka, o kai reikia paprasčiausią balansą padaryt, kiek turto valstybė valdo, tai "mes nežinom", "neįmanoma paskaičiuot"? Čia labai paprasta. Jei kažką švaistai ir parduodi kitų turtą (šiuo atveju Tėvynę), tai žinoma, kad niekada nevesi jokio balanso, nes vogt geriausia patyliukais, ar ne? Auditą reiktų valstybėj padaryt ir suskaičiuot balansą, tada žinotume padėtį. Ekonomistas pats tipo? Tai KUR tie skaičiai (tikrasis valstybės balansas, valdomas turtas, pliusas, minusas, t.t.)? Aš, pavyzdžiui, savo įmonės puikiai žinau. O jei tu nežinai nieko tikro apie savo valstybę, tai čia nežaisk savo nieko nereiškiančiomis kreivėm, juokinga.
     
    Dabar dėl "TUI". Dabar "duj" ir suskaičiuok tikresnį dydį, gudruti, TLI (Tiesioginės LIETUVOS investicijos). Bus labai sveika pasižiūrėt, kiek mes patys padarėm investicijų, ar ne? Sėkmingos šalys juk investuoja ir pačios? :) Kodėl tu užsieniečių balansais čia rūpiniesi? Aš pasakysiu kodėl... Todėl, kad šitas TUI rodo Lietuvos gyventojų ir valstybės apiplėšimą. Nes tai atvirkščiai proporcinga TLI. Būtent, Lietuva praranda savo turtą, gyventojai tampa vargšais, nes jų turtas yra pusvelčiui nuperkamas, pavadinama TUI. Tada gyventojai priverčiami pusvelčiui dirbti tiems užsieniečiams, kad padarytų pelną. Mano srityje žmonės gauna 1,5-2 tūkst. LT į mėnesį, nors alga turėtų būt kokius keturis kartus didesnė. Taigi, tuo pačiu laikotarpiu į mane jau kreipėsi 6-7 žmonės iš tų TUI, ar negalėtų pereiti dirbti mums (TLI)? Gaila, kad mes kol kas tą įmonę vystom kaip hobį, negalim priimt pilnais etatais. Bet dabar žinom tikrą situaciją. Žmonės vos pragyvena iš to TUI, dauguma ieško, kaip mest tą darbą, o pasirinkimo nėra. Čia jūsų, sumautų užsienio vergų nuopelnas. Aukšta verslo vieta yra tik užsieniui, tai atspindi kolonizavimo ir lengvo pasipelnymo galimybes. Taigi, užsieniečiams sudarytos šiltnamio sąlygos, o lietuviams tai turbūt prasčiausios Europoj. Todėl žmonės bėga. Kubilius pats kapsules įkasinėjo tiems užsienio "investitoriams" mano srityje, ažiotažas ir sveikinimai. Daugumą gamyklos išlaidų dengia pati valstybė... Kodėl Lietuviams tų dešimčių milijonų neskiria? Čia gi mūsų pinigai, ar aš kažko nesuprantu? Tiek to, dabar greitai prasiveršim patys ir būsim tų užsieninių investicijų konkurentai. Kaip manai, mums kapsules kubiliai įkasinės, parems taip? :D Deja, jaučiu, kad lietuvių sėkmė valdžiai netgi sukels susirūpinimą. Juk mes neįeinam į TUI... Turbūt ne paslaptis iš kokių lėšų mūsų valdžia gyvena, kodėl taip pasirenka? ;)
     
    Dabar pardavus žemę, tai turbūt pamuštume pasaulio rekordą su TUI... Va kaip Ukrainoj nupirks kinai šimtus tūkst. hektarų (ten nupirko tris mln ha) ir atveš milijoną pigių kinų žemdirbių. Ir tu visas švytintis iš pasigėrėjimo pyst mums tą lentelę - MILIJONAS TUI sukurtų darbo vietų!! :D Na gerai, 500 tūkst. darbo vietų, jei skaičuojam milijonui gyventojų, o lietuvių dar kažkokiu stebuklu bus likę 2 mln... Ką, ne taip? ;) Asiliuk, baik pats bliaut ir žmones mulkint, užsiimk vertės kūrimu, naudingesne veikla. Ką pats sukūręs esi turinčio vertę, jei ne paslaptis? TIKRĄ vertę...
     
    Šiaip tai tikrai Lietuva turi perspektyvas. Sukurta daug gerų produktų, pramonė turi visas galimybes vystytis. Bet tik todėl, kad lietuviai patys yra protingi. O sumauta valdžia ir jos sprendimai, Lietuvos pardavinėjimas vietoj SAVO tikros vertės kūrimo ir Lietuvos turto gausinimo, mums tik akmuo po kaklu.
     
    Gerai, kodėl mums viešai visko neišsiaiškinti? Jei pasirašysi referendumui, dar savo visus kolegas suagituosi, aš prižadu sudalyvaut tose TV laidose, kur pasiūlė po parašų rinkimo. Vienintelė sąlyga - tiesioginis eteris, ir tada ateisim mes mokslininkai prieš valdžios politikus, bet kokius referendumo priešininkus padiskutuot, tinka? Jei nebus rimtesnių, galėsiu pasiūlyt tave, man nesunku. Atrasiu ekonomistą gerą mūsų pusėj, galės mano paprastus išaiškinimus tais tavo ekonominiais terminais susakyt, čia jokių problemų nebus. Jei jūs teisūs ir turite argumentus, taigi visų akivaizdoj įrodysit ir tiek žinių. Balsuos dauguma prieš, bet esmę žinos. ;)
     
    Ir pabaigai, tokia grynai loginė pastaba. Jeigu Lietuvai taip puikiai sekasi, tai kodėl ponaiti taip geidžiate mūsų žemę parduoti? Tegul viskas lieka kaip yra ir tuoj vartysimės gerbūvyje ("Lietuva atidirbs krizės praradimus jau kitąmet!!". :D
  9. Patinka
    sport gavo reakciją nuo Grundul Vėl arkliai   
    Taigi gaila, kad tik siandien uzmaciau, bet geriau veliau nei per velai. :)
     
    Panasu, kad legendine Maryte gryzo su nauja sistema http://mariasracingforum.com/viewtopic.php?f=17&t=11466&sid=1c49e062be667670b47f09762881b8df , nors ten isivardinus kaip kokia tai Kara(Karina) is Rygos, bet vistiek braizas panasus. Nors daugelis ir mano, kad vistik ta Maryte ne kas kitas, o AM(adrianas - cia vieni supras, o kitiems kazin ar reikia :) ).
     
    Atrodo, kad sistemele visai puikiai vaziuoja, aisku tokiu suoliu kaip praeitoj sistemoj buvo nesimato, bet ir sistema kita ir su banku galima ziuretis pagal galimybes.
    Taigi kaip sakant kam idomu - tai galima zengt koja kojon su ta sistemele ir tiketis grazaus pliuso. :)
  10. Patinka
    sport sureagavo į Arvydas Referendumas - Tautos valia   
    ech :rolleyes: Kalba eina ne apie "miesčionių žemes", o apie žemės ūkiui tinkamas žemes ;)
     
    Man atrodo Jūs nei vienas nepagavote pagrindinės minties. Užsieniečiai dabar gali pirkti žemę ir verstis žemdirbyste be problemų, tik vat mokesčius iš veiklos tenka mokėti pas mus. O atsivėrus keliams "neapribojant" pirki žemę, mokesčiai bus mokami toje valstybėje, kur bus "užsieniečio ūkis" - žinoma ne Lietuvoje :) Čia viena.
     
    Antra - užsieniečių ūkininkai yra gerokai pajėgesni ir gauna didesnes išmokas, tad jiems įsigyti žemes nebus sudėtinga, mokės gerokai daugiau nei dabar mūsų ūkininkai pajėgūs mokėti. Tad žemės kaina kils, o išmokos liks tos pačios, tad lietuvių ūkininkui pasiėmusiam paskolų ir prisipirkus technikos vienintelis kelias į bankrotą.
     
    Ar tikrai norime sužlugdyti dabartinius ūkius, kurie moka mokesčius Lietuvoje? :huh:
     
    p.s. nemačiau nei vieno ūkininko ar glaudžiai su žemės ūkiu susijusia veiklą vykdančio verslininko, kuris pritartų žemės pardavimui užsieniečiams :)
     
    pagrinde oponuoja tik NEO Liberalinių pažiūrų "miesčionys". Kuriu pagrindinis argumentas - mano "daiktas" ką noriu tą ir darau. Bet nepasigilina į esmę, kaip gyvens agrarinė šalis po ES prievolės įgyvendinimo :)
  11. Patinka
    sport sureagavo į Savanoris13 Referendumas - Tautos valia   
    Knopke, nelabai teisingai rašai, tiksliau rašai esamą padėtį atvirkščiai ir tai yra akivaizdu. Pirmiausia, dėl tautos turėtų būti baudžiama už tokius pasisakymus, nes tai yra lietuvių tautos niekinimas, žeminimas ir pan., pagaliau siūlymas atimti jos teises, įtvirtintas konstitucijoj ir t.t., bet čia ne esminis, velniai nematė. Aš negaliu pasakyt apie visą Lietuvą, nes visų nepažįstu, bet maždaug nuspėti galiu. Aš pats surinkau maždaug apie 300 parašų šiam referendumui, būčiau daugiau surinkęs, deja, laiko neturiu. Taigi, iš mano bendradarbių, pažįstamų ir pan. pasirašė 70-90%. Šiaip norėjo pasirašyt >90%, bet neturėjo dokumento, ar kitur pasirašę buvo, tai negaliu užtikrint, nes su žvake pasirašant nestovėjau. Daugelis labai teisingus argumentus išsakė, protingai mąsto žmonės. Na, gal mano draugai skiriasi nuo tautos, nes daugelis išradėjai, mokslininkai, aukštesnis IQ, kaip sakoma. Bet, aš dar kitų paklausiau parašų rinkėjų pažįstamų, kurie kartu >1000 parašų surinko ir įvertinimai panašūs, gal kiek mažesnis pasirašiusių procentas. Dar net perėjau pora laiptinių, pažiūrėt ar kartais neklystu. Na, nepažįstamų žmonių gal 50-60% pasirašė, bet dauguma pritarė. Man pagrindinis patikęs momentas buvo, kad žmonės mąsto. Kai kuriem nepritarusiems pagarba už argumentus ir mąstymą. Bendrai paėmus, aš buvau nustebęs, kad mūsų tauta yra mąstanti ir tikrai protingesnė, ar bent išmintingesnė už visus Seimūnus. Pagaliau, tie patys emigravę lietuviai puikūs darbuotojai, jais užsieniečiai dažnai neatsidžiaugia. Net nėra kalbos, ar jie imtų į darbą pakistaniečius, kinus, indus, ar lietuvius. Mes darbštūs žmonės. Na, o moksle išvis lietuviams beveik lygių nėra su tuo darbu užsieny, bent jau mano srityje. Taigi, nevertindamas savo tautos lankstai lazdą, persistengei.
     
    Dabar dėl rinkimų. Čia faktas, kad su valdžia mums nepasisekė. Bet juk tai tik valdžios problema, kuri priima sprendimus, tauta sprendimų iki šiol beveik jokių nepriėmė. Tai tu valdžią kaltink, tuos nusikaltėlius, Sausio 13-os aukų niekintojus ir t.t. Aišku, paklausi tada kodėl juos išrenka? Labai paprastas reikalas. Žmonės tokių nerenka. :) Kiekvienas toks veikėjas tikrai per rinkimus neprisistato nusikaltėliu, neniekina sausio 13-os, neatstovauja Kremliaus interesams, moterelės kalba iš lankstinukų gražia kitų parašyta kalba ir t.t. Jau po to išlenda visi reikalai. Tavo punktuose yra vienas teisingas, kuriame telpa visi. "Ciniškai tautiečiams meluojančių"... Absoliuti dauguma išrenkamųjų yra tobulai įvaldę demagogijos meną, stengiasi esminių momentų neminėt, pritaria viskam, praktiškai šoka viliotinį. Paskui jie rinkėjus apgauna, labai subtiliai, bet padaro priešingai, negu skelbė savo rinkiminiuose lozunguose. Mes net negaunam informacijos, ką iš tikrųjų koks nors įstatymas reiškia. Žiniasklaida jų rankose. Aš, pavyzdžiui, tiesiog negalėjaui patikėt, kai pažiūrėjau tą Konstitucinį įstatymą, KAS galės pirkt žemę Lietuvoj nuo 2014 gegužės 1-os. Pasakyk valstybes, kurių piliečiai galės laisvai pirkt, patys net neatvažiuodami. Susimausi tuoj pat, ir tai normalu, nes valdininkai nutyli net tokio svarbaus įstatymo, kaip KONSTITUCINIS, prasmę. Aš galiu pripažint, kad vadinama atstovaujama demokratija Lietuvoj visiškai žlugo, bet nesakau, kad tai savaime bloga santvarka. Mes tikrai turime svarių priežasčių tam. Paprasčiausiai senoji nomenkaltūra (ta pati, Kremliaus) pasikeitė vėliavas ir užvaldė Lietuvos resursus, tada grįžo į valdžią. Tai tobuli "Kvislingai". Kiekvienas daro ką sugeba geriausiai. Dabar kolaboruoja su ES ar dar velniai žino kuo. Bet mums (Tėvynės labui) nedirba. Ir nedaugelis valstybių pasaulyje paveldėjo tokį "turtą" valdžios pavidalu, todėl nereikia ant tautos visko kabint, lietuviai dar gerai tvarkosi... Šitoj situacijoj yra vienintelis teisingas sprendimas, kad tauta valstybėje perimtų tiesioginį valdymą. Šveicarai išvis beveik visus klausimus sprendžia referendumais, ir pakankamai gerai gyvena. Nereikia nei ES su tom "paramom" (iš tikro tai ūkio žlugdymas ir varymas valstybės skolon), nei nieko. Ir čia tikrai ne dėl bankų. Nebūtų šveicarai turėję tokių tiesioginio valdymo tradicijų, nebūtų nei bankų, nei gerbūvio, nieko. Prastai tautai gal ir taip, referendumai nepadės. Bet aš laikau lietuvius protingesniais už šveicarus. :) Čia gal perlenkiau, bet mūsų šansai dideli. Iš mūsų konkurentų galiu išskirt tik Japoniją, Kanadą, Šveicariją. Tai VISKAS. Aš dabar negaliu pateikt viešų įrodymų, tačiau ateis dar laikas. tik vienas dalykas mums neleidžia jiems "parodyti" jau dabar - mūsų sąlygos yra nepalyginamos. Todėl aš suinteresuotas, kad mūsų valdžia (Seimas) būtų labiau nušalinti nuo sprendimų priėmimo. Visos Lietuvos problemos per 20 metų yra pagrinde valdininkų darbo rezultatas. Jei jūs toliau norit šitą situaciją plėtot iki valstybės žlugimo, aš jums pasakysiu panašiai ATGAL - jūs visiški idiotai... ;)
     
    Aš nelabai suprantu tų užuominų, kad "galima neparduoti jau dabar"... Čia reikia suprast, kad kažkada Tėvynės išdavikai LIEPS parduot savo žemes užsieniečiams? Čia kaip sovietinių laikų žemės atėmimas, suvarant į kolchozą dirbti užsienio valstybės naudai? Na, aš vertinu juodą humorą, bet nelabai suvokiu, koks malonumas šaipytis - juk iš savęs šaipotės, jei Lietuvos piliečiai. Aš dabar nejaučiu potraukio nei mazochizmui, nei Stokholmo sindromui, linkiu ir jum. Atsakymas būtų toks: dabar negalima parduot savo žemės užsieniečiams, ir reikia siekti, kad ateity būtų negalima, o gal ir niekada!
     
    P.S. Berašydamas kažkaip supratau, kad Knopkius pakankamai protingas, turi normalų požiūrį. Būti nepatenkintu tokia atstovaujamąja demokratija yra teisingo žmogaus (visom prasmėm) bruožas. Prasta situacija reikia piktintis ir ją reikia būtinai keisti. Bet, Knopkiau, patikėk čia nėra sprendimas naikint savo valstybę ir atiduot užsieniui viską, liekant patiems vargšais. Jei nuspręsi taip, tada tu padėsi tiems valdininkams įgyvendinti savo tikslą. Jie tikrai to siekė, mes ne šiaip buvome TAIP valdomi... Grąžink tautai valdžią, greitai pamatysi rezultatą. Eik pasirašyk, tuo pačiu bus įtvirtintas Seimo nušalinimas nuo sprendimų, nes ne tik užteks 100 tūkst. kitiems referendumas, bet netgi Seimas NEGALĖS PAKEISTI SPRENDIMŲ, čia ir už tai pasirašysi, kad būtų balsuojama. Man reikia Tavo parašo, reikalas už Milijoną, rimtai...
  12. Patinka
    sport sureagavo į Savanoris13 Referendumas - Tautos valia   
    Aš netyčia pamačiau šitą temą ir pasibaisėjau tokiais atsakymais, netgi prisijungiau, kad parašyti... Žmonės, ar Jūsų smegenys nors kiek veikia? Ir jūs tikitės kažkokį verslą kurti, uždirbti, gerai gyventi, nuveikti kažką turinčio vertę?!
     
    tiems, kas čia rašo, kad parduotos žemės niekas neišves, siūlyčiau parduoti savo namus - jų taip pat niekas neišveš. Tik jūs ten nebegyvensit, gal dar pabūsit laikinais įnamiais. Paskui tik pastumdėlių vaidmuo. Aš jums verslo terminais paaiškinsiu, jeigu jums tokie akivaizdūs dalykai "nedaeina". Jeigu nebus referendumo ir valdžia įteisins Lietuvos žemės pardavimą, tai reiškia Lietuvos piliečių išskirtinių teisių į Lietuvos teritorijos nuosavybę praradimą. Čia panašiai kaip versle prarasti patentą, ar kažkokias kitas išskirtines teises. Valstybę galima laikyti savotiška akcine bendrove, kurios akcininkai - piliečiai. Lietuvos žemė dabar mažomis rinkos kainomis kainuoja maždaug 50-100 mlrd. Lt. Kaina yra mažesnė, negu Vakarų valstybėse mažiausiai 5 kartus, jeigu ne 10 kartų. Be to, šis turtas sukuria vertę, tarkim per 10 metų normaliai dirbant žemė atsipirktų. Maža to, jis nenuvertėja, neturi jokių amortizacinių atskaitymų. Taigi, iš tikrųjų visa tai pinigais galima įvertint 0,5 trln. Lt ar netgi daugiau... Lietuvos Respublikos pilietybė užtikrina, kad šis turtas bus naudojams tik išskirtinai mūsų, Lietuvos piliečių, bendruomenėje. Dabar teisės bus atimtos ir padarytos viso pasaulio žmonių. Be jokių saugiklių bus parduodama ES, NATO, EBPO (priklauso pusė pasaulio valstybių) ir bet kuriam ne Lietuvos piliečiui, turinčiam nuolatinę gyvenimo vietą Lietuvoj (galima gaut pažymą už 7 tūkst Lt bet kam). Taigi, priklausys visiems žmonėms. Mums, kaip piliečių bendruomenei tai reiškia ~0,5 trln. Lt bendro turto praradimą. Čia panašiai, kaip AB būtų panaikintos akcijos ir turtą galėtų iš varžytinių supirkti kas nori. Jei mums pavyktų išsaugoti savo teises referendumo būdu, tai kiekvienas parašas būtų virš Milijono Lt vertės (skaičiuot mokat?). Jeigu jūs manot, kad keli tūkst. Lt gauti už parduotą užsieniečiams žemę yra pakankamas užmokestis atsisakyt savo valstybės užtikrinamų išskirtinių teisių į savo Tėvynę, kurios lai būna net pinigais įvertinamos milijonais, tai aš esu nusivylęs jūsų protiniais sugebėjimais, ponai. :(
     
    Čia ekonominiai skaičiavimai yra netgi pačioj paskutinėj vietoj. IŠ esmės mes netenkam savo Valstybės. Lietuvos valstybei žemė yra paskutinis turtas, kuris mums visiems priklauso išskirtinėmis teisėmis. Visa kita jau parduodama užsieniečiams, kurie daugelį sričių "įsisavino" ir tai yra nebe Lietuvos turtas. Jei mes netenkame paskutinio savo turto, tada Lietuvos piliečiams niekas nebepriklauso. Pasaulio piliečiai gali lygiai tokiom pačiom teisėm pirkt-parduot Lietuvoje viską. Kas atsitinka su bendrove, kai jai jau niekas nepriklauso išskirtinėmis teisėmis? Tokia bendrovė nebeturi prasmės, ji uždaroma. Valstybės po šio veiksmo faktiškai galutinai nebelieka. Nebėra prasmės turėti Lietuvos Respublikos pilietybę. Pavyzdžiui, būdamas lenku Lietuvoj, aš galėčiau imt Lenkijos pilietybę, nes koks man skirtumas? Žemę, kaip ir bet ką kita aš galėsiu pirkt lygiai tokiom pat teisėm, kaip LR piliečiai. T.y. Lietuvos pilietybė man naudos nebeduoda. Vienintelis, kas liks, tai Lietuvos valdžia, kuri dar bus iškirtinai Lietuvos sumautas turtas. Tačiau, šitas "turtas" mums pridarė tiek skolų ir privedė tautą prie išnykimo ribos per rekordiškai trumpą laiką. Kartais pagalvoji, kad emigraciją skatino specialiai. Juk su tokiu absurdišku argumentu "žemė dirvonuoja" dabar lengviau Lietuvą parduot visiškai ir lengvai pasipelnyt. Taigi, valstybė užsidaro. Aš pats verslininkas, bet man pinigai šitoj vietoj mažiausiai rūpi. Jūs pagalvokit, ta bendrovė "Lietuvos valstybė" buvo kurta TŪKSTANČIUS metų. Mūs pagimdžiusios kartų kartos dirbo ir kovojo, kad mes turėtume šį turtą. Išskirtines savo teises. IR man sunku pasidaro, kai pagalvoju, kad mano sūnūs eis prašyti darbo pas užsieniečius, kurie čia valdys viską. Duos kelis juanius, ar dolerius, eurus ir turės dirbt. Jeigu ne - atsiveš pigesnių užsieniečių (indai, kinai), juk laisvo žmonių judėjimo niekas neribos. Kur dėtis mano vaikams? Eiti dirbti samdiniais? Vietoj to, kad turėtų žymiai geresnes sąlygas ir patys sau susikurtų sąlygas. KĄ, mes nieko neverti? Arba grįš lietuviai emigrantai iš užsienio su uždirbtais pinigais. O čia jau viskas parduota, kainos ne tik, kad kosminės, bet išvis užsienio didžiosios korporacijos niekad neparduos, per daug gera žemė... Jiem paprasčiausiai pasakys: "važiuok į Bangladešą, ten dar liko, o čia mūsų". Štai toks verslas ir "globali rinka". Tarp kitko, ar jums teko skaityti apie tikrąjį žodžio "GENOCIDAS" apibrėžimą? Pasidomėkit, pravers. Jei nenorite net normaliai skaičiuoti, tai kas čia yra tikrieji "runkeliai"?
    Aišku, galima visaip pasirinkti, tačiau ar tikrai verta naikinti bendrus mūsų namus ir mūsų vienintelį tikrą turtą? Parduoti VISKĄ?> Gerai pagalvokit, ponai...
  13. Patinka
    sport sureagavo į DJManas Referendumas - Tautos valia   
    Per visą atkurtos Nepriklausomos valstybės laikotarpį nebuvo surengtas nė vienas referendumas Tautos valia. Tik tokiu būdu galima įgyvendinti suvereniteto teisę arba visų piliečių išreikštą norą tvarkyti svarbiausius gyvenimo klausimus. Nepagrįstai didelis Konstitucijoje fiksuotas parašų skaičius labiausiai kliudo mums tai padaryti. O 2003 m. pakeistas 47 jos straipsnis visiškai panaikino Lietuvos piliečių prigimtinę teisę į savo žemę, miškus ir vidaus vandenis. Tuo tarpu užsienio šalių subjektai mūsų kraštą jau perka ir kitų metų gegužės mėnesį baigsis ES komisijos atidėtas terminas šių sandorių įteisinimui. Todėl būtina paklausti visų lietuvių, ar jie sutinka, kad mūsų maža šalis taptų kitų nuosavybe ir mes amžiams ją prarastume?! Jei šiandien to nepadarysime, referendumo iniciatyvinė grupė teigia, kad tuomet nieko negalėsime niekada...
     
    Referendumo iniciatyvinės grupės koordinatorius Pranciškus Alfredas Šliužas
    Tel. nr. 8698 02118 el.p. [email protected]
     
    Plačiau: https://www.lietuva2.lt/pasiulymas/referendumas-tautos-valia/52456a370a1d0d07e0edbcd6
  14. Patinka
    sport gavo reakciją nuo kawasaki geekstoy   
    Jeigu kam idomu, tai geektoy vel kazkuri laika nemokamas.
    Galit naudotis.
  15. Patinka
    sport gavo reakciją nuo iPauL Nauja akcija-išskūsk kaimyną   
    Is tiesu sunku ir bendrauti su zmonem kuriem iki bent jau 30 yra tolokai. Vien tik kur ka isgirdau ir jau nesu per neto platybes kaip tikra tiesa.
    Ar bent jau kuris zinot, kad didzioji musu salies sumokama akcizu dalis iskeliauja i ta isgirta eurosajunga? Pirma kart girdit? Tai niekuo ir nesidomejot. Tik klauset ka rekia ruporai. Teks nurimt ir susitaikyt, kad mes atiduodam didesne dali pinigu surinkta is kiekvieno svetimai rankai. O nuorodu tikrai nedesiu, jei jau nemokat pasidomet kaip is tiesu atrodo musu salies istatai ir isipareigojimai siandieniniam susivienijimui saliu.
    Net kogero kas valdo ta sajunga irgi nezinot? Bet tiek to, tai nera taip svarbu. Svarbiau kitkas, kad nevaldomi negalim but.
    Dabar sako nekurie cia, kad jei jau nori uzdirbt 5000 turi atnest imonei pridetine verte bent 10000. Nu vien tik juokas gali imt is tokios kalbos, nes musu salyje darbuotojas gauna(isikalkit sau i galva) ne daugiau 0.5% imones pelno ir cia tas kuris nesa liuto pelno dali ir tokiu auksiniu vietu rasti gali tik tas kuris neturi jokio vidines baimes jausmo. Ar bent kuris matet imones kurioj dirbat(-ot) skaiciukus? Ir ne tuos kurie "per klaida" nukrito ant tavo stalo. Dalintis tikrai niekas su jumis net nesusimastys. Tik issunkt. Taigi belieka dirbti sau ir ta savoka "sau" yra labai plati. Tad jeigu darbdavys tau neduoda to ko esi vertas, tai tu arba ji palieki arba suzinai kas tai pateikia pigiau ir randi savus klientus ir dirbi su jais uz mazesne kaina. Argi ne taip viskas vyksta?
     
    Tai kodel jei zmogus tai daro kaikuriose situacijose tai yra ivardyjama nelegalu?
    Apie tai, kad valdzia privalo daryti tokias akcijas nemanau, kad verta kalbeti, juk ir Vilniui kazkas isbarste plyteles nuo pagrindines gatvesm,bet juk merija cia ne prie ko.
  16. Patinka
    sport gavo reakciją nuo iPauL Nauja akcija-išskūsk kaimyną   
    Is tiesu sunku ir bendrauti su zmonem kuriem iki bent jau 30 yra tolokai. Vien tik kur ka isgirdau ir jau nesu per neto platybes kaip tikra tiesa.
    Ar bent jau kuris zinot, kad didzioji musu salies sumokama akcizu dalis iskeliauja i ta isgirta eurosajunga? Pirma kart girdit? Tai niekuo ir nesidomejot. Tik klauset ka rekia ruporai. Teks nurimt ir susitaikyt, kad mes atiduodam didesne dali pinigu surinkta is kiekvieno svetimai rankai. O nuorodu tikrai nedesiu, jei jau nemokat pasidomet kaip is tiesu atrodo musu salies istatai ir isipareigojimai siandieniniam susivienijimui saliu.
    Net kogero kas valdo ta sajunga irgi nezinot? Bet tiek to, tai nera taip svarbu. Svarbiau kitkas, kad nevaldomi negalim but.
    Dabar sako nekurie cia, kad jei jau nori uzdirbt 5000 turi atnest imonei pridetine verte bent 10000. Nu vien tik juokas gali imt is tokios kalbos, nes musu salyje darbuotojas gauna(isikalkit sau i galva) ne daugiau 0.5% imones pelno ir cia tas kuris nesa liuto pelno dali ir tokiu auksiniu vietu rasti gali tik tas kuris neturi jokio vidines baimes jausmo. Ar bent kuris matet imones kurioj dirbat(-ot) skaiciukus? Ir ne tuos kurie "per klaida" nukrito ant tavo stalo. Dalintis tikrai niekas su jumis net nesusimastys. Tik issunkt. Taigi belieka dirbti sau ir ta savoka "sau" yra labai plati. Tad jeigu darbdavys tau neduoda to ko esi vertas, tai tu arba ji palieki arba suzinai kas tai pateikia pigiau ir randi savus klientus ir dirbi su jais uz mazesne kaina. Argi ne taip viskas vyksta?
     
    Tai kodel jei zmogus tai daro kaikuriose situacijose tai yra ivardyjama nelegalu?
    Apie tai, kad valdzia privalo daryti tokias akcijas nemanau, kad verta kalbeti, juk ir Vilniui kazkas isbarste plyteles nuo pagrindines gatvesm,bet juk merija cia ne prie ko.
  17. Patinka
    sport gavo reakciją nuo iPauL Nauja akcija-išskūsk kaimyną   
    Is tiesu sunku ir bendrauti su zmonem kuriem iki bent jau 30 yra tolokai. Vien tik kur ka isgirdau ir jau nesu per neto platybes kaip tikra tiesa.
    Ar bent jau kuris zinot, kad didzioji musu salies sumokama akcizu dalis iskeliauja i ta isgirta eurosajunga? Pirma kart girdit? Tai niekuo ir nesidomejot. Tik klauset ka rekia ruporai. Teks nurimt ir susitaikyt, kad mes atiduodam didesne dali pinigu surinkta is kiekvieno svetimai rankai. O nuorodu tikrai nedesiu, jei jau nemokat pasidomet kaip is tiesu atrodo musu salies istatai ir isipareigojimai siandieniniam susivienijimui saliu.
    Net kogero kas valdo ta sajunga irgi nezinot? Bet tiek to, tai nera taip svarbu. Svarbiau kitkas, kad nevaldomi negalim but.
    Dabar sako nekurie cia, kad jei jau nori uzdirbt 5000 turi atnest imonei pridetine verte bent 10000. Nu vien tik juokas gali imt is tokios kalbos, nes musu salyje darbuotojas gauna(isikalkit sau i galva) ne daugiau 0.5% imones pelno ir cia tas kuris nesa liuto pelno dali ir tokiu auksiniu vietu rasti gali tik tas kuris neturi jokio vidines baimes jausmo. Ar bent kuris matet imones kurioj dirbat(-ot) skaiciukus? Ir ne tuos kurie "per klaida" nukrito ant tavo stalo. Dalintis tikrai niekas su jumis net nesusimastys. Tik issunkt. Taigi belieka dirbti sau ir ta savoka "sau" yra labai plati. Tad jeigu darbdavys tau neduoda to ko esi vertas, tai tu arba ji palieki arba suzinai kas tai pateikia pigiau ir randi savus klientus ir dirbi su jais uz mazesne kaina. Argi ne taip viskas vyksta?
     
    Tai kodel jei zmogus tai daro kaikuriose situacijose tai yra ivardyjama nelegalu?
    Apie tai, kad valdzia privalo daryti tokias akcijas nemanau, kad verta kalbeti, juk ir Vilniui kazkas isbarste plyteles nuo pagrindines gatvesm,bet juk merija cia ne prie ko.
  18. Patinka
    sport gavo reakciją nuo iPauL Nauja akcija-išskūsk kaimyną   
    Is tiesu sunku ir bendrauti su zmonem kuriem iki bent jau 30 yra tolokai. Vien tik kur ka isgirdau ir jau nesu per neto platybes kaip tikra tiesa.
    Ar bent jau kuris zinot, kad didzioji musu salies sumokama akcizu dalis iskeliauja i ta isgirta eurosajunga? Pirma kart girdit? Tai niekuo ir nesidomejot. Tik klauset ka rekia ruporai. Teks nurimt ir susitaikyt, kad mes atiduodam didesne dali pinigu surinkta is kiekvieno svetimai rankai. O nuorodu tikrai nedesiu, jei jau nemokat pasidomet kaip is tiesu atrodo musu salies istatai ir isipareigojimai siandieniniam susivienijimui saliu.
    Net kogero kas valdo ta sajunga irgi nezinot? Bet tiek to, tai nera taip svarbu. Svarbiau kitkas, kad nevaldomi negalim but.
    Dabar sako nekurie cia, kad jei jau nori uzdirbt 5000 turi atnest imonei pridetine verte bent 10000. Nu vien tik juokas gali imt is tokios kalbos, nes musu salyje darbuotojas gauna(isikalkit sau i galva) ne daugiau 0.5% imones pelno ir cia tas kuris nesa liuto pelno dali ir tokiu auksiniu vietu rasti gali tik tas kuris neturi jokio vidines baimes jausmo. Ar bent kuris matet imones kurioj dirbat(-ot) skaiciukus? Ir ne tuos kurie "per klaida" nukrito ant tavo stalo. Dalintis tikrai niekas su jumis net nesusimastys. Tik issunkt. Taigi belieka dirbti sau ir ta savoka "sau" yra labai plati. Tad jeigu darbdavys tau neduoda to ko esi vertas, tai tu arba ji palieki arba suzinai kas tai pateikia pigiau ir randi savus klientus ir dirbi su jais uz mazesne kaina. Argi ne taip viskas vyksta?
     
    Tai kodel jei zmogus tai daro kaikuriose situacijose tai yra ivardyjama nelegalu?
    Apie tai, kad valdzia privalo daryti tokias akcijas nemanau, kad verta kalbeti, juk ir Vilniui kazkas isbarste plyteles nuo pagrindines gatvesm,bet juk merija cia ne prie ko.
  19. Patinka
    sport gavo reakciją nuo iPauL Nauja akcija-išskūsk kaimyną   
    Is tiesu sunku ir bendrauti su zmonem kuriem iki bent jau 30 yra tolokai. Vien tik kur ka isgirdau ir jau nesu per neto platybes kaip tikra tiesa.
    Ar bent jau kuris zinot, kad didzioji musu salies sumokama akcizu dalis iskeliauja i ta isgirta eurosajunga? Pirma kart girdit? Tai niekuo ir nesidomejot. Tik klauset ka rekia ruporai. Teks nurimt ir susitaikyt, kad mes atiduodam didesne dali pinigu surinkta is kiekvieno svetimai rankai. O nuorodu tikrai nedesiu, jei jau nemokat pasidomet kaip is tiesu atrodo musu salies istatai ir isipareigojimai siandieniniam susivienijimui saliu.
    Net kogero kas valdo ta sajunga irgi nezinot? Bet tiek to, tai nera taip svarbu. Svarbiau kitkas, kad nevaldomi negalim but.
    Dabar sako nekurie cia, kad jei jau nori uzdirbt 5000 turi atnest imonei pridetine verte bent 10000. Nu vien tik juokas gali imt is tokios kalbos, nes musu salyje darbuotojas gauna(isikalkit sau i galva) ne daugiau 0.5% imones pelno ir cia tas kuris nesa liuto pelno dali ir tokiu auksiniu vietu rasti gali tik tas kuris neturi jokio vidines baimes jausmo. Ar bent kuris matet imones kurioj dirbat(-ot) skaiciukus? Ir ne tuos kurie "per klaida" nukrito ant tavo stalo. Dalintis tikrai niekas su jumis net nesusimastys. Tik issunkt. Taigi belieka dirbti sau ir ta savoka "sau" yra labai plati. Tad jeigu darbdavys tau neduoda to ko esi vertas, tai tu arba ji palieki arba suzinai kas tai pateikia pigiau ir randi savus klientus ir dirbi su jais uz mazesne kaina. Argi ne taip viskas vyksta?
     
    Tai kodel jei zmogus tai daro kaikuriose situacijose tai yra ivardyjama nelegalu?
    Apie tai, kad valdzia privalo daryti tokias akcijas nemanau, kad verta kalbeti, juk ir Vilniui kazkas isbarste plyteles nuo pagrindines gatvesm,bet juk merija cia ne prie ko.
  20. Patinka
    sport gavo reakciją nuo iPauL Nauja akcija-išskūsk kaimyną   
    Is tiesu sunku ir bendrauti su zmonem kuriem iki bent jau 30 yra tolokai. Vien tik kur ka isgirdau ir jau nesu per neto platybes kaip tikra tiesa.
    Ar bent jau kuris zinot, kad didzioji musu salies sumokama akcizu dalis iskeliauja i ta isgirta eurosajunga? Pirma kart girdit? Tai niekuo ir nesidomejot. Tik klauset ka rekia ruporai. Teks nurimt ir susitaikyt, kad mes atiduodam didesne dali pinigu surinkta is kiekvieno svetimai rankai. O nuorodu tikrai nedesiu, jei jau nemokat pasidomet kaip is tiesu atrodo musu salies istatai ir isipareigojimai siandieniniam susivienijimui saliu.
    Net kogero kas valdo ta sajunga irgi nezinot? Bet tiek to, tai nera taip svarbu. Svarbiau kitkas, kad nevaldomi negalim but.
    Dabar sako nekurie cia, kad jei jau nori uzdirbt 5000 turi atnest imonei pridetine verte bent 10000. Nu vien tik juokas gali imt is tokios kalbos, nes musu salyje darbuotojas gauna(isikalkit sau i galva) ne daugiau 0.5% imones pelno ir cia tas kuris nesa liuto pelno dali ir tokiu auksiniu vietu rasti gali tik tas kuris neturi jokio vidines baimes jausmo. Ar bent kuris matet imones kurioj dirbat(-ot) skaiciukus? Ir ne tuos kurie "per klaida" nukrito ant tavo stalo. Dalintis tikrai niekas su jumis net nesusimastys. Tik issunkt. Taigi belieka dirbti sau ir ta savoka "sau" yra labai plati. Tad jeigu darbdavys tau neduoda to ko esi vertas, tai tu arba ji palieki arba suzinai kas tai pateikia pigiau ir randi savus klientus ir dirbi su jais uz mazesne kaina. Argi ne taip viskas vyksta?
     
    Tai kodel jei zmogus tai daro kaikuriose situacijose tai yra ivardyjama nelegalu?
    Apie tai, kad valdzia privalo daryti tokias akcijas nemanau, kad verta kalbeti, juk ir Vilniui kazkas isbarste plyteles nuo pagrindines gatvesm,bet juk merija cia ne prie ko.
  21. Patinka
    sport sureagavo į ITaptarnavimas Nauja akcija-išskūsk kaimyną   
    sitas tiek neisreklamuota :) kaip tie visi seseliai...
    kitas dalykas kiek is to naudos butu... kaip ir su tais kaimynais, ar nebus skundai.lt likimas? uzsirovus ant neteisingo skundo su kokiu rimtesniu advokatu, kuri sutrukdys isiverzusi ekonomine, pagal koki nors anonimini skunda...
  22. Patinka
    sport sureagavo į yomajo Nauja akcija-išskūsk kaimyną   
    Man patiko facebook'e komentaras:
    "Kur pazymeti vagiancia valdzia?"
     
    aut. Vygantas Drazdovas
  23. Patinka
    sport gavo reakciją nuo GiGalo darbas Norvegijoje   
    Kai situacija nekokia - tai ir sumastyt kazka sunkoka, tuo labiau kai itampa buna aukstesnio lygio nei iprasta. Ir teisingai zmones daro, kad nori pabendraut su zmonem, juolab visko ir neprimastysi.
    Siokia tokia minti turiu: jeigu yra kazkiek dar uzsilike pinigu pirkit tarkim trimeri zolei pjauti ir dekit skelbima, kad tvarkot aplinka apie privacius namus, daugiabuciu kiemuose ir siaip plotuose. Tikrai sugebesit. Vienas pjauna, kitas sugrebia. Galima "pasiskolinti" nuotrauku is interneto ar pazystamu kaip graziai atrodo sutvarkyta aplinka jusu budavo tarkim Lietuvoje ir pateikti kaip pavyzdzius. O uz si darba ir sumoka nemazus pinigus. Tai galima butu ir susikurti sau darba beieskant kazko kito.
    Pasisektu kazkiek pasitaupyt, reiktu investuot i auto ir blogiausiu atveju vasaros metu aplankyt Svedija ir miskuose per uogas praeit.
  24. Patinka
    sport gavo reakciją nuo Wineris Mitingas prieš LLRA veiklą ir palengvintus egzaminus   
    Na daugiau maziau daugama pasaulio valstybiu tvarkosi taip pat ar panasiai kaip ir musiske ir zinoma tai ne kiek neguodzia tu tautu kurios taip nuvaldytos. Taciau leisti krastui valdyti kaimynui cia jau per daug. Jam juk visiskai nerupetu svetimos valdos, vienintelis rupestis siais pinigu laikais - tai ir butu kuo daugiau is to ivaldymo ispest. Galima sakyt ir dbar vyksta panasiai, bet kartos keiciasi, daug studijuojanciu svetur, net yra tu kurie nesupranta kas yra "pakisa", taciau jie sios tautos atstovai kaip ten bebutu ir tik sie zmones gali imti valdyti sava krasta. Jokiu budu svetimsaliai to negali daryti.
  25. Patinka
    sport sureagavo į Leader Skalūnų dujos   
    Kodėl tu bandai išaiškinti dalykus, kurie tiesiog neįrašyti į vergo programą?
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...