Pereiti prie turinio

2722877

Nariai
  • Pranešimai

    18
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

  • Atsiliepimai

    0%
  1. Gal atsirastu kas pakeistu man terminal poker eurus i pokerstars? Geru kursu zinoma :) pm
  2. Prie neteller ir skrill nieko neraso apie deposita, prie kreditines maciau, kad raso apie deposita. Pabandziau i neteller cashoutinti be deposito pries pora dienu, vis dar pending cashout, jei atmes arba ismokes pranesiu cia :)
  3. kaip su cashout? Bandet kas? Reikia deposito ar be deposito duoda?
  4. As irgi pries kelias dienas pabandziau, iki dabar negavau, nors raso, kad per 48 valandas turetu duoti atrodo :)
  5. Pats puikiai suprantu, kad sena informacija nera naudinga, ypac jau pliusuojanciam zaidejui, stengiuosi pasiulyti naujausia medziaga, ji nera viesa. Visa info pm, temos neseksiu.
  6. Kadangi pats visa medziaga ne uz dyka gaunu tai noreciau arba parduoti, arba pasikeisti i kita medziaga, kuri man butu naudinga, todel su pasiulymais laukiu pm :)
  7. Sveiki, jei kazka domintu nauja 45-180 turbo arba mtt video mokomoji medziaga kreipkites i pm :)
  8. Sveiki, jeigu yra zaidzianciu hyper turbo HU ir noretumet gauti mokomaja medziaga is http://www.husng.com/zzztilt-phl500-crushing-hyper-turbo-husngs parasykite pm :)
  9. Sveiki, ar yra cia zaidzianciu ar besidominciu 18 man turbo sng? Jei yra parasykit i pm, turiu neblogos mokomosios medziagos sios strukturos zaidimams :)
  10. Na uzstato turi, bet abejoju, kad nores uzstatyti del 250-300 euru kazka, nes NT nemanau, kad gera ideja uzstatyti del tokios sumos :D Tiksliau nenores ten tiek poperizmu visokiu. Pensija gauna kiekviena men tai kaip ir pajamos yra oficialios :)
  11. Sveiki, taip jau nutiko, kad pensininkui skubiai prireike trumpalaikio kredito (15-30 d.) , paprase manes pagalbos, nes mate reklamu, kad nekainuoja pirmas kreditas, kad kartais net grazinti maziau galima nei pasiemei ir t.t. Reikalinga suma 250-300 euru. Truputi permeciau greit akim populiariausias kreditu bendroves tai dauguma arba neduoda pensininkams arba duoda iki 70 metu, o mano atveju zmogui 78 metai. Gal kas zinote kur butu galima kreiptis? Nesvarbu ar internetu ar paciam pensininkui eiti i koki susitikima su paskolos daveju :) Dekui uz informacija
  12. Gal kas gali pagelbeti? Reikia prisijungti prie uk psl esant ne uk, prisijungti galima tik bunant uk teritorijoje, taigi gal kas pagelbes pasakydami kaip nemokamai trumpam pasikeisti ip ar ka? :)
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...