Pereiti prie turinio

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki,

 

Programavimu užsiemu jau ketverius metus. Kaikuriems tai atrodys ilgas laikotarpas, kaikurie tik ranka numos, bet mano manymu pakankamai žinių mano galvelėje yra norint įgyvendinti jūsų pageidavimus. Kaip jau Temos aprašyme matote, sugebu programuoti šiomis kalbomis "(x)HTML/CSS/PHP/jQuery/Ajax/SQL(MySQL)". Galiu jums sukurti tai ko jums širdis geidžia, nuo menkiausių registracijos scriptų iki modulių/tvs sistemų. Taipogi galiu integruoti automatinį mokejimai.lt/paypal atsiskaitymą. Nesu sukūręs daug projektų, vieni iš jų registracijos sistemos, kiti tiesiog scriptai, be jokio vaizdo, tad įdėsiu kelis rezultatus kurie turi šiokį tokį atvaizdį ir sudaro bendrą vaizdą.

 

http://l2.gTop.lt

http://img705.imageshack.us/img705/8156/gtoplt.png

Pilnas vaizdas: http://img163.imageshack.us/img163/2681/gtoplt.jpg

 

http://avicion.com

http://img682.imageshack.us/img682/107/avicioncom.png

Pilnas vaizdas: http://img195.imageshack.us/img195/1976/avicioncom.jpg

 

Kaina priklauso nuo darbo sudėtingumo, norėdami sužinoti daugiau informacijos ar užklausti dėl darbo rašykite AŽ arba į skype xxxdarkelfasxxx, dėkoju.

 

Paprastas scriptukas (informacijos istraukimas is mysql) leidziantis susidaryti nuomone apie kodo "isvaizda".

 

<?php
// Informacija apie duomenu baze
$mysql_host = "localhost";
$mysql_user = "root";
$mysql_password = "password";
$mysql_database = "database";

// Prisijungimas prie duomenu bazes
$local_connection = mysql_connect($mysql_host,$mysql_user,$mysql_password) or die("Duomenu bazes klaida: ".mysql_error()."");
mysql_database($mysql_database, $local_connection) or die ("Klaida bandant pasirinkti duomenu baze.");

// Duomenu istraukimas, bei atvaizdavimas
$select_members = mysql_query("SELECT `full_name`, `address`, `date_of_birth` FROM `members`;", $local_connection);
if (mysql_num_rows($select_members) == '0') {
	echo "No members found.";
} else {
	echo "<table>
		<tr>
			<td>
				Pilnas vardas
			</td>
			<td>
				Adresas
			</td>
			<td>
				Gimimo data
			</td>
		</tr>";
	while ($members = mysql_fetch_row($select_members)) {
		echo "<tr>
			<td>
				".$members['full_name']."
			</td>
			<td>
				".$members['address']."
			</td>
			<td>
				".$members['date_of_birth']."
			</td>
		</tr>";
	}
	echo "</table>";
}
?>

Redagavo paranojikas
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Sveiki,

 

Programavimu užsiemu jau ketverius metus. Kaikuriems tai atrodys ilgas laikotarpas, kaikurie tik ranka numos, bet mano manymu pakankamai žinių mano galvelėje yra norint įgyvendinti jūsų pageidavimus. Kaip jau Temos aprašyme matote, sugebu programuoti šiomis kalbomis "(x)HTML/CSS/PHP/jQuery/Ajax/SQL(MySQL)". Galiu jums sukurti tai ko jums širdis geidžia, nuo menkiausių registracijos scriptų iki modulių/tvs sistemų. Taipogi galiu integruoti automatinį mokejimai.lt/paypal atsiskaitymą. Nesu sukūręs daug projektų, vieni iš jų registracijos sistemos, kiti tiesiog scriptai, be jokio vaizdo, tad įdėsiu kelis rezultatus kurie turi šiokį tokį atvaizdį ir sudaro bendrą vaizdą.

 

http://l2.gTop.lt

http://img705.imageshack.us/img705/8156/gtoplt.png

Pilnas vaizdas: http://img163.imageshack.us/img163/2681/gtoplt.jpg

 

http://avicion.com

http://img682.imageshack.us/img682/107/avicioncom.png

Pilnas vaizdas: http://img195.imageshack.us/img195/1976/avicioncom.jpg

 

Kaina priklauso nuo darbo sudėtingumo, norėdami sužinoti daugiau informacijos ar užklausti dėl darbo rašykite AŽ arba į skype xxxdarkelfasxxx, dėkoju.

 

Paprastas scriptukas (informacijos istraukimas is mysql) leidziantis susidaryti nuomone apie kodo "isvaizda".

 

<?php
// Informacija apie duomenu baze
$mysql_host = "localhost";
$mysql_user = "root";
$mysql_password = "password";
$mysql_database = "database";

// Prisijungimas prie duomenu bazes
$local_connection = mysql_connect($mysql_host,$mysql_user,$mysql_password) or die("Duomenu bazes klaida: ".mysql_error()."");
mysql_database($mysql_database, $local_connection) or die ("Klaida bandant pasirinkti duomenu baze.");

// Duomenu istraukimas, bei atvaizdavimas
$select_members = mysql_query("SELECT `full_name`, `address`, `date_of_birth` FROM `members`;", $local_connection);
if (mysql_num_rows($select_members) == '0') {
	echo "No members found.";
} else {
	echo "<table>
		<tr>
			<td>
				Pilnas vardas
			</td>
			<td>
				Adresas
			</td>
			<td>
				Gimimo data
			</td>
		</tr>";
	while ($members = mysql_fetch_row($select_members)) {
		echo "<tr>
			<td>
				".$members['full_name']."
			</td>
			<td>
				".$members['address']."
			</td>
			<td>
				".$members['date_of_birth']."
			</td>
		</tr>";
	}
	echo "</table>";
}
?>

 

Kazin ka tu programinai 4 metus jei php koda maisai su html'u, o nenaudoji templeitus.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kad PHP su HTML maišosi, tai dar nieko (kai kas šoka ne tik taip, kaip moka, bet ir kaip smagiau šokasi) ir, šiaip, iš tokio gabaliuką kodo nieko įdomaus nepamatysi, bet kas užkliuvo, tai

 

if (mysql_num_rows($select_members) == '0')

 

Dude, wtf? Kodėl nulis kabutėse? Aš gal ko nežinau, bet jei PHP leidžia laisvai kintamųjų tipais žongliruot, tai nederėtų iš tos vargšės palaidos programavimo kalbos taip šaipytis :D

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Niekas nesako, kad aš nemoku su templeitais dirbti, aš tiesiog jų nenaudoju, o beto tikrai tokiam mažam scriptui nedėsiu templeito. Anyways, nežinau koks jums tikslas ant manęs šmeižti, bet temos kalba eina apie paslaugas, o ne mano patirtį ir tai kaip man patogiau programuoti.

Redagavo paranojikas
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Niekas nesako, kad aš nemoku su templeitais dirbti, aš tiesiog jų nenaudoju, o beto tikrai tokiam mažam scriptui nedėsiu templeito. Anyways, nežinau koks jums tikslas ant manęs šmeižti, bet temos kalba eina apie paslaugas, o ne mano patirtį ir tai kaip man patogiau programuoti.

pats kaltas kad įdėjai kodo pavyzdį. Reikėjo nieko nedėti būtum ramus dabar. parašyk man savo kainas į pm.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
  • po 2 mėnesių...
pats kaltas kad įdėjai kodo pavyzdį. Reikėjo nieko nedėti būtum ramus dabar. parašyk man savo kainas į pm.

 

Kodas kaip kodas ir as panasiu rasau.Vat nekenciu tokiu kur viska uzpainioja, bele tik sustriau atrodytu, tipo cia labai sustrai pridaro, svarbu, kad kodas gerai atrodo, o vat, kad ten vien pazeidziamumai, tai net nemato. As asmeniskai teikiu pirmenybe optimaliam ir saugiam kodui ir nesvarbu kaip jis kitiem atrodo, svarbu, kad man aisku ir veikia gerai :) Kaip sakoma, pagal isvaizda sutinkam, o pagal prota palydim :lol: Bet cia dar nieko, tas ziurejimas butu ne i zmogaus veida, o jo vidinius organus, tad nekreipkit per daug demesio i ta koda, nes vistiek nieko jus nesuprantat ten greiciausiai :) (cia uzsakovams)

 

Aisku geriau string su integer nemaisyti :)

Redagavo link
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Pilnai sutinku, svarbu veikia ir saugu... Jugi vartotojas atsidaręs browserį source mato tik HTML kodą. Taipogi dėl to if, mysql_fetch_array jugi gražina skaičių, o čia nėra jokių daugiau/mažiau tad savaime suprantama ar tu rašysi == 0 ar tu rašysi == '0' rezultatas bus taspats, nei su vienu, nei su kitu variantu kodas neveiks kitaip ir bus lygiai tiek pat saugus.

Redagavo paranojikas
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Pilnai sutinku, svarbu veikia ir saugu... Jugi vartotojas atsidaręs browserį source mato tik HTML kodą. Taipogi dėl to if, mysql_fetch_array jugi gražina skaičių, o čia nėra jokių daugiau/mažiau tad savaime suprantama ar tu rašysi == 0 ar tu rašysi == '0' rezultatas bus taspats, nei su vienu, nei su kitu variantu kodas neveiks kitaip ir bus lygiai tiek pat saugus.

 

 

Na, kol kuri tokius paprastus projektus, kurie turbūt didelio lankomumo nesulauks, tai aišku, viskas ką parašei yra gan puiku, bet jei gausi užsakymą, kuriam reiks pasistengt ar sugebėsi? ;) Bei aš manau geriau jau dirbt su framework'u ar su cms, net ir ant mažų projektų, kad atkustum, ir galėtum viską daryt kuo geriau. Tada tas darbas rašant ir rašant viską per naujo dings, nes dabar įsivaizduoju, jog neturi nei klasės kokios pasirašęs, kad nereiktų savęs kartot. Pasidomėk DRY ir KISS principais :)

 

Ir tikrai, kodo rodyt neapsimoka, nes klientui vis tiek tas pats (dažniausiai) :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Pilnai sutinku, svarbu veikia ir saugu... Jugi vartotojas atsidaręs browserį source mato tik HTML kodą.

 

Pilnai nesutinku. Kaip patinka gali rasyt programas asmeniniam naudojimui, bet NE klientui ar viesam rodymui. Tai, kad klientas nieko nesupranta apie programavima, ir gal niekada nematys to kodo, dar nereiskia, kad jam ateity neprireiks jo atnaujint ar pakeisti, ir tam jis nenusamdys kito programuotojo, kuris prasikeiks beskaitydamas neatsakingai parasyta koda. Yra programavimo standartai - pasirenki viena, ir jo laikaisi. Tikiu, kad kaip savamoksliui naujokui tai atrodo juokinga, bet protas greit ateina, kai viena diena atsiduri kitoje barikadu puseje. Tai vienok, kodel nepaklausius geru patarimu iskart?

 

Taipogi dėl to if, mysql_fetch_array jugi gražina skaičių, o čia nėra jokių daugiau/mažiau tad savaime suprantama ar tu rašysi == 0 ar tu rašysi == '0' rezultatas bus taspats, nei su vienu, nei su kitu variantu kodas neveiks kitaip ir bus lygiai tiek pat saugus.

 

Jei i koda ziuri kaip vartotojas, tuomet teisingai - rezultatas ir veikimas bus tas pats. Jei i si koda paziuretum kaip programuotojas, suprastum, jog akivaizdziai lyginimas su tekstu yra sudetingesne operacija, nei su skaiciumi.

 

Sorry uz offtopic, bet jei jau pradejom... :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nesąmonė, aš jau 4 metus kalu vinį vien tik su OOP (object orient programing), Su tokiu kodu tu pas manęs nedirbtum, paprasčiausia tau taip patogiau. Frameworkai,

<?php

$db_host;

$db_user;

 

turėtų būt masyve

$db['host'] =' ';

$db['username'] ='';

 

mysql_num_rows(...) == '0' # pas tave nulis yra string tipo, kuris konvertuojamas į int, o man tektų tokius pataisymus

#perrašyt, tiesiog dar neskiri kada ir kaip naudot. Geriau mokykis. Šaunuolis, jog stengies :)

?>

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
  • po 4 savaičių...

Nu ir kuom tie masyvai tau į puslapį atves daugiau lankytojų? Arba tarkim == 0 vietoje == '0'. Ogi niekuom, tiesiog *******ėjat, kiek męs daug suprantam ir kokie protingi męs esam... Garantuoju jog ir jūsų koduose rasčiau vietų kurios man nepatiktų.

Redagavo paranojikas
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
  • po 4 savaičių...
Nu ir kuom tie masyvai tau į puslapį atves daugiau lankytojų? Arba tarkim == 0 vietoje == '0'. Ogi niekuom, tiesiog *******ėjat, kiek męs daug suprantam ir kokie protingi męs esam... Garantuoju jog ir jūsų koduose rasčiau vietų kurios man nepatiktų.

Seip skirtumas yra, bet netoks didelis, kad reiktu kabinetis. Tikad berods tu rasei L2 balsavimo scripta, kur uz balsavimus duoda tasku. Jei taip tai ziauru. :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
  • po 2 savaičių...

Nesuvokiu kam išvis reikėjo dėti kodo pavyzdį ir kam rūpi kaip jis atrodo? Puiku, kad užkomentuotas, bet PHP visų pirmas skriptas būna echo "Sveikas, pasauli", o antras - mysql user system.

 

"sugebu programuoti šiomis kalbomis "(x)HTML/CSS/PHP/jQuery/Ajax/SQL(MySQL)""

 

Sugebi parašyti skriptuką ar moki atitinkamai programuoti? Be to, iš tavo išvardytų dalykų tik PHP yra programavimo kalba.

EDIT: Iš visko atrodai kaip vaikas, o atsakymais į pastabas tik parodai savo bukumą ir nesidomėjimą tuo, ką darai.

Redagavo www.KurkIT.lt
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
  • Dabar naršo   0 narių

    Nei vienas registruotas narys šiuo metu nežiūri šio puslapio.

×
×
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.