Pereiti prie turinio

Rekomenduojami pranešimai

mp3dainos.net - svetaine kaip ir veikia ,bet dar reikia kelias smulkmenas sutvarkyt. Kadangi visi mp3 dainu saitus labai peikia tai net nzn ar verta ji uzbaiginet. Kaip manot ar verta si saita uzbaiginet? Laukiu pasiulimu ir kritikos . Redagavo terabite
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
mp3dainos.net - svetaine kaip ir veikia ,bet dar reikia kelias smulkmenas sutvarkyt. Kadangi visi mp3 dainu saitus labai peikia tai net nzn ar verta ji uzbaiginet. Kaip manot ar verta si saita uzbaiginet? Laukiu pasiulimu ir kritikos .

 

Man patinka,man reikia,o cia jau uzbaigta?nebus jokiu kategoriju?Labai gerai kad paprastas ir reklamu nera,niekas neatitraukia demesio ir neerzina ;) Kategorijas turiu raumenyje,kad kuo bendriau,o gal ir kuo tiksliau,net nzn,as tikrai uzeiciau daznokai,jei butu labai paprasta naviguoti ir lengva surasti kas man patinka.

 

Peace

Redagavo jaguarxj1
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Ir kodėl tavo svetainė tarkim geresnė nei mp3talpykla.com ?

Domenas geresnis ;) as vat viena kart perskaiciau ir isiminiau :D

 

Beto zmogus ir nesako kad ji geresne/ar blogesne.Paziurejau mp3talpykla.com,na irgi nieko,bet ir pirma kart uzejus net akys raibsta...

 

Peace

Redagavo jaguarxj1
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
  • po 5 savaičių...

Seiktiek atnaujinau svetaine, atsirado : daininku sarasas, dainu kategorijos, vaizdo klipai, rodo panases dainas. Taippat dainas galima atsisiusti ivaire kokybe pvz http://mp3dainos.net/#!/Kaskade-feat.-...Life-Remix)-mp3 ,beto saite atsirado siektiek ajaxo, taigi butu malonu jiegu ivertintumete saita po updeito.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Kokią čia sistema?

Jeigu paliktum viska, kaip yra, be jokių reklamų. Tik reiktu kategoriju tokių (House, Pop) ir pareklamavus turetu gerai išpopuliareti, nes svetaine tai super.

sistema mano kurta (unikali), seip dar svetainei ideju turiu kurias tikriausiai greitu laiku igyvendinsiu.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Na viskas ciki, tik nepatiko tavo paties nusistatymas kad ar verta uzbaigti. Kam kurti jei nezadi uzbaigti ir tobulinti projekto?

galvojau ar verta uzbaiginet, nes tokiu saitu yra labai daug ir gali but, kad jis netures normalaus lankomumo, bet saita vistiek uzbaigsiu nes ji kuriu toki, koks butu patogus man, seip muzika namie pagrinde per saita ir klausau kompo muzikos grotuva retai isijungiu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

na linkme eini teisinga, kad ir kiek atsirastų tokių, kurie yra už autorių teises. tik nuo pat pradžių reikėjo daryt kategorijas pagal žanrą, nes dabar jei tuom užsiimtum turėtum daug daugiau darbo. kas link dizaino, tai paprastas kaip ir svetainės struktūra - tas man tikrai patiko, o ir validate praeina :D

 

šioks toks minor fix'as tavo paieškos laukeliui:

			<form id="searchForm" method="get" action="/paieska">
			<input type="text" class="suggestionsinput" value="Paieška" onFocus="this.value=''" onBlur="if(this.value == ''){this.value='Paieška';}" name="zodis"/><img id="searchButton" style="margin-left:5px;margin-right:5px; cursor:pointer" align="middle" alt="ieskoti" src="./system/template/web/images/search.gif"/>
		<div id="suggestions">
	Suggestions for <span class="searchterm"></span>...
			</div>
		</form>

 

nes dabar tavo laukelis nesusigrąžina buvusios reikšmės jei buvo uždėtas kursorius ir neįvestas paieškos žodis.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
na linkme eini teisinga, kad ir kiek atsirastų tokių, kurie yra už autorių teises. tik nuo pat pradžių reikėjo daryt kategorijas pagal žanrą, nes dabar jei tuom užsiimtum turėtum daug daugiau darbo. kas link dizaino, tai paprastas kaip ir svetainės struktūra - tas man tikrai patiko, o ir validate praeina ;)

 

šioks toks minor fix'as tavo paieškos laukeliui:

			<form id="searchForm" method="get" action="/paieska">
			<input type="text" class="suggestionsinput" value="Paieška" onFocus="this.value=''" onBlur="if(this.value == ''){this.value='Paieška';}" name="zodis"/><img id="searchButton" style="margin-left:5px;margin-right:5px; cursor:pointer" align="middle" alt="ieskoti" src="./system/template/web/images/search.gif"/>
		<div id="suggestions">
	Suggestions for <span class="searchterm"></span>...
			</div>
		</form>

 

nes dabar tavo laukelis nesusigrąžina buvusios reikšmės jei buvo uždėtas kursorius ir neįvestas paieškos žodis.

dekui uz fixa, seip dabar didziausia problema ir yra su dainomis. Realiai siuo metu db yra virs 20k dainu (failu linku dar daugiau) tai jas suskirstyt gan didelis darbas gaunas ir seip kadangi zippyshare linkus traukiu is googles tai tarkim ikelt 10k dainu per diena nera dideliu problemu esme jas surusiuot pagal atlikeja (tam naudoju last.fm api), surasti panases dainas (irgi automatikai) nors ir su skriptu pagalba daug laiko uzema tai siuo metu skriptus susijusius su db papildimu perrasau ant python (del threading) po to updeito manau i saita naujas dainas galesiu ikelt dazniau.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
  • po 1 mėnesio...

Prisijunkite prie diskusijos

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Atkurti formatavimą

  Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Įkraunama...
  • Dabar naršo   0 narių

    Nei vienas registruotas narys šiuo metu nežiūri šio puslapio.

×
×
  • Sukurti naują...