Pereiti prie turinio

Rekomenduojami pranešimai

Bandau padaryt moduli su apskritais kampais, naudoji rasau toki koda, pagal kita moduli kuri naudoju, taciau nieko nesigauna, gal ismanantys css galetu pasakyt kur cia klaida ?

div.moduletable_tec .ja-box-brr {
background: url(http://kalsey.com/tools/css/rounded/images/br.gif) no-repeat bottom right;
}

div.moduletable_tec .ja-box-bll {
background: url(http://kalsey.com/tools/css/rounded/images/bl.gif) no-repeat bottom left;
}

div.moduletable_tec .ja-box-trr {
background: url(http://kalsey.com/tools/css/rounded/images/bl.gif) no-repeat top right;
}

div.moduletable_tec .ja-box-tll {
background: url(http://kalsey.com/tools/css/rounded/images/tl.gif) no-repeat top left;
}

div.ja-moduletable_tec, div.moduletable_tec { margin-bottom: 20px; position: relative; overflow: hidden; }



.ja-box-brr {
background: url(http://kalsey.com/tools/css/rounded/images/br.gif) no-repeat bottom right;
}

.ja-box-bll {
background: url(http://kalsey.com/tools/css/rounded/images/bl.gif) no-repeat bottom left;
}

.ja-box-trr {
background: url(http://kalsey.com/tools/css/rounded/images/tr.gif) no-repeat top right;
}

.ja-box-tll {
background: url(http://kalsey.com/tools/css/rounded/images/tl.gif) no-repeat top left;
padding: 0 15px 10px;
}

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

tarkime turi:

<div id="modulis">kažkas čia viduje</div>

 

rounded corners padarysi štai taip su css:

#modulis {-webkit-border-radius: 10px; -moz-border-radius: 10px; border-radius: 10px;}

 

kam daryti iš kodo košę ir kurti apvalius kampus taip, kaip tu nori juos padaryt? jei žmonės naudoja senas naršykles - tegul tenkinasi kampuotais elementais :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
  • Administratoriai
kam daryti iš kodo košę ir kurti apvalius kampus taip, kaip tu nori juos padaryt? jei žmonės naudoja senas naršykles - tegul tenkinasi kampuotais elementais :D

kažin ką pasakytų užsakovai apie tokį požiūrį į senas naršykles ir jų naudotojus :D Aš beabėjo pritarčiau tavo nuomonei, gerokai palengvėtų mūsų gyvenimas :)

 

Čia mano pasiūlymas:

<div id="modulis">kažkas čia viduje</div>

 

#modulis {
margin: 4px;
padding: 4px;
-moz-border-radius: 4px;
-khtml-border-radius: 4px;
-webkit-border-radius: 4px;
border-radius: 4px;
}

Redagavo Arius
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

na, matai.. kam naudoti tuos paveikslėlius, tūkstančius klasių ir kitą, kuomet viską galima padaryti žymiai paprasčiau? jei žmogus nesugeba atsinaujinti naršyklės - peršasi išvada, jog jam tikrai nėra svarbu, ar ta svetainė bus kampuota, ar suapvalintais kampais :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
na, matai.. kam naudoti tuos paveikslėlius, tūkstančius klasių ir kitą, kuomet viską galima padaryti žymiai paprasčiau? jei žmogus nesugeba atsinaujinti naršyklės - peršasi išvada, jog jam tikrai nėra svarbu, ar ta svetainė bus kampuota, ar suapvalintais kampais :)

 

Sutinku su kiekvienu žodžiu kaip susiijęs su technologijomis, bet tik ne kaip klientas.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
na, matai.. kam naudoti tuos paveikslėlius, tūkstančius klasių ir kitą, kuomet viską galima padaryti žymiai paprasčiau? jei žmogus nesugeba atsinaujinti naršyklės - peršasi išvada, jog jam tikrai nėra svarbu, ar ta svetainė bus kampuota, ar suapvalintais kampais :)

 

Aš tai nesuprantu jumoro. Jei užsakovas, kuris moka nemažus pinigus, nori tų apvalių kampų, tai negi susakysi jam šitą tiradą? Jei daraisi sau, tai iš dalies suprantama.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Aš tai nesuprantu jumoro. Jei užsakovas, kuris moka nemažus pinigus, nori tų apvalių kampų, tai negi susakysi jam šitą tiradą? Jei daraisi sau, tai iš dalies suprantama.

 

Taip, sakysiu. Pasiūlysiu užsakovui paanalizuoti lankytojų naršyklių naudojimo tendencijas ir pasižiūrėti procentaliai, kiek žmonių nematys tų kampų. Jei procentas bus perdaug didelis ir netenkins užsakovo - padarysiu su paveikslėliais. Tačiau niekad nedarysiu senamadišku metodu vien tik dėl to, kad toks užsakovo pradinis noras. Visuomet pasiūlysiu optimaliausią sprendimą. Tad kur problema? :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Taip, sakysiu. Pasiūlysiu užsakovui paanalizuoti lankytojų naršyklių naudojimo tendencijas ir pasižiūrėti procentaliai, kiek žmonių nematys tų kampų. Jei procentas bus perdaug didelis ir netenkins užsakovo - padarysiu su paveikslėliais. Tačiau niekad nedarysiu senamadišku metodu vien tik dėl to, kad toks užsakovo pradinis noras. Visuomet pasiūlysiu optimaliausią sprendimą. Tad kur problema? :)

 

Tai žinoma, kad visų pirma reikia atsižvelgti į tikslinę rinką. Bet jeigu užsakovas pasitaikytų kaprizingas, tai šnekėk nešnekėjęs, vistiek norės, kad veiktų visiem be išimčių. :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite prie diskusijos

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Atkurti formatavimą

  Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Įkraunama...
  • Dabar naršo   0 narių

    Nei vienas registruotas narys šiuo metu nežiūri šio puslapio.

×
×
  • Sukurti naują...