Pereiti prie turinio

Kebabų versliukas


Rekomenduojami pranešimai

Dar ir kaip ;) už 10Lt (Didelio kebabo kaina) galiu nusipirkti kruopų ir išsivirti skanią košę :( . Vat šis produktas gelbėtų nuo bankroto žiemą... Pas mus kebabinė gyvavo gal 2 mėnesius netoli namų. Kažkaip staigiai persigrupavo į picerija ant ratų. Visai šauniai, leidžia susikomplektuoti picą kokią nori.

 

 

As noreciau pamatyti ta vaizda kai tu ryji savo kruopas, o as salia sedziu ir valgau katyk iskepta kvepianti kebaba :D

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
O, aš. Norėčiau pamatyti kaip atrodytum po dešimt dienų, jei valgytumet kiekviena diena.

o kas butu nuo ju ? tai toks pats normalus maistas kaip ir tu namie valgai, tik namie tau viskas ant lekstes isdeta, o cia viskas vienoje saujoje. Manai mesa prasta ? kazkokia ispusta ar siaip su chemija ir t.t ? labai klysti, mesa yra tokia pat kaip tu namo parsinesi is parduotuves. Tai yra normalus maistas.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Cia dar del tu padazu,blynu,mesos. Karta teko laukti uzsakyto kebabo ir uzejo zmogus kuris tai kebabinei siule tiekti tuos visus gaminius. Kaip supratau is sono tai tie tiekejai verciasi per galvas ieskodami kur tiekti savo gaminius tai manau nebutu tau problemu del to ;)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
o kas butu nuo ju ? tai toks pats normalus maistas kaip ir tu namie valgai, tik namie tau viskas ant lekstes isdeta, o cia viskas vienoje saujoje. Manai mesa prasta ? kazkokia ispusta ar siaip su chemija ir t.t ? labai klysti, mesa yra tokia pat kaip tu namo parsinesi is parduotuves. Tai yra normalus maistas.

 

Ačiū už puikų pastebėjimą ;)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Taip galvoju vagoneli renovuoti, perdažyti, padailinti formą, idėti didesnį plastikinį, sutvarkyti gražiai, kad atrodytų ;) Apie menių tai tikrai galvoju didesnį padaryt, neapsiribot kebabais, bet ir šilta sriubyte greito paruošimo ar netgi kaip kažkas minėjo Čeburėkais :(

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
O, aš. Norėčiau pamatyti kaip atrodytum po dešimt dienų, jei valgytumet kiekviena diena.

10 dienų gali man pirkt kebabus, bus nariui 1525 pirmas klientas ir galėsi pamatyt kaip aš atrodysiu po 10 dienų. ;)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Pilaitėje Vilniuje tai žiauriausia, pažiūri naktį pro langą, tai ten žmonių pilna, pastoviai eilės. Geriausias marketingas yra skanus kebabas. Gali ten plėšytis ir reklamuotis kiek nori, bet vienas dalykas, jog tų kioskų ant kiekvieno kampo, tai važiuos kas nors radęs tavo lankstinuką į kitą rajoną? Nu ok, atvažiuos, paragaus, o tas kebabas toks pat kaip prie jo namų, tai ir viskas, daugiau pirkėjo to nebematysi. O jeigu geras tas patiekalas, tai viskas apie tavo kioską automatiškai išplis, nes klientai dalinsis info, bus su draugais, juos įkalbins čia paragaut, po to tie draugai savo draugus, čia kas nors uždarbyje parašys, jog ten "nerealūs kebabai" ir taip viskas išsiritulioja. Čia pilaitė gi visiška skylė (susisiekimo požiūriu), o atvažiuoja kebabų iš įvairiausių miesto vietų.

 

 

BŪTENT!!! Super taiklus komentaras. Prie ko lankstinukai ir kita fignia kebabų versle? ;) Kiek iš čia esančių kebabus perkat dėl to kad lansktinuką gavot kažkada ar laikrašty perskaitėt reklamą? O kiek važiuojay į mėgstamą kebabinę nes draugai pasakė/geras produktas gaminamas? Manau kad santykis 1% / 99 % :( Jei ne 0/100. Tad, svarbiausia-GERAS produktas+gera vieta ir pinigas garantuotas:)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Negalvojai apie kebabinės atidarymą kokiam kurorte? Ten žmonės atvažiuoja išleisti pinigų, tai nebūtų bėda ir kebabinėje palikti keliolika litų.

 

Važinėjimas „aplink“ irgi geras, ypač kokiuose Molėtuose (kitai vasarai). Išklijuoji reklamom namukus, kad „va, 13:00-13:30 būsim pas jus, laukit kebabų“ ir važinėji aplink visus tuos taškus, kur renkasi stovyklautojai.

 

Svarbu -- skanus padažas (be abejo, ir visas kebabas). daryk kažką išskirtinio, galbūt tai pradžioj atneš daugiau naudos. Nors aš iš kebabinių ant ratų turbūt perku taip retai, kad net nepamenu, kada valgiau...

 

P.s. Šiandien kaip tik buvau vienoje geresnių Panevėžio kebabinių. Skaudančia ir irzlia galva atėjau, gamina kebabus dvi moterys -- viena dirba, kita prie keptuvės. Aš taip mandagiai „Labadiena, eilės nėra?“. Lauke žmonių gal 3 buvo, kebabus du gamina, tai gal laukia, galvoju. O valgyt noriu, gi nelauksiu 20 minučių. Ir dar pietų metas... Gal nelaukt? O jos atsakymas: „<Cha cha cha> Taigi matai, kad kita be darbo stovi, tai nėra eilės“. Nu užsisakau kebabą, o jos vis dar juokiasi. Man kas, aš valgyt noriu ir man dzin, ką jos ten šneka. Išlenda dar viena mergina-gamintoja. O ana kažkada yra mane bandžius nutrenkti (su veidrodėliu užkabino kuprinę ir šiek tiek marškinėlių, tai vos nesulaužė šonkaulių)... Ar dar eisiu kada nors į tą kebabinę? Nemanau... Nors kebabai skanūs, bet tokio lygio aptarnavimo seniai nematęs. Tad atsimink, kad ne vien papai ir kaina įtakoja lankomumą...

 

Molainių maximoi, ar stumbre? Man asmeniškai molainių maximoi labai skanūs ir dideli kebabai, bet aptarnavimas tai ne aukščiausio lygio.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
o kas butu nuo ju ? tai toks pats normalus maistas kaip ir tu namie valgai, tik namie tau viskas ant lekstes isdeta, o cia viskas vienoje saujoje. Manai mesa prasta ? kazkokia ispusta ar siaip su chemija ir t.t ? labai klysti, mesa yra tokia pat kaip tu namo parsinesi is parduotuves. Tai yra normalus maistas.

 

Tu žiauriai klisti, nuo kada greitas maistas yra normalus maistas?

Galvoji kebabas priligsta dribsnių košei? Tu meginai skaičiuoti kiek kebabe yra riebalų, baltymų, angliavandenių ir kiek košei?

 

Čia radau straipsniuką:

http://www.sos03.lt/Sveikas_gyvenimas/Mity...93_sveika_ar_ne

Redagavo Sedas
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Pilaitėje Vilniuje tai žiauriausia, pažiūri naktį pro langą, tai ten žmonių pilna, pastoviai eilės. Geriausias marketingas yra skanus kebabas. Gali ten plėšytis ir reklamuotis kiek nori, bet vienas dalykas, jog tų kioskų ant kiekvieno kampo, tai važiuos kas nors radęs tavo lankstinuką į kitą rajoną? Nu ok, atvažiuos, paragaus, o tas kebabas toks pat kaip prie jo namų, tai ir viskas, daugiau pirkėjo to nebematysi. O jeigu geras tas patiekalas, tai viskas apie tavo kioską automatiškai išplis, nes klientai dalinsis info, bus su draugais, juos įkalbins čia paragaut, po to tie draugai savo draugus, čia kas nors uždarbyje parašys, jog ten "nerealūs kebabai" ir taip viskas išsiritulioja. Čia pilaitė gi visiška skylė (susisiekimo požiūriu), o atvažiuoja kebabų iš įvairiausių miesto vietų.

 

 

PIlaitej geriausi kebabai ;]

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Negalvojai apie kebabinės atidarymą kokiam kurorte? Ten žmonės atvažiuoja išleisti pinigų, tai nebūtų bėda ir kebabinėje palikti keliolika litų.

 

Važinėjimas „aplink“ irgi geras, ypač kokiuose Molėtuose (kitai vasarai). Išklijuoji reklamom namukus, kad „va, 13:00-13:30 būsim pas jus, laukit kebabų“ ir važinėji aplink visus tuos taškus, kur renkasi stovyklautojai.

 

Svarbu -- skanus padažas (be abejo, ir visas kebabas). daryk kažką išskirtinio, galbūt tai pradžioj atneš daugiau naudos. Nors aš iš kebabinių ant ratų turbūt perku taip retai, kad net nepamenu, kada valgiau...

 

P.s. Šiandien kaip tik buvau vienoje geresnių Panevėžio kebabinių. Skaudančia ir irzlia galva atėjau, gamina kebabus dvi moterys -- viena dirba, kita prie keptuvės. Aš taip mandagiai „Labadiena, eilės nėra?“. Lauke žmonių gal 3 buvo, kebabus du gamina, tai gal laukia, galvoju. O valgyt noriu, gi nelauksiu 20 minučių. Ir dar pietų metas... Gal nelaukt? O jos atsakymas: „<Cha cha cha> Taigi matai, kad kita be darbo stovi, tai nėra eilės“. Nu užsisakau kebabą, o jos vis dar juokiasi. Man kas, aš valgyt noriu ir man dzin, ką jos ten šneka. Išlenda dar viena mergina-gamintoja. O ana kažkada yra mane bandžius nutrenkti (su veidrodėliu užkabino kuprinę ir šiek tiek marškinėlių, tai vos nesulaužė šonkaulių)... Ar dar eisiu kada nors į tą kebabinę? Nemanau... Nors kebabai skanūs, bet tokio lygio aptarnavimo seniai nematęs. Tad atsimink, kad ne vien papai ir kaina įtakoja lankomumą...

 

 

Kebabinę galvoju atidaryt, nekurote, be t geroj vietoj kur žmonių vasarą tikrai daug būną, aplink nėra jokių prekybos taškų nei nieko panašaus 15km spinduliu, mano tėvas ten dirbdavo, bet jis prekiaudavo ne kebabais, o alum, šašlais ir pan, tai sake gerą saulėtą dieną 2000

lt apvyvartos padarydavo ;)

 

Bet va po google knisuosi, pilna kebabų receptų ir visi skirtingi.. Kur rast tikrą, skanių perkamų kebabų receptą? :(

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Žinai yra tokia kebabinė prie autobuso parko tai ten už 10 LT duoda toki vidutiniška kebaba, bulvyčiu ir skardine colos ;) gan neblogai ragavau kebaba tai daržoviu buvo normaliai, mėsos nepagailėjo taip pat, prisimenu Nidoje irgi yra kebabinė tai ten už 11 LT duoda "XXL" jei taip galima pavadint kebaba, tai nusivyliau Nida reikėtu ten gera kebabine atidaryt :(

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Tu žiauriai klisti, nuo kada greitas maistas yra normalus maistas?

Galvoji kebabas priligsta dribsnių košei? Tu meginai skaičiuoti kiek kebabe yra riebalų, baltymų, angliavandenių ir kiek košei?

 

Čia radau straipsniuką:

http://www.sos03.lt/Sveikas_gyvenimas/Mity...93_sveika_ar_ne

visiskai as neklystu ;))) cia tas straipsnis visiskai nieko nepasako, ar esi kada buves uzsienyje ir ten valges kebabus ? kekvienoje salyje jie skirtinigi, Skotijoje avies mesa naudoja (savaite laiko valgai ir paskui jau pabosta tas mesos skonis), beto uzsienyje kebabus daro zmonisko dydzio , tai gal vien del to jis ir skaitomas riebiausias (nors neaisku isvis su kuo jie ten ji lygino pagal riebuma) ,bet Lietuvoje jie tikrai nera per daug riebus.

 

Ir dar. Prie ko ta kose ? cia ieskai su kuo palyginti ir irodyti jog kebabas nera sveikas ? tai tu lygink su ta pacia jautiena kuria deda i kebaba arba salotas , tik tuomet nelabai ka nesveiko ir rasime, nes parduotuveje perkama jautiena/kiauliena yra lygiai tokia pat kaip ir kebabinej.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Temos autoriui: Kedainuose senokai atsidare mazute kebabine is vagonelio Hotlendas. Meniu buvo neskurdus, smagios pardavejos, skanus kebabai. Kebabine buvo paciame miesto centre.

Siuo metu kababine turi dar du pagalinius, vienas is ju prie didziausios miesto maudyklos. Hotlendai esantys mieste jau nebe vagoneliai, turi pasistate tokius dailius namukus, aplink stovi kedes, stalai. Kebabai isliko tokie patys skanus, bet meniu labai isgausejo. Yra visokiu kebabu, kebabu ant iesmo, sriubos, koldunu, bulvyciu fri gerimu ir dar daug visko. Meniu daznai atnaujinams. Labai populiarius yra skrudinti koldunai.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite prie diskusijos

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Atkurti formatavimą

  Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Įkraunama...
  • Dabar naršo   0 narių

    Nei vienas registruotas narys šiuo metu nežiūri šio puslapio.

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...