Pereiti prie turinio

Kebabų versliukas


Rekomenduojami pranešimai

Norit kad verslas buvo geras. Reikia trijų dalykų:

1. Gerų kainų

2. Skanių ir didelių kebabų, jei tarkim žmogus užsisako maža kebabą jis gauna didesnį kebabą nei kitur už tą pačią kainą.

3. Greito ir patogaus aptarnavimo.

 

Tada nebaisus jokie konkurentai ;)

Labai teisingai cia pasakyta :( Pats esu studentas, mokausi Kaune. Kaune yra labai daug kebabiniu, bet perkame tik dvejuose. Nes ten dideli kebabai neblogos kainos. Manaiu tai labai daug reiskia,

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

seip as manau neblogas variantas butu ,picos vagonelis ,kas is kalipedos zino prie senosios perkelos stovi picos kioskas ,tai ten zmoniu ir 1 valanda nakties pilna paprasta diena nuvaziavus ,bet cia aisku reikia zmoniu mokanciu tas picas kepti ir kas svarbiausia skaniai ..

 

ir dar vienas geras dalykas ,kazkuri kebabine buvo padariusi akcija ,kad kai nusiperki kebaba gauni kortele ir surinkes 4 ar kiek tu korteliu gauni 1 kebaba nemokamai ,bet cia tokia akcija mieste labiau pasiteisintu ,nes tuom susidometu labiausiai vaikai/moksleiviai/jaunimas ,o ten prie kelio daugiau viresnio amziaus zmoniu sustotu vistiek

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Pirmas dalykas ko reikia verslui tai kokybes- skaniu, dideliu kebabu, o antra -marketingo, siaip jei kada (patariu kuo anksciau) galvosi apie marketinga, susisiek ;-) pameginsiu pagelbeti is partizaninio marketingo puses, kad nereiketu daug investiciju:-)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Planavau ir as kazkada Vilniuje kebabine atsidaryt. Dar galvojau kazkur netoli savo ofiso kad lengviau viska kontroliuot eitu bet tai pasitariau su zmonemis, pasveriau viska tai labai jau sunku bus kazka normalesnio uzdirbt. I minusa gal ir neeis bet tai pelnas minimalus. Ilgai atsipirkines. Vat vakar vaziavau per Suderve tai ziuriu kebabine yra ir eile gal 10 zmoniu. Tada ir ideja kilo kad reik kaime daryt ;) Nors vis vien mano sekanti investicija bus i auto plovykla :( kebabai palauks.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Na mieste tikiu, kad galima ir į minusą eit.. Bet kai ant nuosavos žemės, atkrenta nuomos mokestis, dar gal pradžiai su savais padirbsiu, kai isivažiuos, kažką jau samdysiu ;) Tai laukia vagonėlio renovacija ir kebabų kepimo įrangos pirkimas :D Aišku reikės nulėkt i veterinarijos inspekciją, kokie reikalavimai, kad nenubauduotų.. Poto su paglaba pasirinksiu ką daryt ar UAB, Ar IĮ Ar pagal verslo liūdijimą ar Viešają bandyt daryt.. Reikės pliusus minusus sužiūrėt :D Bet va daabr receptūras kebabų reikia rinkti, arba ieškoti žmogaus dirbusio kebabinėje :(

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Na aš pasakysiu iš šalies kaip kas viską. Pas mus rajone n tų kebabinių vienos sėdi minuse, kitos geram pliuse. Viskas priklauso nuo geros vietos, geros kainos ir kad skanus kebabas būtų. Jei tavo vieta yra prie kokių kioskų šone ar taip atokiau, tai tik į minusą sėsi. Šeip reikia statyti kebabinę kur didelis žmonių srautas, arba kur taksistai renkasi va ten tai biznis. Vienoj vietoi gan dažnokai perkame kebabus, labai skanus ir kainos geros, beje ten tuo pačiu ir taksistu vieta kur stoja, tai patikėkit koks biznis kaip reisas tai taksistai perka. Svarbiausia gera vieta, paskui kaina ir kebabų pagaminimo kokybė ;)

 

Jei norit žinoti kur geriausia dabar atidaryti kebabinę, tai Kauno rajone RINGAUDUOSE. Nei vienos kebabinės o dauguma žmonių ten mėgsta kebabus. Dar visai Dauguose tokiuose atidaryta kebabinė gera bizni neštu, nes viena yra, bet labai šlykštus kebabai

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Na mieste tikiu, kad galima ir į minusą eit.. Bet kai ant nuosavos žemės, atkrenta nuomos mokestis, dar gal pradžiai su savais padirbsiu, kai isivažiuos, kažką jau samdysiu ;) Tai laukia vagonėlio renovacija ir kebabų kepimo įrangos pirkimas :D Aišku reikės nulėkt i veterinarijos inspekciją, kokie reikalavimai, kad nenubauduotų.. Poto su paglaba pasirinksiu ką daryt ar UAB, Ar IĮ Ar pagal verslo liūdijimą ar Viešają bandyt daryt.. Reikės pliusus minusus sužiūrėt :D Bet va daabr receptūras kebabų reikia rinkti, arba ieškoti žmogaus dirbusio kebabinėje :(

 

Šitas žodžių rinkinukas sujuokino (VšĮ "KBB"). Kiek tamstai metų? :D Ramiai apsvarstykit tai ką darysit, pasirašykit verslo planą, bent jau šiokį tokį. Na "ūrą" išmesti šimtai ar tūkstančiai tikrai naudos neduos. Atsižvelkite į tai jog Lietuvoje vis labiau populiarėja "sveika" mityba. Ar Jūs orientuositės labiau į žmones iki 25 - 28m?

Redagavo Dedica
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Pilaitėje Vilniuje tai žiauriausia, pažiūri naktį pro langą, tai ten žmonių pilna, pastoviai eilės. Geriausias marketingas yra skanus kebabas. Gali ten plėšytis ir reklamuotis kiek nori, bet vienas dalykas, jog tų kioskų ant kiekvieno kampo, tai važiuos kas nors radęs tavo lankstinuką į kitą rajoną? Nu ok, atvažiuos, paragaus, o tas kebabas toks pat kaip prie jo namų, tai ir viskas, daugiau pirkėjo to nebematysi. O jeigu geras tas patiekalas, tai viskas apie tavo kioską automatiškai išplis, nes klientai dalinsis info, bus su draugais, juos įkalbins čia paragaut, po to tie draugai savo draugus, čia kas nors uždarbyje parašys, jog ten "nerealūs kebabai" ir taip viskas išsiritulioja. Čia pilaitė gi visiška skylė (susisiekimo požiūriu), o atvažiuoja kebabų iš įvairiausių miesto vietų.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Šitas žodžių rinkinukas sujuokino (VšĮ "KBB"). Kiek tamstai metų? ;) Ramiai apsvarstykit tai ką darysit, pasirašykit verslo planą, bent jau šiokį tokį. Na "ūrą" išmesti šimtai ar tūkstančiai tikrai naudos neduos. Atsižvelkite į tai jog Lietuvoje vis labiau populiarėja "sveika" mityba. Ar Jūs orientuositės labiau į žmones iki 25 - 28m?

 

 

Kritika sveika.. :( Kažin ar ta sveika mityba išpopulerės, kai kišenės tuščios.. :D

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Pilaitėje Vilniuje tai žiauriausia, pažiūri naktį pro langą, tai ten žmonių pilna, pastoviai eilės. Geriausias marketingas yra skanus kebabas. Gali ten plėšytis ir reklamuotis kiek nori, bet vienas dalykas, jog tų kioskų ant kiekvieno kampo, tai važiuos kas nors radęs tavo lankstinuką į kitą rajoną? Nu ok, atvažiuos, paragaus, o tas kebabas toks pat kaip prie jo namų, tai ir viskas, daugiau pirkėjo to nebematysi. O jeigu geras tas patiekalas, tai viskas apie tavo kioską automatiškai išplis, nes klientai dalinsis info, bus su draugais, juos įkalbins čia paragaut, po to tie draugai savo draugus, čia kas nors uždarbyje parašys, jog ten "nerealūs kebabai" ir taip viskas išsiritulioja. Čia pilaitė gi visiška skylė (susisiekimo požiūriu), o atvažiuoja kebabų iš įvairiausių miesto vietų.

 

Aha ir mano namas salia sitos kebabines. ziauru ten yra. ten zmones vien is iprocio eina. Eiles kiaura para o chalturina tai konkreciai. o paejus nuo jos i kita puse yra tikrai smagi kebabine, ir mesos daug prideda o ne siaip kazkokios sojos. as tai niekad tam kioske neperku, pereini gatve ir eini tiesiai kokiu 100 metru. ten smagi kebabine tokie 2 turkai atsidare. Tikrai kebabai super.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Kritika sveika.. :D Kažin ar ta sveika mityba išpopulerės, kai kišenės tuščios.. :D

 

Dar ir kaip ;) už 10Lt (Didelio kebabo kaina) galiu nusipirkti kruopų ir išsivirti skanią košę :( . Vat šis produktas gelbėtų nuo bankroto žiemą... Pas mus kebabinė gyvavo gal 2 mėnesius netoli namų. Kažkaip staigiai persigrupavo į picerija ant ratų. Visai šauniai, leidžia susikomplektuoti picą kokią nori.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Dar ir kaip ;) už 10Lt (Didelio kebabo kaina) galiu nusipirkti kruopų ir išsivirti skanią košę :( . Vat šis produktas gelbėtų nuo bankroto žiemą... Pas mus kebabinė gyvavo gal 2 mėnesius netoli namų. Kažkaip staigiai persigrupavo į picerija ant ratų. Visai šauniai, leidžia susikomplektuoti picą kokią nori.

 

gera verslo ideja man pametejai :D Reik verslo plana uzsisakyt

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

As dar praeita vasara Rygoj buvau savaite laiko tai ten gan populiaros koldunines. As grizes i Vilniu buvau uzsideges koldunine atsidaryt bet atsidariau kita, rimtesne imone. Nors iki siol ideja nera nustumta i sona. Visgi ju pas mus vienetai o pasidarius gera meniu su dideliu pasirinkimu manau tikrai klienturos butu kiaura para. Aisku vieta taip pat svarbi

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

IR svarbiausia kad tavo darbuotojai nusiplautu rankas prieš kiekvieną kebabų darymą, arba užsidėtu pirštines ;) nes tarkim aš neinu antrą kartą į tą pačią kebabinę kurioje nėra higienos :(

savaitgalį prie Kauno pilies nuvarėm kebabų pavalgyt, tai pana paėmė litus ir pradėjo kebabus daryt, aš jos mandagiai paprašiau užsidėti pirštines, o ji išvertus akis aiškina kad jokių pirštinių nesidės, tai paprašiau kad rankas nusiplautų, tai bent tai padarė. Bet sugadino visą įvaizdį, nors pana atrodė visai ir simpatiška, bet naudos nedavė tas jos grožis :D

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Daryk kebab-drive:D reikia tik tinkama vieta rasti ar koki langeli suzeminta masinom, kazka ismastyt galima. Toks kebabu 24/7 taskas ten, kur kaip kazkas sake daug taksistu ir siaip kokia aikstele ar didelis srautas alkanu, turetu gerai sueiti.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

zinot gal kai amerikoje,tiesa ir klaipedoje savo kieme maciau, ledai i kiemus,kai atvaziuoja i kiema,ir visi vaikai susirenka ten pirktis,gal tu su antru vagoneliu pamegink irgi kaska panasaus? uz vieta moketi nereiks,o ir visokiu klientu gausi ;) gal supratai apie ka as :(

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
zinot gal kai amerikoje,tiesa ir klaipedoje savo kieme maciau, ledai i kiemus,kai atvaziuoja i kiema,ir visi vaikai susirenka ten pirktis,gal tu su antru vagoneliu pamegink irgi kaska panasaus? uz vieta moketi nereiks,o ir visokiu klientu gausi ;) gal supratai apie ka as :(

Na praejusia vasara buvau Skotijoje, ten su tais ledais vazyneja kekviena savaitgali, bet biznis cia sezoninis, o beto nemanau kad jis butu pelningas, bent jau ne Lietuvoje.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Beje, pamiršau paminėti (galbūt dar niekas nera pamineje) kelis dalykus:

1. Asmeniškai jei noriu kebabo vengiu (kaip ir dauguma mano draugų) vagonlių, nes kiek aš jų esu matęs, tai tiesiog panele ar vaikinas atsidaręs durys parūko, ir priima užsakymus nesiplovus ar neužsidejus pirštinių. Ir taip kas dirba vagoneliuose nelabai kreipia ką kaip daro, visai kitas skonis.

2. Geras meniu, kad esi kebabine (netiesiogine prasme ;) ) nereiškia, kad negali gaminti dešrainių, atskirai pateikti fri bulvyčių. Beje galima ir pačiam pavantazuoti ką pateikti, Utenos kebabineje vienoje yra patiekalas dvi grilyje iškeptos dešreles įdėta į indelį fri bulvyčių, mišraines ir badažas, tikrai skanu :(

Kuo didesnis meniu, geros kainos, gera vieta ir viską gamina simpatišką panele, minusan tik nevikelis gali nuveiti.

Redagavo Sedas
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite prie diskusijos

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Atkurti formatavimą

  Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Įkraunama...
  • Dabar naršo   0 narių

    Nei vienas registruotas narys šiuo metu nežiūri šio puslapio.

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...