Pereiti prie turinio

Kebabų versliukas


Rekomenduojami pranešimai

  • po 2 savaičių...
  • po 4 mėnesių...
  • po 3 mėnesių...
  • po 3 metų...

svarbu kad kebabo mėsa būtų su E621 ir daug prieskonių. padažuose irgi būtinai reikia naudoti kuo daugiau E621, nes tik taip tie kebabai bus labai skanūs. kad jie sveikesni už picas - nejuokinkit.

 

beje, JAMMI kebabinėse visi labai valgo bulvytes su padažu...o gi kodėl? todėl, kad pagruzdinus bulvytes ant jų beria gausiai Santa Maria prieskonius bulvėms, kuriuose yra E621. Po to užpila padažo, kuris net neabejoju irgi pagardintas E621. gardumėlis :)

 

bet šiaip pažiūrėjus į JAMMI pradžioje ir dabar, galima pasakyt, kad žmogus verslą užsuko tobulai. pradėjo nuo kioskelio Pilaitėjė. nenustebčiau, jeigu PizzaExpress irgi jo, nes stiliukas labai panašus.

Geras verslas yra liaudi nuodyt :) Gaila man zmoniu, isbale vaiksto nuo cipsu ir bulvyciu fri, daznas gauna iki 1K/men atlyginimo, is kurio issilavinimas leidzia 3.5EUR uz sudina keba atiduot. Ceburekus kai pirkdavai tai galedavai surinkt kaciuka ar dar koki gyvuna, o kas kebabuose? Vistos skureles, kopustas ir pigiausia duona skrandzio uzkishimui. Na, uz kvaila galva - kojoms pakuta :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Geras verslas yra liaudi nuodyt :) Gaila man zmoniu, isbale vaiksto nuo cipsu ir bulvyciu fri, daznas gauna iki 1K/men atlyginimo, is kurio issilavinimas leidzia 3.5EUR uz sudina keba atiduot. Ceburekus kai pirkdavai tai galedavai surinkt kaciuka ar dar koki gyvuna, o kas kebabuose? Vistos skureles, kopustas ir pigiausia duona skrandzio uzkishimui. Na, uz kvaila galva - kojoms pakuta :)

 

is kur zinai kas viduj? legendu girdejai ar pats prikirtes ju nemazai? :D gale teksto asara reikejo dar isspausti, jog graudu butu skaityt komentara :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

is kur zinai kas viduj? legendu girdejai ar pats prikirtes ju nemazai? :D gale teksto asara reikejo dar isspausti, jog graudu butu skaityt komentara :)

 

Kazkada gyvendamas Anglijoje ir dirbdamas naktiniam klube, nakti po darbo uzsukdavau i kebabine. Visada pirkdavau bulvytes su darzovemis ir padazu. Niekada jokio donerio. Pardavejai, Irako kurdai, vis tyliai sakydavo 'smart man, we would never eat it that meat'. Kazkaip nuo to laiko valgau tik shish kebabai.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kazkada gyvendamas Anglijoje ir dirbdamas naktiniam klube, nakti po darbo uzsukdavau i kebabine. Visada pirkdavau bulvytes su darzovemis ir padazu. Niekada jokio donerio. Pardavejai, Irako kurdai, vis tyliai sakydavo 'smart man, we would never eat it that meat'. Kazkaip nuo to laiko valgau tik shish kebabai.

 

na, mano pažįstamas turkas, mums bevalgant turkišką maistą (ne kebabus) yra pasakęs 'I would never eat something like this in Turkey, however this is pretty good for Vilnius', tad patikėk, kad jie tau sakė, jog nevalgo jie tos mėsos, tai dar nereiškia, kad ta mėsa iš kačių, šunų ar dar kokio briedo. tiesiog, ji jiems ne tokia, kaip namie :) namie viskas kitaip.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

na, mano pažįstamas turkas, mums bevalgant turkišką maistą (ne kebabus) yra pasakęs 'I would never eat something like this in Turkey, however this is pretty good for Vilnius', tad patikėk, kad jie tau sakė, jog nevalgo jie tos mėsos, tai dar nereiškia, kad ta mėsa iš kačių, šunų ar dar kokio briedo. tiesiog, ji jiems ne tokia, kaip namie :) namie viskas kitaip.

 

Visko gali buti, bet vienaip ar kitaip tai paseja tokia abejoniu sekla :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kazkada gyvendamas Anglijoje ir dirbdamas naktiniam klube, nakti po darbo uzsukdavau i kebabine. Visada pirkdavau bulvytes su darzovemis ir padazu. Niekada jokio donerio. Pardavejai, Irako kurdai, vis tyliai sakydavo 'smart man, we would never eat it that meat'. Kazkaip nuo to laiko valgau tik shish kebabai.

 

nuvaziuok bent i Olandija ar vokietija kur turku milionai :) paprasyk kad grote kapsalon tau padarytu :) bulvytes tavo su daug vistos mesos, salotom ir suriu, jei po jo pasakysi, kad tai irgi ######, tada nezinau kas su tavim ne taip :) su vienu sutikciau, jei kalbi apie tuos kebabus kur LT parduoda popierius su soja cia tipo mesa, lavoniskas lavasas ir 3 rusies darzoves :) o anglijoje gyvendamas ir as vietiniu valgiau kebabu, tai lenkiski geruliai buvo, pas babajus gal net ir nepirkau :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Geriau majonezo fabriką atsidaryti Lietuvoje, nei kebabinė. Lietuvių verslininkų išmislas čia tas majonkes padažas, kuris dedamas į visus kebabus ir patiekamas prie picų. Kiek teko valgyt tikrus kebabus pvz Austrijoje pas musulmonus nėra ten išvis tokio padažo, ar picą Italijoje valgiau tai irgi nieko panašaus nebuvo. Draugas iš Anglijos gryžęs ir sako, kad labiausiai ko pasiilgsta tai to majonkės padažo :D tai to padažo į visus kebabus pas mus pridėda ir belekaip sotų atrodo, bet pavalgius rugštys pradeda piltis arba išvis mūtina belekaip ir vemti ar triest noris.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Geriau majonezo fabriką atsidaryti Lietuvoje, nei kebabinė. Lietuvių verslininkų išmislas čia tas majonkes padažas, kuris dedamas į visus kebabus ir patiekamas prie picų. Kiek teko valgyt tikrus kebabus pvz Austrijoje pas musulmonus nėra ten išvis tokio padažo, ar picą Italijoje valgiau tai irgi nieko panašaus nebuvo. Draugas iš Anglijos gryžęs ir sako, kad labiausiai ko pasiilgsta tai to majonkės padažo :D tai to padažo į visus kebabus pas mus pridėda ir belekaip sotų atrodo, bet pavalgius rugštys pradeda piltis arba išvis mūtina belekaip ir vemti ar triest noris.

krikstiju tamsta -Kebabu Uzkalniu.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Būtų pas mus kebabai iš kačių ar žiurkių, tai dar būtų ok. O toje neaiškioje masėje mėsos nė kvapo, tiek perkeltine, tiek ir tiesiogine prasme.

Vokietijoje pas turkus nors pagaminimas žymiai geresnis, bet mėsa beveik tokia pati, tik vietoj kiaulienos tą neaiškią masę vadina jautiena arba aviena (nes turkiškas kebabas negali būti su kiauliena). Tikros mėsos gali rasti nebent pas graikus, jie valgo kiaulieną ir jų kebabas vadinasi Gyros, nors realiai toks pats.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Būtų pas mus kebabai iš kačių ar žiurkių, tai dar būtų ok. O toje neaiškioje masėje mėsos nė kvapo, tiek perkeltine, tiek ir tiesiogine prasme.

Vokietijoje pas turkus nors pagaminimas žymiai geresnis, bet mėsa beveik tokia pati, tik vietoj kiaulienos tą neaiškią masę vadina jautiena arba aviena (nes turkiškas kebabas negali būti su kiauliena). Tikros mėsos gali rasti nebent pas graikus, jie valgo kiaulieną ir jų kebabas vadinasi Gyros, nors realiai toks pats.

nesuprantu kur jus ten ka perkat,bet as pvz nusiperku kartais kebaba,ten gryna vistiena,darzoves,normalus padazas.Viskas super.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Jei apie vištieną kalbam, tai ten matosi mėsa, nors skonis ir nekažką. O "kiauliena" ir kiti paruošti iešmai iš Sanitex net nesuprasi kas ten. Vilniuje žinau tik vieną kebabinę, kuri naudoja tikrą mėsa - pakeliui į Salininkus ant Eišiškių plento. Bet paruošimas ten nelabai. Jei žinote daugiau kebabinių su tikra mėsa - pasidalinkite.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Jei apie vištieną kalbam, tai ten matosi mėsa, nors skonis ir nekažką. O "kiauliena" ir kiti paruošti iešmai iš Sanitex net nesuprasi kas ten. Vilniuje žinau tik vieną kebabinę, kuri naudoja tikrą mėsa - pakeliui į Salininkus ant Eišiškių plento. Bet paruošimas ten nelabai. Jei žinote daugiau kebabinių su tikra mėsa - pasidalinkite.

 

Sinano virtuve - Turkiskas kebabas, teko valgyti viena karta, tai irgi panasu i tikra mesa. Ten jie vietoje kepa ta iesmeli.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Tahini, Naugarduko g. 50, Vilnius.

Kebabas nedidukas, bet su tikra mėsa ir toks pakankamai kitoks nei standartinėje kebabinėje.

 

Jei apie vištieną kalbam, tai ten matosi mėsa, nors skonis ir nekažką. O "kiauliena" ir kiti paruošti iešmai iš Sanitex net nesuprasi kas ten. Vilniuje žinau tik vieną kebabinę, kuri naudoja tikrą mėsa - pakeliui į Salininkus ant Eišiškių plento. Bet paruošimas ten nelabai. Jei žinote daugiau kebabinių su tikra mėsa - pasidalinkite.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Jei apie vištieną kalbam, tai ten matosi mėsa, nors skonis ir nekažką. O "kiauliena" ir kiti paruošti iešmai iš Sanitex net nesuprasi kas ten. Vilniuje žinau tik vieną kebabinę, kuri naudoja tikrą mėsa - pakeliui į Salininkus ant Eišiškių plento. Bet paruošimas ten nelabai. Jei žinote daugiau kebabinių su tikra mėsa - pasidalinkite.

 

Dar "grillfood" ,justiniškėse mėsa atrodo tikra,rašo ,kad patys ją marinuoja.Skonis panašus į keptos keptuvėje :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite prie diskusijos

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Atkurti formatavimą

  Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Įkraunama...
  • Dabar naršo   0 narių

    Nei vienas registruotas narys šiuo metu nežiūri šio puslapio.

  • Prisijunk prie bendruomenės dabar!

    Uždarbis.lt nariai domisi verslo, IT ir asmeninio tobulėjimo temomis, kartu sprendžia problemas, dalinasi žiniomis ir idėjomis, sutinka būsimus verslo partnerius ir dalyvauja gyvuose susitikimuose.

    Užsiregistruok dabar ir galėsi:

    ✔️ Dalyvauti diskusijose;

    ✔️ Kurti naujas temas;

    ✔️ Rašyti atsakymus;

    ✔️ Vertinti kitų žmonių pranešimus;

    ✔️ Susisiekti su bet kuriuo nariu asmeniškai;

    ✔️ Naudotis tamsia dizaino versija;

    ir dar daugiau.

    Registracija trunka ~30 sek. ir yra visiškai nemokama.

  • Naujausios temos

  • Karštos temos

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...