Pereiti prie turinio

2011/2012 sezono tikslas. Sets dienorastis.


Rekomenduojami pranešimai

Sveiki,

 

Nebuvau ilga laika aktyvus siame forume. Apskritai nebuvau aktyvus internetineje erdveje gerokai ilgiau nei metus,nesigilinau i gerbiamu uzdarbieciu "pildomus" dienorascius,kartais tik permesdavau akimis,kartais keldavo juoka,kartais sudomindavo ir mane.

 

Jau pradzioje sios zinutes noriu iskart pabrezti,jog sveika kritika ir pasisaipymus ar skeptiku pasisakymus visada priemu,nepuolu gincytis,i mane sudominusius,argumentuotus pastebejimus stengiuosi atsakyti rimtai. Forumas ir yra tam,kad virtu diskusijos. Kitavertus,kur nera ginco,nera ir teisybes.

 

Trumpai apie praejusi sezona.

 

Praejus keliems menesiams nuo isvykimo i UK,per atsitiktinuma teko susipazinti,su vieno is William Hill punkto manager'iu. Uz keliu savaiciu as jau tapau sio punkto cashier(kasininku). Nuo cia buvo mano tramplynas i kurkas vertingesnes pazintis. Turiu prieiga prie 17 zmoniu profesionaliu tipster'iu komandos,kuri jau 7 metus gyvena is sio verslo. Vardu ir pavardziu neminesiu ir iskart pasakysiu,jog nesu as ju koks geriausias draugas ar seimos/komandos narys,bet i ju diskusijas vykstancias viename is vakaru Londono social club'u ilendu bene kasdien,jei ne su visais tai bent keliais(7-9) kasdien bendrauju telefonu ar savo darbovieteje.

 

 

Iskart pasakysiu,jog pick'u as nesiruosiu pardavineti kaip ir nedaro jie sio dalyko,tiesiog vesiu dienorasti,ka statysiu pats,tas bus ideta ir cia,ka statys jie,tas pats bus parasyta ir cia. Kadangi sezonas jau arteja ir startuos kita savaite(na mums aktualiausios Premier League),tad nutariau sukurti dienorasti. Apie praeito sezono ROI,as nekalbesiu,bet jis virsija kelis simtus kartu pradine suma.

 

Pradinis bankas - 100 unit'u

Sezono tikslas - 5000 unitu'u

 

Vieno unit'o realios sumos neskelbiu.

 

Nepamirskim,kad tai longrun'as,visgi visas sezonas,tad pazvelgus i praeita ROI,sis tikslas igivendinamas.

 

I diskutuotinas,argumentuotas zinutes atsakau,net jei jos pasiepiancios,sarkastiskos ar skeptiskos.

 

Savo dienorasciu nenoriu niekam gadint gyvenimo,nesiulau pasitiketi mano dienorasciu,visada islikti salto proto,tinkamai valdyti savo banka ir suprasti,jog lazybos 999 atvejais is 1000 negali tapti pragyvenimo saltiniu.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Aciu pastariesiems ;)

 

Taip,tai mazu maziausiai nekuklus tikslas,bet nenoriu,kad butu lengva,geriau maksimaliai uzsibrezt,ir bandyt to siekti ;)

 

Kad ir koks esi ekspertas ar skill'as vistik tai sportas. O sporte be fortunos neapsieisi. Zinau,kad cia didelis faktorius yra sekme,bet pabandykim rast kur galima nusipirkti ja ;) Sekmes!

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Gal galetum argumentuot sita...kad ne bus raudonos korteles

 

manau kad cia loterija :)

na bet sekmes renkant unitus

 

Mano galva,loterija yra tada kai renkiesi,jog kampiniu skaicius bus odd/even,kas pirmi prades rungtynes(tas juk priklauso nuo monetos metimo pries rungtynes) ir panasiai,cia loterijos as neizvelgiu,zinoma nepradesiu kurti pasaku apie sistemas,programas ar analizes,horoskopus,bioritmus,kad butent paremta tuo buvo mano statymai,bet statau ka statau.

 

Na o argumentuociau tai tiesiog taip,kad tai Community Shield rungtynes,jei nors kiek domiesi Anglijos futbolu (o manau domiesi) tai pirmojo sezono trofejaus rungtynes. Niekas jo nevertina,anaiptol daugeliui cia idomiau paziureti regbi ar tenisa rungtyniu metu ;) Arsios kovos nesitiki niekas,nors as neabejoju,jog ji bus,visgi Manchester'io derbis,Premier League ir FA Cup tauriu laimetojui susitinka issiaiskinti kuris stipresnis neutralioje aiksteje (Wembley stadione). Taciau didelio aziotazo niekada jos nesukele,tad nemanau,kad bus zaidimas toks,jog galetume isvyst raudona kortele. Tiesiog isitikinimai,Kuzia.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

nu jo, ir as galvojau cia bus rimciau...o cia pasirodo loterija kazkokia,dar su tokiais kofais,

Tokiu poziuriu visas lazybas loterija pavadint galima. Koks skirtumas koks koeficientas, svarbu kad tik pinigai byretu.

 

Kaip ten bebutu, tai bus idomu sekti dienorasti. Pickai gan logiski sakyciau, bet tos raudonos korteles nebuvimo neuzskaitau :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Norėčiau paklausti, kokioje svetainėje atlieki daugiausią statymų? Noriu įmesti pinigų ir pagal tave pastatynėt, manau seksis tau. :)

 

Daugiausiai Bwin ir Bet365. Zinoma neatsiriboju nuo Betfred,Coral,Ladbrokes. WilliamHill'e pakankamai gausi pasiula,geri koeficientai,taciau del vidaus taisykliu as negaliu dalyvauti ju rengiamuose lazybose.

 

Perspeju,jog as nesiekiu naudos kitiems,nenoriu,kad likciau kaltas po nesekmingos serijos,man maziausiai reikia,kai pats prarandi pinigus,o po to dar girdi kai ant taves loja. Tad,as tau patariu nestatyt pasikliaujant butent viskuo ka matai cia,bet priejimas prie sio dienorascio yra viesas,tad daryk ka nori kitavertus.

 

By the way,good luck.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Na nzn, aisku praejo tai praejo, bet but nors vienas nepraejes ir jau minusas, o iki tos raudonos tai netiek daug ir truko tiesa sakant. Kalnas geltonu korteliu, pirmam kelini tiesiom kojom kale, galejo ir raudona det iskart...

Kazkaip visi cia itikejo iskart siuo statytoju, aisku gal ir nebereikalo, bet as logikos kaikur tai nematau. Su Twente tai sutinku. Bet su raudona ir kampiniais tai man kazkaip nesirisa. Kad ir tas paaiskinimas, jog arsios kovos nebus, bet ji bus, nes vistik derbis... Nu keistai skamba. Ir kodel pvz kampiniu skaiciu pirmam kelini imt su 1.71 kofu, kai dazniausiai buna jog kampiniu skaicius antram kelini buna didesnis negu pirmam. As pats buvau pasiemes over 10.5 su 1.9 kofu, nes anglijoj cia geras variantas, bet as nesuprantu kodel tada reikejo imt over 4.5 pirmam kelini su 1.71 kofu..

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kaip CFC fanui negaila.

 

O jeigu rimtai,tai naudokis i sveikata,tik zinok,kad visada po pakilimu buna ir duobiu...

Žinomos tos duobės. Tik reikia kiek įmanoma bandyti jas sumažinti, kad stipriai nekirstų.

 

 

P.S beje laukiu PL, bus įdomu sulyginti manuosius pasirinkimus su pateiktais tavaisiais. :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite prie diskusijos

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Atkurti formatavimą

  Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Įkraunama...
  • Dabar naršo   0 narių

    Nei vienas registruotas narys šiuo metu nežiūri šio puslapio.

  • Prisijunk prie bendruomenės dabar!

    Uždarbis.lt nariai domisi verslo, IT ir asmeninio tobulėjimo temomis, kartu sprendžia problemas, dalinasi žiniomis ir idėjomis, sutinka būsimus verslo partnerius ir dalyvauja gyvuose susitikimuose.

    Užsiregistruok dabar ir galėsi:

    ✔️ Dalyvauti diskusijose;

    ✔️ Kurti naujas temas;

    ✔️ Rašyti atsakymus;

    ✔️ Vertinti kitų žmonių pranešimus;

    ✔️ Susisiekti su bet kuriuo nariu asmeniškai;

    ✔️ Naudotis tamsia dizaino versija;

    ir dar daugiau.

    Registracija trunka ~30 sek. ir yra visiškai nemokama.

  • Naujausios temos

  • Karštos temos

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...