Pereiti prie turinio

Rekomenduojami pranešimai

šiaip jei rimtai, tai youtubėj visur pilna tutorialų, tereikia žinoti ko tu nori, jeigu nori su turinio valdymo sistema tai pradžiai gali pasiimti php-f , tau reikės ftp serverio, į ten sukeli visus failus iš aplankalo files, parsisiunti lietuvybę, tuomet eini : http://tavoadresas.lt/setup.php pasirenki lietuvių kalbą, toliau rodys tau failus kuriuos reikia chmod, susirandi tuos failus ftp ir spaudi dešinį, prieeigos teises padaryk 777, tuomet suvedi mysql databazę (direct admin , čia duos tau hostingo tiekėjai), surašai mysql duomenis , susikuri pagrindinį administratoriaus account'ą , toliau jei kas klausk į až, padėsiu.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Jeigu dar nesi kūres webo, tai pradėk nuo php-fusion - su ja mažiausiai reikalų o kaip sukurti ant php-f pilnas google

 

EDIT : Nebent nori kurti unikalias TVS, tai tada tau nepadėsiu, nes pats nemoku :)

nenoriu kazko unikalaus, tiesiog noriu pabandyt savo zinias sitoje srityje, fantazijos yra, bet ziniu ir supratimo web kurime nera, tad noreciau kazka isbandyt daugiau, be praplesti savo zinias :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Jeigu dar nesi kūres webo, tai pradėk nuo php-fusion - su ja mažiausiai reikalų o kaip sukurti ant php-f pilnas google

 

EDIT : Nebent nori kurti unikalias TVS, tai tada tau nepadėsiu, nes pats nemoku :)

Dar vienas perliukas, nori „kurti weba“ - imk PHP-Fusion...

 

Na tai pradėk nuo PHP-F ar DLE

 

...arba pavok TVS, kad būtum kietas... :lol:

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Rekomenduoju Wordpress. Jų poros minučių instaliacija viską palengvins. Pamokų apie wordpressą šimtai, žmonių kurie noriai tau padės netgi pačiam uždarbyje yra daugybė. PHP nėra sunku, redaguodamas dizainus ir panašiai pramoksi ir išmoksi tą kalbą. Jeigu reiks pagalbos, Lapinskis

:rolleyes:

tau mielai padės (juokauju, o gal ir ne...) :) O ir aš pats galėsiu nukreipti į reikiamą pusę. Sėkmės. Redagavo Timasz69
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Fantazijos visiem yra, bet tą fantaziją išreikšt tinklapių kūrime yra išties sunku. Pradžioje domėkis HTML/CSS bei Photoshop. Atsisiųsk dreamviewer'į. Vėliau domėkis apie PHP/MySQL ir bandyk kažką.

 

Dreamweaver? Atsiprašau, bet blogiau pasiųlyti negalėjai.

Normalūs žmonės kuria puslapius su Notepad++ arba Sublime Text, arba, jeigu naudoji OS X, Coda arba Espresso.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Dreamweaver? Atsiprašau, bet blogiau pasiųlyti negalėjai.

Normalūs žmonės kuria puslapius su Notepad++ arba Sublime Text, arba, jeigu naudoji OS X, Coda arba Espresso.

 

Taip, aš ir pats naudoju Notepad++, bei kaip pradinukui labai tinka Dreamvieweris.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

PHP-Fusion - tikrai "aukštas" lygis :D

 

Notepad++ aš ir pats naudoju, bet kartais būna problemų dėl UTF-8 BOM, kai bekuriant atsiranda  simboliai. :) Localhost'e viskas ok, bet kai įkeli į FTP, tai atsiranda problemos.

Todėl darom išvadas. Jei nori išvengti tų visų klaidų, naudok normalų IDE. Pvz: NetBeans. :)

Redagavo FaitasS
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Rekomenduoju Wordpress. Jų poros minučių instaliacija viską palengvins. Pamokų apie wordpressą šimtai, žmonių kurie noriai tau padės netgi pačiam uždarbyje yra daugybė. PHP nėra sunku, redaguodamas dizainus ir panašiai pramoksi ir išmoksi tą kalbą. Jeigu reiks pagalbos, Lapinskis tau mielai padės (juokauju, o gal ir ne...) :) O ir aš pats galėsiu nukreipti į reikiamą pusę. Sėkmės.

Čia jau nuo mano nuotaikos ir laisvo laiko tokie dalykai priklauso. Taip pat kam žmogui reikia tos pagalbos... faktas, kad nė trupučio nepadėčiau tokiam, kuris prašytų mano pagalbos kuriant dar vieną filmai.in kopiją arba kažką iš tos pačios "originaliųjų" svetainių serijos ;)

 

 

PHP-Fusion - tikrai "aukštas" lygis :D

 

Notepad++ aš ir pats naudoju, bet kartais būna problemų dėl UTF-8 BOM, kai bekuriant atsiranda  simboliai. :) Localhost'e viskas ok, bet kai įkeli į FTP, tai atsiranda problemos.

Todėl darom išvadas. Jei nori išvengti tų visų klaidų, naudok normalų IDE. Pvz: NetBeans. :)

Jeigu moki naudotis notepad++ nebūna ten tų problemų su UTF-8 koduote. Patogiausia, kai nusistatai, kad iš karto visus failus vos tik atidarius konvertuotų į UTF-8 Without BOM ir viskas :)

 

Pats asmeniškai notepad++ naudoju nedidelių projektų darymui/smulkesniam failų redagavimui. Na, o kai reikia kažką rimčiau pradėti nuo 0 (tiksliau dirbant su kokiu nors PHP framework) - tai renkuosi Netbeans. Patogu, paprasta - tik reikia priprasti pradžioje. :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Fantazijos visiem yra, bet tą fantaziją išreikšt tinklapių kūrime yra išties sunku. Pradžioje domėkis HTML/CSS bei Photoshop. Atsisiųsk dreamviewer'į. Vėliau domėkis apie PHP/MySQL ir bandyk kažką.

Užskaitau. Pirma nuo pat pradžių - HTML sintaksė, CSS. Kai šie pagrindai jau tvirtesni, tada kažkiek link PHP. Tam padeda atviro kodo TVS nagrinėjimas. Ir šiaip reikia žiūrėti, koks tavo tikslas tame kūrime be išmokimo. Dreamweaver yra neblogas reikalas, ypač esantis CS 5.5 pakete, mat jau pripažįstamas faktas, kad žmonės tavo puslapį gali atidarinėti ne tik ant PC, o ir ant planšetų ar smartphone'ų, tad yra kažkokios galimybės ir tokius variantus kurti gan patogiai. Ant langinių dar naudodavau Microsoft Expression Web (3.0, po to 4.0 versijas), savotiškas FrontPage tęsinys. Dabar dažniausiai ant obuolio naudoju Coda, bet nelabai yra ten WYSIWYG, kuris pradžiai tikrai labai padeda. O šiaip medžiagos internete tikrai yra, daug įvairių ir pradžiamokslių, tiesiog reikia pasieškoti. Pvz., apie Wordpress TVS labai neblogai parašyta knyga iš Rockable Press, teisingus dalykus teisingai moko.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kodėl? :)

Manau, kad geriau pirma išmokti viską apie "kevalą", ant kurio galima statyti kažką iš PHP. O tai po to turim koderį, kuris PHP puikiai raukia, o HTML rėmuose daro visokias klaidas, kodą rašo ne W3C compliant, o apie dizainą nekalbu išvis :). Nesakau, kad turi būti visų galų meistras, bet pagrindus, manau, reikia turėti. Čia tik mano nuomonė. Jūsų gali būti kitokia. Šokti iškart ant PHP? Na, pats iki šiol per daug nenagrinėju, kiek reikia, tiek pasidomiu. Visad web plotmėse buvau už open source TVS ir kitus projektus, o ne closed source individualiai sukoduotas TVS.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite prie diskusijos

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Atkurti formatavimą

  Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Įkraunama...
  • Dabar naršo   0 narių

    Nei vienas registruotas narys šiuo metu nežiūri šio puslapio.

×
×
  • Sukurti naują...