Pereiti prie turinio

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki,

turiu toki greitą klausimą, atrodo darau viską teisingai, o nesigauna, Googlėj kiek žiūrėjau, tiek nesigauna.

echo "<input class='input_b' name='ieskojimas'>";

 

style :

 

.input_b

{

backround-image: url("i-bg.gif");

width: 7px;

height: 35px;

}

 

banžiau ir pilną vesti adresą ir pan..

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

O kaip reikėtų dar ir iconą pridėti, tačiau ir naudoti img backgrounde?

sakyčiau, daryti:

<div class="container"> <!-- jam dedi background -->
   <div class="icon"></div> <!-- ikonėlė -->
   <div class="input"></div> <!-- inputas -->
</div>

Aišku, gal kas pasiūlys protingesnį variantą.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite prie diskusijos

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Atkurti formatavimą

  Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Įkraunama...
  • Dabar naršo   0 narių

    Nei vienas registruotas narys šiuo metu nežiūri šio puslapio.

  • Prisijunk prie bendruomenės dabar!

    Uždarbis.lt nariai domisi verslo, IT ir asmeninio tobulėjimo temomis, kartu sprendžia problemas, dalinasi žiniomis ir idėjomis, sutinka būsimus verslo partnerius ir dalyvauja gyvuose susitikimuose.

    Užsiregistruok dabar ir galėsi:

    ✔️ Dalyvauti diskusijose;

    ✔️ Kurti naujas temas;

    ✔️ Rašyti atsakymus;

    ✔️ Vertinti kitų žmonių pranešimus;

    ✔️ Susisiekti su bet kuriuo nariu asmeniškai;

    ✔️ Naudotis tamsia dizaino versija;

    ir dar daugiau.

    Registracija trunka ~30 sek. ir yra visiškai nemokama.

  • Naujausios temos

  • Karštos temos

×
×
  • Sukurti naują...