Pereiti prie turinio

Blynelių kavinė


Rekomenduojami pranešimai

Idėja nebloga, tereikia perprast technologiją, išmokt daryt tikrai gražiai. Konkurencija nėra labai didelė, jei gerai pasireklamuosi, kad gamini mickey mouse, batman ar panašius blynelius, žmonių netruks (bent jau Vilniuj, Kaune). Visgi klausimas lieka dėl autorinių teisių - dauguma žymių personažų yra saugomi, jų panaudojimui būtinas sutikimas, kainuojantis ohoho kiek. Lietuvos rinkai kainos pernelyg didelės, tad nebent apsiribot žinomų žmonių atvaizdais, Lietuvos kontūrais ar dar kuo išskirtinio.

Išskirtinumas dabar gerai, "ant bangos", todėl jei yra galimybės - siūlau bandyti. Visgi, vien tik blyneliai galbūt šiek tiek per mažai, vertėtų siūlyti artimus produktus, alternatyvas (vafliukus visokius ir pan.)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

kiek festivaliu buvau, tai labai paklausus blyneliai buvo kaip uzkandis/ maistas, o ir savikaina ten juokinga- tik spek kept.

o kur tu rasi tu igudusiu kepeju, kurios portretus piesia?

Nežinau todėl mastau kažka su trafaretais bandyti, reikia namie visokius variantus išbandyti. Gal kas turit ką pasiūliti?

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Labai mėgstu blynelius - varškėčius, sklindžius, mielinius. Nereikia nieko kito, tik užsigėrimo ir grietinės - uogienės. Su įdaru neprasidėčiau, nes reikia visokių greitai gendančių produktų.

Čia labai gera idėja, galima pradžiai kepti ne tik apvalius, bet ir kvadratinius.

Ir kadangi patalpos geroj vietoj brangios - orientuotis į masinę gamybą išsinešimui.

Svarbu geras privažiavimas - priėjimas.

Blynelių šiaip kainos didelės, todėl uždirbti galima ir plėstis yra kur - nors ir į visą pasaulį.

------------

Pirmiausia reiktų gauti labai gerus receptus ir apgalvoti, kaip sumažinti jų savikainą nesugadinant skonio.

Milijonas garantuotas per kelis metus.

http://media.eggs.ca/assets/RecipePhotos/_resampled/CroppedImage830506-pancakes.png

Redagavo iShark
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Pakelk užpakalį nuo kompo ir nueik į kokią miesto šventę.

 

Kokią šventę? Aš turiu laukti Užgavėnių kad užvalgyti mielinių blynelių su razinomis?

Galvok ką šneki - tai turi būti kasdien veikiantis blynelių fabrikas, pristatantis produkciją masiškai į visus prekybos ir mitybos taškus.

Kalbam apie macDonaldo tipo darbo organizavimą, o ne apie keptuves nusipirkusius balvonus.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kokią šventę? Aš turiu laukti Užgavėnių kad užvalgyti mielinių blynelių su razinomis?

Galvok ką šneki - tai turi būti kasdien veikiantis blynelių fabrikas, pristatantis produkciją masiškai į visus prekybos ir mitybos taškus.

Kalbam apie macDonaldo tipo darbo organizavimą, o ne apie keptuves nusipirkusius balvonus.

 

 

nuo kavinukes iki fabriko, o taip... :D

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Galvok ką šneki - tai turi būti kasdien veikiantis blynelių fabrikas, pristatantis produkciją masiškai į visus prekybos ir mitybos taškus.

Pirktum šaltą blyną (na ar pašildytą mikrobangėj) kuris pusdienį keliavo iki prekybos ar mitybos vietos ir dar kaži kiek laiko pragulėjo ant prekystalio ????

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Blynai nera tas maistas, kuris butinai turi buti tik is peciaus. Supermarketuose, be to, yra sildomi prekystaliai, kur laikomi silti produktai, kaip keptos vistos.

Juolab, blynas islieka puikaus skonio pora dienu.

Kodel fabrikas o ne kavine?

Esme santykyje islaidos-pelnas.

Gaminant blynus masiskai, galima stipriai sumazinti savikaina. Faktiskai produktus butu galima pirkti tiesiai is gamintoju, nereikia patalpu geroj vietoj, nereikia padaveju, baldu bei stalo irankiu.

Tuo tarpu gaminant masiskai, galima optimizuoti visas kitas islaidas, jas pastoviai mazinti, didinant pardavimus ir pelna.

Net uzdirbant nuo blyno 10 centu, galima kiekio saskaita uzdirbti nemaza pelna, tuo paciu ir planuoti gerokai lengviau.

Reiktu paskaiciuoti blyno savikaina, tik bijau kad to niekas nesugebes.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
  • po 2 savaičių...

Kaip matom iš "diskusijų", lietuvaičiai idėjomis neblizga.

Todėl truputį pasigilinau į blynų gamybą, ir jau turiu pirminius rezultatus.

 

1. Rinka yra, blynus žino visame pasaulyje.

2. Blynus paprasta gaminti.

3. Produktai, reikalingi gamybai yra vietoje, nereikia ieškoti ar vežti iš toli.

4. Blynus valgyti paprasta, spec įrankių nereikia.

5. Transportuoti paprasta, spec įrangos ar šaldytuvo nereikia.

5. Jų galiojimo laikas pakankamas, sakyčiau 2 dienos.Faktiškai reiktų prekybos taškus aprūpinti kasdien.

6. Antkainis bus keli šimtai procentų, iš to galima pragyventi ir vykdyti plėtrą.

7. Galimi įvairūs receptai, todėl yra vietos fantazijai ir įvairumui.

-----------------------------

Klausimas:

Numatoma porcijos kaina - 3 putlūs mieliniai blynai. Kaina - 2 EUR.

Pirktumėte?

http://vaikuradijas.lt/wp-content1AS/uploads/2014/03/Uzgaveniu-blynai.jpg

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Brangiai, manyčiau.

O jei ne vietoje kepi, tai, asmeniškau, nepirkčiau.

Jei kepi vietoje, manau, 5-7 litai (1.45 eur - 2 eur) plius pridedi gerą, gausų padažų pasirinkimą (uogienės, grietinė), GAL ir normaliai.

 

Nors esmė tokia, kad pats blynų valgymas nėra kažkoks labai socialus dalykas. Alaus prie blynų negersi, o ir šlamšti kaip kiaulė nenorėsi prie draugų. Šventėms (tarkim, jūros šventė, joninės) gal ir sueitų.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Brangiai, manyčiau.

O jei ne vietoje kepi, tai, asmeniškau, nepirkčiau.

Jei kepi vietoje, manau, 5-7 litai (1.45 eur - 2 eur) plius pridedi gerą, gausų padažų pasirinkimą (uogienės, grietinė), GAL ir normaliai.

 

Nors esmė tokia, kad pats blynų valgymas nėra kažkoks labai socialus dalykas. Alaus prie blynų negersi, o ir šlamšti kaip kiaulė nenorėsi prie draugų. Šventėms (tarkim, jūros šventė, joninės) gal ir sueitų.

 

vilniuje 2e juokinga kaina kaip uz 3 blynus :) pvz zemaiciu 2 mazi su mesa ir saukstu grietines 2.5e :) tai uz 3 blynus su uogiene ar skystu sokolandu, 2e tikrai super kaina :) milionu neuzdirbsi, bet geroje vietoje centre, pfff i diena tikrai neblogai prikepsi babkiu :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

tai kas tie 3 blyneliai, pavalgymui tokiu 7-10reik plius padazas, o dar ne sviezi. prismoj latviskus lietinius su ivairiais idarais pirkdavau 5vnt berods 2 eur, jie galiodavo 5d.

 

imi uz 3e 6 ir good :) manau kaina gera ir jau su 6 pavalgysi, nebent jau mini mini mazi bus :D as tik uz tai, kad svieziai kepti, ta prasme maximum 1h senumo :))) o geriausiai sviezius, ten juos kepti pora min :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nereikia lyginti pusfabrikačių lietinių kainos, kuriuos dar reikia nusinešti namo iš išsikepti.

Kalbu apie greitą maistą, kurį gali nusipirkti ir pačiupęs pirštais suvalgyti.

Kad nėra jokios mėsos priedų - tik privalumas, nes neaišku, kokia ta mėsa blynuose būna ir koks jos šviežumas.

Dėl padažo - uogienės ar grietinės.

Šis klausimas svarstomas, kiekvienas priedas - papildoma kaina ir įpakavimas. Pradžiai norėčiau viską daryti kuo paprasčiau ir nekelti kainos daugiau nei 2 EUR.

Kaip teisingai pastebėjo "Satisfaction" ir "klientas" - geras biznis būtų didelėse žmonių susibūrimo vietose - kai reikia užkąsti daug nesiterliojant.

Pav. Koncertas, sporto varžybos, masinė šventė lauke ar net kino teatras.

--------------

Kaina 2 EUR parinkta, kad nereiktų terliotis su centais ir grąža. O blynų dydis būtų toks, kad žmogui apsimokėtų nusipirkti ir nuo tų 3 blynų pakenčiamai pavalgytų.

Dabar dėl noro valgyti ką tik iškeptus ir karštus - tai nėra būtina, nes iš gerų ingredientų pagaminti blynai skanūs išsilaiko ilgai. Jie nebūtinai turi būti karšti, žinau tikrai, nes esu didelis blynų mėgėjas.

 

Išvada:

Kaip matau, liaudis "Blynų imperijos" idėją visumoje palaiko, galima pradėti bandyti kepti nedideles partijas ir siūlyti bendradarbiams, kaimynams ir kolegoms.

 

Savaime aišku, pats jų nekepsiu, yra kavinė greta, reiks bandyti susitarti ir pažiūrėti kiek pelno lieka. Jei liktų 1 EUR nuo porcijos - būtų aukso kasyklos, na, bet iki to reikia daaugti.

 

Dabar sekantis etapas - atiderinti porcijos dydį ir receptūrą. Informuosiu kaip sekasi.

Ir laukiu daugiau komentarų bei pasiūlymų.

http://a.dilcdn.com/bl/wp-content/uploads/sites/8/2011/03/Lemon-Ricotta-Pancakes.jpg

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Blynų Baras, UAB SOLIBUM blyninė.

Gedimino g. 30, LT-44319 Kaunas

 

Pažymėjimo išdavimo data - 2007-01-22

Bankroto procedūra

Nutarties likviduoti data 2012-10-17

Nutarties / sprendimo dėl veiklos pabaigos data 2014-07-11

Išregistravimo data 2014-08-22

Įmonė likviduota.

-------------------

Kaip matom, idėja nepasiteisino. Kaip būtų įdomų paklausyti šios blyninės savininko, darbuotojų ar klientų atsiliepimus ir pamąstymus. Daug kas paaiškėtų.

Iš kart kyla idėja - daryti reportažus apie bankrutavusias įmones, imti interviu - kodėl taip atsitiko, ką reikėjo ar galima padaryti geriau? Būtų tikrai įdomu ir naudinga. Tokia patirtis niekais eina.

Redagavo iShark
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

 

Iš kart kyla idėja - daryti reportažus apie bankrutavusias įmones, imti interviu - kodėl taip atsitiko, ką reikėjo ar galima padaryti geriau? Būtų tikrai įdomu ir naudinga. Tokia patirtis niekais eina.

gera ideja kokiam vz.lt ar bznstart.lt naujai skilciai.

 

o kas del blynu, tai nevisi bankrutuoja, gusto blynine jau ilgai gyvuoja.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

gera ideja kokiam vz.lt ar bznstart.lt naujai skilciai.

O kodėl nesukurti tokios temos Uzdarbyje?

Nes prieš pradedant bet kokį verslą, ne pro šalį susipažinti su būtent bankrutavusiu tokiu pat verslu, kad neužlipti ant to paties grėblio.

 

Aišku - kas norės girtis savo nesėkmėm, nes dauguma lankytojų iš kart pradės juoktis ir tyčiotis.

Tačiau pavykus naudos būtų kur kas daugiau, nei iš milijonieriaus pasakų.

Nė vienas praturtėjęs nepasakys, kaip tai jis padarė, nes daugumos praturtėjusių pagrindas yra korupcija, nusikaltimai, giminystės, draugystės ryšiai, palikimas ir pan.

-----------

Kas liečia blynus (ar bet kurį kitą su maistu susijusi verslą), pagrindinė problema yra valstybės reguliavimas. Žaliavos, gamyba - maža problema, paskaičiavau kad per dieną, dirbant 10 val, vienas žmogus gali iškepti 500 porcijų blynų. Pelnas būtų nemažas, kol nepradedi skaičiuoti mokesčių ir išlaidų tarpininkams.

Pora klausimų:

1. Ar sunku susitarti su dideliais prekybos centrais, kad jie priimtų pagamintus maisto produktus realizavimui? Gal turite sutarties pavyzdį?

2. Kokį procentą nuo kainos ima prekybininkai?

3. Prekyba maistu masiniuose renginiuose - gal kas bandė ir gali papasakoti niuansus?

Redagavo iShark
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
  • po 9 mėnesių...
  • po 3 savaičių...
  • po 2 metų...

Prisijunkite prie diskusijos

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Atkurti formatavimą

  Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Įkraunama...
  • Dabar naršo   0 narių

    Nei vienas registruotas narys šiuo metu nežiūri šio puslapio.

  • Prisijunk prie bendruomenės dabar!

    Uždarbis.lt nariai domisi verslo, IT ir asmeninio tobulėjimo temomis, kartu sprendžia problemas, dalinasi žiniomis ir idėjomis, sutinka būsimus verslo partnerius ir dalyvauja gyvuose susitikimuose.

    Užsiregistruok dabar ir galėsi:

    ✔️ Dalyvauti diskusijose;

    ✔️ Kurti naujas temas;

    ✔️ Rašyti atsakymus;

    ✔️ Vertinti kitų žmonių pranešimus;

    ✔️ Susisiekti su bet kuriuo nariu asmeniškai;

    ✔️ Naudotis tamsia dizaino versija;

    ir dar daugiau.

    Registracija trunka ~30 sek. ir yra visiškai nemokama.

  • Naujausios temos

  • Karštos temos

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...