Pereiti prie turinio

Klaida keliant paveikslėlį (PrestaShop)


Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, taigi iškilo tokia problema, nebeleidžia įkelti prekei paveikslėlio(PrestaShop). Iš pradžių viskas puikiai veikė, yra sukelta gal 50 paveikslėlių, o dabar meta tokią klaidą: KLAIDA (Įvyko klaida kopijuojant paveikslėlį)

 

Bandžiau keisti leidimus img katalogui ir visiems esančiams jame katalogams, nes kažkur skaičiau, kad gali susikurt naujas katalogas nuotraukoms, jei jų yra daug prikelta, bet nepadėjo.

 

Bandžiau susisiekt su hostu, kad padidintų limitus ar PHP Safe Mode nustatytu Off, skaičiau, kad kažkam padėjo. Hostas neparašė ką padarė, bet liepė pabandyt vėl, tačiau metė tą pačią klaidą.

 

Gal kas nors susidūrėt su tokia pačia problema ir žinot kaip ją išspręsti?

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Gal php versija sena stovi?

reikalinga ne senesne nei 5.3

 

Dar variantas kad atminties per mažai.

 

pabandyk .htaccess faile

php_value memory_limit 128M

 

sukurk php faila su turiniu :

 

<?php phpinfo(); ?>

 

paziurek kokie limitai stovi ;)

Redagavo Meskenas
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Aš naujokas dar šitam reikale, bet atsidariau tą .htaccess failą, o ten toks tekstas:

 

Order deny,allow

Deny from all

 

PHP versija pas mane: 5.5.34

 

Gal bėda su tuo .htaccess failiuku?

 

EDIT: Hostas parašė, kad meta tokią klaidą

 

PHP Warning: imagejpeg(/home/xxxxxx/domains/medzio-darbai.hostingas.in/public_html/img/p/1/6/4/164.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home/xxxxxx/domains/medzio-darbai.hostingas.in/public_html/classes/ImageManager.php on line 541

 

P.S. prieš tai dar buvo kažkokių bėdų jungiantis prie duomenų bazės, bet hostas sutvarkė.

Redagavo Eimis99
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

 

PHP Warning: imagejpeg(/home/xxxxxx/domains/medzio-darbai.hostingas.in/public_html/img/p/1/6/4/164.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home/xxxxxx/domains/medzio-darbai.hostingas.in/public_html/classes/ImageManager.php on line 541

 

 

prirašyk į htaccess failą eilute :

 

php_value memory_limit 128M

 

gal padės.

 

P.s Visada kai redaguosi tokius failus išsaugok originalą :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Prirašiau tą eilutę, pradėjo viską greičiau krauti, bet vistiek meta tą pačią klaidą.

 

Pažiūrėjau dabar tame img kataloge (img/p/1/6/4/164.jpg) kad 1 kataloge nėra net tokio 6 katalogo.

 

541 eilutėj rašo: $success = imagejpeg($resource, $filename, (int)$quality);

 

Nebežinau net ką daryti.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Prirašiau tą eilutę, pradėjo viską greičiau krauti, bet vistiek meta tą pačią klaidą.

 

Pažiūrėjau dabar tame img kataloge (img/p/1/6/4/164.jpg) kad 1 kataloge nėra net tokio 6 katalogo.

 

541 eilutėj rašo: $success = imagejpeg($resource, $filename, (int)$quality);

 

Nebežinau net ką daryti.

 

Teisės į aplankus gerai nustatytos?

Jeigu nėra katalogo, reiškia kad negalėjo jo sukurti :)

Bandyk visur 777 kur upload

arba inode resursu trukumas :)

Gal laisvos vietos nėra ?:)

Redagavo Meskenas
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

PrestaShop versija: 1.6.1.4

 

Dėl vietos trūkumo aš irgi pagalvojau, nes buvo nebedaug likę, pasikeičiau planą su daugiau vietos, bet tas pats. Neseniai kaip tik kažkokios bėdos buvo su duomenų baze, gal tai galėjo kaip nors įtakoti? Gal kai sutvarkė, kokie failai išsitrynė?

 

Pabandysiu dar su katalogų teisėm pažaist.

 

EDIT: uždėjau visiem img forlderiam 777, tą pačią klaidą meta.

O gali būti bėdos dėl hostingo? Gal nesuteikia kažkokių reikalavimų?

Redagavo Eimis99
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

PrestaShop versija: 1.6.1.4

 

Dėl vietos trūkumo aš irgi pagalvojau, nes buvo nebedaug likę, pasikeičiau planą su daugiau vietos, bet tas pats. Neseniai kaip tik kažkokios bėdos buvo su duomenų baze, gal tai galėjo kaip nors įtakoti? Gal kai sutvarkė, kokie failai išsitrynė?

 

Pabandysiu dar su katalogų teisėm pažaist.

 

EDIT: uždėjau visiem img forlderiam 777, tą pačią klaidą meta.

O gali būti bėdos dėl hostingo? Gal nesuteikia kažkokių reikalavimų?

 

Kaip pirmam poste rašiau :

sukurk php faila su turiniu :

 

<?php phpinfo(); ?>

 

atidaryk per brauseri ir Pažiurek visus skaičiukus kur gale M(ar MB) raide yra :)

Gal ten limitai po 2mb visur :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite prie diskusijos

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Atkurti formatavimą

  Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Įkraunama...
  • Dabar naršo   0 narių

    Nei vienas registruotas narys šiuo metu nežiūri šio puslapio.

×
×
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.