Pereiti prie turinio

Slankiojantis soninis meniu Prestashopui


Rekomenduojami pranešimai

Laba diena,

 

Noriu padaryti, kad iejus i paslaugos puslapi ir skaitant ilgus aprasus - vartotojas visada “po ranka” desineje puseje matytu slankiojanti paslaugu meniu..

http://www.part.lt/img/6384a304ac4806638c8966c98419a4f9327.png

 

Kolkas man pavyko sukurti kazka panasaus tik panaudojant CSS (position: fixed), taciau jis man pilnai netinka nes jo ribos galioja visame puslapio aukstyje, o man reikia, kad slankiotu tik turinio dalyje (t.y negaletu slankioti ant header ir footer dalies).

panda.gardenwellness24.dk/lt/content/13-metalo-lankstymas

 

#main { width: 70%; float: left; }

.floating-menu {
font-family: sans-serif;
background: black;
padding: 5px;;
width: 220px;
z-index: 1;
position: fixed;
left: 60%; 
top: 90px; 
margin: 100px 0 0 110px;
}

 

<div id="main">Paslaugos aprasymas</div>
<div class="floating-menu">
<h3>PASLAUGOS:</h3>
<p><a href="#">LAZERINIS PJOVIMAS</a></p>
<p><a href="#">METALO LANKSTYMAS</a></p>
<p><a href="#">VAMZDŽIŲ LAZERINIS PJOVIMAS</a></p>
<p><a href="#">METALO LAKŠTŲ VALCAVIMAS</a></p>
</div>

 

Ieskodamas internete lyg ir radau tai ko man reikia taciau ten jau pasitelkiama jQuery..

DEMO:

www.pixelbind.com/examples/stick-a-div/2/

 

SOURCE:

www.pixelbind.com/make-a-div-stick-when-you-scroll/

 

 

Norejau pasiteirauti ar nera budu toki meniu sukurti panaudojant tik HTML+CSS ? nes i Prestashop nezinosiu kaip integruoti jQuery..

 

Idealiu atveju sis meniu dar turetu buti ir responsive, bet cia jau neprivalomai..

 

Buciau labai dekingas jeigu kazkas esate su tokia situacija susidure ir galetumet padeti.

Redagavo Paulinho
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Tai galima padaryti tik su JS ir CSS. Tesiog is pradziu CSS faile nustatyk kad meniu yra "menius slankiojimo ribos" virsuje. Ir tada su javascriptu tikrink ar tik nereikia jau judint meniu. Jei reikia tai nustatai position fixed. Zodziu esme tame kad tu visalaika tikrini ar meniu ner per aukstai ir ar nera per zemai, o jeigu nei per zemai, nei per aukstai tai padarai position: fixed; o jei per zemai ar per aukstai tai vel position static.

Redagavo P0NAS
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite prie diskusijos

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Atkurti formatavimą

  Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Įkraunama...
  • Dabar naršo   0 narių

    Nei vienas registruotas narys šiuo metu nežiūri šio puslapio.

×
×
  • Sukurti naują...