Pereiti prie turinio

Rekomenduojami pranešimai

Kainos ir kokybes santykis, kad butu geras, porciju jei nepagailesi, turesi sociai zmoniu :) O visa kita nesvarbu, aplinka daug maz kad padori butu, ir siek tiek erdves iejus i vidu, kad nereiktu susigrudus laukt kebabo :D

 

Cia mano asmenine nuomone, nesu kebabu megejas, bet yra kas turi kebabine ir ja sekmingai ispletojo, butent tokiais metodais, kainos zemos, porcijos milziniskos, kiek ten tos kokybes tu kebabu nezinau, mesa kiek zinau ten labai pigi, bet esme, kad pastovei kiek vaziuoju pro sali, tiek pilna zmoniu :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kaina, ir bulves normalias parinkt nes daugumoje vilniaus kebabinių "hujovos", kas be ko servetėlių. Mano įdėja būtų pabandyti gauti Šlapių servetėlių pavalgius apsivalyti .

Bei lauksim spec akcijų uždarbiečiams.

Bei kebabinėje visai neblogai būtų geras kavos aparatas - aišku ,kad ir kaina būtų gera.

Redagavo gavija
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Reikia nusamdyt normalius zmones, kad nenusuktu nuo porcijos (t.y. kad neidetu maziau nei priklauso) ir neuzsidirbinetu is to nusukimo sau. Pas mus buvo daug kebabiniu, bet nusukdavo porcijas ir greit uzsidare. Kitose neskaniai darydavo kebabus (gal mesa kokia nekokybiska ir t.t.) ar dar kazkas...

 

Dabar pas mus Alytuje centre atsidare jau senai kebabine kur savininkas armenas ar is tu krastu tai normalus kebabai. Kaip perku tai nepatingiu 3-4 km nueit iki ten :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Siūlyčiau taip pat bandyti įtikti ir marketintis per facebook jaunesnei auditorijai, jei vilniuje, kaune. Taip pat vietos ieškotis prie universitetų ar kitų "taškų", kur dažnai jaunimas renkasi.

 

Labai puikus pavyzdys Sinano Kebabai. Belekaip užsimarketino per feisbuką kaip "studentam" maistas, pats geriausias spotas, draugiškiausias virėjas.

 

Pamenu prieš kelis metus eidavau vis, pats tas savininkas darydavo, porcijos didelės, viskas idealiai pasidaryta, žmonių nedaug, pastatas mažas, kainos mažos.

 

 

Išsipopuliarino netyčia, dabar va atidarytos dvi kebabinės, dirba žmonės už jį, kebabų kokybė labai žemyn nuvarė, kainos pakilo, bet pinigai eina daug geresni negu ėjo kažkada.

 

 

Ir viskas dėl visokių "mega" dydžio kebabų, "valgymo varžybų", "PAŽYMĖK DRAUGĄ, KURIS TAU SKOLINGAS KEBABĄ" ir panašiai.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Efektyvus ir operatyvus aptarnavimas, t.y. kad nereiktų ilgai laukti, o jeigu daug žmonių tai personalo daugiau arba darbą efektyviai organizuoti, pvz. vienoj uzkandineje Kaune, duoda toki kaip raktu pakabuką, kai tavo užsakymas paruoštas pradeda mirksėti, tai zjbs dalykelis per tą laiką gali i parde nueiti ar dar kažką nuveikti nei trintis ir laukti, ne duok dieve jeigu tai dar uždara kebibinė ir ten pilna žmonių, tai tikrai neičiau.

Redagavo babunas
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
  • po 1 mėnesio...

Siūlyčiau taip pat bandyti įtikti ir marketintis per facebook jaunesnei auditorijai, jei vilniuje, kaune. Taip pat vietos ieškotis prie universitetų ar kitų "taškų", kur dažnai jaunimas renkasi.

 

Labai puikus pavyzdys Sinano Kebabai. Belekaip užsimarketino per feisbuką kaip "studentam" maistas, pats geriausias spotas, draugiškiausias virėjas.

 

Pamenu prieš kelis metus eidavau vis, pats tas savininkas darydavo, porcijos didelės, viskas idealiai pasidaryta, žmonių nedaug, pastatas mažas, kainos mažos.

 

 

Išsipopuliarino netyčia, dabar va atidarytos dvi kebabinės, dirba žmonės už jį, kebabų kokybė labai žemyn nuvarė, kainos pakilo, bet pinigai eina daug geresni negu ėjo kažkada.

 

 

Ir viskas dėl visokių "mega" dydžio kebabų, "valgymo varžybų", "PAŽYMĖK DRAUGĄ, KURIS TAU SKOLINGAS KEBABĄ" ir panašiai.

 

Jo pinigų skonį pajunta ir dzin klientai tada jau, Kaune prie KTU buvo irgi kebabinė, išvis sandeliukas kažkoks, praktiškai tik viena moteriške dirbo, nu bet kebabai tai super buvo, skaniausi Kaune. O po to kai pramušė, tai visą restoraną atsidarė, darbuotojų belekiek priemė kainos kilo, asortimentą pakeitė, kokybė tragišką.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Apibendrinant gali taikytis i dvi klientu grupes:

1. Viena kuriai rupi kuo didesnis mesos gabalo ir kainos santykis. Kaina nevirsijanti rinkos vidurkio ir neskiesti padazai.

2. Kitai kuriai rupi kokybe, aptarnavimas ir pateikimas (high end kebabai). Sie klientai gali leisti zenkliai didesne kaina uz produkta, taciau tikisi geros kokybes ir aptarnavimo.

Redagavo TomasM.
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki. Galbūt būtų nesunku prabalsuoti už pavadinimą? Ačiū :)

 

kažkokia kvaila apklausa - o tai kaip Tu žadi pozicionuoti savo kebabus? Jei kaip itin pigius (cheap --> čeap --> čipo kebabai) tai tada čipo kebabai, jei kaip itin didelius - tada gigo kebabai.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite prie diskusijos

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Atkurti formatavimą

  Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Įkraunama...
  • Dabar naršo   0 narių

    Nei vienas registruotas narys šiuo metu nežiūri šio puslapio.

  • Prisijunk prie bendruomenės dabar!

    Uždarbis.lt nariai domisi verslo, IT ir asmeninio tobulėjimo temomis, kartu sprendžia problemas, dalinasi žiniomis ir idėjomis, sutinka būsimus verslo partnerius ir dalyvauja gyvuose susitikimuose.

    Užsiregistruok dabar ir galėsi:

    ✔️ Dalyvauti diskusijose;

    ✔️ Kurti naujas temas;

    ✔️ Rašyti atsakymus;

    ✔️ Vertinti kitų žmonių pranešimus;

    ✔️ Susisiekti su bet kuriuo nariu asmeniškai;

    ✔️ Naudotis tamsia dizaino versija;

    ir dar daugiau.

    Registracija trunka ~30 sek. ir yra visiškai nemokama.

  • Naujausios temos

  • Karštos temos

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...