Pereiti prie turinio

Greito maisto istaigos valdymas


Rekomenduojami pranešimai

Nebus tau vienareikšmio atsakymo. Išlaidos gali skirtis gana stipriai pas vieną lyginant su kitu. Priklauso nuo klientų kiekio (kuo daugiau klientų, tuo atitinkamai mažesnės išlaidos procentais), taip pat produktus gali naudoti įvairius, tiek kainą iš tiekėjo kitokią gaut, kokios tavo patiekalų receptūros (ką naudosi) ir žinoma kokias kainas laikai. Tai realiai pas vieną gali išlaidos sudaryt 70% pas kitą gal 50% pas trečią 40% ir t.t.....

Geriausia skaičiuot konkrečiai ką pats planuoji atidarinėt ir bandyti rašyti visas sanaudas ir planuojamas pajamas.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite prie diskusijos

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Atkurti formatavimą

  Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Įkraunama...
  • Dabar naršo   0 narių

    Nei vienas registruotas narys šiuo metu nežiūri šio puslapio.

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...