Pereiti prie turinio

Kebabai Vilnius


Rekomenduojami pranešimai

Kur rekomenduotumėt Vilniuje nulėkt kebebų? Kas man svarbu, tai kokybė, naudojami geri produktai, šviežios daržovės. Dydis ar kaina man paskutinėje vietoje. Kiek buvau keliose kebabinėse Vilniuje, tai niekur nepavyko rasti tikrai gero kebabo, kurį norėtūsi dar kartą užsisakyt, kur jūs rekomenduotumėt? Centre arba kažkur aplink Šeškinę, Fabijoniškes.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Jei tikrai nesvarbu dydis / kaina, o nori kokybiškesnių produktų, tai Wraperia Suppa Kebs arba Berlin'o Bistro. Čia dvi vietos iš daugelio, kur esu valgęs, ir kebabai šiektiek aukštesnio lygio, ir kur produktų kokybės nebando maskuot kibiru padažo.

Šiaip, Jammi irgi nenurašyčiau. Gal nėra pats geriausias kebabas mieste, tačiau tai, kad pastoviai išlaiko +- vienodą kokybę ir skonį, yra gerai. Visuomet žinai, ką gausi (aišku, būna, kad priklauso nuo to, kas daro tą kebabą, bet +- visuomet tą patį gausi). Priedo, vienas geriausių Jammi lifehackų: užsakinėjant kebabą, sakai "toks ir toks kebabas, pusę padažo" - dės mažiau padažo, man asmeniškai, taip gaunasi skaniau (bet čia gal labiau veikia, jei imant su vištiena, nes Jammi jautieną, tai aš nieko prieš, kad maskuotų padažu)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Jei tikrai nesvarbu dydis / kaina, o nori kokybiškesnių produktų, tai Wraperia Suppa Kebs arba Berlin'o Bistro. Čia dvi vietos iš daugelio, kur esu valgęs, ir kebabai šiektiek aukštesnio lygio, ir kur produktų kokybės nebando maskuot kibiru padažo.

Šiaip, Jammi irgi nenurašyčiau. Gal nėra pats geriausias kebabas mieste, tačiau tai, kad pastoviai išlaiko +- vienodą kokybę ir skonį, yra gerai. Visuomet žinai, ką gausi (aišku, būna, kad priklauso nuo to, kas daro tą kebabą, bet +- visuomet tą patį gausi). Priedo, vienas geriausių Jammi lifehackų: užsakinėjant kebabą, sakai "toks ir toks kebabas, pusę padažo" - dės mažiau padažo, man asmeniškai, taip gaunasi skaniau (bet čia gal labiau veikia, jei imant su vištiena, nes Jammi jautieną, tai aš nieko prieš, kad maskuotų padažu)

Dekui uz patarimus, išbandysiu Wraperia ryt ta kur prie Inchcape yra, gal patiks man. Nes siaip isrankus esu ant kebabu :D Iki siol kur tikrai skanu kebaba esu valges tai tik Elektrenuose kur ant mariu kranto yra kazkoks kebabu kioskas, bet toli vaziuot :D

Redagavo EddieWAL
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Na išbandysiu Wraperia ryt ta kur prie Inchcape yra, gal patiks man. Nes siaip isrankus esu ant kebabu :D Iki siol kur tikrai skanu kebaba esu valges tai tik Elektrenuose kur ant mariu kranto yra kazkoks kebabu kioskas, bet toli vaziuot :D

 

Jis vadinasi "Paragauk pats". Jo, ten viską daro kuo natūraliau. Skanu ir nebrangu. :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Jammi visiškas š. Kaip ir visos kitos kebabinės kepantčios tą patį neaiškų rudos spalvos daiktą ant iešmo, kurį vadina "mėsa", nors mėsos ten nė kvapo.

Man labiausiai patinka ant Eišiškių plento pakeliui į Salininkus, nes ten deda tikrą mėsą, nors irgi turi problemą dėl per daug padažo.

 

Po to kai Vokietijoj pavalgiau kebabų pas turkus, į lietuviškus nebegaliu žiūrėt :)

Redagavo Stanley
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Dėl to padažo, esu pirkęs šiauliuose kebabą iš kiosko, paprašiau kad nedėtų jokio padažo, apart to kad bobelė net pasilenkė pro langelį pažiūrėti ar nejuokauju, tai pats kebabas buvo labai, net labai neskanus, atsikandau gal 5 kasnius ir išmečiau.

Nuo to karto jei noriu tokio tipo "junk food" užsisakau skrudintų koldūnų, su extra daug padažo. Juos valgant bent nesi priverstas kartu šliurpti ir to perteklinio skysto "majonezo" su abejotinos kokybės "patiekalu"

Redagavo Tmaster
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Per daug padazo, per daug padazo... Esat bande sakyt "padazo daug nedekit"?

Bandėm ir nekartą... Tokiu atveju prideda dvigubai daugiau padažo.

Problema tame, kad tas padažas skystas kaip vanduo ir teka visur. Užsienio kebabinėse padažas tirštas, jo tik šiek tiek užtepa ant bulkos ir pilnai užtenka.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nu hebra, kur geriausi kebabai? :winner:

 

Pilaitė- Jammi jei dirba Rasa :winner: (be gelių neiti, labai faina mergina. Ir labai skaniai daro), ten pat "Veryga", Evelina, (šefo blondinė), Ieva ir kitos merginos kurios ten dirba. Ten aišku ne mažos eilės, bet dėl kokybės galima palaukti. Bet nesirodykit ten be gelių. :winner: Nesigėdikit pakalbinti, nes pamainos ilgos. :thumbsup:

 

MEKAN DÖNER KEBAP - Pilaitė, daro skaniai, matai ką daro, šviežu ir skanu. Labai skanūs kebabai, kitokie kebabai. :thumbsup:

 

P.s. Į Jammi pas mergaites su gėlėm ir kebabu, o paskui jei MEKAN dėl įvairovės, nes kiti padažai. :thumbsup:

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite prie diskusijos

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Atkurti formatavimą

  Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Įkraunama...
  • Dabar naršo   0 narių

    Nei vienas registruotas narys šiuo metu nežiūri šio puslapio.

  • Prisijunk prie bendruomenės dabar!

    Uždarbis.lt nariai domisi verslo, IT ir asmeninio tobulėjimo temomis, kartu sprendžia problemas, dalinasi žiniomis ir idėjomis, sutinka būsimus verslo partnerius ir dalyvauja gyvuose susitikimuose.

    Užsiregistruok dabar ir galėsi:

    ✔️ Dalyvauti diskusijose;

    ✔️ Kurti naujas temas;

    ✔️ Rašyti atsakymus;

    ✔️ Vertinti kitų žmonių pranešimus;

    ✔️ Susisiekti su bet kuriuo nariu asmeniškai;

    ✔️ Naudotis tamsia dizaino versija;

    ir dar daugiau.

    Registracija trunka ~30 sek. ir yra visiškai nemokama.

  • Naujausios temos

  • Karštos temos

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...