Pereiti prie turinio

Logotipo ir Dizaino konkursas iki 2019/02/20


Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, ieškome žmogaus, galinčio padaryti įmonės logotipą bei sukurti internetinės svetainės dizainą. (Background, šriftas, spalvos ir t.t.)

Mūsų prekinis ženklas: "Packy". Vykdome tos pačios dienos siuntų pristatymo paslaugą. Renkamės būsimą savo įmonės spalvų gamą. Siekiame subtilaus, minimalistinio dizaino. Todėl reikia turėti omenyje, kad logotipas ir spalvos bus naudojami internetinėje svetainėje, klijuojama ant baltų automobilių, darbo aprangos, sutartyse, vizitinėse kortelėse, įmonės patalpose ant baltų sienų ir t.t. reikalingas dizainas įmonės identitetui kurti. Todėl tai neturėtų asocijuotis su jau esamomis ir ypač Lietuvoje veikiančiomis kurjerių tarnybomis. Puslapio dizainas bus kuriamas ant šio šablono: siuntos.websis.lt

KAINA 50+50eu. Jeigu labiausiai patikęs darbas viršys mūsų lūkesčius, bus galima tartis dėl didesnės sumos bei pratęsime bendradarbiavimą ateityje visais dizaino klausimais. Bus reikalinga sąskaita faktūra (išimtis - tikrai vertas dėmesio darbas) Konkursas pabaiga: vasario 20 d.

Redagavo ignackis123
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Rhymes tavo variantai kelia susidomejima. Gal galetum kur is a keliauja i y padaryti raides spalvotas kad seka eitu spalvu pagal a keliaujancios i y spalvas? Kad spalvos pereitu kaip paskutiniame paveiksliuke kur pratesta su y.

Redagavo ignackis123
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Su 6 variantu padarykite spalvas kaip 11 variante. O 11 varianta pasalinkite y raides pratesima apacioje kad liktu tik a raides pratesimas. Ir srifto dydi padarykite kaip 6tam variante. Ir jeigu dar turesite laiko iki 20dienos. Pateikite dar variantu. Nes jusu stilius mums priimtinas.

Redagavo ignackis123
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Dar idomi mintis is antro varianto. Ta deze nesiziuri (nebent ja dar kaipnors kitaip pateikti. Bet bruksninis kodas idomi mintis. Gal su bruksniniu kodu kazka pazaisti dar pabandyti. Sriftas geras antro varianto.

 

Galima zodi packy uzsifruoti i barkoda. Gal net tas barkodas galetu buti zodzio Packy fonas kuriame iterptos raides Packy. Idomu butu jusu variantu ivairiu su barkodu pamatyti :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Tam kad greičiau prasukti dainą spaudžiame atitinkamą mygtuką. Raidė A padaryta kaip tas mygtukas. Aliuzija į greitą pristatymą.

 

Variantas su šūkiu:

 

 

V2

 

 

 

 

Pirmas Variantas su sukiu zalias mus nustebino. Pakolkas geriausia ka mateme. Sriftas puikus. Gal pabandykite dar pateikti kitokiu spalvu variantu pasiziurejimui, jei nesunku. Nieko keisti nereikia.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
  • Dabar naršo   0 narių

    Nei vienas registruotas narys šiuo metu nežiūri šio puslapio.

  • Prisijunk prie bendruomenės dabar!

    Uždarbis.lt nariai domisi verslo, IT ir asmeninio tobulėjimo temomis, kartu sprendžia problemas, dalinasi žiniomis ir idėjomis, sutinka būsimus verslo partnerius ir dalyvauja gyvuose susitikimuose.

    Užsiregistruok dabar ir galėsi:

    ✔️ Dalyvauti diskusijose;

    ✔️ Kurti naujas temas;

    ✔️ Rašyti atsakymus;

    ✔️ Vertinti kitų žmonių pranešimus;

    ✔️ Susisiekti su bet kuriuo nariu asmeniškai;

    ✔️ Naudotis tamsia dizaino versija;

    ir dar daugiau.

    Registracija trunka ~30 sek. ir yra visiškai nemokama.

  • Naujausios temos

  • Karštos temos

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...