Pereiti prie turinio

AKCIJA: Populiariausi 2000 - 20 000 ž. apimties INFORMACINIŲ STRAIPSNIŲ rašymo ir publikavimo paketai vos nuo 99 EUR


Rekomenduojami pranešimai

AKCIJA POPULIARIAUSI 2 000 - 20 000 Ž. APIMTIES INFORMATYVIŲ/VARTOTOJAMS NAUDINGŲ STRAIPSNIŲ RAŠYMO IR PUBLIKAVIMO PAKETAI GERIAUSIA KAINA VISOJE LIETUVOJE: AKCIJA

Šių paketų straipsnius galima publikuoti mūsų teminiuose/naujienų tinklalapiuose ir tinklaraščiuose, skelbti kliento tinklalapio naujienų skiltyje, tinklaraštyje (blog'e) ir kt. Straipsnius klientas (kuris pageidauja straipsnių be publikavimo) taip pat gali savo iniciatyva publikuoti jo turimuose arba kitų paslaugų teikėjų siūlomuose teminiuose ar naujienų portaluose.

„GIGA“ 2 000 Ž. APIMTIES PAKETAS – 99 EUR
Paketo apimtį galima paskirstyti 2, 3 arba 4 straipsniams, pvz., 2 vnt. 1000 ž., 3 vnt. 650 ž. arba 4 vnt. 500 ž.

„TERA“ 5 000 Ž. APIMTIES PAKETAS – 199 EUR
Paketo apimtį galima paskirstyti 5, 8 arba 10 straipsnių, pvz., 5 vnt. 1000 ž., 8 vnt. 650 ž. arba 10 vnt. 500 ž.

„PETA“ 10 000 Ž. APIMTIES PAKETAS – 299 EUR
Paketo apimtį galima paskirstyti 10, 17 arba 20 straipsnių, pvz., 10 vnt. 1000 ž., 17 vnt. 600 ž. arba 20 vnt. 500 ž.

„EXA“ 20 000 Ž. APIMTIES PAKETAS – 499 EUR
Paketo apimtį galima paskirstyti 20, 33 arba 40 straipsnių, pvz., 20 vnt. 1000 ž., 33 vnt. 600 ž. arba 40 vnt. 500 ž.

*Kainos nurodytos be PVM

Kilus klausimams, rekomenduojame paieškoti atsakymo D.U.K. Jeigu čia nerasite atsakymo į savo klausimą ir turėsite papildomų klausimų, prašome kreiptis asmenine žinute, e. paštu [email protected] arba telefonu +370 62 997766.

INFORMACIJA KLIENTUI:

? AUKŠČIAUSIOS KOKYBĖS UNIKALUS TURINYS. Visi straipsniai yra SKIRTINGI, ĮDOMŪS, INFORMATYVŪS, NAUDINGI SKAITYTOJAMS.
? Kiekviename straipsnyje galimos 1-3 aktyvios nuorodos.
? Straipsnyje - ne mažiau kaip 1-2 nuotraukos.
? Straipsniuose naudojamas tinkamas formatavimas - panaudojamos H žymos, pasvirasis tekstas, pajuodintas tekstas, pabrauktas tekstas.
? Kliento pageidavimu straipsniuose gali būti pateikiamos ir papildomos išorinės nuorodos į „cituojamus šaltinius“ (pvz., „Wikipedia“, naujienų portalai (LT/EN), informaciniai portalai (LT/EN) ir kt.). Tai didina straipsnio patikimumą/reikšmingumą/vertę/naudą.
? Jei klientas straipsnių pageidauja su publikavimu, tinklalapius straipsnių publikavimui galima pasirinkti iš apytiksliai ~100 teminių/informacinių/naujienų pobūdžio tinklalapių ir/arba iš ~100 skirtingų bendrinės tematikos tinklalapių. SEO ir skaitmeninės rinkodaros tematikos straipsniai nerašomi ir netalpinami.
? Pateikiame praktiškų patarimų, kaip klientas galėtų efektyviau/optimaliau suformuoti savo raktažodžių/nuorodų planą.
? Talpiname Jūsų pageidaujamu reguliarumu, tačiau ne daugiau kaip 1 straipsnį per dieną (arba nepublikuojame, jei tiesiog pageidaujate gauti parašytus straipsnius, kuriuos patys savo nuožiūra skelbsite savo tinklalapyje/tinklaraštyje ar kituose teminiuose/naujienų tinklalapiuose). Savaitgaliais ir švenčių dienomis straipsniai nepublikuojami.
? Jei straipsnių pageidaujate su publikavimu, tarpines ataskaitas (nuorodas į straipsnius) siunčiame kiekvieno mėnesio paskutinę dieną. Jei straipsnių publikavimo nereikia, parašytus straipsnius (MS Word .docx formatu) siunčiame kiekvieno mėnesio paskutinę dieną (arba kiekvienos savaitės pabaigoje – tai galioja tik straipsniams, kurie pasirenkami be publikavimo).

KLIENTO PATEIKIAMA INFORMACIJA:

? Raktažodžiai ir nuorodos (pvz., 10 straipsnių „PuslapioPavadinimas.lt“ - nuoroda; 3 straipsniai „plikam“ adresui - nuoroda; 1 straipsnis „Pasirinkta raktinė frazė“ - nuoroda ir t.t.). Jei klientas pageidauja, galime pasiūlyti optimalesnį raktažodžių/nuorodų paskirstymą. Jei klientui straipsnių publikavimo nereikia, klientas gali tiesiog pateikti pageidaujamus raktažodžius/raktines frazes arba pageidaujamas straipsnių temas (arba apskritai jų nepateikti, suteikdamas laisvę rašyti su kliento projekto rinka susijusiomis pasirinktinėmis temomis).
? Pageidaujamą straipsnių publikavimo reguliarumą (pvz., 2 straipsniai per savaitę, 4 straipsniai per mėnesį ir kt.). Šis punktas netaikomas, jei klientui straipsnių publikavimo paslaugos nereikia, ir jis tiesiog pageidauja gauti parašytus straipsnius.
? Duomenis sąskaitai išrašyti. Darbas pradedamas kitą darbo dieną po gauto apmokėjimo.

UŽSAKYMO EIGA:

1. Pateikiate užsakymą ir suderiname užsakymo detales.
2. Išrašome sąskaitą. Gavę apmokėjimą, pradedame vykdyti užsakymą.
3. Sutartomis datomis klientui atsiunčiame tarpines atliktų darbų ataskaitas (nuorodas į publikuotus straipsnius) arba parašytus straipsnius (be publikavimo).

Kilus klausimams, rekomenduojame paieškoti atsakymo D.U.K. Jeigu čia nerasite atsakymo į savo klausimą ir turėsite papildomų klausimų, prašome kreiptis asmenine žinute, e. paštu [email protected] arba telefonu +370 62 997766.

DAŽNIAUSIAI UŽDUODAMI KLAUSIMAI (D.U.K.)

K. Ar turite straipsnių pavyzdžių?
A. Be abejo! Straipsnių pavyzdžių turime tūkstančius. Kai kuriuos iš jų rasite spustelėję šią nuorodą.

K. Kokiu formatu bus pristatyti parašyti straipsniai (užsakant straipsnius be publikavimo)?
A. Visas turinys pristatomas Microsoft Word .docx formatu.

K. Ar galima patiems pasirinkti tinklalapius publikavimui?
A. Taip, jeigu užsakysite straipsnius su publikavimu. Dėl tinklalapių sąrašų klientas susisiekia asmeniškai.

K. Ar pritaikote nuolaidą, užsakant daugiau kaip vieną maksimalaus (20 000 ž.) dydžio paketą?
A. Taip. Nuolaidą deriname individualiai. Ji priklauso nuo užsakymo dydžio.

K. Ar privalau iš anksto pateikti visą informaciją straipsniams?
A. Ne, užsakymo pradžiai galite atsiųsti ir dalinę informaciją, jeigu nespėjote sudaryti viso plano. Pvz., galite atsiųsti informaciją 5-10 straipsnių, o likusiems informaciją atsiųsti savaitės bėgyje.

K. Ar užsakymo vykdymo metu galima koreguoti raktažodžių/temų planą?
A. Taip, tačiau planas koreguojamas tik dar neparašytiems (būsimiems) straipsniams. Jeigu darbo procese klientas nori pakoreguoti planą, apie tai jis turi informuoti iš anksto, o mes, savo ruožtu, pateikiame klientui informaciją apie tai, kiek ir kokie straipsniai dar neparašyti, ir kuriems straipsniams bus galima koreguoti informaciją.

K. Ar atsiunčiate nuorodas į paskelbtus straipsnius?
A. Taip. Tarpines atliktų darbų ataskaitas (nuorodas į paskelbtus straipsnius) atsiunčiame iki naujo mėnesio 15 d. (už praėjusį mėnesį). Užsakius straipsnius be publikavimo (t.y. norite, kad Jums būtų atsiųsti parašyti straipsniai), parašytus straipsnius galime atsiųsti kiekvienos savaitės pabaigoje (tai galioja tik straipsniams, užsakytiems be publikavimo) arba mėnesio paskutinę dieną.

K. Ar straipsnius galiu naudoti savo reprezentaciniams vidiniams tinklalapio puslapiams (paslaugų/prekių aprašymams, „apie mus“ tekstams ir pan.)?
A. Ne. Tai nėra Jūsų svetainei skirti reprezentaciniai tekstai. Tai yra informaciniai/vartotojams naudingi/naujienų pobūdžio straipsniai, kuriuos...
1) ...galima publikuoti mūsų siūlomuose teminiuose/naujienų tinklalapiuose ir tinklaraščiuose;
2) ...klientas (kuris pageidauja straipsnių be publikavimo) gali savo iniciatyva publikuoti jo turimuose arba kitų paslaugų teikėjų siūlomuose teminiuose ar naujienų portaluose;
3) ...galima skelbti kliento tinklalapio naujienų skiltyje, tinklaraštyje ir kt.

K. Kam gali būti naudojami straipsniai?
A. Jūsų tinklalapio naujienų skilčiai, Jūsų tinklaraščiui, naujienų puslapiui, publikavimui naujienų portaluose, informaciniuose tinklalapiuose arba teminiuose puslapiuose.

K. Kiek laiko straipsniai bus paskelbti?
A. Jei klientas pageidauja, kad parašyti straipsniai būtų publikuojami pasirinktuose tinklalapiuose (iš atsiųsto tinklalapių sąrašo), paskelbti straipsniai gyvuoja tol, kol gyvuoja ir patys tinklalapiai. Straipsniai niekada nešalinami.

K. Kada užsakymas pradedamas vykdyti?
A. Užsakymas pradedamas vykdyti antrą darbo dieną po atlikto apmokėjimo, o jeigu per dvi dienas po atlikto apmokėjimo klientas nebus pateikęs straipsniams reikalingos informacijos - antrą darbo dieną po tokios informacijos gavimo.

K. Ar išrašote sąskaitą?
A. Taip, išrašome PVM sąskaitą faktūrą.

Kilus klausimams, rekomenduojame paieškoti atsakymo D.U.K. Jeigu čia nerasite atsakymo į savo klausimą ir turėsite papildomų klausimų, prašome kreiptis asmenine žinute, e. paštu [email protected] arba telefonu +370 62 997766.

Redagavo Diplomatas
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
  • Diplomatas pakeitė pavadinimą į AKCIJA: Populiariausi 2000 - 20 000 ž. apimties INFORMACINIŲ STRAIPSNIŲ rašymo ir publikavimo paketai! Aukščiausia kokybė!
  • Diplomatas pakeitė pavadinimą į AKCIJA: Populiariausi 2000 - 20 000 ž. apimties INFORMACINIŲ STRAIPSNIŲ rašymo ir publikavimo paketai vos nuo 99 EUR
  • Dabar naršo   0 narių

    Nei vienas registruotas narys šiuo metu nežiūri šio puslapio.

  • Prisijunk prie bendruomenės dabar!

    Uždarbis.lt nariai domisi verslo, IT ir asmeninio tobulėjimo temomis, kartu sprendžia problemas, dalinasi žiniomis ir idėjomis, sutinka būsimus verslo partnerius ir dalyvauja gyvuose susitikimuose.

    Užsiregistruok dabar ir galėsi:

    ✔️ Dalyvauti diskusijose;

    ✔️ Kurti naujas temas;

    ✔️ Rašyti atsakymus;

    ✔️ Vertinti kitų žmonių pranešimus;

    ✔️ Susisiekti su bet kuriuo nariu asmeniškai;

    ✔️ Naudotis tamsia dizaino versija;

    ir dar daugiau.

    Registracija trunka ~30 sek. ir yra visiškai nemokama.

  • Naujausios temos

  • Karštos temos

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...