Pereiti prie turinio

Street food'o truckas ar priekaba


Rekomenduojami pranešimai

Gerai pavalgėm Sen Mišelio vienuolyne iš tokio trucko ar kažko panašaus, įvairių rūšių blynelių. To Lietuvoje pasigendu, ir kad ne tik per šventes būtų, o kasdien. Ir dar gerai būtų tokie blyneliai suvyniojami, kad patogu būtų einant valgyti.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Šiaip idomu ką manot apie burgerius iš foodtruckų? Kaina visad kosminė būna, bet kaip kokybė ir skonis? Ką per festus renkatės labiau kokį plovą iš švyturio palapinių ar burgerį iš foodtrucko?

Burgeris yra burgeris, kad ir koks geras būtų - niekada nebus vertas 6-7€. Net restorane už tiek neimčiau, ką jau kalbėt iš kiosko.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
  • po 2 savaičių...

Burgeris yra burgeris, kad ir koks geras būtų - niekada nebus vertas 6-7€. Net restorane už tiek neimčiau, ką jau kalbėt iš kiosko.

 

O kepsni restorane uz tiek imtum?

 

Tai burgeris pagal savikaina ir maistine verte is esmes gali buti tas pats, tik kepsnys sy bulvytem, o cia kepsnys su bandelem.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kepsnį iškept reikia daugiau sugebėjimų ir darbo, produktų savikaina irgi didesnė. Kepsnį gauni lėkštėj su garnyru ir daržovėm ir valgai kaip žmogus, o burgerį valgai rankom išsimurzinęs, panašiai kaip kebabą ar beliašą. Burgeris tai fastfoodas ir jis negali kioske kainuoti 7€, nes už tiek pat gali nueit į kavinę suvalgyt normalų patiekalą arba Makdake/Hesburgery praktiškai tokį patį burgerį už 1€.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kepsnį iškept reikia daugiau sugebėjimų ir darbo, produktų savikaina irgi didesnė. Kepsnį gauni lėkštėj su garnyru ir daržovėm ir valgai kaip žmogus, o burgerį valgai rankom išsimurzinęs, panašiai kaip kebabą ar beliašą. Burgeris tai fastfoodas ir jis negali kioske kainuoti 7€, nes už tiek pat gali nueit į kavinę suvalgyt normalų patiekalą arba Makdake/Hesburgery praktiškai tokį patį burgerį už 1€.

 

Kepsnį iškept reikia daugiau sugebėjimų ir darbo, produktų savikaina irgi didesnė. ne/nebutinai

Kepsnį gauni lėkštėj su garnyru ir daržovėm - ne. tas pats ir burgeryje.

valgai kaip žmogus, o burgerį valgai rankom išsimurzinęs. taip

nes už tiek pat gali nueit į kavinę suvalgyt normalų patiekalą - kaip sakiau tiek savikaina, tiek maistne verte burgeris yra pansus i "normalu patiekala"

arba Makdake/Hesburgery praktiškai tokį patį burgerį už 1€. cha, nuo to ir reikejo pradeti, nelabai suvoki dalyku. Normalus burgeris yra butent tas pats kepsnys tik kitame formate. Makdako 1eur burgeris nieko panasaus nei kokybe, nei dydziu. Dydziu lygiuotusi 3-4 eur makdako/hesburgerio burgeris su tuo 6-7 eur brangiu burgeriu. Taciau mesos kokybe absoliuciai nusileistu

Redagavo biz
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kas dėl dydžio, tai gali paimt du burgerius už 2€ ir jau bus daugiau nei kioske už 7€.

Kas dėl kokybės tai čia jau priklauso nuo konkretaus kiosko, tikrai ne visur kokybė geresnė nei to paties makdako.

Ir tai nėra tas pats kepsnys tik kitame formate. Pagal tavo logiką galima pirkti beliašą ar bandelę su dešrele pas bobutę stoty už 70ct, nes tai irgi mėsa bandelėje.

Palyginimui kebabas kioske kainuoja 2-4€, kebabas restorane lėkštėje kainuoja 5-7€ ir tai normalu. Tuo tarpu burgeris kioske kainuoja netgi brangiau nei restorane, bet ne todėl, kad kokybė geresnė, o tik todėl, kad jie išsipaišė savo vagonėlį ir nori atrodyti labai madingi oldtown authentic fashion original stylish barbershop fancy burgers. Bet niekas pas juos nevalgo, nes jie pamiršo vieną svarbų dalyką - kainos/kokybės santykį.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ką per festus renkatės labiau kokį plovą iš švyturio palapinių ar burgerį iš foodtrucko?

 

Per festus labai gerai kitą rytą sekasi tiems, kas turi sriubos, kavos ir šaltibarščių :D

 

O šiaip per festus žmonės nėra su didele fantazija, daugiausiai laukiančių dažniausiai matau prie kebabų. Ir šiaip dauguma žiūri į kainas, nes festuose viskas brangu. Prekeiviai kurie už normalią kainą turi bent kažkiek padoraus maisto, daro neblogas apyvartas. O visi aukštesnio lygio food truckai atrodo ne tokie užimti, nes kainos didesnės. Ir šiaip nelabai yra prasmės kažką labai smaguriauti, kai kas antras arba su iš po vakar pusiau veikiančiu skrandžiu arba įkaušęs ir nelabai kreipiantis dėmesį į skonį :D

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
  • po 3 savaičių...
  • po 2 savaičių...

Kadangi nebuvo labai daug norinčių padiskutuoti, tai tiesiog įkeliu ko manau truktų dar LT rinkai tik gal dėl kažkokių nežinomų priežasčių to dar nėra.

 

Kadangi labai nemažai tenka sekti vestuvių rinką, pastebiu tendenciją, kad vestuviniai šampano/vaisių ir pan staliukai jau praktiškai peržengę visas ribas, t.y. kad daugiau mažiau šioje vietoje viskas pasiūlyta. Nuo paprasto jaukaus šampano staliuko iki mega šampano piramidės, vaisiu lede, barmenų šou ir pan.

 

Idėja - paprasta. (o gal kaip tik paprastume ir slypi paslėpti sunkumai!?)

 

Prosecco van.

 

Tai vis labiau pasaulyje populiarėjantis šventės ar festivalio atributas.

 

Išpildymo galimybės mažoje rinkoje tikrai yra, nuo nuomos fotosesijoms, iki nemažo žmonių kiekio vaišinimu pasirinktai gėrimais (nebūtinai tai turi būti prosecas).

 

Investicijos bent jau man +- aiškios, bent man to LT neteko matyt, apšvieskit jei klystu.

 

O ir šeip kokios mintys?

post-25008-0-04945600-1561381390_thumb.png

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nežinau, aš savo vestuvėms tokio daikto tikrai nesinuomočiau, beprasmis kažkoks. Jei būtų kaip užkandinė, kur prie šampano dar būtų karštas maistas, nealkoholiniai gerimai, ir kad važinėtų su vestuvininkais visą dieną ar bent jau privažiuotų vieną kart į ilgesnės fotosesijos vietą, tada gal ir galima būtų galvoti.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Visada galima bandyti tartis su artimai esančiais barais, universitetais ir panašiai. Susirandi gerą vietą, kur artimai žmonės dažnai nori greitai pavalgyt.

 

Šitas produktas labiau orientuotas į šventes bei festivalius nei į miegamuosius rajonus ar universitetus.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nežinau, aš savo vestuvėms tokio daikto tikrai nesinuomočiau, beprasmis kažkoks. Jei būtų kaip užkandinė, kur prie šampano dar būtų karštas maistas, nealkoholiniai gerimai, ir kad važinėtų su vestuvininkais visą dieną ar bent jau privažiuotų vieną kart į ilgesnės fotosesijos vietą, tada gal ir galima būtų galvoti.

 

 

Vestuvės ir užkandinė? Prie šampano karštas maistas? Manau mūsų nuomonė apie patį šventės organizavimą labai smarkiai prasilenkia. Kam karštas maistas ar tuo labiau važinėjanti paskui jaunavedžius (!?) užkandinė, jei vakare sodyba/restoranas/ kur bus ir karštas maistas oir pilnas aptarnavimas, + bent jau dabar fotosesijos kuo toliau tuo labiau orientuojasi į max 1.5 val. Tai nežinau... Antras dalykas, produktas orientuotas į svečius, kaip pramogą jiems tol, kol tarkim jaunavedžiai fotografuojasi, o svečiai jų kažkur laukia. Dar vienas praktinis pvz. jaunavedžiai išėję iš bažnyčios svečius vaišina būtent tokiame formate. Tai ir gražu ir mobilu ir fotosesijos užkadrė a la provanso stiliaus. Ar bet kokio stiliaus kokiu sugalvojame įrengti. Net neabejoju, jog tikrai įmanoma priderinti užkandukus prie šampano/prosecco/nealkoholinio gėrimo ir pan, kaip tai daro šampano staliukų tiekėjai.

 

Kalbant apie festivalius, tai vėlgi pliusai, kad galima tiekti dideliam kiekiui žmonių, + vien moterišką auditoriją galima pritraukti, kadangi dabar pasirinkimas arba alus arba alus arba savi gėrimai, kuriuos vis sunkiau įsinešti tampa. Tikrai damutės susirinkusios į festivalį gražiau atrodo su taure šampano ar prosecco nei su alaus bokalu. IMOO.

 

Panaudojimas fotosesijose, įmonių reklamose, įmonių vakarėliuose ir tt ir pan. Tikrai platu.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Šampano taurė festivalyje. Tu arba festivaly nebuvęs, arba festivalį maišai su kažkuo kitu

 

Tai nemanau, kad reik tik per savo prizmę vertint. Jei tau festivalis asocijuojasi su vienais dalykais, tai nebūtinai taip yra ir kitiem. Tuo labiau, kad mano supratimu festivalis/iai yra rinka kurioje galima parduoti daug ką. Nes esu matęs patikėk tikrai absurdiškų dalykų iš ko ten žmonės pinigą padaro.

 

Ir būtent paminėtos buvo merginos. Dienos metu, kol nevyksta main stage'ai, chillint su taure NEBŪTINAI šampano, tai gali būti prosecco ar įvairūs net kokteilių deriniai iš jų.

 

Kodėl nepagalvojama apie mergvakarius? Toks van'as prieš pasiplaukiojimą laivu, toks van'as vietoj staliuko kavinėje ar pvz pikniko. Aš matau dideles panaudojimo galimybes.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Tai nemanau, kad reik tik per savo prizmę vertint. Jei tau festivalis asocijuojasi su vienais dalykais, tai nebūtinai taip yra ir kitiem. Tuo labiau, kad mano supratimu festivalis/iai yra rinka kurioje galima parduoti daug ką. Nes esu matęs patikėk tikrai absurdiškų dalykų iš ko ten žmonės pinigą padaro.

 

Ir būtent paminėtos buvo merginos. Dienos metu, kol nevyksta main stage'ai, chillint su taure NEBŪTINAI šampano, tai gali būti prosecco ar įvairūs net kokteilių deriniai iš jų.

 

Kodėl nepagalvojama apie mergvakarius? Toks van'as prieš pasiplaukiojimą laivu, toks van'as vietoj staliuko kavinėje ar pvz pikniko. Aš matau dideles panaudojimo galimybes.

 

Aš irgi manau, kad nereiktų tik per savo prizmę vertinti festivalių, nes festivaliai nėra vien tik alus ir kebabai. Jei tau festivalis su tuo asocijuojasi, tai pasikartosiu, arba senai buvai, arba išvis nebuvęs.

Ir ne, festivalis nėra rinka, kurioje gali bet ką parduoti. Šneku kaip dalyvis, ir kaip organizatorius. Bet pasidalink, ką esi absurdiško matęs, net įdomu.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Aš irgi manau, kad nereiktų tik per savo prizmę vertinti festivalių, nes festivaliai nėra vien tik alus ir kebabai. Jei tau festivalis su tuo asocijuojasi, tai pasikartosiu, arba senai buvai, arba išvis nebuvęs.

Ir ne, festivalis nėra rinka, kurioje gali bet ką parduoti. Šneku kaip dalyvis, ir kaip organizatorius. Bet pasidalink, ką esi absurdiško matęs, net įdomu.

 

Apie alų ir kebabus neužsiminiau nei žodžio. Ir ne man festivalis su tuo nekelia asociacijų. Argumentai kokie būtų kad festivalis nėra rinka kurioje gali bet ką parduot? Gerai, gal sutirštinau spalvas su žodžiais "bet ką", bet iš esmės tikrai daug ką. Absurdai? Nuo maisto už kosmines kainas be jokios elementarios net ne tai, kad verslo etikos, bet ir kartais turbūt prasilenkiant su higiena, taip pat visokios užklijuojamos tatoo, kurios na man kažkaip nedaug asocijacijų su festivaliu kelia. Keli pvz, kas man pasirodė kaip "bet ko" pardavinėjimas.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
  • po 2 savaičių...

Prosecco van man atrodo gan įdomi idėja.. jeigu liečiant vestuvių temą, dabar siūloma ir ledais ar popkornais pavaišinti svečius, vis ieškoma kažko naujo, nes jau taip atsibodę tie standartai..

 

Kas liečia patį vaną, tai gali būti barjieras vestuvėse dėl vietos. Mes kaip tik prieš kelis mėnesius vaišinome svečius Liškiavos Bažnyčios kiemelyje, kuris mums kainavo 50EUR/val; šampano stalelio paslauga 100EUR su aptvarnavimu + išlaidos šampanui ir užkandžiams. Vanas ten nebūtų niekaip privažiavęs.. jaunavedžiai gali atsisakyti šios minties vien dėl vietos, bažnyčios draudimo.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kadangi nebuvo labai daug norinčių padiskutuoti, tai tiesiog įkeliu ko manau truktų dar LT rinkai tik gal dėl kažkokių nežinomų priežasčių to dar nėra.

 

Kadangi labai nemažai tenka sekti vestuvių rinką, pastebiu tendenciją, kad vestuviniai šampano/vaisių ir pan staliukai jau praktiškai peržengę visas ribas, t.y. kad daugiau mažiau šioje vietoje viskas pasiūlyta. Nuo paprasto jaukaus šampano staliuko iki mega šampano piramidės, vaisiu lede, barmenų šou ir pan.

 

Idėja - paprasta. (o gal kaip tik paprastume ir slypi paslėpti sunkumai!?)

 

Prosecco van.

 

Tai vis labiau pasaulyje populiarėjantis šventės ar festivalio atributas.

 

Išpildymo galimybės mažoje rinkoje tikrai yra, nuo nuomos fotosesijoms, iki nemažo žmonių kiekio vaišinimu pasirinktai gėrimais (nebūtinai tai turi būti prosecas).

 

Investicijos bent jau man +- aiškios, bent man to LT neteko matyt, apšvieskit jei klystu.

 

O ir šeip kokios mintys?

Puiki mintis, bet čia jau kaip ir baras, kurį dažnai samdo į vestuves, kitus baliūškas, tik ant ratų. Bet idėja puiki tuo, kad kol ji bus nauja, tol bus įdomi. Kita koncepcija, atrodo patraukliai ir svečiams ir nuotraukose.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite prie diskusijos

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Atkurti formatavimą

  Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Įkraunama...
  • Dabar naršo   0 narių

    Nei vienas registruotas narys šiuo metu nežiūri šio puslapio.

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...