Pereiti prie turinio

Rekomenduojami pranešimai

Kas labiausiai nepatinka tai labai prasta mėsa iš sanitexo, dažniausiai blogas lavašo apkepimas (per daug , arba per mažai) , dažnai pats kebabas būna blogai susuktas, sukritusios daržovės ir pabaigai pats blogiausias tai padažai visos kebabines siūlo tą patį majonezinį padažą kurio negaliu pernešt, ačiū dievui Kaune yra ir normalesnių kebabinių kur siūlo ne tik majonezo pagrindo padažus. Tai va čia išvardinau beveik visų kebabinių pagrindinius minusus.

 

O kuri kebabinė Kaune siūlo ne majonezinį padažą? aktualu ir man

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Šiuo metu ta 25kv.m. kebabinė daro 13-15k apyvartos per mėnesį, įdirbis jau yra, svarbiausia padaryti geriau arba bent ne praščiau nei buvo iki mūsų.

Dabar kebabai dideli, tačiau nelabai skanūs, lyginant su JAMMI ar TODŽE sakyčiau net visiškai neskanūs..

Planuojame vietoje 250g mėsos dėti 200g, tačiau gerokai pagerinti visus ingridientus tokius kaip pati mėsa, lavašas, padažas..

Labai tikiuosi, kad žmonės pernelyg nepajus to, kad pradėjome dėti šiek tiek mažiau mėsos, tačiau garantuotai pajus skonio pagerėjimą.

 

Ačiū visiems už pastebėjimus ir pasiūlymus, tikrai susilaukiau naudingu patarimu tiek čia tiek PM :)

 

Jeigu dar turite kokių pastebėjimu susijusių su kebabu verslu, bučiau labai dėkingas.

Ko labiausiai trūksta? Kas labiausiai nepatinka? Kas patinka? Kodėl renkates būtent vieną ar kitą kebabinę?

Geriau kai darbuojasi moterys, vyrai ar jokio skirtumo?

 

 

Na įdomiai jeigu kebabinė skolose, bet tokia apyvarta... Kaip nedidelei kebabinei, tai čia tikrai didelė apyvarta.

Gal kažkur praleidau, bet paklausiu vistiek, kokiame mieste jūs veiksite?

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Jeigu tai bus standartinis kebabas su neaiškios sudėties mase be jokio mėsos skonio pavadinimu "mėsa", tekančiu kaip sriuba padažu, prie lavašo prilipusia folija, pasenusiom daržovėm ir t.t. - kažin ar gausis iš to verslas. Lietuvoj skanių kebabinių vienetai, o prastų ant kiekvieno kampo. Vilniuj net nežinau nei vienos skanios kebabinės. Nebent tos kur centre restorano lygio, bet ten jau tokios kainos, kad geriau nueit į kavinę kokį kepsnį suvalgyt. Kaip jau minėjo - kebabas yra kebabas, tai fastfoodas, jis turi būt nebrangus. Patarčiau nusipirkt lėktuvo bielietus po 10€ į Vokietiją, nuskrist į bet kurį miestą ar kaimą ir pavaikščiot per kebabines, ten jų pilna. Pamatysi kaip turi atrodyti tikras kebabas, pašnekėsi su turkais, gal atskleis paslaptis receptų ir pan. Vokiškų (turkiškų) kebabų kokybė ir skonis net nepalyginimas su lietuviškais, ten pagyvenęs po to į lietuviškus kebabus negalėjau net žiūrėt. Ir kaina jų panaši kaip Lietuvoj, 3-4€, turint omeny, kad Vokietijoj patalpų nuoma, darbuotojų algos ir kitos sąnaudos daug didesnės. Manau jeigu Lietuvoj darysi tokius pačius kebabus, tai klientūros turėsi daug.

Dar svarbu įvaizdis, nes kai ateini į kokį surūdijusį vagonėlį su purvinom palangėm ir sutrintais prekystaliais, tai automatiškai pradedi abejoti sanitarija. Kaip pavyzdys Jammi, gražiai moderniai atrodo, turi savo brand'ą, daugeliui patinka, kai kurie žmonės netgi sako, kad tai geriausi kebabai, nors iš tikro toks pats š**** kaip ir visur.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Lietuvoje Vilniaus g. buvo garsaus komiko kebabinė. Bandė daryti kebabų verslą. Darė ne vienas, o su keliais savininkais, kurie turi nemažai patirties maitine ir ne tik. Produktus naudojo gerus, tačiau buvo ir didesnė maisto kaina. Manau, kad vis gi lietuviai nėra priaugę iki aukštos kokybės kebabų. Taip, bus kas juos pirks, tačiau tikrai nebus didelė žmonių dalis. Verslas sunkus ir mano asmenine nuomone šio verslo traukinys nuvažiavęs. Gerų geriausiu atveju investuoti kokius, tarkim 20000 eurų ir turėti keletą tvarkingų kebabinių, kuriuose gali nusipirkti daug ir pigiai, tai jeigu per mėnesį pats dirbdamas padarysi 2000-3000, tada gerai. Buvo laikas, kada žmonės iš kebabų ir namus pasistatė, tačiau ši laikas baigėsi. Sėkmės versle.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
... Buvo laikas, kada žmonės iš kebabų ir namus pasistatė, tačiau ši laikas baigėsi. Sėkmės versle.

 

turbut nebuvai Kaune todzes kebabineje karaliaus mindaugo pr., kada nuvaziuosi beveik visad eiles, kaip kebabinei menesine apyvarta turetu buti ispudinga.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Lietuvoje Vilniaus g. buvo garsaus komiko kebabinė. Bandė daryti kebabų verslą. Darė ne vienas, o su keliais savininkais, kurie turi nemažai patirties maitine ir ne tik. Produktus naudojo gerus, tačiau buvo ir didesnė maisto kaina. Manau, kad vis gi lietuviai nėra priaugę iki aukštos kokybės kebabų. Taip, bus kas juos pirks, tačiau tikrai nebus didelė žmonių dalis. Verslas sunkus ir mano asmenine nuomone šio verslo traukinys nuvažiavęs. Gerų geriausiu atveju investuoti kokius, tarkim 20000 eurų ir turėti keletą tvarkingų kebabinių, kuriuose gali nusipirkti daug ir pigiai, tai jeigu per mėnesį pats dirbdamas padarysi 2000-3000, tada gerai. Buvo laikas, kada žmonės iš kebabų ir namus pasistatė, tačiau ši laikas baigėsi. Sėkmės versle.

Mano nuomone, tai didesnė problema buvo ne kaina, o tai, kad:

 

1. Kebabinė dirbo kaip restoranas, ten aplamai konceptas visai kitas buvo, labiau restoranas, kuris pardavinėja kebabus, o ne kokybiška kebabinė:)

2. Nepatogu privažiuoti su mašina, o kebabus tai kokia 80% žmonių atlekia greitai su mašina suvalgyt arba per pietų pertrauką daugiausia, arba vakarais, kurie prekybcentrių aikštelėse sėdi.

3. Darbo valandos ten kartais ne nuo 6 PM ar panašiai buvo? :D

 

Dėl partnerių nežinau, bet kažkokį intervą žiūrėjau su Katleriu, tai sakė, kad nė vienas iš jų patirties maitinimo srity neturėjo, aišku, gal tik prikolino:)

Redagavo itlead
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nu tai kaip gali būti sėkmingas verslas jeigu mąstymas yra toks, kad "įdėsiu pinigų ir viskas suksis...."

Turi pats visuose procesuose dalyvauti, viską žinoti, reaguoti ir pan.

Tikrai nėra būtina patirtis su maistu. Žinoma didelis pliusas būtu jeigu būtu tokios patirties, bet tikrai nėra būtina. Turint kebabinę praktiškai nieko gaminti nereikia. Sudėti supjaustytus produktus, užmesti fryškes į aliejų ir baigesi visas gaminimas :D Turiu darbo virtuvėje šiek tiek patirties, tai žinau kaip sunku būna kai tikrai reikai GAMINTI maistą. O čia 80 procentų visų produktų pagaminti ir užšaldyti.Bereikia tik išpakuoti :/

Tikrai tie Katleriai užsidaro ne dėlto, kad neturi patirties. Labiau sakyčiau požiūris į verslą visai ne toks koks turėtu būti. IMO.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Dėl pačio kebabų populiarumo, tiesiog anksčiau nebuvo tiek alternatyvų, tai visi žinojo tik kebabus ir čeburėkus, o dabar ant kiekvieno kampo picos, burgeriai, sushi ir t.t. Aišku kebabų pirkėjų išlieka, nes kokiam darbininkui, moksleiviui, studentui ir panašiai pigu/greita/sotu. Bet tikrai uždarbis daug mažesnis nei prieš 5-10 metų. jau nekalbu dar seniau.

Tiesiog labai pabrango darbuotojai, produktai, nuomos ir t.t. Jau nekalbu, kad seniau mažiau klibino visos inspekcijos, tai kiti tikrai rizikuodavo, nemažai tokių jau prigavo paskutiniu metu. Nežinosi kada sulauksi vizito :)

Kaip pačiam turint kebabinę, tai galvojam apie kitą verslą, per daug konkurencijos, visi tikrai jau atsivalge kekabų ir kažko naujo nenustebinsi, net ir su plačiu meniu. Aišku yra taškų kur tikrai gerai gyvena ir gyvens, bet maitinimo sfera tikrai sunki, reikia nemažai įdėti darbo ir pačiam, labai aišku svarbu ir kokybė, padarys vieną kartą blogai, iškart visi kalbės, daryk super pripras ir ačiū nepasakys :D O palaikyti kokybę kainuoja, nes vat atveš tiekėjas brangiau produktus ir galvok ką daryti, ar kelsi kainas ar kris kokybė ar tavo pelnas.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
  • po 2 savaičių...

Jeigu turi kebabinę, tai jau patirtis yra kažkokia. Tai kodėl tiesiog nesiimti kažko kito... Nekalbu apie burbulinius waflius, bet pavyzdžiui kokio sulietuvinto meksikietiško maisto ar pan. Pasaulyje daug yra to ko nėra pas mus arba su kuo tikrai gali konkuruoti.

 

Dėl pačio kebabų populiarumo, tiesiog anksčiau nebuvo tiek alternatyvų, tai visi žinojo tik kebabus ir čeburėkus, o dabar ant kiekvieno kampo picos, burgeriai, sushi ir t.t. Aišku kebabų pirkėjų išlieka, nes kokiam darbininkui, moksleiviui, studentui ir panašiai pigu/greita/sotu. Bet tikrai uždarbis daug mažesnis nei prieš 5-10 metų. jau nekalbu dar seniau.

Tiesiog labai pabrango darbuotojai, produktai, nuomos ir t.t. Jau nekalbu, kad seniau mažiau klibino visos inspekcijos, tai kiti tikrai rizikuodavo, nemažai tokių jau prigavo paskutiniu metu. Nežinosi kada sulauksi vizito :)

Kaip pačiam turint kebabinę, tai galvojam apie kitą verslą, per daug konkurencijos, visi tikrai jau atsivalge kekabų ir kažko naujo nenustebinsi, net ir su plačiu meniu. Aišku yra taškų kur tikrai gerai gyvena ir gyvens, bet maitinimo sfera tikrai sunki, reikia nemažai įdėti darbo ir pačiam, labai aišku svarbu ir kokybė, padarys vieną kartą blogai, iškart visi kalbės, daryk super pripras ir ačiū nepasakys :D O palaikyti kokybę kainuoja, nes vat atveš tiekėjas brangiau produktus ir galvok ką daryti, ar kelsi kainas ar kris kokybė ar tavo pelnas.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Jeigu turi kebabinę, tai jau patirtis yra kažkokia. Tai kodėl tiesiog nesiimti kažko kito... Nekalbu apie burbulinius waflius, bet pavyzdžiui kokio sulietuvinto meksikietiško maisto ar pan. Pasaulyje daug yra to ko nėra pas mus arba su kuo tikrai gali konkuruoti.

 

Per mažas miestas :) ir taip pilna maitinimo vietų, konkurencija didelė, ne kurortinė vieta, tai nėra prasmės kažką daryti daugiau.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite prie diskusijos

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Atkurti formatavimą

  Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Įkraunama...
  • Dabar naršo   0 narių

    Nei vienas registruotas narys šiuo metu nežiūri šio puslapio.

  • Prisijunk prie bendruomenės dabar!

    Uždarbis.lt nariai domisi verslo, IT ir asmeninio tobulėjimo temomis, kartu sprendžia problemas, dalinasi žiniomis ir idėjomis, sutinka būsimus verslo partnerius ir dalyvauja gyvuose susitikimuose.

    Užsiregistruok dabar ir galėsi:

    ✔️ Dalyvauti diskusijose;

    ✔️ Kurti naujas temas;

    ✔️ Rašyti atsakymus;

    ✔️ Vertinti kitų žmonių pranešimus;

    ✔️ Susisiekti su bet kuriuo nariu asmeniškai;

    ✔️ Naudotis tamsia dizaino versija;

    ir dar daugiau.

    Registracija trunka ~30 sek. ir yra visiškai nemokama.

  • Naujausios temos

  • Karštos temos

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...