Pereiti prie turinio

Kaip WP pagerinti nuotraukų kokybę?


Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, uždarbiečiai,

 

gal kas žino, kaip būtų galima pagerinti ant WP sukurto puslapio nuotraukų kokybę? Įkeliu tikrai geros kokybės foto. Žiūrint per pc dar pusę velnio, bet per mobilų kažkoks bluras gaunasi. Turbūt yra kokie nustatymai, bet niekaip nerandu, kaip tai padaryti. Jei kas galėtų nukreipti tinkama linkme, būtų labai šaunu.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki, uždarbiečiai,

 

gal kas žino, kaip būtų galima pagerinti ant WP sukurto puslapio nuotraukų kokybę? Įkeliu tikrai geros kokybės foto. Žiūrint per pc dar pusę velnio, bet per mobilų kažkoks bluras gaunasi. Turbūt yra kokie nustatymai, bet niekaip nerandu, kaip tai padaryti. Jei kas galėtų nukreipti tinkama linkme, būtų labai šaunu.

mesk čia nuorodą, nes iš "kavos tirščių" niekas neišburs

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Atrašyta (redaguota)

mano kuriamas puslapis čia Dabar įdėtas tik vienas slaidas.

Pavyko smarkiai pagerinti nuotraukų kokybę su vienu įskiepiu, bet norisi dar ryškesniu, kad daugiau "sharpo" būtų. Gal žinote, kaip pačiame WP tvse galima "image quality" pagerinti? Ar čia reikia eiti į patį kodą ir tik tokiu būdu?

 

 

mesk čia nuorodą, nes iš "kavos tirščių" niekas neišburs

Redagavo Smartart
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

mano kuriamas puslapis čia Dabar įdėtas tik vienas slaidas.

Pavyko smarkiai pagerinti nuotraukų kokybę su vienu įskiepiu, bet norisi dar ryškesniu, kad daugiau "sharpo" būtų. Gal žinote, kaip pačiame WP tvse galima "image quality" pagerinti? Ar čia reikia eiti į patį kodą ir tik tokiu būdu?

 

 

 

 

WP pagal defaultą kompresina ir ne pačia geriausia kokybe :D

įrašyk papildomą kodo eilutę ir viskas

add_filter( 'big_image_size_threshold', '__return_false' );

Bet optimizuoti vistiek gausi. Aš naudoju shortPixel

Redagavo donatas95
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

WP pagal defaultą kompresina ir ne pačia geriausia kokybe :D

įrašyk papildomą kodo eilutę ir viskas

add_filter( 'big_image_size_threshold', '__return_false' );

Bet optimizuoti vistiek gausi. Aš naudoju shortPixel

 

Kaip ir aišku, bet klausimas, kur tą kodo eilutę įrašyti? :D Gal yra youtube koks mokomasis video šiuo klausimu?

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite prie diskusijos

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Atkurti formatavimą

  Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Įkraunama...
  • Dabar naršo   0 narių

    Nei vienas registruotas narys šiuo metu nežiūri šio puslapio.

×
×
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.