Pereiti prie turinio

2021 m migrantų krizė Lietuvoje


Rekomenduojami pranešimai

Konkreti zopa is musu valdzios. Ka ji galvoja, nori isileisti 100k nelegalu gal, o gal dar daugiau? Kas bus kai ims oras salti, kai 100k zmoniu ims maistauti? Nu sitokiu klaunu valdzia, tai baisu. Dobravolskos negirdedi, Anusauskas gali FB tik kazka pakomentuoti,  kas bl3d nesikeikiant darosi?

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
prieš 17 valandų, Mindogas parašė:

Konkreti zopa is musu valdzios. Ka ji galvoja, nori isileisti 100k nelegalu gal, o gal dar daugiau? Kas bus kai ims oras salti, kai 100k zmoniu ims maistauti? Nu sitokiu klaunu valdzia, tai baisu. Dobravolskos negirdedi, Anusauskas gali FB tik kazka pakomentuoti,  kas bl3d nesikeikiant darosi?

Niekas ju nenori prisiimti, isileisti ir pan. Reiketu suprasti, jog kaip valstybe turim tarptautinius isipareigojimus, kuriuos turim vykdyti, o ne nori nenori. As ir noriu eidamas gatve alucio atsikimsti - negalima ir viskas, o jei darau kaip noriu manes laukia atsakomybe. 

Pagrindines problemos ne nelegalus migrantai (jie tik rezultatas problemu), o per amzius amen buvusi kiaura siena su Baltarusija, kas ka nori taip ta ir veza, nesa, eina ir t.t, niekam tikusi muitines institucija (korupcija, procesu nebuvimas, paprasciausias nerupejimas ir t.t), irangos neturejimas, taipogi debiliukas uz sienos darantis ka nori bei sio laikmecio neatitinkantys tarptautiniai istatymai bei isipareigojimai. 

Del pirmojo kaltos yra visos valdzios vienodai iki sios - nes nieko niekada niekas nedare del to. Del antro turim pakankamai aiskia pozicija, kuri kaip issilavinusiai, vakarietiskai valstybei yra labai teisinga, o del trecio reikia visos ES involvement, nes tai ne tik musu problema ir ne tik mes su jos rezultatais susiduriam taigi ir sprendziama turi buti visu. 

Is posityvios puses: nepapuolem ant pirmos bangos kai isvis niekas nezinojo ka daro ir ka daryt reikia. Dabar bent jau vieninga nuomone, jog taip yra baisu, exploitinama ES geranoriska sistema ir ta reikia stabdyti kas is mes sutaupys nemazai laiko svarstant naujas proceduras + galim pasimokyti is saliu praktiku. 

Reikia suprast, kad ir kokia valdzia butu, net ir pati geriausia pasaulyje - cia neissipres per savaite ar dvi ar menesi ar pusmeti. Is kitos puses gali media skalambinti: va neileidom i sali 200 migrantu. Ir tada visi durniukai susede plos katuciu kaip gerai, oi kaip gerai, super tiesiog... Nors is esmes juos vistiek lektuvais skraidins, plaustais plukdins tiek i LT tiek i visa EU ir problemos roots nebus issprestos. 

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

@Nokia apžvelgiau tavo postus forume, susidaro vaizdas, kad visą dieną žiūri kitų nuomones, propogandą, populistinius influencerius, apžvalgas ir kitą politinį briedą.

Ką pats manai apie šių dienų aktualijas? Pasiskiepijai?

Redagavo Tmaster
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite prie diskusijos

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Atkurti formatavimą

  Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Įkraunama...
  • Dabar naršo   0 narių

    Nei vienas registruotas narys šiuo metu nežiūri šio puslapio.

  • Prisijunk prie bendruomenės dabar!

    Uždarbis.lt nariai domisi verslo, IT ir asmeninio tobulėjimo temomis, kartu sprendžia problemas, dalinasi žiniomis ir idėjomis, sutinka būsimus verslo partnerius ir dalyvauja gyvuose susitikimuose.

    Užsiregistruok dabar ir galėsi:

    ✔️ Dalyvauti diskusijose;

    ✔️ Kurti naujas temas;

    ✔️ Rašyti atsakymus;

    ✔️ Vertinti kitų žmonių pranešimus;

    ✔️ Susisiekti su bet kuriuo nariu asmeniškai;

    ✔️ Naudotis tamsia dizaino versija;

    ir dar daugiau.

    Registracija trunka ~30 sek. ir yra visiškai nemokama.

  • Naujausios temos

  • Karštos temos

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...