Pereiti prie turinio

1993

Nariai
  • Pranešimai

    10
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

  • Atsiliepimai

    0%

Reputacijos išklotinė

  1. Patinka
    1993 gavo reakciją nuo MartynasKu Geri "nekataloginiai" ryšio planai šiai dienai   
    Dėkui, trumpai ir aiškiai. Aš pats LT tik nr. gryžta , taip ir reiks daryti 28 d perkėlimą, ?
  2. Pagarba
    1993 sureagavo į MartynasKu Geri "nekataloginiai" ryšio planai šiai dienai   
    Žiūriu niekas aiškiai taip ir nepaaiškino.
    Esmė paprasta.
    Jeigu tu nori iki lapkričio 1 d. pabėgti iš bitės, tai tu turi užregistruoti numerio pėrkėlimą į ežį bet kuriame Telia salone iki lapkričio 1 d. ir numerio perkėlimas turi įvykti iki lapkričio 1 d. t.y. spalio 31 d. turi jau numeris būti kitame tinkle.

    Dabar kas liečia patį numerio perkėlimą, jis turi tam tikrų niuansų: numerį perkelsime per 1 darbo dieną (išskyrus 1, 2 ir paskutinę mėnesio dienas, savaitgalius ir šventines dienas). 

    Tai dabar prisigretinam prie tavo konkrečio situacijos. 31 d. yra paskutinė mėnesio diena, tai perkėlimas nebus vykdomas. Toliau 30 d. ir 29 d. yra savaitgalis - numerio perkėlimai savaitgaliais nėra vykdomi.

    Numerio perkėlimo prašymą gali pateikti Teliai nors ir rytoj, kad nori persikelti numerį kaip pvz. spalio 25 d. (nes prašyme numerio perkėlimo įvykdymo atidėjimas gali būti iki 30 d.)

    Taigi, nežinau kaip su tuo "tel bus LT spalio 29" ar telefonas jau tada bus LT ar ir tu pats tik tada LT tebūsi. Jei ir tu pats tik tada tebūsi, tai sorry, bet pavėluosi į traukinį ir iš bitės be netesybų neišeisi, nes numerį tau perkels tik iš lapkričio 3 į 4 t.y. 4 dienos ryte veiks kitas operatorius.

    Jeigu visgi pats esi LT, tai siūlau eiti į Telia saloną ryt/poryt pasirašyti numerio perkėlimo prašymą spalio 28 dienai ir spalio 29 d. ryte veiks ežio kortelė.

    Štai tokia matematika. ? 
  3. Naudinga
    1993 sureagavo į klipsas Geri "nekataloginiai" ryšio planai šiai dienai   
    Tik už automatinį 6-tas nemokamas 
  4. Pagarba
    1993 sureagavo į MartynasKu Geri "nekataloginiai" ryšio planai šiai dienai   
    Puiku, taip dėl 8 gb nesamoningos akcijos aš ten ir rašiau. Dėl ežio automatinio papildymo, pridedu foto, tai "užves tave ant kelio". Mano rekomendacija, jeigu planas baigiasi pvz. Liepos 6 d. tai automatinį papildymą padaryti 4-5 dienom anksčiau, kadangi bus visokių mėnesių - ir vasaris su 28 ar 29 dienom, tiek ir kai kurie mėnesiai su 31 d, o ežio planas galioja lygiai 30 d. todėl kai kuriais mėnesiais planas prasitęs anksčiau arba vėliau, todėl papildyti sąskaitą automatas turėtų keliomis dienomis anksčiau negu baigiasi pats planas. Na ir gavus tą 6 papildymą nemokamai, reikia perkelti automatinio papildymo datą mėnesiu vėliau, tam, kad galėtum tą dovanotą papildymą išnaudoti būtent tam plano pratęsimui, nes jei neperkelsi tai tiesiog tie nemokami papildymai kaupsis tavo sąskaitoje, o iš to tau jokios naudos. ?

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...