Pereiti prie turinio

sport

Nariai
  • Pranešimai

    771
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

  • Atsiliepimai

    0%

sport Pranešimai

  1. Būtent. Jūs neturite jokių argumentų, išskyrus šmeižtą ir padlaižiavimą svetimiems. Lygiai taip pat ir jūsų vadai, penkta kolona - Gentvilas, Landsbergis ir panašūs tik užsiima pigia demagogija ir normalioj diskusijoj būtų viešai sumalti į miltus. Todėl bet kokios viešos diskusijos yra slopinamos ir pilamas šmeižtas. Silpni esat.

     

    Kretale, tu kartoji pastoviai tuos pačius stereotipus, kaip užsikirtusi plokštelė. Ar nesugebi perskaityt, ar atsakyt į nors vieną argumentą? Nebent tau moka už kartojimą to pačio per tą patį, kaip reklaminiam agentui? Dabar liberalai su konservais turi daug kontorų lėšų įsisavinimui. Pasitaiko projektuose ir trirublinių komentatorių. ;)

     

    Sunku bendrauti su siais vaikuciais, kuriems kita nuomone yra tiesiog niekine, net nebandant pasvarstyt, deti ant svarstykliu - stai nuomone ir stai kita. Nors is esmes kaipo tokios asmenines nuomones ir nera. Yra tik suformuotos nuomones - tai yra perskaityta, isgirsta, pamatyta. Ir tai viso labo tik teorija.

    Vat stai jeigu sie vaikuciai turetu tikrus verslus, tuomet butu priversti deti isgirstas nuomones ant svarstykliu lygiagreciai verslo tekmei, tiesiog butu priversti ieskoti gyvenime bent jau dvieju, triju atsvaros tasku nuomoniu ir pasisakymu ringuose.

    Dabar kai galvose tik ateities geroves teorijos, tai ko gi noret. Juk net vienoks ar kitoks klausimas kad ir savo artimuju adresu, tu kurie turi patirti, mate ilgesni laikotarpi, jau kazkiek pradetu jaukti susiformavusia teorija galvelese. Nieko praktine patirtis sustato viska i vietas.

    Verta sakyti kita nuomone, nei daugelis prate girdeti is populiaru saltiniu, nes juk daug keiciasi kasdien, kitas jau ir ryt gali susidurt su teorijos sunkumais ir pradet svert kas yra kas gyvenime.

    Deka tokiu kaip tu, gal ir mes kazkada gyvensim kaip sveicarai, su referendumais - tiesioginiu valdymu, kuriame dalyvauja tauta.

  2. rezidentas. Tad kas men naujas skyrius. Tad tikrai daug zmoniu matau ir su ivairiom bedom.

    Kai zmogus atgula ligoninej su bedom, jam racionalus mastymas tam tikram laikui tampa svetimas. Viena kas rupi - tai sveikatos gerejimas ar netgi issikapstymas is bedos kuri buna ir smarkiau uzspaudus zmogu.

    Vien tik su geru gripu ar tiesiog auksta temperatura atgulk namuose ir jau apie gyvenimo realijas kalbeti pro sali pradesi, o ka jau bekalbet apie testus, jeigu jie atsidurtu po ranka ta sunkia minute.

    Tik pilnai sveika zmogu gali vertint ar jis uzima auksta vieta sukurtame bendrai taikomame visiems matavimo teste, ar...

    Tarp kitko ir tie IQ testai, su jais irgi atskira kalba, bet ne cia ta vieta plestis.

  3. Tamstai metų nedaug....

     

    Protingą žmogų manipuliuoti sunku! Tai kaip tada gaunas su Lietuviais, tokia protinga nacija, bet manipuliuoti bufetavos gali... Ryškiai nesusiduri su plačiaja Lietuvos dalimi. Esu medikas 80% ligoninėse gulinčių pacientų IQ toks, kad baisu (kalbu apie darbingo amžiaus, ne pensininkus nes tarp jų dar yra protingų nors ir amžiuje) Pusė mano draugų išvyko iš Lietuvos ir išvyko normalūs žmonės gavę gerus darbo pasiūlymus. Dabar į lietuvą reemigruoja tie locheliai iš anglijų, norvegijų kur sugebėjo tik braškes skint. Ir per tuos kelis metus nuo nepriklausomybės braškes skinant per daug IQ neįgavo.

     

    Gal galetum pasakyti kokio skyriaus medikas esi?

  4. Trumpai.

     

    Kas kaip sprendziant pasielgt, tas taip ir jau kaip sakant elkites.

    Tik nepamirskit, kad yra ir toks gan svarbesnis momentas nei kad elgsiuosi su sava zeme kaip noriu ir kas duos daugiau - tam ir atiduosiu. Yra valstybine zeme, kurios yra didziulis visumos procentas. O cia jau niekas jusu nuomuones neklaus ir slamanciais nesidalins. Nei uz dirbama zeme, nei uz kitos paskirties, nei uz miskus, nei telkinius kuriuos sekmingai parduot problemu nebeliks, ne centu nepasidalins su ne vienu is musu. Cia yra didzioji problema. Tavo ar mano sklypukai niekam neidomus, kolkas.

  5. Betkuriose diskusijose anksciau ar veliau kaip taisykle isiplieskia piktumai. Ir pykdami vieni ant kitu mes niekad neprieisim prie rezultatu, kurie tenkintu jei ne visus, tai bent jau didziaja dauguma. Juk rezultatas - tai ir yra svarbiausia. Ir kartais mes per daug energijos tiesiog issvaistome nukrype neveikdami taip kaip mes mateme, kad galime pasiekti uzsibrezto tikslo. Jaunuoliui isaiskinti kas yra svarbiau ir vertinama kurkas labiau yra labai sudetinga uzduotis. Kiekvienam prisiminus save kokie prioritetai buvo pries desimtmeti ar penkmeti - supranti, kad tai kas atrede tada, igavus daugiau gyvenimo ziniu ir patirties - imi ir tiesiog nusisypsai, numodamas ranka i save. :)

    Taigi atidekim pykti i sali ir tiesiog pasidomekim, uzduokim daugiau klausimu. Kad ir kodel tai vyksta? Kodel tokiu budu? Ka as prarasiu ar atrasiu pasirases? Ka apie tai masto tevai, seneliai? Kodel apie tai viena puse kalba vienaip, o kita kitaip? Kodel to neremia ar remia valdzia? ir t.t.

    Tikraja padeti gali matyti tik tada, kai abi puses atsako i visus klausimus ir kuo aiskiau.

     

     

    O cia: http://www.youtube.com/watch?v=xw2OJLzKLRI prancuzo Yann Arthus-Bertrand "HOME" dokumentinis filmas apie musu pasauli. Apskraide zmogelis apie musu zeme ir is virsaus prifilmavo kaip ispudingai viskas atrodo. Ir ne tik prifilmavo, bet ir daug papasakojo, ko tikrai daugelis net nezinojom. Vertas savo beveik 2-ju valandu. Idomus nuo pradziu iki galo.

     

    P.s. tiesa nuoroda rusu kalba, nes kiek teko ieskot anglu, tai visai kitoks, iskarpytas ir sumetytas skirtingais gabalais.

  6. iš kur žinai kad ten marytė, gal ten koks mikas prapoica sėkmingai pliusuoja;D. O jai rimtai, tai tikrai neblogai atrodo, tik banko rimtesnio reikia:). Įdomu, kaip ilgai postins, gal iki 100k eur;D

     

    Nezinau as, ar ten maryte ar marytes plaukelis ir ne tame esme. Svarbu, kad tema bent siai dienai pliusinga ir galima tuo paciu pajudet. O kiek ilgai viskas vyks niekad negali pasakyt. Kol gerai tol gerai. :)

     

    Siandien pagriebiau uz 1.78 , net pirmas atstraksejo, tai kaip ir nebloga pradzia.

  7. Taigi gaila, kad tik siandien uzmaciau, bet geriau veliau nei per velai. :)

     

    Panasu, kad legendine Maryte gryzo su nauja sistema http://mariasracingforum.com/viewtopic.php?f=17&t=11466&sid=1c49e062be667670b47f09762881b8df , nors ten isivardinus kaip kokia tai Kara(Karina) is Rygos, bet vistiek braizas panasus. Nors daugelis ir mano, kad vistik ta Maryte ne kas kitas, o AM(adrianas - cia vieni supras, o kitiems kazin ar reikia :) ).

     

    Atrodo, kad sistemele visai puikiai vaziuoja, aisku tokiu suoliu kaip praeitoj sistemoj buvo nesimato, bet ir sistema kita ir su banku galima ziuretis pagal galimybes.

    Taigi kaip sakant kam idomu - tai galima zengt koja kojon su ta sistemele ir tiketis grazaus pliuso. :)

  8. Trumpai.

     

     

    Taigi klausimas kas gi yra turtas?

     

    1. Nekilnojamas turtas?

     

    2. Pinigai?

     

    Apie pirmaji varinta mums kalba daugelis garsiu investitoriu ir jie is to susikrauna nemaza kapitala plestis toliau ir igyti dar daugiau turto. Ir taip jie sekmingai dirba toliau.

    Apie antra, niekad nesu girdejes, kad tai galetu buti turtas, tai tik priemone, irankis igyti turto ir visa kita. Ir ta priemone gali imt ir tiesiog nuvertet iki tokio lygmens, kad kaip yra vadinama popiereliu taip ir bus verta tik popierelio vardo. Taip buvo ir bus. Taciau turtas kaip bebutu visada tures verte, nekalbant apie tai, kad zeme - tai pastoviai duodantis mums tu popiereliu turtas. Zeme duoda miskus - tai popiereliai. Zeme duoda naudingas iskasenas - tai popiereliai. Zeme duoda platu asortimenta maisto produktu - tai velgi popiereliai, ar bent jau gebejimas kazkuria dalimi apsirupinti butinaisiais produktais paciai saliai, neisleidiant popiereliu kitoms.

     

    Zeme - tai turtas, kuri atiduot vairuot kitam reikstu atsisakyt viso to ka jis duoda metai is metu, amziai is amziu. Popierelius gali gaut tik karta, o teises i visa geri is turto atiduodi amziams kitam.

     

    Taigi jei suprasim kas yra tikrasis turtas - jo ir noresim ir ji saugosim.

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...