Pereiti prie turinio

tommosis

Patvirtinti nariai
  • Pranešimai

    7
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

  • Atsiliepimai

    0%

Reputacijos išklotinė

  1. Patinka
    tommosis sureagavo į Vitalkaa Prekyba automobiliais Lietuvoje   
    Kazkas minejo kad nelabai ka uzdirbsi is auto perpardavinejimo, taigi as sita auto paemiau pries 1 men kazkur is ispanijos grizo nesenai, nes neradom laisvo traliukio, tai teko savo eiga varyt. Galutine jos kaina isejo su parsivarymu iki lietuvos 4200lt, parduota uz 9800lt, grynas pelnas 5600lt, ne milijonai bet pragyvent tikrai pakanka ir is tokio paprasto bizniuko, svarbiausia nereik dideliu pinigu norint tai pradet.
  2. Patinka
    tommosis sureagavo į mikas1982 Kebabų versliukas   
    Padarykit nors vieną kebabinę tokią,kokius kebabus pasiulo Vokietijoi kepantys turkai.Ir visai bus nesvarbu ,nei vieta nei kaina.Žmonės patys suplauks.Ir faktas reikalinga ,estetinė išvaizda ,tiek pačios kebabinės tiek pačių produktų.+ Nepapmaišytų ir koks akcentas ,tai viešojo maitinimo marketingo rėmuose ypač suveikia.Kad pav.koks futuristinis dramblys ant stogo ,ar ten koks plasmasinis negras su numautom kelnėm prie kebabinės .
    Nes tada suveikia reklaminis gero viešo maitinimo taško pozicionavimo "varikliukas" skirtas vartotojui ,tipo " nu kokie kebababai močni " kur? "nu ten?", "Kur ten ?" Nu ten pas "drambly" ar pas "negrą" "aaa,žinau ,jo močni,daug kas sako "
    Taip,kad kriterijai:
    1. Geras produktas(paklausk kokio auto "perekupo" ,kuris išmaišė vokietija,tau psaskys kad nėra LT gerų ,tikrų turkiškų kebebų.Geras tikras kebabas yra butent Doner kebabas,ir geriau "pitoi" arba tikroi turkiškoi duonelei "pidoi"o ne kažkokiam armėnų išradime ,surogatiniam pakaitale "lavaše".
    Butinai turi būti tikra marinuota ėriukų ar veršiukų mėsa, o ne kaip dabar kioskai grūda skerdyklų ir mėsinių atiekų faršą (pats žinau kaip taip daroma) todėl ir skrandis juos labai sunkiai virškina.
    Dabar parašysiu vieno man žinomo kioskinio kebabinio receptą :į paprastą bandelę įspraudžia sojos erzaco gabalėlių (tipo mėsa), užpila cheminiais konservantais pridrėbtų kečupų ir majonezų ir tipo kebabas,o ką ,sako man perka...Po tokiu kebabų ir Mezym Fortes kilogramo reikia skrandžio darbui atstayt.
    Esmė ,kad reikia ant vertikalių iešmų kabint marinuotos mėsos gabalus(tipo,turkiškas šašlykas gaunasi,skony kebabo keičia kardinaliai,vokietijoi tik taip ir daro)),o ne faršą (!) Pamatysi žmonės patys atras tave,nesvarbu kad kaina bus didesnė .
    2. Antras ne ką mažesnis kriterijus tai maitinimo taško estetika.Kad ir tą papigei pirktą vagonėly ,įdėjus darbo gali tikrai perdaryt, kad jis atrodytų gražiai ,maloniai ir estetiškai.Ideali švara,staliukai kažkokie kieme nedideli.Jei išvaizda nuteiks maloniai tai klientas ir kitą kartą atvažiuos ir draugams parekomenduos
     
    O jei dar ir kokybė produkto gera bus tai aš ir pats atlekčiau ir draugams parekomenduočiau,ir jokio skirtumo KUR(!) .Kartais buna kad pasiilgus mano skrandžiui gero kebabo ir pagaves papigei RyanAir bilietuką nuskrendu ir į vokietiją :)
    Viską subalansavus,tampa nesvarbi ir taško vieta.Skrandžiui neįsakysi,jei bus tikrai skanu ir estetiška ,žmonės važiuos ir iš kito miesto galo.
  3. Patinka
    tommosis sureagavo į B.T.M. Kebabų versliukas   
    Va BŪTENT! Tik dar prie serenio reziume galėčiau pridėt: "..o kai važiuoju su kitu draugu, jau aš rekomenduoju tą kebabinę.. O jis važiuodamas su savo draugu-jam ir .t.t.t.."
     
    Išvis kažkaip keista skaityt apie kai kurių "sapnavimą" kebabinių reklamos tema.. Ar bent vienas galit iš taip postringaujančių pateikt pavyzdį kaip nuėjot į kebabinę/šašlykinę dėl reklamos? Kur ją matėt? Internete baneryje mirksinčiam? Po "Panoramos" per TV? Ar per radiją išgirdot?.. kažkaip nieko panašaus nesu girdėjęs/matęs.. O štai konkretų SAVO pavyzdį galiu pateikt, kaip atsiranda klientūra tokiuose "taškuose". Štai klientas prieš metus pasakė bekalbant tema apie maistą, kad pašilaičiuose prie RIMI (Vilnius) labai gerus kebabus gamina. Na ką gi-vakaras, aš alkanas, tad nutariau užsukt pakeliui. Ir ką gi-SUPER kebabai, skaniausi kokius buvau iki tol valgęs. Tada susižinojau internete kad yra to paties "tinklo" kebabinė ir ant Tauro kalno. Rezultatas-esu klientas ir į mėnesį apie 3-4 kartus pro šalį važiuodamas sustoju. PLIUS-per metus rekomendavau jau kokiem 6-7 žmonėm kurie tapo taip pat nuolatiniais klientais. Jie pasakė aišku dar kitiem žmonėm. Taigi, mažiausiai 500 litų pajamų šitos kebabinės gauna vien iš mano žmonių. O tai jei 100 žmonių rekomenduoja savo draugams/broliams/pažįstamiems? Žinia apie gerą maistą tokio tipo "taškuose" pasklinda BE JOKIOS INVESTICIJOS Į REKLAMĄ. Štai kad ir mano atveju minimum 500 litų kasmėnesinių pajamų gauna kebabinė neinvestavusi NĖ CENTO į reklamą. O investavusi ten kur ir reikia-į geros vietos parinkimą, greitą aptarnavimą ir SVARBIAUSIA-PUIKŲ MAISTĄ!
  4. Patinka
    tommosis sureagavo į serenio Kebabų versliukas   
    Man rodos viska teisingai supratau, tiesiog tu be reikalo naudoji tokius epitetus kaip "garsus, daug pasiekes sefas", toks "garsus daug pasiekes sefas" savaime yra raktas i sekme - tai populiarus brandas ir prisiviliojes ji i savo restorana tu gausi ekskliuzivines teises i si branda, tu iskart gauni savo labai nemaza klientu rata.
    O jeigu verslininkas nesugeba susitvarkyt su restorano finansais (viena lengvesniu sryciu siuo atzvilgiu), tada nereikia isvis i versla joki list..
     
    Del kaviniu ir kiosku, nagalima ju sekmes matuoti ju gyvavimo laikotarpiu, yra toks dalykas kaip pelningumas ir gal i tuos kioskus kur zmones neateina savininkai kas menesi inesa savo lesu kad dengt nuostolius, o tuos kur lankosi zmones uzdaro del kitu priezasciu.. Niekada nepatikesiu kad maitinimo istaiga kurioje nesilanko zmones uzdirba daugiau nei ta kurioje zmoniu lankosi daug, na tai tiesiog nelogiska :)
     
    Na o apie tas nematomas puses, tai maitimo verslas yra vienas lengvesniu verslu net ir aptarnavimo sferoje, su kokias statybu ar finansu sektoriais isvis neverta lygint ir tu nematomu pusiu cia nera tiek gaug. Todel maisto kokybe yra vienas pagrindiniu o gal ir pagrindinis faktorius cia.
     
    Pvz, vilniuje netoli buvusios spartos gamyklos (ten toks visas pramoninis rajonas) yra labai daug tokiu nebrangiu kaviniu, beveik ant kiekvieno kampo, jos gana dideles (vienu metu gali aptarntaut ~200 zmoniu), taciau dominuoja viena, ji visalaik pilna, kitos pustustes net per pietus, kainos vienodos, randasi viena prie kitos, bet vienoi maistas daug kokybiskesnis. Turejau ten vienoi pusgamykloi stazuotis 2 menesius, tai per pirmas 2 savaites apejau visas o kitus pusantro menesio ejau vien i ta.. ir as toli grazu tok ne vienas buvau... lb geras pvz ka reiskia maisto kokybe..
     
    Aisku kiekviena maitinimo srytis kazkuom skiriasi, visur savo niuansai, taciau ar tai butu kebabine ar dar koks fast foodas, ar prabangus restoranas, ar apsiurusi kavinuke visu pirma tai yra - Maitinimo istaiga.. Ir manyt kad maisto kokybe yra nesvarbi ar "ne tokia svarbi" yra labai klaidingas poziuris, kuris labai greitai prazudys jusu maitinimo versla.
  5. Patinka
    tommosis sureagavo į Madd Kebabų versliukas   
    Nu yra jau toks zmogaus stilius.. Nesvarbu kiek tu kebabiniu bebutu, norisi ismegint visas. Tai jeigu tavo kebabineje butu skanus, dideli ir padoriomis kainomis kebabai, tai zmones tikrai sugrystu.
  6. Patinka
    tommosis sureagavo į dzodzo Kebabų versliukas   
    O, aš. Norėčiau pamatyti kaip atrodytum po dešimt dienų, jei valgytumet kiekviena diena.
  7. Patinka
    tommosis sureagavo į Darius kur investuoti 10000 litu   
    10k turedamas daryciau smulku versla Laimio vietoj.
     
    1. Vasara prakyba leadais,saltais gerimais pvz trakuose (pasamdai zavinga mergina ir prekyba aisis)
    2. Galima naudota vandens motocikla nusipirkti ir pasirinkti 10 didziausiu Lietuvos ezeru pabandai prie vieno ezero nuomot ji, jei matai, kad nera didelio susidomejimo vaziuoji renkiesi kita ezera.
    3. Matau esi is Kauno tai gi prekyba leadais ir vandens motociklas puikiai tinka kauno marios,lampedziai,elektrenu marios.
    4. Jeigu turi kaima gali pruda issikasti uzveisti karpiu ir juos pardavinet uzauginus karpius juos pardavinet.
     
    Prasimusti ir uzdirbti tikrai galima ir su kur kas mazesne suma tik nereik but gobsiam juk viskas po truputi kyla pelnai iskart niekas milionu ir tukstanciu neuzdirba,o pradeda nuo nulio ir aina uzsibrestu tikslu,o kai pinigu padaugeja tiesiog vel investuoja ir plecias taip tampama verslininkais.
  8. Patinka
    tommosis sureagavo į Blackbeard Puiki verslo idėją.   
    Va toks požiūris "jau tokių būtų atsiradę" ir žlugdo kažko naujo atsiradimą. Ir iš tikrųjų vasarą kas antras su dviračiu. :)
    Visi - nuo Ilja Laurs iki Steve Jobs vieningai pritaria: reikia nebijoti rizikuoti.
  9. Patinka
    tommosis sureagavo į MartynasJ Kur galima investuoti triženklę (beveik keturženklę) sumą, kad būtų realūs rezultatai   
    su ženklais truputėlį sumaišei temos pavadinime.
     
    Investuok į save ir tikrai bus rezultatai.
  10. Patinka
    tommosis sureagavo į DanciN Internetinė prekyba maistu   
    o.O Nelabai isivaizduoju save varanti i autobusu stoti atsiimti aliejaus siuntos
  11. Patinka
    tommosis sureagavo į kde UAB steigimas (padėkite)   
    Atmintinė steigiant įmonę
     
    1.Vardą užregistruoti Registrų centre.
    2. Paruošti steigimo dokumentus.
    3. Paruoštus steigimo dokumentus pateikti notarui peržiūrai.
    4.Paruošti bendrovės steigimo adreso pažymą.
    5.Paruošti direktoriaus deklaraciją apie gyvenamąją vietą.
    6.Atidaryti kaupiamąją sąskaitą banke ir sukaupti įstatinį kapitalą.
    7.Pasirašyti steigimo dokumentus pas notarą.
    8. Įregistruoti įmonę Registrų centre.
    9.Pasigaminti apvalų įmonės antspaudą.
    10. Banke kaupiamąją sąskaitą paversti atsiskaitomąja.
    11.Sudaryti darbo sutartį su direktoriumi ir pranešti SODR-ai.
    12. Pateikti mokesčių inspekcijai pranešimą FR0791 ir norint tapti PVM mokėtoju pranešimą FR0388 (tai galima internetu).
     
    Pridedu uab steigimo dokumentus: http://www.failai.lt/7sejiu05a9pj/uab-stei...umentai.zip.htm
  12. Patinka
    tommosis sureagavo į bahu Informacija kuriant verslą !   
    Nesenai Šiauliuose vyko verslo kūrimo paskaita, kurios metu pasakojo apie verslą ir jo subtilybes.
    Tai pat dalino knygutes "Aš pradedu verslą", kurių informacija pasidalinsiu su Jumis, gal kam bus įdomu :)
     
    Kuo skiriasi verslo formos:

     
    Kokius mokesčius mokėti:

     
    Skirtingų verslo formų reikalavimai valdymui ir veiklos apribojimai:

     
    UAB Steigimas/UAB steigimas naudojantis pavyzdiniais steigimo dokumentais:

     
    Individualios įmonės steigimas/Pavyzdiniai Įmonės nuostatai:

     
    Jeigu kam buvo naudinga, paspauskite + :)

  13. Patinka
    tommosis sureagavo į ESC DjiXas, istorija, kurios neturėjote žinoti   
    Sorry žmogau, bet toks gyvenimo būdas bent jau man nesuprantamas :blink: Galiu tik pasakyti, kad gaila tavęs.. Bet jeigu tau taip gerai....whatever... Jeigu lietuviai neranda, kas blogai, tai gal laikas kreiptis į užsienio specialistus? Slegianti rašliava..
    O kur tavo gyvenimas? Tu nori gyvent su forex amžinai?
    Kur pirmoji TIKRA meilė? Merginos, vakarėliai, draugai, laisvalaikis, pasaulio pažinimas. Uždirbsi iš forexo milijonus? Duok Dieve. Bet yra gera patarlė ar posakis - kam tie turtai, jeigu neturi su kuom kartu džiaugtis?
     
    Gailiuos, kad skaičiau, bet sėkmės tau ;)
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...