Pereiti prie turinio

MiskoTakeliu

Nariai
  • Pranešimai

    4
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

  • Atsiliepimai

    0%

Reputacijos išklotinė

  1. Patinka
    MiskoTakeliu sureagavo į Amerikietis Pigu.lt pardavė lenkams   
    Prirasiau keismazodziu i supporta, daugiau nesiuncia.
  2. Patinka
    MiskoTakeliu sureagavo į Sanomis Sadistų restoranas!   
    Pjaudamas kieme žolę, sugalvojau tokį įdomų verslą. Restoraną, kuriame auginamos kiaulės, vištos, jaučiai ir visi kiti maistui skerdžiami gyvuliai. Tie gyvūnai gyvena kažkur lankytojams akivaizdžioje vietoje už stiklo. Kiekvienas žmogus atėjęs į restoraną, su savo šeima (arba be jos), gali apžiūrėti šiuos mielus gyvulėlius ir išsinuomuoti subrendusio, valgomo gyvulio kūno dalį ar gabalą, kurį galės po savaitės atėję (Kodėl po savaitės? O todėl, kad daugiau klientų užsisakytų iš to pačio gyvulio kitas valgomas dalis) galėtų skaniai suvalgyti savo išsirinktą ,,šmotą". Aišku tame restorane būtų galima ir nieko neužsisakius iš anksto valgyti! Taip pat būtų galimybė stebėti, kaip tavo vištienos šlaunelė auga nuo pat jaunystės ir net sugalvoti vištai vardą. Tiesiog reiktėtų užsisakyti jauną viščiuką, bet aišku tai kainuotų atitinkamai. Paskui visus metus galėtum vaikščioti su savo dukryte ar sūneliu ir stebėti kaip auga tavo maistas. Tai būtų netgi savotiška edukacija, nes daugelis miestiečių nėra matę, kaip jų maistas atrodo gyvoje formoje. Ateityje galima būtų organizuoti mokyklų ekskursijas. Visa klasė draugiškai išsirenka, kokį gražų jautuką ideda, kokį skambų vardą ir po kiek laiko vėl sugrįžta ir kartu susėdę smagiai ,,sukerta" Arnoldo kepsnį. Tikriems ekstremistam būtų galimybė netgi stebėti skredimo procesą! Taip pat iš gyvulio atlieka daug vertingų dalykų pvz.: sausgyslės. Iš jų galima gaminti stygas virves ir pn. Taip pat iš odos galima dayrti įvarių dirbinių. Visi tie dirbiniai būtų pardavinėjami pačiame restorane, kaip siuvenyrai. Šito restorano pliusai tokie, kad žmonės žino ką valgo ir mėsa būna be jokių konservantų, ar kokių kitų priedų, kurių būna apstu prekybcentrinėje mėsoje.
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...