Pereiti prie turinio

2012.03.16 GUS GUS 2 bilietai


Rekomenduojami pranešimai

http://img52.imageshack.us/img52/6056/dce7b754af29b160f5a0eb3.jpg

Data: 2012-03-16

Vieta: ŪKIO BANKO, TEATRO ARENA

 

Amžiaus cenzas: Nėra

Durys atidaromos: 19 val.

Renginio trukmė: ~ 4 val

 

Elektroninės muzikos klausytojų dievinama Islandijos grupė „Gus Gus“ ruošiasi dar vienai viešnagei Vilniuje. Prieš 17 metų susibūrusi grupė - lyg nuolat besikeičiantis laisvas menininkų sambūris, kurio gretose spėjo pasisvečiuoti keliolika atlikėjų. Kai kurie jų, kaip dainininkė Emiliana Torrini, vėliau tapo tarptautinio masto žvaigždėmis. Elektroninę muziką su akordeono garsais, kraipytais balsais ir kitais prieskoniais drąsiai maišantys islandai iš pradžių net nebuvo linkę žengti į koncertų sales - veiklą pradėjo kaip eksperimentinė kino menininkų komanda.

Šiandien jos biografijoje - keliolika itin populiarių kūrinių, sukurtos Bjork ir „Depeche Mode“ dainų šokių versijos, daugybė įspūdingų koncertų. Kartu su Bjork ir „Sigur Ros“ ši grupė patenka į populiariausių pasaulyje Islandijos atlikėjų trijulę.

Vilniuje grupė koncertavo prieš pusmetį – rugsėjį surengė pasirodymą Katedros aikštėje, įtrauktą į „Sostinės dienų“ programą. Publikai islandų koncertas paliko tokį įspūdį, kad koncertų rengėjai nusprendė svaiginamu „Gus Gus“ kokteiliu lietuvius pavaišinti dar sykį. „Keisčiausias mūsų koncertas? Kartą labai įsijautėme improvizuodami. Grojome 12 dainų, bet koncertas užsitęsė 3 valandas ir 15 minučių. Kiekviena daina truko apie 20 minučių. Kiek per ilgai“, - interviu lrytas.lt apie grupės elgesį scenoje pasakojo „Gus Gus“ senbuvis Biggi Veira.

 

Kaina: 100Lt.

Atsiimti Kaune.

Redagavo dariuzas
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.
  • Dabar naršo   0 narių

    Nei vienas registruotas narys šiuo metu nežiūri šio puslapio.

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...