Pereiti prie turinio

Rekomenduojami pranešimai

Vakar radau idomu straipsni apie lietuvos maista.

 

Keletas sakiniu is strapsnio : Šiandien Lietuvos mėsos kombinatai ir mėsinės savo gaminimas naudoja 10 metų senumo šaldikliuose sudžiūvusią, praradusią bet kokią maistinę vertę „mėsą“.

Prapjovus parduotuvėse pirktą „rūkytą“ mėsą, iš jos sunkiasi drėgmė ir jokia apsauginė

druskos plėvelė nesusidaro. Todėl tokia Lietuvos mėsos kombinatų ir mėsinių mėsa pūti pradės

labai greitai. Palaikę kelias dienas ją kambario temperatūroje, gausite puvėsio gabalą.

Apie pačią mėsą net nekalbėkime

 

apgavyste_Lt-maiste.pdf

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Na, tėvo pažystamas tarnavo vokietijoje, tai sakė kad dar neperseniausiai vartojo kiaulieną, ant kurios buvo svastiko įspaustos ;DD paprasčiausiai esant tam tikrai temperatūrai (berods -60), tokie produktai praktiškai nekinta. O pvz krabai, pirkti parduotuvėje, gali būti ir dešimties metų senumo ;)

Redagavo lasickui
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite prie diskusijos

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Atkurti formatavimą

  Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Įkraunama...
  • Dabar naršo   0 narių

    Nei vienas registruotas narys šiuo metu nežiūri šio puslapio.

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...