Pereiti prie turinio

2021

Patvirtinti nariai
  • Pranešimai

    594
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

  • Laimėta dienų

    2
  • Atsiliepimai

    100%

2021 Pranešimai

  1. Žvelginat Visatos mastu, tai visa žmonija yra tiesiog virusas ar "auglys", analogiškai kaip pas žmogų - vėžys. Per visą žmonijos gyvavimo laikotarpį buvo daug karų, stichijų, pandemijų ir kitų dalykų kurie nusineše daugybė gyvybių, bet pagal tendenciją tai mes plintame tiesiog eksponentiškai ir patys tikrai nesusinakinsime, kaip ir vėžys savaime nepasigydo, o kolkas niekas mūsų ir nenaikina. Kiekvienas mūsų mokslo laimėjimas kuriuo mes taip džiaugiames, ne tai kad naikina mus pačius, o griauna Visatos harmoniją. Niekas niekada nepasikeis, nes mes tokie individai, kad negalim gyventi harmonijoje nieko nekeisdami. Žmogus kaip atskiras indvidas per menkas, kad kažką pakeistų visoje žmonijoje ir įtakotų visą procesą, o visa žmonija niekada neveiks kaip vientisas ir harmoningas mechanizmas. Tiesiog mes "auglys" ir tiek, o kiek žalos jau pridaryta mūsų galvaj jau per sunku suvokti. Šiaip nuoširdžiai linkiu, kad išnyktume kada nors iš šios Visatos.

     

    O čia video, kuris tik parodo kokią žalą žmoniją pridare, aišku čia tik maža dalis ko mes nepastebime ir nematome. Man asmeniškai to lokio labiau gaila nei ten 50000 žmonių žuvusių per kokį tai cunamį ar kad koks babajus išaudė 100 žmonių, nes realiai tas lokys daug kartų "vertingesnis" už visą žmoniją sudėjus tik ne mums tai suprasti.

     

    https://www.youtube.com/watch?v=oiC_HG3u-nk

     

    Tai kaip suprantu tu nutrauksi savo protėvių sėkmingą giminės pratęsimo ciklą?

    p.s Leidžiu sau spėti, kad žmonių tu nekenti tikrai ne dėl gamtai daromos žalos. #Patologija

     

    https://www.youtube.com/watch?v=08stkynXUlc

  2. Ir manai,kad imetus sita nuoroda,ar perskaicius sias knygas jo nuomone pasikeis?

    Deja,vata yra vata,jei iki siol nesuprato,nezino Lietuvos istorijos,jis jau beviltiskas.

    Geriau jam sumestume po pora euru ant traukinio bilieto,i Matuska Rasija,daugiau naudos butu.

     

    http://www.lnkgo.lt/...skurlis-dainele

     

    Manau, kad reikia bandyti traukti jaunimą iš paraščių, parodyti istoriją, kas ištikrujų vyko jų garbinamoje sovietų sąjungoje, o ne iškart jį nurašyti.

  3. pavyzdžiui skuitimosi peiliukiu kompanijos iteigė moterims kad reikia skustis(pažastis, vagina, kojas) o prieš tai tokių dalyku nebuvo. O ka tai sako.? tai sako kad pelno siekiantys veikėjai yteigė daryt ta ir ana. vien tik dėl pelno.

    tai gražu. ar ne taip vyram mum. bet paklustam kitiem. o tai reiškia kad jokios laisvės nėra

     

    Kas verčia moteris, tai daryti? Nenori skustis pažastų/vaginos/kojų? Rinkis vyrą, kuriam tai patinka. (p.s gali rinktis ir vyro neturėt. LAISVĖ)

    Nebūtų laisvės jei valstybė neleistų tau skustis pažastų, vaginos, kojų. laugh.gif

  4. O tai kai vlogeriai kalba i kamera yra normalu o jis ne. Na idomiai mastote;D

     

    O taip tai pasižiūrėjus kitus jo pokalbius. Pamatai kad tai žmogus turintis savo žinių lauka. Gi nebūtina dabar baigt mokslu didžiausiu kad išmanytum visa supanti pasauli ar kažkokia tai srity. Jei yra žingeidumas jis ir veda tave tobulėt, suprast. O tokius vadina savamoksliais.

     

    Na o toliau skonio reikalas ką žiūrėt. O dar kitaip kas galvoje tą ir žiūrime. Jei pramogos galvoje tai pramogas žiūrim. Jei galvoje siekis plėst žinių lauka tai žiūrime tuos katrie plečia žinių lauka.

     

    O kodėl galvoje pramogos ar žinių siekis arb vienu metu šiek to o vėliau šiek tiek ano ir taip ratu. Tai jau įtakoja aplinka.

     

    Kalbėti gali visi, bet, deja, nevisi turi ką pasakyti. Vaidotas „Lėkštutis“ puikus to pavyzdys, beje, dar jį turėtų kamuoti nemažas kognityvinis disonansas.

    Gana hipokritiška kalbėti apie sveiką gyvenseną, kai pats esi nutukęs. rolleyes.gif

    Ir ką jis šiame video pasakė?

    Moterys:

    1. Nesidažykit

    2. Nesikvėpinkit

    3. Auginkitės maistą pačios

    4. Turėkit > 4 vaikus

    5. Nebandykit daryti karjeros, nes patapsit k*rwom

  5. vatsonai easy:

     

    1. gyvena tarybiniame name

    2. kalba tarybu sąjungos kalba

    3. darbas po blato.

    4. Per pažįstamus, pinigus gimines.

    5. kairiųjų pažiūrų.

     

     

     

    1. Abejingai žiūri į savo darbą. (Jie apsimeta, kad moka, aš apsimetu, kad dirbu)

    2. Iniciatyvumo neturėjimas ir vengimas prisiimti, bet kokią individualią atsakomybę.

    3. Darbo inventorių mato kaip savas priemones, kurias mano galįs panaudoti asmeniniams tikslams. (+smulkios vagystės)

    4. Paklusniai ir pasyviai priima viską, ką vyriausybė jiems liepia.

    5. Alkoholizmas.

    6. Kognityvinis disonansas. (nesiplėsiu)

  6. Pagrindinė problema - žmonės vis dar tikisi ir nori, kad jų valstybė turi juos nuvesti į šviesų rytojų. Ir ne tik tie seno raugo sovietiniai žmonės, reikia visiems apsispręsti ko jie iš tiesų nori:

    1. Equal opportunity

    2. Equality of outcome

     

     

    P.S Būtų daug produktyviau jei prie priekaištų lietuviams/Lietuvai prirašytumėt pasiūlymą kaip tai siūlote pakeisti.

  7. 1932 m. buvo sukolektyvinta beveik du trečdaliai valstiečių. Iš kolūkių grūdus valdžia atimdavo dažnai nieko nepalikdama maistui. Tokie valdžios veiksmai sukėlė didžiulį badą.

    Kaip minejau pacios idejos yra geros, bet sunku jas ivykdyti.

     

     

    Nope.

     

     

    Socialism vs. capitalism: Which is the moral system?

    Throughout history there have been two basic forms of social organization: collectivism and individualism. In the twentieth-century collectivism has taken many forms: socialism, fascism, Nazism, welfare-statism and communism are its more notable variations. The only social system commensurate with individualism is laissez-faire capitalism.

     

    The extraordinary level of material prosperity achieved by the capitalist system over the course of the last two-hundred years is a matter of historical record. But very few people are willing to defend capitalism as morally uplifting.

     

    It is fashionable among college professors, journalists, and politicians these days to sneer at the free-enterprise system. They tell us that capitalism is base, callous, exploitative, dehumanizing, alienating, and ultimately enslaving.

     

    The intellectuals' mantra runs something like this: In theory socialism is the morally superior social system despite its dismal record of failure in the real world. Capitalism, by contrast, is a morally bankrupt system despite the extraordinary prosperity it has created. In other words, capitalism at best, can only be defended on pragmatic grounds. We tolerate it because it works.

     

    Under socialism a ruling class of intellectuals, bureaucrats and social planners decide what people want or what is good for society and then use the coercive power of the State to regulate, tax, and redistribute the wealth of those who work for a living. In other words, socialism is a form of legalized theft.

     

    The morality of socialism can be summed-up in two words: envy and self-sacrifice. Envy is the desire to not only possess another's wealth but also the desire to see another's wealth lowered to the level of one's own. Socialism's teaching on self-sacrifice was nicely summarized by two of its greatest defenders, Hermann Goering and Benito Mussolini. The highest principle of Nazism (National Socialism), said Goering, is: "Common good comes before private good." Fascism, said Mussolini, is "a life in which the individual, through the sacrifice of his own private interests… realizes that completely spiritual existence in which his value as a man lies."

     

    Socialism is the social system which institutionalizes envy and self-sacrifice: It is the social system which uses compulsion and the organized violence of the State to expropriate wealth from the producer class for its redistribution to the parasitical class.

     

    Despite the intellectuals' psychotic hatred of capitalism, it is the only moral and just social system.

     

    Capitalism is the only moral system because it requires human beings to deal with one another as traders — that is, as free moral agents trading and selling goods and services on the basis of mutual consent.

     

    Capitalism is the only just system because the sole criterion that determines the value of a thing exchanged is the free, voluntary, universal judgment of the consumer. Coercion and fraud are anathema to the free-market system.

     

    It is both moral and just because the degree to which man rises or falls in society is determined by the degree to which he uses his mind. Capitalism is the only social system that rewards merit, ability and achievement, regardless of one's birth or station in life.

     

    Yes, there are winners and losers in capitalism. The winners are those who are honest, industrious, thoughtful, prudent, frugal, responsible, disciplined, and efficient. The losers are those who are shiftless, lazy, imprudent, extravagant, negligent, impractical, and inefficient.

     

    Capitalism is the only social system that rewards virtue and punishes vice. This applies to both the business executive and the carpenter, the lawyer and the factory worker.

     

    But how does the entrepreneurial mind work? Have you ever wondered about the mental processes of the men and women who invented penicillin, the internal combustion engine, the airplane, the radio, the electric light, canned food, air conditioning, washing machines, dishwashers, computers, etc.?

     

    What are the characteristics of the entrepreneur? The entrepreneur is that man or woman with unlimited drive, initiative, insight, energy, daring creativity, optimism and ingenuity. The entrepreneur is the man who sees in every field a potential garden, in every seed an apple. Wealth starts with ideas in people's heads.

     

    The entrepreneur is therefore above all else a man of the mind. The entrepreneur is the man who is constantly thinking of new ways to improve the material or spiritual lives of the greatest number of people.

     

    And what are the social and political conditions which encourage or inhibit the entrepreneurial mind? The free-enterprise system is not possible without the sanctity of private property, the freedom of contract, free trade and the rule of law.

     

    But the one thing that the entrepreneur values over all others is freedom — the freedom to experiment, invent and produce. The one thing that the entrepreneur dreads is government intervention. Government taxation and regulation are the means by which social planners punish and restrict the man or woman of ideas.

     

    Welfare, regulations, taxes, tariffs, minimum-wage laws are all immoral because they use the coercive power of the state to organize human choice and action; they're immoral because they inhibit or deny the freedom to choose how we live our lives; they're immoral because they deny our right to live as autonomous moral agents; and they're immoral because they deny our essential humanity. If you think this is hyperbole, stop paying your taxes for a year or two and see what happens.

     

    The requirements for success in a free society demand that ordinary citizens order their lives in accordance with certain virtues — namely, rationality, independence, industriousness, prudence, frugality, etc. In a free capitalist society individuals must choose for themselves how they will order their lives and the values they will pursue. Under socialism, most of life's decisions are made for you.

     

    Both socialism and capitalism have incentive programs. Under socialism there are built-in incentives to shirk responsibility. There is no reason to work harder than anyone else because the rewards are shared and therefore minimal to the hard-working individual; indeed, the incentive is to work less than others because the immediate loss is shared and therefore minimal to the slacker.

     

    Under capitalism, the incentive is to work harder because each producer will receive the total value of his production — the rewards are not shared. Simply put: socialism rewards sloth and penalizes hard work while capitalism rewards hard work and penalizes sloth.

     

    According to socialist doctrine, there is a limited amount of wealth in the world that must be divided equally between all citizens. One person's gain under such a system is another's loss.

     

    According to the capitalist teaching, wealth has an unlimited growth potential and the fruits of one's labor should be retained in whole by the producer. But unlike socialism, one person's gain is everybody's gain in the capitalist system. Wealth is distributed unequally but the ship of wealth rises for everyone.

  8. Nieko blogo nera su Komunizmo idejom norima kad visi gautu ko nori ir visi butu lygus, lygiai paskirscius resursus nebelikto nei skurdo, nei bado, bet atsiranda tokiu kurie tyngi dirbti ir viskas tuo pasibaigia, o kad Stalinas iskraipe Komunizma, tai nereikia kaltinti pacios idejos, beje, gali pasiziureti Jacque Fresko idejas paremta komunizmu, bet tikrai daug ka zadantis.

     

     

    https://www.youtube.com/watch?v=OlB_xNOAn1c

  9. Aciu uz pamokyma.

    Taciau man yra skirtumas. As nesijauciu laimingas, nes pavydziu ir nekenciu tu dykaduoniu, kurie veltui gavo turtus ir jais puikuojasi. Tuo tarpu vargdieniai kaip mes stengiasi prilygt jiems is paskutiniuju pirkdami ta susikta kelione i Azija. Negeda man to pripazint :)

    Taciau visiskai nepavydziu tiems, kas patys viska uzsidirbo. Kad ir kiek jie daug turetu.

     

    Vat čia ir socializmo/komunizmo esmė, komunistai nenori padėt vargšams jie pavydi mažai daliai žmonių, kurie turtingesni už juos. rolleyes.gif

    - Atimkit jų užgyventą turtą ! Nes aš jiems pavydžiu !

  10. Baigiam, tik pridesiu, kad pas ta viena milijardieriu tiesiogiai ir netiesiogiai dirba velnias zino kiek zmoniu, bet tikriausiai pasiutusiai daug.

    Jam skolingi yra dar velniai zino kiek.

    Ir dar velniai zino kiek jam moka nuoma, visokius mokescius uz paslaugas ir tt ir tt. Todel tai nera mazai.

    O kur dar begales smulkesniu niekseliu, kurie paveldejo NT pvz Londone ir vien is nuomos gyvena geriau nei dauguma dirbanciuju.

     

    Tai ką tu siūlai, kad taip nebūtų? Uždėt paveldėjimo mokestį? Jei taip, kiek % ?

  11. O kodėl visi žmonės negali gyventi pritekliuje? Kas tam trukdo? Nejau taip turi būti jog vieni lobsta. O dešimtys tūkstančių miršta kas diena nuo bado ir nešvaraus vandens.

     

    Nejau gimėme tam kad dirbtume, mokėtume mokesčius ir mirtume?

     

    Gi krikčionybė ne per šimtmeti išplito.

    Gi Konfucijaus filosofija ir ne iš karto išplito Kinijoje. O po kurio laiko vienam valdojui ji patiko ir padarė tai kinijos pagrindu.

     

    Žiūrint iš istorijos tai laiko klausimas kada visi gyvensime pritekliuje. Nes mokslas ir technologijos tai jau leidžia daryti. Bet...

     

    Svarbu kad Fresko pagrinda padėjo. O mes žmonija igyvendinsime tai!!!

     

    Yep, sukurtumėm jei visi žmonės būtų lygūs. Deja, jie niekada nebuvo ir nebus lygūs. Reikia džiaugtis tuo lėtu progresu kurį turime.

  12. prie ko tas lunskis, as apie teiginius kalbu, niekad as su juo nebendraves gyvai, neturiu as autoritetu as vadovaujuosiu teiginiais. Tai ir atsakysi kodel pideransteinas nenaudojo laiko? jei pats sakai kelias/laikas :)

    Cia ir yra skirtumas tarp tokio kaip tu ir as, as esu linkes i tai kad ir bomzas gali pasakyt teisinga teigini, o

    tu esi jau nusistates kad jis visada nusisneka.

     

    Jei vakaru pasaulio pamatai teisingi, juos neturetu ismest jokia kita tiesa.

     

    Fizika? tai kad literaturos nera praktiskai isvis normalios, jums tiesa prikisa tik tada kai knygos pirmam puslapi laimejimus parodo autoriaus, tada viska suvalgai net netkramtes ir nemastes kas ten parasyta

     

     

    tai cia tavo ir yra gyvenimo nesekmes garantas kad is vieno parasymo lipini 'Viskuo' :)

     

    Okay. Kaip tai nenaudojo, norint nustatyti greitį reikia dalinti iš LAIKO. biggrin.gif

    Apie kokius Einšteino teiginius kalbi? Su kokiais nesutinki/sutinki? Ką pakeistų jei pagal tave būtų naudojęs laiką? biggrin.gif

    „Bomžas gali pasakyti teisingą teiginį.“ Duok kelis teisingus teiginius, kuriuos išgirdai iš bomžo.

    Praktiškai nėra literatūros apie fiziką? Tai iš kur susidarei/išmokai fizikos pagrindus? Iš tų pačių bomžų teisingų teiginių?

    Kas pagal tave parodo/nustato kompetencijos lygį?

  13. nes visuotinis kliedejimas yra norma siais laikais, butu gerai kad d$bilu butu mazai, bet yra atvirksciai,

    nemanai, kad tiesa egzistuoja tik tada kai atlaiko visus smugius, kitaip patvaraus automobolio iki siol neturetum?

     

    mokslo titulai dabartiniai yra verti nedaugiau kaip tavo klozetas, kaip holivudo oskarai ir panasus meslas

     

     

    gali atsakyt i klausima kodel jis formulese nenaudojo laiko? tai ir buvo visu avigalviu akiu dumimas, nes einsteinas nenaudojo laiko formulese, kodel jis jo nenaudojo, koks greitis egzistuoja be laiko ####### tu?

     

    uzdarbio iq vidurkis minusinis jie yra labiau etikeciu ismanus kolekcionieriai. Suteikia oskara, titula ir prastumia liaudziai trojos arkly, o jus jo net nepastebit :D

     

    Tai kokias išeitis siūlo tavo dievas Lunskis? Kaip akredituoti „STEM" (science, technology, engineering and mathematics)? Socialiniai mokslai išsigimė. - (Gender, women studies and etc.) Per juos bandoma kišt postmodernizmo+neomarksizmo ideologiją, kuri iš esmės ir bando išmest vakarų pasaulio pamatus t.y: „Peer review" https://en.wikipedia...iki/Peer_review/ / logiką aplamai.

    Kuo čia dėti Oskarai? Aš į juos žiūriu kaip į dar vieną filmų rekomendacijų šaltinį ir tiek. p.s Paklausk Lunskio filmų TOP'o. wink.gif

    Nobelio premija nebeteko svorio? Galbūt taikos premija ir pasidarė per daug politizuota, bet kitos fizikos, chemijos, medicinos atradimai turbūt labiausiai peer reviewed mokslo darbai pasaulyje.

     

    p.s Greitis = Kelias/Laikas, V = S/T

    p.s.s Giliau pasidomėk fizika, jei jau abejoji viskuo, abejok ir juo.

    p.s.s.s #Recom

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...