Pereiti prie turinio

11458

Nariai
  • Pranešimai

    5
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

  • Atsiliepimai

    0%

Apie 11458

  • Rangas
    Naujas veidas forume

Profilio informacija

  • Vardas
    Dovydas
  1. Lyg ir neužsidėjęs, kiek pirkau avia bilietus, kituose e-shop, tai suvesdavau korteles numerį ir CVV, jokių papildomų kodų nereikėdavo įvedinėti.
  2. Tokią va lentelę išmeta, o poto parašo: Sorry, there was a problem processing your payment. Please try again by selecting a new card or stored card below:) Bandžiau pasirinkti Visa, Visa Debit, Visa Electron, bet vistiek neina atsiskaityti. Visur kitur atsiskaitinėju be problemų, sąskaitoje pinigų pakankamai, kortelė galiojanti, asmens duomenys sebe ir sportsdirect accounte sutampa. Galbūt neužsakyta kažkokia paslauga? Tiesioginis debetas pas mane neužsakytas, tai gal dėl šios priežasties?
  3. Dėl kokių priežasčių gali neleisti atsiskaityti sportsdirect su Visa Virtuon? Bandant atlikti mokėjimą išmeta tokią žinutę: Sorry, there was a problem processing your payment. Please try again by selecting a new card or stored card below. Pinigų sąskaitoje pakankamai, duomenys taip pat suvesti tvarkingai, visur kitur perku be problemų, o sportsdirect kažkodėl nenori priimt kortelės. Sąskaitoje valiuta litais, gal reikėtų konvertuoti į svarus?
  4. Yra Visa Virtuon turėtojų? Ar jums pavyksta atsiskaityti su virtuon sportsdirect`e?
  5. Sveiki, sliekininkai, Turiu jums klausimėlį. Ar auginate kasnors, iš forumo narių, sliekus lauke(medinėse vermiložėse)? Kaip jie peržiemoja? Ar neiššala? Dar labai domina pačio komposto ruošimas? Kompostuočiau arklio mėšlą, tačiau kompostą kiek žinau reikia maišyti su augalų atliekomis, kokios augalų atliekos tinkamiausios? Gal kas pasidalins kompostų "receptais", kokiomis proporcijomis ir ką maišote, kad išgautumėte optimaliausią pašarą?
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...