Pereiti prie turinio

baisutis

Nariai
  • Pranešimai

    38
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

  • Atsiliepimai

    0%

Visas baisutis turinys

  1. Pagalvojau apie tai. Visų pirma tai sieksim, kad visi mūsų klientai turėtų klientų korteles ir būtų draugai faceboke. Tokiems draugams taikysim nuolaidas. Nemanau, kad norės žmogus užsiiminėti nesmonėm kai jo duomenys yra žinomi. Kaupsim duomenų bazę. Pagal adresą ir telefono numerį matysim ar žmogus anksčiau ką nors yra užsisakinėjęs Todėl gavę itartinai labai didelius užsakymus iš žmogaus, kuris niekada nėra užsakinėjęs reagusim atitinkamai. Paprašysim pervesti pinigus iš anksto arba nusiųsim vežėją paimti pinigų, ir tik gavę jo patvirtinimą, kad užsakymas tikras pradėsim kepti picas.
  2. Na jei aklai vadovaujantis higienos normomis tai toks variantas neįmanomas. Picerijai yra tiek daug reiklalavimų, kad didelės dalies jų niekaip neįgyvendinsi neturėdamas normalių patalpų. Bet turbt visada yra išimtys, kyšiai ir tt. Bet kuriuo atvejų neplanuoju daryti picerijos autobusiuke.
  3. Bet pagal higienos normas negalima kepti picų patalpose, kuriose nėra kanalizacijos karšto ir šalto vandens. Įdomu kaip tame automobilyje tie dalykai padaryti. O gal ten tik šildo mikrobangėj jau paruošta picą? Nes kažkaip neįtikėtinai skamba, kad visa kepimo procesas vyksta automobilyje.
  4. Kaip jau minėjau anksčiau planuoju atidaryti nedidelę piceriją, kuri orientuotųsi į picų pardavimą pristatant į namus ir pasiimant vietoje. Esminis skirtumas nuo konkurentų būtų aukšta kokybė. T.y picos būtų gaminamos tik iš aukštos kokybės produktų negailint ingradientų ir labai stengiantis išlaikyti skonį. Pinigai verslui pradėti jau yra. Reikia galų gale žengti lemiamą žingsnį ir nuo kalbų pereiti prie darbų. Kaip aš įsivazduoju žingsnius. 1 ) UAB įsteigimas 2) Patalpų paieška ir nuomos sutarties pasirašymas (patalpas jau esu nusižiūrėjęs) 3 ) Kepėjo suradimas ir įdarbinimas Pradžiai
  5. Už įdėją su Chicago-style pizza gauni nemokamą picą. Davei gerą įdėją apie kurią nebuvau pagalvojęs. parašyk man į privatą tik žinok picos dar teks palaukt nes mūsų startas rugpjūčio pabaigoj :)
  6. Ir metam mes tas skrajutes net neskaitę į siukšlių dėžę. Ir dar tas picerijas, kurios laiptinėj šiukšlina į šitlistą įtraukiam, kad daugiau niekada iš ten nepirkt. Aš juk sakiau, kad mes būtume visiškai kitokie, o jei mėtysim skrajutes tai mes būsim tokie patys :) Internetinis puslapis aišku bus. ir bus ne šiaip kažkoks šablonas, o toks kuriame pirkėjas netgi galės stebėti kaip jo pica kepama ir sekti jos kelią :)
  7. Aš papasakosiu kaip man kilo ši idėja. Anksčiau užsakinėdavome iš įvairių picerijų, Čiliako, Can Can ir panašiai. Na picos tikrai ne kokios buvo, kartais netgi tekdavo jas išmesti pusę suvalgius. Ir vieną kartą atsitiktinai atradau vieną piceriją. Dabar kad nereklamuot konkurentų nesakysiu kokia tai picerija. Pavadinkim ją tiesiog picerija X. Pabandžiau užsakyti iš ten ir gavęs picas buvau švelniai tariant nustebintas, jos savo skoniu ir kokybe kelis kartus lenkė tas populiariąsias picerijas, o kaina buvo tokia pati. Aišku tapau jų nuolatiniu klientu, per vakarėlius užsakęs pavaišindavau dra
  8. Sveiki. Jau seniai brandinau mintį Vilniuje įsteigti nedidelę piceriją. Taip suprantu, kad Vilniuje konkurencija šitoje srityje labai didelė. Tačiau mes būsim kitokie, viskuo kitokie. Pirmas dalykas tai bus geros, kokybiškos ir svarbiausia skanios picos. Šiuo metu Vilniuje picerijų yra kelios dešimtys, tačiau tik vienetai kepa tikrai skanias picas, visa kita yra šlamštas. Va būtent to šlamšto mes ir nekepsim. Geriau jau keliais litais didesnė savikaina, bet kokybiški ingradientai ir geras skonis yra būtini. Taip pat picerija bus išskirtinė savo komunikacija ir kelias kitais dalykais, kurių V
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...