Pereiti prie turinio

baisutis

Nariai
  • Pranešimai

    38
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

  • Atsiliepimai

    0%

Reputacijos išklotinė

  1. Patinka
    baisutis gavo reakciją nuo FejaIdeja Picerijos atidarymas Vilniuje   
    Už įdėją su Chicago-style pizza gauni nemokamą picą. Davei gerą įdėją apie kurią nebuvau pagalvojęs. parašyk man į privatą tik žinok picos dar teks palaukt nes mūsų startas rugpjūčio pabaigoj :)
  2. Patinka
    baisutis gavo reakciją nuo Dainylo Picerijos atidarymas Vilniuje   
    Aš papasakosiu kaip man kilo ši idėja. Anksčiau užsakinėdavome iš įvairių picerijų, Čiliako, Can Can ir panašiai. Na picos tikrai ne kokios buvo, kartais netgi tekdavo jas išmesti pusę suvalgius. Ir vieną kartą atsitiktinai atradau vieną piceriją. Dabar kad nereklamuot konkurentų nesakysiu kokia tai picerija. Pavadinkim ją tiesiog picerija X. Pabandžiau užsakyti iš ten ir gavęs picas buvau švelniai tariant nustebintas, jos savo skoniu ir kokybe kelis kartus lenkė tas populiariąsias picerijas, o kaina buvo tokia pati. Aišku tapau jų nuolatiniu klientu, per vakarėlius užsakęs pavaišindavau draugus, jiems irgi patiko, užsakiau darbe, kolegos pamatę irgi ėmė užsakinėti. Ko gero vien aš jiems atvedžiau kokių 20 pastovių klientų, nes reklama iš lūpų į lupas yra vertingesnė nei 1000 skrajučių. Štai kas yra mūsų tikslas. Picos , kurios kalba pačios už save. Klientas kuris užsakęs lieka patenkintas ir apie tai pasako 10 savo draugų. O pradžią padaryti, kad klientai atrastų tavo picą yra nemažai variantų. Pvz. akcija per grupinių nuolaidų portalus.
  3. Patinka
    baisutis gavo reakciją nuo mant4s Picerijos atidarymas Vilniuje   
    Ir metam mes tas skrajutes net neskaitę į siukšlių dėžę. Ir dar tas picerijas, kurios laiptinėj šiukšlina į šitlistą įtraukiam, kad daugiau niekada iš ten nepirkt. Aš juk sakiau, kad mes būtume visiškai kitokie, o jei mėtysim skrajutes tai mes būsim tokie patys :)
     
    Internetinis puslapis aišku bus. ir bus ne šiaip kažkoks šablonas, o toks kuriame pirkėjas netgi galės stebėti kaip jo pica kepama ir sekti jos kelią :)
  4. Patinka
    baisutis gavo reakciją nuo Frankenstein Picerijos atidarymas Vilniuje   
    Sveiki. Jau seniai brandinau mintį Vilniuje įsteigti nedidelę piceriją. Taip suprantu, kad Vilniuje konkurencija šitoje srityje labai didelė. Tačiau mes būsim kitokie, viskuo kitokie. Pirmas dalykas tai bus geros, kokybiškos ir svarbiausia skanios picos. Šiuo metu Vilniuje picerijų yra kelios dešimtys, tačiau tik vienetai kepa tikrai skanias picas, visa kita yra šlamštas. Va būtent to šlamšto mes ir nekepsim. Geriau jau keliais litais didesnė savikaina, bet kokybiški ingradientai ir geras skonis yra būtini. Taip pat picerija bus išskirtinė savo komunikacija ir kelias kitais dalykais, kurių Vilniuje dar nedaro niekas, bet savaime suprantama negaliu dabar atskleisti kas tai bus.
     
    Picerija pradžiai bus maža. Patalpų ieškosim šalia kokio prekybos centro. Orientuosimės į maisto pristatymą į namus bei klientus, kurie picą pasiima vietoje, galbūt padarysim pora stovimų vietų picerijoje, kad būtų galima suvalgyti iškart, bet stengsimės, kad didžioji dalis picų iškeliautų, o ne būtų valgomos iškart. To priežastis per dideli kaštai staliukų įrengimui, papildomai vietai, per didelis krūvis darbuotojams, atkrentantis poreikis prekiauti kitais prie picos reikalingais produktais (gėrimais).
     
    Dirbsime pradžioje trise. Mes su broliu ir samdysime profesionalų kepėją su patirtimi, nes nei brolis nei aš kepti profesionaliai nemokame. Darbo laikas bus derinamas pagal tai, kad kepėjui gautųsi pilnas etatas. Brolis išvežios picas, aš priiminėsiu užsakymus telefonu taip pat jei matysiu kad kepėjas arba išvežiotojas nespėja padėsiu jiems. Jei matysime, kad užsakymų turime pakankamai netrukus priimsime papildomų darbuotojų.
     
    Įmonė bus UAB, pinigus reikalingus įstatiniam kapitalui ir verslo pradžiai turime.
     
     
     
    Būtų įdomu sužinoti šios idėjos vertinimą, pastebėjimus ir gauti konstruktyvią kritiką.
     
    Pateikusiems naudingą informaciją pažadu po nemokamą picą :)
  5. Patinka
    baisutis gavo reakciją nuo Panvezys Padėkit sugalvot pavadinimą picerijai   
    Su Jūsų didele pagalba forumiečiai
     
    http://uzdarbis.lt/t226285/picerijos-atidarymas-vilniuje/page__p__2013287__fromsearch__1#entry2013287
     
     
    Mano picerijos vizija po truputi išsirutuliojo iš kalbų į darbus.
     
     
    Ir šiandien galų gale peržengta no return riba. Tai reiškia, kad picerija bus. Reikalai juda, atsidarymo data planuojama vasario pradžioje.
     
    Bet trūksta vieno esminio dalyko- Pavadinimo. Galvoju galvoju ir tas atrodytų parasčiausias dalykas tampa tikrai sudėtingu.
     
    Todėl nuprendžiau kreiptis pagalbos į Jūs. Prašau siūlyti pavadinimus picerijai, o tas, kurio pavadinimą pasirinksiu bus paskelbtas picerijos krikštatėviu ir pusę metų kas mėnesį gaus po nemokamą picą.
     
     
    Kokie reiklavimai pavadinimui
     
     
    Pavadinimas turi būti skambus, trumpas, nesunkiai ištariamas. Pavadinime ko gero būtų 2 žodžiai 1 iš jų "pica", bet šia taisyklę galima laužyti.
     
    Lietuvoje neturėtų būti panašiu pavadinimu esančios picerijos(ar maitinimo paslaugomis užsiimačios įmonės). Užsienyje neturėtų būti tokiu pačiu pavadinimu esančios picerijos.
     
    Pavadinimas neturėtų stipriai asocijuotis su neigiamais ar nieko bendro su pica neturinčiais dalykais.
     
    Picerijos išskirtinumai: gera kokybė, puikus skonis, gera nuotaika. Būtų idealu jei pavadinimas kiek nors korealiuotų su šiais dalykais, tačiau tai irgi nėra nelaužoma taisyklė
  6. Patinka
    baisutis gavo reakciją nuo Andriuslink Patalpų nuomos įpatumai.   
    Vilniuje atsidarinėjam mini piceriją išsinešimui. Įsigyti nuosavas patalpas kol kas nerealu, nes tokios pinigų sumos neturime. Vienintelė išeitis nuomotis.
    Gal esate susidūrę su nuomos sutarčių praktika? Kaip užtikrinti, kad patalpų savininkas po kurio laiko neiškeldins iš patalpų? Juk investavus į verslą, išsireklamavus, pritraukus nuolatinį klientų srautą blogiausia, kas gali nutikti- tai keltis į kitą vietą.
     
    Sudaryti ilgalaikes sutartis?
     
    O kaip apsisaugoti nuo staigaus nuomos mokesčio pakelimo. Juk savininkas matydamas, kad verslas gerai sekasi ir žinodamas, kad vietos pakeitimas būtų labai skaudus smūgis gali imti reikalauti tarkim 10 kartų didesnės sumos nei reali tų patalpų nuomos kaina?
     
    Ar sutartyje įmanoma fiksuoti,tokį punktą, kad tarkim nuomos kaina kasmet peržiūrima pagal šalių susitarimą ir rinkos tendencijas, tačiau kainos pokytis negali būti didesnis nei 20 %?
  7. Patinka
    baisutis gavo reakciją nuo biz Praktiniai paskaičiavimai picerijos verslui.   
    Jau kuris laikas rimtai dirbu su picerijos atidarymo idėja Vilniuje.
     
    Esmė trumpai. Nedidelė picerija Vilniuje, kur klientai picą paima išsinešimui arba mes jiems pristatome į namus. Staliukų valgyti vietoje nėra. Picos išskirtinumas- kokybiški produktai, daug ingradientų, skani ir pati pica ir padažas.
     
    Pradžiai, įrengimų supirkimui ir visiems kitiems dalykams pinigų yra. tačiau kyla klausimų dėl pačios veiklos pelningumo.
     
    Padariau paskaičiavimą. Visos kainos realios paimtos iš realių pasiūlymų, pasidomėjus realiai veikiančių picerijų veikla.
     
    Gavosi taip.
     
    Fiksuoti kaštai.(išlaidos per 1 mėnesį)
     
    Atlyginimas 3 darbuotojam. 7500 Lt (kad darbuotojas gautų 1500 į rankas man tai atsieis beveik 2500 Lt)
    Patalpų nuoma 1500 Lt
    Mokesčiai už komunalines paslaugas 1500 ( picos krosnis naudoja daug elektros)
    Mokestis buhalteriją tvarkančiai įmonei 295 Lt
    Kiti smulkūs kaštai (kasas juostos, banko kortelių skaitytuvo mokestis ir tt.) 500 Lt.
     
    Viso 11300
     
     
     
    Kintamieji kaštai. (išlaidos 1 picai)
     
    Produktai picai 4 Lt ( čia vidurkis darant prielaidą kad 43 ir 32 cm picų bus parduodama po vienodai)
    Produktai padažui 0,5 lt
    Dėžutė 0,50 lt
    Indelis padažui 0,1 Lt
     
    Viso 5,1 Lt.
    Užbėgant už akių (per mėnesį parduodant 1800 picų) bus 9180
     
     
    Išsityriau rinką nustačiau,kad 43 cm pica turėtų kainuoti 18 Lt, o 32cm 12 Lt. Toks kainų vidurkis gavosi palyginus visas panašaus tipo Vilniaus picerijas.
     
    Tada pasirinkau vieną piceriją, kurios veiklos modelis man patinka ir daug ką žadu daryti taip kaip jie. Nepatingėjau ir pusdienį praleidau automobilyje prieš jų piceriją skaičiuodamas kiek picų jie parduoda. Šeštadienį jie per pusę dienos( vakare ) pardavė 36 picas. Tarkim darom prilaidą, kad iš ryto pardavė truputi mažiau. Tai logiška. Dienos parduotų picų kiekis buvo kažkur apie 60. Pardavė maždaug po lygiai 43 ir 32 cm picų
     
    Tai kaip čia gaunasi.
     
    Kadangi didelė pica kainuoja 18, o maža 12 lt ir jų parduodama po vienodai tai lengvesniam skaičiavimui imu kainos vidurkį 15 Lt. Reiškiasi už 1 picą gaunu 15 Lt pajamų.
     
    60 picų per dieną x 30 dienų per mėnesį x 15 Lt. Gaunasi viso pajamų 27 000 Lt
     
     
    Atimam fiksuotus kaštus (atlyginimai patalpų nuoma, komunaliniai ir tt.
     
     
    27 000 - 11 300 = 15700
     
    Iš likučio atimam kintamųjų kaštų sumą
     
    15700 - 9180 = 6520
     
    Atimam PVM nuo pajamų
     
    6520-(27000*21%)=850 Lt
     
    Taigi pelnas į mėnesį 850 Lt. Nuo jų metų pabaigoje dar reikės sumokėti 5 procentų pelno mokestį. :)
     
    Logika būtų aiški. Picerijos atsidaryti neapsimoka. Tačiau tuo pačiu modeliu dirbančios picerijos klesti ir tikrai nepanašu, kad planuotų užsidarinėti. Reiškiasi savo skaičiavimuose kažkur įvėliau klaidą. Gal kas galit pasakyti kur ta klaida ir kas čia neteisingai parašyta?
  8. Patinka
    baisutis sureagavo į gendolfas Praktiniai paskaičiavimai picerijos verslui.   
    cia paminejai islaidas, visose siose islaidose tu mokesi pvm mokesti ir tai gausis 2724.75 lt kurie jau yra padengti is tavo puses, todel nuo savo pajamu jeigu turetum sumoketi 5670 lt pvm tai minusuok 2724 lt, nes jau esi sumokejes tiek pvm :) ir menesio gale jau grazesni skaiciai gaunasi? :)
  9. Patinka
    baisutis gavo reakciją nuo Frankenstein Picerijos atidarymas Vilniuje   
    Sveiki. Jau seniai brandinau mintį Vilniuje įsteigti nedidelę piceriją. Taip suprantu, kad Vilniuje konkurencija šitoje srityje labai didelė. Tačiau mes būsim kitokie, viskuo kitokie. Pirmas dalykas tai bus geros, kokybiškos ir svarbiausia skanios picos. Šiuo metu Vilniuje picerijų yra kelios dešimtys, tačiau tik vienetai kepa tikrai skanias picas, visa kita yra šlamštas. Va būtent to šlamšto mes ir nekepsim. Geriau jau keliais litais didesnė savikaina, bet kokybiški ingradientai ir geras skonis yra būtini. Taip pat picerija bus išskirtinė savo komunikacija ir kelias kitais dalykais, kurių Vilniuje dar nedaro niekas, bet savaime suprantama negaliu dabar atskleisti kas tai bus.
     
    Picerija pradžiai bus maža. Patalpų ieškosim šalia kokio prekybos centro. Orientuosimės į maisto pristatymą į namus bei klientus, kurie picą pasiima vietoje, galbūt padarysim pora stovimų vietų picerijoje, kad būtų galima suvalgyti iškart, bet stengsimės, kad didžioji dalis picų iškeliautų, o ne būtų valgomos iškart. To priežastis per dideli kaštai staliukų įrengimui, papildomai vietai, per didelis krūvis darbuotojams, atkrentantis poreikis prekiauti kitais prie picos reikalingais produktais (gėrimais).
     
    Dirbsime pradžioje trise. Mes su broliu ir samdysime profesionalų kepėją su patirtimi, nes nei brolis nei aš kepti profesionaliai nemokame. Darbo laikas bus derinamas pagal tai, kad kepėjui gautųsi pilnas etatas. Brolis išvežios picas, aš priiminėsiu užsakymus telefonu taip pat jei matysiu kad kepėjas arba išvežiotojas nespėja padėsiu jiems. Jei matysime, kad užsakymų turime pakankamai netrukus priimsime papildomų darbuotojų.
     
    Įmonė bus UAB, pinigus reikalingus įstatiniam kapitalui ir verslo pradžiai turime.
     
     
     
    Būtų įdomu sužinoti šios idėjos vertinimą, pastebėjimus ir gauti konstruktyvią kritiką.
     
    Pateikusiems naudingą informaciją pažadu po nemokamą picą :)
  10. Patinka
    baisutis gavo reakciją nuo Dainylo Picerijos atidarymas Vilniuje   
    Aš papasakosiu kaip man kilo ši idėja. Anksčiau užsakinėdavome iš įvairių picerijų, Čiliako, Can Can ir panašiai. Na picos tikrai ne kokios buvo, kartais netgi tekdavo jas išmesti pusę suvalgius. Ir vieną kartą atsitiktinai atradau vieną piceriją. Dabar kad nereklamuot konkurentų nesakysiu kokia tai picerija. Pavadinkim ją tiesiog picerija X. Pabandžiau užsakyti iš ten ir gavęs picas buvau švelniai tariant nustebintas, jos savo skoniu ir kokybe kelis kartus lenkė tas populiariąsias picerijas, o kaina buvo tokia pati. Aišku tapau jų nuolatiniu klientu, per vakarėlius užsakęs pavaišindavau draugus, jiems irgi patiko, užsakiau darbe, kolegos pamatę irgi ėmė užsakinėti. Ko gero vien aš jiems atvedžiau kokių 20 pastovių klientų, nes reklama iš lūpų į lupas yra vertingesnė nei 1000 skrajučių. Štai kas yra mūsų tikslas. Picos , kurios kalba pačios už save. Klientas kuris užsakęs lieka patenkintas ir apie tai pasako 10 savo draugų. O pradžią padaryti, kad klientai atrastų tavo picą yra nemažai variantų. Pvz. akcija per grupinių nuolaidų portalus.
  11. Patinka
    baisutis gavo reakciją nuo Frankenstein Picerijos atidarymas Vilniuje   
    Sveiki. Jau seniai brandinau mintį Vilniuje įsteigti nedidelę piceriją. Taip suprantu, kad Vilniuje konkurencija šitoje srityje labai didelė. Tačiau mes būsim kitokie, viskuo kitokie. Pirmas dalykas tai bus geros, kokybiškos ir svarbiausia skanios picos. Šiuo metu Vilniuje picerijų yra kelios dešimtys, tačiau tik vienetai kepa tikrai skanias picas, visa kita yra šlamštas. Va būtent to šlamšto mes ir nekepsim. Geriau jau keliais litais didesnė savikaina, bet kokybiški ingradientai ir geras skonis yra būtini. Taip pat picerija bus išskirtinė savo komunikacija ir kelias kitais dalykais, kurių Vilniuje dar nedaro niekas, bet savaime suprantama negaliu dabar atskleisti kas tai bus.
     
    Picerija pradžiai bus maža. Patalpų ieškosim šalia kokio prekybos centro. Orientuosimės į maisto pristatymą į namus bei klientus, kurie picą pasiima vietoje, galbūt padarysim pora stovimų vietų picerijoje, kad būtų galima suvalgyti iškart, bet stengsimės, kad didžioji dalis picų iškeliautų, o ne būtų valgomos iškart. To priežastis per dideli kaštai staliukų įrengimui, papildomai vietai, per didelis krūvis darbuotojams, atkrentantis poreikis prekiauti kitais prie picos reikalingais produktais (gėrimais).
     
    Dirbsime pradžioje trise. Mes su broliu ir samdysime profesionalų kepėją su patirtimi, nes nei brolis nei aš kepti profesionaliai nemokame. Darbo laikas bus derinamas pagal tai, kad kepėjui gautųsi pilnas etatas. Brolis išvežios picas, aš priiminėsiu užsakymus telefonu taip pat jei matysiu kad kepėjas arba išvežiotojas nespėja padėsiu jiems. Jei matysime, kad užsakymų turime pakankamai netrukus priimsime papildomų darbuotojų.
     
    Įmonė bus UAB, pinigus reikalingus įstatiniam kapitalui ir verslo pradžiai turime.
     
     
     
    Būtų įdomu sužinoti šios idėjos vertinimą, pastebėjimus ir gauti konstruktyvią kritiką.
     
    Pateikusiems naudingą informaciją pažadu po nemokamą picą :)
  12. Patinka
    baisutis gavo reakciją nuo Frankenstein Picerijos atidarymas Vilniuje   
    Sveiki. Jau seniai brandinau mintį Vilniuje įsteigti nedidelę piceriją. Taip suprantu, kad Vilniuje konkurencija šitoje srityje labai didelė. Tačiau mes būsim kitokie, viskuo kitokie. Pirmas dalykas tai bus geros, kokybiškos ir svarbiausia skanios picos. Šiuo metu Vilniuje picerijų yra kelios dešimtys, tačiau tik vienetai kepa tikrai skanias picas, visa kita yra šlamštas. Va būtent to šlamšto mes ir nekepsim. Geriau jau keliais litais didesnė savikaina, bet kokybiški ingradientai ir geras skonis yra būtini. Taip pat picerija bus išskirtinė savo komunikacija ir kelias kitais dalykais, kurių Vilniuje dar nedaro niekas, bet savaime suprantama negaliu dabar atskleisti kas tai bus.
     
    Picerija pradžiai bus maža. Patalpų ieškosim šalia kokio prekybos centro. Orientuosimės į maisto pristatymą į namus bei klientus, kurie picą pasiima vietoje, galbūt padarysim pora stovimų vietų picerijoje, kad būtų galima suvalgyti iškart, bet stengsimės, kad didžioji dalis picų iškeliautų, o ne būtų valgomos iškart. To priežastis per dideli kaštai staliukų įrengimui, papildomai vietai, per didelis krūvis darbuotojams, atkrentantis poreikis prekiauti kitais prie picos reikalingais produktais (gėrimais).
     
    Dirbsime pradžioje trise. Mes su broliu ir samdysime profesionalų kepėją su patirtimi, nes nei brolis nei aš kepti profesionaliai nemokame. Darbo laikas bus derinamas pagal tai, kad kepėjui gautųsi pilnas etatas. Brolis išvežios picas, aš priiminėsiu užsakymus telefonu taip pat jei matysiu kad kepėjas arba išvežiotojas nespėja padėsiu jiems. Jei matysime, kad užsakymų turime pakankamai netrukus priimsime papildomų darbuotojų.
     
    Įmonė bus UAB, pinigus reikalingus įstatiniam kapitalui ir verslo pradžiai turime.
     
     
     
    Būtų įdomu sužinoti šios idėjos vertinimą, pastebėjimus ir gauti konstruktyvią kritiką.
     
    Pateikusiems naudingą informaciją pažadu po nemokamą picą :)
  13. Patinka
    baisutis gavo reakciją nuo Frankenstein Picerijos atidarymas Vilniuje   
    Sveiki. Jau seniai brandinau mintį Vilniuje įsteigti nedidelę piceriją. Taip suprantu, kad Vilniuje konkurencija šitoje srityje labai didelė. Tačiau mes būsim kitokie, viskuo kitokie. Pirmas dalykas tai bus geros, kokybiškos ir svarbiausia skanios picos. Šiuo metu Vilniuje picerijų yra kelios dešimtys, tačiau tik vienetai kepa tikrai skanias picas, visa kita yra šlamštas. Va būtent to šlamšto mes ir nekepsim. Geriau jau keliais litais didesnė savikaina, bet kokybiški ingradientai ir geras skonis yra būtini. Taip pat picerija bus išskirtinė savo komunikacija ir kelias kitais dalykais, kurių Vilniuje dar nedaro niekas, bet savaime suprantama negaliu dabar atskleisti kas tai bus.
     
    Picerija pradžiai bus maža. Patalpų ieškosim šalia kokio prekybos centro. Orientuosimės į maisto pristatymą į namus bei klientus, kurie picą pasiima vietoje, galbūt padarysim pora stovimų vietų picerijoje, kad būtų galima suvalgyti iškart, bet stengsimės, kad didžioji dalis picų iškeliautų, o ne būtų valgomos iškart. To priežastis per dideli kaštai staliukų įrengimui, papildomai vietai, per didelis krūvis darbuotojams, atkrentantis poreikis prekiauti kitais prie picos reikalingais produktais (gėrimais).
     
    Dirbsime pradžioje trise. Mes su broliu ir samdysime profesionalų kepėją su patirtimi, nes nei brolis nei aš kepti profesionaliai nemokame. Darbo laikas bus derinamas pagal tai, kad kepėjui gautųsi pilnas etatas. Brolis išvežios picas, aš priiminėsiu užsakymus telefonu taip pat jei matysiu kad kepėjas arba išvežiotojas nespėja padėsiu jiems. Jei matysime, kad užsakymų turime pakankamai netrukus priimsime papildomų darbuotojų.
     
    Įmonė bus UAB, pinigus reikalingus įstatiniam kapitalui ir verslo pradžiai turime.
     
     
     
    Būtų įdomu sužinoti šios idėjos vertinimą, pastebėjimus ir gauti konstruktyvią kritiką.
     
    Pateikusiems naudingą informaciją pažadu po nemokamą picą :)
  14. Patinka
    baisutis gavo reakciją nuo Frankenstein Picerijos atidarymas Vilniuje   
    Sveiki. Jau seniai brandinau mintį Vilniuje įsteigti nedidelę piceriją. Taip suprantu, kad Vilniuje konkurencija šitoje srityje labai didelė. Tačiau mes būsim kitokie, viskuo kitokie. Pirmas dalykas tai bus geros, kokybiškos ir svarbiausia skanios picos. Šiuo metu Vilniuje picerijų yra kelios dešimtys, tačiau tik vienetai kepa tikrai skanias picas, visa kita yra šlamštas. Va būtent to šlamšto mes ir nekepsim. Geriau jau keliais litais didesnė savikaina, bet kokybiški ingradientai ir geras skonis yra būtini. Taip pat picerija bus išskirtinė savo komunikacija ir kelias kitais dalykais, kurių Vilniuje dar nedaro niekas, bet savaime suprantama negaliu dabar atskleisti kas tai bus.
     
    Picerija pradžiai bus maža. Patalpų ieškosim šalia kokio prekybos centro. Orientuosimės į maisto pristatymą į namus bei klientus, kurie picą pasiima vietoje, galbūt padarysim pora stovimų vietų picerijoje, kad būtų galima suvalgyti iškart, bet stengsimės, kad didžioji dalis picų iškeliautų, o ne būtų valgomos iškart. To priežastis per dideli kaštai staliukų įrengimui, papildomai vietai, per didelis krūvis darbuotojams, atkrentantis poreikis prekiauti kitais prie picos reikalingais produktais (gėrimais).
     
    Dirbsime pradžioje trise. Mes su broliu ir samdysime profesionalų kepėją su patirtimi, nes nei brolis nei aš kepti profesionaliai nemokame. Darbo laikas bus derinamas pagal tai, kad kepėjui gautųsi pilnas etatas. Brolis išvežios picas, aš priiminėsiu užsakymus telefonu taip pat jei matysiu kad kepėjas arba išvežiotojas nespėja padėsiu jiems. Jei matysime, kad užsakymų turime pakankamai netrukus priimsime papildomų darbuotojų.
     
    Įmonė bus UAB, pinigus reikalingus įstatiniam kapitalui ir verslo pradžiai turime.
     
     
     
    Būtų įdomu sužinoti šios idėjos vertinimą, pastebėjimus ir gauti konstruktyvią kritiką.
     
    Pateikusiems naudingą informaciją pažadu po nemokamą picą :)
  15. Patinka
    baisutis gavo reakciją nuo Frankenstein Picerijos atidarymas Vilniuje   
    Sveiki. Jau seniai brandinau mintį Vilniuje įsteigti nedidelę piceriją. Taip suprantu, kad Vilniuje konkurencija šitoje srityje labai didelė. Tačiau mes būsim kitokie, viskuo kitokie. Pirmas dalykas tai bus geros, kokybiškos ir svarbiausia skanios picos. Šiuo metu Vilniuje picerijų yra kelios dešimtys, tačiau tik vienetai kepa tikrai skanias picas, visa kita yra šlamštas. Va būtent to šlamšto mes ir nekepsim. Geriau jau keliais litais didesnė savikaina, bet kokybiški ingradientai ir geras skonis yra būtini. Taip pat picerija bus išskirtinė savo komunikacija ir kelias kitais dalykais, kurių Vilniuje dar nedaro niekas, bet savaime suprantama negaliu dabar atskleisti kas tai bus.
     
    Picerija pradžiai bus maža. Patalpų ieškosim šalia kokio prekybos centro. Orientuosimės į maisto pristatymą į namus bei klientus, kurie picą pasiima vietoje, galbūt padarysim pora stovimų vietų picerijoje, kad būtų galima suvalgyti iškart, bet stengsimės, kad didžioji dalis picų iškeliautų, o ne būtų valgomos iškart. To priežastis per dideli kaštai staliukų įrengimui, papildomai vietai, per didelis krūvis darbuotojams, atkrentantis poreikis prekiauti kitais prie picos reikalingais produktais (gėrimais).
     
    Dirbsime pradžioje trise. Mes su broliu ir samdysime profesionalų kepėją su patirtimi, nes nei brolis nei aš kepti profesionaliai nemokame. Darbo laikas bus derinamas pagal tai, kad kepėjui gautųsi pilnas etatas. Brolis išvežios picas, aš priiminėsiu užsakymus telefonu taip pat jei matysiu kad kepėjas arba išvežiotojas nespėja padėsiu jiems. Jei matysime, kad užsakymų turime pakankamai netrukus priimsime papildomų darbuotojų.
     
    Įmonė bus UAB, pinigus reikalingus įstatiniam kapitalui ir verslo pradžiai turime.
     
     
     
    Būtų įdomu sužinoti šios idėjos vertinimą, pastebėjimus ir gauti konstruktyvią kritiką.
     
    Pateikusiems naudingą informaciją pažadu po nemokamą picą :)
  16. Patinka
    baisutis gavo reakciją nuo Frankenstein Picerijos atidarymas Vilniuje   
    Sveiki. Jau seniai brandinau mintį Vilniuje įsteigti nedidelę piceriją. Taip suprantu, kad Vilniuje konkurencija šitoje srityje labai didelė. Tačiau mes būsim kitokie, viskuo kitokie. Pirmas dalykas tai bus geros, kokybiškos ir svarbiausia skanios picos. Šiuo metu Vilniuje picerijų yra kelios dešimtys, tačiau tik vienetai kepa tikrai skanias picas, visa kita yra šlamštas. Va būtent to šlamšto mes ir nekepsim. Geriau jau keliais litais didesnė savikaina, bet kokybiški ingradientai ir geras skonis yra būtini. Taip pat picerija bus išskirtinė savo komunikacija ir kelias kitais dalykais, kurių Vilniuje dar nedaro niekas, bet savaime suprantama negaliu dabar atskleisti kas tai bus.
     
    Picerija pradžiai bus maža. Patalpų ieškosim šalia kokio prekybos centro. Orientuosimės į maisto pristatymą į namus bei klientus, kurie picą pasiima vietoje, galbūt padarysim pora stovimų vietų picerijoje, kad būtų galima suvalgyti iškart, bet stengsimės, kad didžioji dalis picų iškeliautų, o ne būtų valgomos iškart. To priežastis per dideli kaštai staliukų įrengimui, papildomai vietai, per didelis krūvis darbuotojams, atkrentantis poreikis prekiauti kitais prie picos reikalingais produktais (gėrimais).
     
    Dirbsime pradžioje trise. Mes su broliu ir samdysime profesionalų kepėją su patirtimi, nes nei brolis nei aš kepti profesionaliai nemokame. Darbo laikas bus derinamas pagal tai, kad kepėjui gautųsi pilnas etatas. Brolis išvežios picas, aš priiminėsiu užsakymus telefonu taip pat jei matysiu kad kepėjas arba išvežiotojas nespėja padėsiu jiems. Jei matysime, kad užsakymų turime pakankamai netrukus priimsime papildomų darbuotojų.
     
    Įmonė bus UAB, pinigus reikalingus įstatiniam kapitalui ir verslo pradžiai turime.
     
     
     
    Būtų įdomu sužinoti šios idėjos vertinimą, pastebėjimus ir gauti konstruktyvią kritiką.
     
    Pateikusiems naudingą informaciją pažadu po nemokamą picą :)
  17. Patinka
    baisutis gavo reakciją nuo Frankenstein Picerijos atidarymas Vilniuje   
    Sveiki. Jau seniai brandinau mintį Vilniuje įsteigti nedidelę piceriją. Taip suprantu, kad Vilniuje konkurencija šitoje srityje labai didelė. Tačiau mes būsim kitokie, viskuo kitokie. Pirmas dalykas tai bus geros, kokybiškos ir svarbiausia skanios picos. Šiuo metu Vilniuje picerijų yra kelios dešimtys, tačiau tik vienetai kepa tikrai skanias picas, visa kita yra šlamštas. Va būtent to šlamšto mes ir nekepsim. Geriau jau keliais litais didesnė savikaina, bet kokybiški ingradientai ir geras skonis yra būtini. Taip pat picerija bus išskirtinė savo komunikacija ir kelias kitais dalykais, kurių Vilniuje dar nedaro niekas, bet savaime suprantama negaliu dabar atskleisti kas tai bus.
     
    Picerija pradžiai bus maža. Patalpų ieškosim šalia kokio prekybos centro. Orientuosimės į maisto pristatymą į namus bei klientus, kurie picą pasiima vietoje, galbūt padarysim pora stovimų vietų picerijoje, kad būtų galima suvalgyti iškart, bet stengsimės, kad didžioji dalis picų iškeliautų, o ne būtų valgomos iškart. To priežastis per dideli kaštai staliukų įrengimui, papildomai vietai, per didelis krūvis darbuotojams, atkrentantis poreikis prekiauti kitais prie picos reikalingais produktais (gėrimais).
     
    Dirbsime pradžioje trise. Mes su broliu ir samdysime profesionalų kepėją su patirtimi, nes nei brolis nei aš kepti profesionaliai nemokame. Darbo laikas bus derinamas pagal tai, kad kepėjui gautųsi pilnas etatas. Brolis išvežios picas, aš priiminėsiu užsakymus telefonu taip pat jei matysiu kad kepėjas arba išvežiotojas nespėja padėsiu jiems. Jei matysime, kad užsakymų turime pakankamai netrukus priimsime papildomų darbuotojų.
     
    Įmonė bus UAB, pinigus reikalingus įstatiniam kapitalui ir verslo pradžiai turime.
     
     
     
    Būtų įdomu sužinoti šios idėjos vertinimą, pastebėjimus ir gauti konstruktyvią kritiką.
     
    Pateikusiems naudingą informaciją pažadu po nemokamą picą :)
  18. Patinka
    baisutis gavo reakciją nuo Frankenstein Picerijos atidarymas Vilniuje   
    Sveiki. Jau seniai brandinau mintį Vilniuje įsteigti nedidelę piceriją. Taip suprantu, kad Vilniuje konkurencija šitoje srityje labai didelė. Tačiau mes būsim kitokie, viskuo kitokie. Pirmas dalykas tai bus geros, kokybiškos ir svarbiausia skanios picos. Šiuo metu Vilniuje picerijų yra kelios dešimtys, tačiau tik vienetai kepa tikrai skanias picas, visa kita yra šlamštas. Va būtent to šlamšto mes ir nekepsim. Geriau jau keliais litais didesnė savikaina, bet kokybiški ingradientai ir geras skonis yra būtini. Taip pat picerija bus išskirtinė savo komunikacija ir kelias kitais dalykais, kurių Vilniuje dar nedaro niekas, bet savaime suprantama negaliu dabar atskleisti kas tai bus.
     
    Picerija pradžiai bus maža. Patalpų ieškosim šalia kokio prekybos centro. Orientuosimės į maisto pristatymą į namus bei klientus, kurie picą pasiima vietoje, galbūt padarysim pora stovimų vietų picerijoje, kad būtų galima suvalgyti iškart, bet stengsimės, kad didžioji dalis picų iškeliautų, o ne būtų valgomos iškart. To priežastis per dideli kaštai staliukų įrengimui, papildomai vietai, per didelis krūvis darbuotojams, atkrentantis poreikis prekiauti kitais prie picos reikalingais produktais (gėrimais).
     
    Dirbsime pradžioje trise. Mes su broliu ir samdysime profesionalų kepėją su patirtimi, nes nei brolis nei aš kepti profesionaliai nemokame. Darbo laikas bus derinamas pagal tai, kad kepėjui gautųsi pilnas etatas. Brolis išvežios picas, aš priiminėsiu užsakymus telefonu taip pat jei matysiu kad kepėjas arba išvežiotojas nespėja padėsiu jiems. Jei matysime, kad užsakymų turime pakankamai netrukus priimsime papildomų darbuotojų.
     
    Įmonė bus UAB, pinigus reikalingus įstatiniam kapitalui ir verslo pradžiai turime.
     
     
     
    Būtų įdomu sužinoti šios idėjos vertinimą, pastebėjimus ir gauti konstruktyvią kritiką.
     
    Pateikusiems naudingą informaciją pažadu po nemokamą picą :)
  19. Patinka
    baisutis gavo reakciją nuo mant4s Picerijos atidarymas Vilniuje   
    Ir metam mes tas skrajutes net neskaitę į siukšlių dėžę. Ir dar tas picerijas, kurios laiptinėj šiukšlina į šitlistą įtraukiam, kad daugiau niekada iš ten nepirkt. Aš juk sakiau, kad mes būtume visiškai kitokie, o jei mėtysim skrajutes tai mes būsim tokie patys :)
     
    Internetinis puslapis aišku bus. ir bus ne šiaip kažkoks šablonas, o toks kuriame pirkėjas netgi galės stebėti kaip jo pica kepama ir sekti jos kelią :)
  20. Patinka
    baisutis gavo reakciją nuo Frankenstein Picerijos atidarymas Vilniuje   
    Sveiki. Jau seniai brandinau mintį Vilniuje įsteigti nedidelę piceriją. Taip suprantu, kad Vilniuje konkurencija šitoje srityje labai didelė. Tačiau mes būsim kitokie, viskuo kitokie. Pirmas dalykas tai bus geros, kokybiškos ir svarbiausia skanios picos. Šiuo metu Vilniuje picerijų yra kelios dešimtys, tačiau tik vienetai kepa tikrai skanias picas, visa kita yra šlamštas. Va būtent to šlamšto mes ir nekepsim. Geriau jau keliais litais didesnė savikaina, bet kokybiški ingradientai ir geras skonis yra būtini. Taip pat picerija bus išskirtinė savo komunikacija ir kelias kitais dalykais, kurių Vilniuje dar nedaro niekas, bet savaime suprantama negaliu dabar atskleisti kas tai bus.
     
    Picerija pradžiai bus maža. Patalpų ieškosim šalia kokio prekybos centro. Orientuosimės į maisto pristatymą į namus bei klientus, kurie picą pasiima vietoje, galbūt padarysim pora stovimų vietų picerijoje, kad būtų galima suvalgyti iškart, bet stengsimės, kad didžioji dalis picų iškeliautų, o ne būtų valgomos iškart. To priežastis per dideli kaštai staliukų įrengimui, papildomai vietai, per didelis krūvis darbuotojams, atkrentantis poreikis prekiauti kitais prie picos reikalingais produktais (gėrimais).
     
    Dirbsime pradžioje trise. Mes su broliu ir samdysime profesionalų kepėją su patirtimi, nes nei brolis nei aš kepti profesionaliai nemokame. Darbo laikas bus derinamas pagal tai, kad kepėjui gautųsi pilnas etatas. Brolis išvežios picas, aš priiminėsiu užsakymus telefonu taip pat jei matysiu kad kepėjas arba išvežiotojas nespėja padėsiu jiems. Jei matysime, kad užsakymų turime pakankamai netrukus priimsime papildomų darbuotojų.
     
    Įmonė bus UAB, pinigus reikalingus įstatiniam kapitalui ir verslo pradžiai turime.
     
     
     
    Būtų įdomu sužinoti šios idėjos vertinimą, pastebėjimus ir gauti konstruktyvią kritiką.
     
    Pateikusiems naudingą informaciją pažadu po nemokamą picą :)
  21. Patinka
    baisutis gavo reakciją nuo Frankenstein Picerijos atidarymas Vilniuje   
    Sveiki. Jau seniai brandinau mintį Vilniuje įsteigti nedidelę piceriją. Taip suprantu, kad Vilniuje konkurencija šitoje srityje labai didelė. Tačiau mes būsim kitokie, viskuo kitokie. Pirmas dalykas tai bus geros, kokybiškos ir svarbiausia skanios picos. Šiuo metu Vilniuje picerijų yra kelios dešimtys, tačiau tik vienetai kepa tikrai skanias picas, visa kita yra šlamštas. Va būtent to šlamšto mes ir nekepsim. Geriau jau keliais litais didesnė savikaina, bet kokybiški ingradientai ir geras skonis yra būtini. Taip pat picerija bus išskirtinė savo komunikacija ir kelias kitais dalykais, kurių Vilniuje dar nedaro niekas, bet savaime suprantama negaliu dabar atskleisti kas tai bus.
     
    Picerija pradžiai bus maža. Patalpų ieškosim šalia kokio prekybos centro. Orientuosimės į maisto pristatymą į namus bei klientus, kurie picą pasiima vietoje, galbūt padarysim pora stovimų vietų picerijoje, kad būtų galima suvalgyti iškart, bet stengsimės, kad didžioji dalis picų iškeliautų, o ne būtų valgomos iškart. To priežastis per dideli kaštai staliukų įrengimui, papildomai vietai, per didelis krūvis darbuotojams, atkrentantis poreikis prekiauti kitais prie picos reikalingais produktais (gėrimais).
     
    Dirbsime pradžioje trise. Mes su broliu ir samdysime profesionalų kepėją su patirtimi, nes nei brolis nei aš kepti profesionaliai nemokame. Darbo laikas bus derinamas pagal tai, kad kepėjui gautųsi pilnas etatas. Brolis išvežios picas, aš priiminėsiu užsakymus telefonu taip pat jei matysiu kad kepėjas arba išvežiotojas nespėja padėsiu jiems. Jei matysime, kad užsakymų turime pakankamai netrukus priimsime papildomų darbuotojų.
     
    Įmonė bus UAB, pinigus reikalingus įstatiniam kapitalui ir verslo pradžiai turime.
     
     
     
    Būtų įdomu sužinoti šios idėjos vertinimą, pastebėjimus ir gauti konstruktyvią kritiką.
     
    Pateikusiems naudingą informaciją pažadu po nemokamą picą :)
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...