Pereiti prie turinio

Jautienos Kepimas


Rekomenduojami pranešimai

Kepiau jautiena ir ji gavosi neskani ;O kepiau koki 40min ant mazos ugnies ir vistiek skonis kaip gumos...kame problemos?

 

40 minučių blink.gif na per tiek laiko visą kumpį orkaitėje gali iškepti. Na nesu ir aš didelis virtuvės ekspertas ir duomenų jokių daugiau neprašei apart, kad kepei jautieną ant mažos ugnies 40 min, tačiau įsivaizduoju kepei kepsnį, tai manau jautienos kepsniui iškepti reikia kokių 10-15 minučių, kad viršus ir apačia apskrustų, o vidurys liktų rausvas sultingas. Jeigu nori pilnai iškepto tai manau 20 min maksimum reikia kepti. Guminis gavosi - nes perkepė.

 

Na bet žinoma, jei pateiktum daugiau duomenų ką apskritai ir kur kepei, būtų lengviau patarti. smile.gif

Redagavo Soulll
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kepiau jautiena ir ji gavosi neskani ;O kepiau koki 40min ant mazos ugnies ir vistiek skonis kaip gumos...kame problemos?

 

Tai čia normalu, juk jautiena viena iš neskaniausių mėsų bent jau man, vištiena ar kiauliena 100x geriau nors ir pigiau.

 

p.s. neįsižeiskite jautienos mylėtojai, kurių manau čia yra gal vos keli ar išvis nėra.

Redagavo dawnofwar
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

atsakysiu kaipas ruosiu jautiena , net mano vegetare zmona valgo ... taip kad ..

Jautienos kumpis kuo maziau riebalu , imi labai astru peili ir pjaustai 4-5 mm storumo gabaliukais , forma nesvarbi.

dedi i indeli , beri druskos , pipiru , dedi medaus ir majonezo, tada ciobreliu dziovintu ir jei turi rozmarinu.

viska ismaisai, geriau palikt bent puspariui kad isimarinuotu ,dedi ant keptuves ir po 2 minutes viena puse pakepi ,

1 puse - 2 minutes, apverti dar 2 minutes. sakanaus. labai gerai jei salia bus orkaiteje keptu bulviu su bazilikais ir kmynais.

 

mmmm/// seiles teka ...

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

atsakysiu kaipas ruosiu jautiena , net mano vegetare zmona valgo ... taip kad ..

Jautienos kumpis kuo maziau riebalu , imi labai astru peili ir pjaustai 4-5 mm storumo gabaliukais , forma nesvarbi.

dedi i indeli , beri druskos , pipiru , dedi medaus ir majonezo, tada ciobreliu dziovintu ir jei turi rozmarinu.

viska ismaisai, geriau palikt bent puspariui kad isimarinuotu ,dedi ant keptuves ir po 2 minutes viena puse pakepi ,

1 puse - 2 minutes, apverti dar 2 minutes. sakanaus. labai gerai jei salia bus orkaiteje keptu bulviu su bazilikais ir kmynais.

 

mmmm/// seiles teka ...

Vegetarai mėsos nevalgo, o tie, kurie valgo - ne vegetarai. :D

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite prie diskusijos

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Atkurti formatavimą

  Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Įkraunama...
  • Dabar naršo   0 narių

    Nei vienas registruotas narys šiuo metu nežiūri šio puslapio.

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...