Pereiti prie turinio

123123

Nariai
  • Pranešimai

    96
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

  • Atsiliepimai

    0%
  1. iv.lt domenu perkelimas pas juos yra mokamas, tai aiskiai yra parasyta. Jei jau perkat domena, tai pasikeiskite domeno uzsakova, nes kitaip galite uzstrigti ties perkelimu kai domeno whois uzsakovas skiriasi ir bandoma perkelti i kito asmens saskaita, pvz ovh.lt neleidzia perkelti jei skiriasi duomenys.
  2. Dyzelino ir benzino tankis siek tiek skiriasi, tai beroc dyzelinas sunkenis uz benzina tai benzinas kaip ir plaukioja virsuje, nemanau kad jis istirpsta kaip cukrus.
  3. Po savaites isgirsim koks iseis galutinis istatymas.
  4. Jei i dyzeli pripilat benzino tai tiesiog vyksta didesnis sprogimas cilindre, tai siulyciau nevazineti su benzino priemaisom kad nereiktu tarpines keisti ir slifuoti.
  5. Jei megejiskai tai pakaks ir 20-40W, geriausiai butu su reguliuojama srove
  6. Reikia tikslaus modelio http://www.asrock.com/mb/cpu.asp?model=k10n78d
  7. Investuoji i gera monitoriu ir darai pertraukas. Nematau prasmes pirkti kazkokius akinius kai neaisku koks ju poveikis.
  8. atiduodu 10 bitmanija pakvietimu, az.
  9. Fortumo kiek girdejau reikalauja individualios veiklos pazymos, o mokejimai.lt tik naudojantis tele2 tinklu.
  10. Ziema varikli reikia pasildyti, nes sutirstejusi variklio alyva nepakankamai tepa ir pradeda dilti detales. Nebent ipilta skysta ziemui skirta alyva, nors dauguma to nedaro.
  11. Autorius manau pats kaltas jog per sankryza skuba ir suka i kaire neisitikines jog sankryza tuscia. Kas butu jei butu pesciasis ejes irgi nepastebetu?
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...