Truputį netaip perskačiau boardą, pamaniau kad 3bet pot. Vistiek rinkčiaus bet/bet/bet. Jei jau raizintų kurnors tai žinočiau 100% kad atsilieku. 38/14 oponentas manau rastų su kuom atsakyti 77 99 JJ (QQ ar KK) jei kartais slowplayino. Bet/Bet/check-fold irgi variantas. Čia close decision vienaip ar kitaip, bet tavo variantas manau prasčiausias.
Negalvojai apie kebabinės atidarymą kokiam kurorte? Ten žmonės atvažiuoja išleisti pinigų, tai nebūtų bėda ir kebabinėje palikti keliolika litų.
Važinėjimas „aplink“ irgi geras, ypač kokiuose Molėtuose (kitai vasarai). Išklijuoji reklamom namukus, kad „va, 13:00-13:30 būsim pas jus, laukit kebabų“ ir važinėji aplink visus tuos taškus, kur renkasi stovyklautojai.
Svarbu -- skanus padažas (be abejo, ir visas kebabas). daryk kažką išskirtinio, galbūt tai pradžioj atneš daugiau naudos. Nors aš iš kebabinių ant ratų turbūt perku taip retai, kad net nepamenu, kada valgiau...
P.s. Šiandien kaip tik buvau vienoje geresnių Panevėžio kebabinių. Skaudančia ir irzlia galva atėjau, gamina kebabus dvi moterys -- viena dirba, kita prie keptuvės. Aš taip mandagiai „Labadiena, eilės nėra?“. Lauke žmonių gal 3 buvo, kebabus du gamina, tai gal laukia, galvoju. O valgyt noriu, gi nelauksiu 20 minučių. Ir dar pietų metas... Gal nelaukt? O jos atsakymas: „<Cha cha cha> Taigi matai, kad kita be darbo stovi, tai nėra eilės“. Nu užsisakau kebabą, o jos vis dar juokiasi. Man kas, aš valgyt noriu ir man dzin, ką jos ten šneka. Išlenda dar viena mergina-gamintoja. O ana kažkada yra mane bandžius nutrenkti (su veidrodėliu užkabino kuprinę ir šiek tiek marškinėlių, tai vos nesulaužė šonkaulių)... Ar dar eisiu kada nors į tą kebabinę? Nemanau... Nors kebabai skanūs, bet tokio lygio aptarnavimo seniai nematęs. Tad atsimink, kad ne vien papai ir kaina įtakoja lankomumą...