Pereiti prie turinio

Rekomenduojami pranešimai

Pasakysiu taip: jei nenori būti pirmas, tai dėstytojas tavęs tikrai nevers. Laikas užaugti, tad jei kažkam reikia auklyčių, tai jums čia ne vieta. Kodėl? Todėl, kad būsite eilinis darbo rinkos vienetas su visiškai eiliniais sugebėjimais (o gal ir be jų?). Taip, Lietuvos universitetai neskiria daug dėmesio motyvacijai, dažnai daug darbo įdėję, labiau išprusę žmonės gauna mažiau už kvailius. Čia vieni žmonės klumpa, o kiti eina toliau. Natūralu, sakyčiau. KTU yra daug tokių, kurie džiaugiasi, kad mala š ir vis vien lieka be skolų, tačiau jų likimas aiškus... Mes gyvename informacija perpildytame amžiuje, todėl galima daug ką surasti, perskaityti, išmokti, suprasti, naudoti. Neverkite, jei viso to negaunate iš dėstytojo... Man būtų įdomu sužinoti, kiek ekonomikos studentų kartas nuo karto paskaito ką nors panašaus į economist.com ? Iš mano grupiokų (geriausiu atveju) būtų 2-3. Jei jūs testuojami bukai, tai dar nereiškia, kad ir mokytis privalote bukai.

 

Kol kas KTU stipendijas dalino į kairę ir į dešinę: 8,2 vidurkis ir stipendija tavo! Dabar bus reformos, tai nežinau, kas nutiks...

 

Įstoti į vf nėra labai lengva, tačiau jei prisirinksi papildomų balų, bus ne taip sunku, o papildomus balus KTU dalina ne taip ir sunkiai (lentelės internete).

 

Turėjau dėstytoją, kuris vertino studentų žinias (išskirtines, šviežias ir kokybiškas), mokė naujų dalykų ir spaudė dirbti. Rezultatas? 90% apsiverkė, kad jis yra "velnias".

 

Ekonomika nėra "perskaičiau, išmokau, gavau diplomą ir fsio" dalykas... Visą gyvenimą reikia domėtis, sekti aktualijas ir panašiai. Tiems, kurie neįgalūs to daryti savarankiškai bus nekas. Nebent norite būti buhalteriais. Tada bus paprasčiau.

Redagavo madafakas
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Citata iš "Verslo žinių":

"Jeigu darbo užmokesčio pajamos per metus viršijo 37800Lt., gyventojui neapmokestinamasis pajamų dydis net nebuvo taikomas, todėl ir primokėti nereikės."

Norėčiau pasiteirauti dėl tokios pateikiamos informacijos tikslumo.

Aš visiškai sutinku, jei suma gaunama dvyliką mėnesių vienodomis dalimis, bet, kaip pakomentuotina situacija, kada, tarkim, vienuoliką mėnesių būtų gaunamas 800Lt. atlygis, o dvyliktąjį - 29000Lt. Mokesčių būtų sumokama mažiau. Negi tai nėra laikoma nepriemoka?

Redagavo Pranas
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite prie diskusijos

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Atkurti formatavimą

  Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Įkraunama...
  • Dabar naršo   0 narių

    Nei vienas registruotas narys šiuo metu nežiūri šio puslapio.

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...