Pereiti prie turinio

Mu-kaimas.lt - Season 16 - X500 - Laukiamiausio serverio startas Spalio 30d!


Rekomenduojami pranešimai

p6bHNLi.png

 Mu-kaimas tai ne tik sėkmingą bei ilgą istoriją turintis, bet ir žinomiausias bei populiariausias 2020-2021 metų lietuviškas Mu Online projektas. Dauguma iš mūsų žino šį žaidimą iš senų laikų bei žino, jog šis žaidimas turėjo didelį nuosmukį, bet Webzen nepasidavė ir pasiekę 9 sezoną, jie šovė į aukštumas, pradėjo žaidimas vėl kilti ir kyla po šiai dienai ir Mu-kaimas sėkmingai leidžiamas ant PAČIO NAUJAUSIO 16 SEZONO, kuris turi daugybę naujų klasių, itemų, questų, eventų, bosų ir ne tik viskas yra iš webzeno, bet daug dalykų yra "Custom" kaip bosai, nors ir Season 16 E1 versijoje nėra Gun Crasheris (Naujas charakteris) daug visko turintis, mes pridėjome jam setų, wingų (net 4lvl), ginklų, kad charakteris būtų įdomus, įtraukiantis bei tikrai savo vertę turintis ir galintis pakonkuruoti su kitomis klasėmis! Kad ir kaip belygintume senas versijas su dabartinėmis, tai Mu-Online žaidimas, kuris ištobulintas šių dienų aktualijoms! Taigi, viską pamatysite prisijungę prie mūsų projekto ir jūsų labai lauksime, laukiamiausiame X500 serveryje jau Spalio 30 dieną, 18:00 Lietuvos laiku!

Registruotis ir parsisiųsti žaidimą: https://mu-kaimas.lt

Serverio specifikacija anglų kalba:

Grand opening time: 2021-10-30 6:00 PM (GMT+3)

Lithuania time: 2021-10-30 6:00 PM (GMT+3)

United kingdom time: 2021-10-30 4:00 PM (GMT+1)

Poland time: 2021-10-30 5:00 PM (GMT+2)

Vietnam time: 2021-10-30 10:00 PM (GMT+7)

United States time: 2021-10-30 11:00 AM (GMT-4)

General X500 server information:

Version: Premium Season 16

NO WEBSHOP

Limited X and ruud shops!


Regular Experience 500x (Dynamic rates) / Master Experience 500x
Max Level 400 / Max Mastery Level 650 (after level 400)
Low Performance Mode: Button F9
Non PvP Maps: Aida 1; Aida 2; Karutan 1 and Karutan 2
Minimap (TAB) to see Spot Locations
Monsters and Boss Power Adjusted
PvP / PvM all classes Adjusted
Elf Soldier Max Level - 400 / Max Resets - 3

Experience system:
1-20 resets - x500

21-40 resets - x450

41-60 resets - x400

61-80 resets - x350

81-100 resets - x300

Reset System:

Reset in game with level 400 by command /reset
Grand reset in game with 100 resets and 400 level by command/greset
Reset costs: 1 mil zen * reset
After Reset: Stats clear and gives points 500*reset count
After Grand Reset: Stats Clear + Free Points
Reset Limit: 100
Grand Reset Limit: 30

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
  • po 2 savaičių...

Prisijunkite prie diskusijos

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Atkurti formatavimą

  Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Įkraunama...
  • Dabar naršo   0 narių

    Nei vienas registruotas narys šiuo metu nežiūri šio puslapio.

  • Prisijunk prie bendruomenės dabar!

    Uždarbis.lt nariai domisi verslo, IT ir asmeninio tobulėjimo temomis, kartu sprendžia problemas, dalinasi žiniomis ir idėjomis, sutinka būsimus verslo partnerius ir dalyvauja gyvuose susitikimuose.

    Užsiregistruok dabar ir galėsi:

    ✔️ Dalyvauti diskusijose;

    ✔️ Kurti naujas temas;

    ✔️ Rašyti atsakymus;

    ✔️ Vertinti kitų žmonių pranešimus;

    ✔️ Susisiekti su bet kuriuo nariu asmeniškai;

    ✔️ Naudotis tamsia dizaino versija;

    ir dar daugiau.

    Registracija trunka ~30 sek. ir yra visiškai nemokamai.

  • Karštos temos

×
×
  • Sukurti naują...