Pereiti prie turinio

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki. Tokia problemele su paypal atsitiko. Vakar turejau i savo saskaita gauti truputi daugiau nei 100 USD. Juos gavau. Taciau is paypal gavau laiska, sakanti, kad kazkas dar i mano Paypal saskaita pervede 1000 EUR( ju neturejau gauti, kazkas klaida turbut padare), o si suma jau nusizengia European Union Anti-Money Laundering regulations, todel turiu patvirtinti savo duomenis: uploadinti paso, vairuotojo pazymejimo.. kopija. Nezinau ar taip ir padaryti: vis delto ne as tuos pinigus pervedinejau ir tai nera mano kalte, kodel as kazka tureciau irodinet? :) Gal geriau bandyt skambint ir aiskintis?. ;)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
tai gal tu netaip supratai ta ju laiska? Gal tiesiog perzengei 1000eur limita, kai jie praso dokumentu del antimoney loundering?

 

Nu as bukis :D Taip, tu teisus, ne taip supratau. O dar baime paeme :D Kaip suprantu, tai visiskai normalu, nes ir gaut ir siust pinigus net nepateikes tu dokumentu galiu :D

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Nu as bukis :P Taip, tu teisus, ne taip supratau. O dar baime paeme :D Kaip suprantu, tai visiskai normalu, nes ir gaut ir siust pinigus net nepateikes tu dokumentu galiu :P

 

Kolkas gali. Pasieksi 2500$ ir neleis siust be dokumentu.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite prie diskusijos

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Atkurti formatavimą

  Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Įkraunama...
  • Dabar naršo   0 narių

    Nei vienas registruotas narys šiuo metu nežiūri šio puslapio.

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...