Pereiti prie turinio

cancelis

Nariai
  • Pranešimai

    22
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

  • Atsiliepimai

    0%

Reputacijos išklotinė

  1. Patinka
    cancelis sureagavo į wicked Labas aš Lukas :)   
    Sveikas,
     
    Neslėpsiu ir neneigsiu - man tu vienas iš juokingiausių forumo narių.
     
    Sakai, kad automobiliai tavo hobis - tai kaip čia tas hobis pasireiškia? Patinka pirkti brangias mašinas? Kolekcionuoji mašinų foto telefone? Ar ką?
  2. Patinka
    cancelis sureagavo į DariusPa Ubago mentalitetas   
    "Viskas jau seniausiai išrasta"
    nejaugi ;)
  3. Patinka
    cancelis sureagavo į twea Kaip jums šauna įdėjos?   
    Kerniau, gimei būti oratorium ;) Užuodžiu Tavo charizmą nepaisant kilometrų, skiriančių mus.
     
    Sakoma - kad žmogui sektųsi, jis turi nenusižengti gamtos dėsniams, o kad nenusižengtų gamtos dėsniams - jis turi būti vienu metu savanaudiškas, ir padedantis kitiems. Giliau pagalvojus - labai paprasta, juk jeigu neturi siekio, kad būtų geriau tau - tikrai neįdėsi tiek pastangų ir meilės, kiek įdėtum, jeigu būtum tiesiogiai suinteresuotas. O pakeliui padėsi ir kitiems, nebent būtum tikrai tiek unikalus, kad tai kas svarbu tau - nebūtų svarbu niekam kitam...
     
    Tęsiant temą apie idėjas - kaip ir visiems, man jos kyla ne tada, kai noriu kad kiltų. Daugiausia idėja žmogui kyla tuomet, kai jis yra labiausiai atsipalaidavęs, todėl jau šioje temoje matom tendenciją - nevienam geriausios mintys kyla tualete - tai nenaujiena, rimtų reklamos agentūrų work shop'uose uždavus šį klausimą populiariausi atsakymai būna tokie: "tualete", "prieš užmiegant"; "rūkant", "vonioje", "geriant kavą" ir pan. :)
     
    Tik klausimas turėtų būti ne: "ką turėčiau daryti, kad būčiau kūrybingesnis?", o "koks aš būnu tuomet, kai esu kūrybingiausias, ir kaip tokiu tapti?". Jei suprantate, apie ką aš kalbu. O kalbu apie žmogaus sugebėjimą atsipalaiduoti, sugebėjimą atsikratyti nereikalingų minčių, sugebėjimą valdyti smegenų pusrutulius (nes turime loginį, ir kūrybinį pusrutulį neveltui), bei dar daugiau - sugebėjimą valdyti smegenų veikimo dažnį, ko realiai matyt nevaldome nei vienas - tik kartais instinktyviai tai nutinka, ir tada pasijuntame genijais... Taip, kaip galim per penkias minutes susapnuoti mėnesį - panašiai galėtumėm išmokti ir mąstyti, bet to nevaldom, todėl tik retsykiais nutinka kažkoks nušvitimas, kuris išverčia iš klumpių mus pačius :)
     
    Žinot tą fenomeną, kuomet "užkrenta" kažkoks žodis, ar pavardė? Kuo labiau stengiesi jį atsiminti, tuo mažesnė tikimybė, kad prisiminsi. Paprastai prisimeni praėjus dienai ar net kelioms, kai apskritai būni pamiršęs kad apie tai galvojai - lyg niekur nieko atmintis "išspjauna" tą žodį :D Taip yra ir su kūrybingumu - prievarta jo neišgausi, kuo labiau save forsuosi, tuo labiau užsiblokuosi, todėl pirmiausia reikia išmokti atsipalaiduoti, giliai kvėpuoti, klausytis savęs, mažiau save spausti, atsiminti sapnus, užuosti arbatos aromatą ryte, jausti kaip vasario saulutė šildo skruostą, pastebėti zylutės pėdutes sniege...
     
    Papildau: nuklydau filosofijon, bet... Tikiu kad egzistuoja informacinis laukas - ne viskas, ką sugalvojame, gimsta tik mūsų galvose - mus stipriai įtakoja aplinkinis pasaulis, ir tam, kad būtumėm maksimaliai kūrybingi - tiesiog turime būti pasaulio dalimi, negalim užsiciklinti ties savimi ir nereaguoti į aplinką - tai būtų kvaila. Kas tas vienas žmogus, prieš visą pasaulį? Ko reikia - išmokti rasti pusiausvyrą, Ying Yang tarp savo poreikių, troškimų, svajonių, ir aplinkos, pasaulio - o ją radus ir viską suderinus - sėkmė neaplenks.
  4. Patinka
    cancelis sureagavo į LeLeSiuSn Kaip jums šauna įdėjos?   
    Nors nerasytum tu durnu pranesimu tokiu, kad vien tiktai kad gautum "+" ir padidetu tavo reputacija. Neturi ka gero pasakyti, geriau patyleti. Ir nebandyti rinkti tuos "+" ;)
  5. Patinka
    cancelis sureagavo į asdf Kodel McDonald neturi pristatymo i namus?   
    Siaip su visu maistu taip pat... Iskeptas/isvirtas ar pan patiekalas turi buti nemazesneje nei 72 laipsniu temperaturoje, nes tokioje temperaturoje mikrobai bei bakterijos pradeda zusti. Jei maistas yra mazesneje temp. jis negali ilgiau nei 10 minuciu stoveti, nes tuomet bakteriju kiekis maiste pasiekia kritine riba (kritine riba - tai tarkim jeigu tavo tikrai silpna imunine sistema, silpnas skrandis- reiskia toki maista suvalges tu jau apsinuodysi, dauguma zmoniu to net nepajunta). Dirbau 8 menesius virtuves sefu gerame restorane UK, turiu higienos sertifikatus.
    Taip yra kiekviename normaliame restorane/kavineje. Jeigu daro kitaip - restoranas ######, nesilaiko higienos normu..
    Galite buti ramus - kur jau kur bet makdonalde higienos standartai yra auksciausio lygio. Kodel? Todel, kad didziausias pasaulyje restoranu tinklas nerizikuos susitersti savo reputacijos ir prarasti milijonus klientu del keliu sugedusiu mesainiu :) Beto ta mesaini pagaminti kainuoja pora desimciu centu...
    Palyginus makdonaldo virtuve su tarkim kokiu cili pizza ar pan - tai atrodo jog cili pizza virtuves darbuotojai maista jums daro siukslyne.. Makdonalde tvarka ideali :) Taip kad del to galite nesvaigti.. Tas maistas yra geresnese salygose ruosiamas nei jusu mamos cepelinai..
  6. Patinka
    cancelis sureagavo į iPauL Kodel McDonald neturi pristatymo i namus?   
    cia tai skelesi :)
    tas pats, kaip pensininkas sakytu:
    ko tu ilindes i ta kompiuteri?
    su ranka greiciau padarau visa gyvenima ir tt..
     
    (cia pvz apie brezini kalba)
  7. Patinka
    cancelis sureagavo į pushkis Kodel McDonald neturi pristatymo i namus?   
    Nes MacDonald yra ne maistas, o brand'as ir žmonės turi ateiti pas juos, kad pamatytum auksinį aptarnavimą, jų stiliaus aplinką ir visa tai, kas yra MacDonald, o ne apskurusį studenčioką pristatantį maistą į namus su savo VW gol 2. MacDonald yra brand'as, o ne maistas.
  8. Patinka
    cancelis sureagavo į Fantasya “Twitter” atsisakė 10 milijardų dolerių iš “Google”   
    Googlui su Buzz nepasiseke, tai nori twiteri nusipirkt, kad būtų už facebooką krūtesnis, nes dabar socialiniai tinklapiai ant bangos. Gerai kad nepardavė. Užtenka googlui ir taip. Monopolija yra blogis. Reikia kuo daugiau konkurencijos. Tik taip galima vystyti tolimesnes technologijas.
  9. Patinka
    cancelis sureagavo į mikas1982 Kebabų versliukas   
    Padarykit nors vieną kebabinę tokią,kokius kebabus pasiulo Vokietijoi kepantys turkai.Ir visai bus nesvarbu ,nei vieta nei kaina.Žmonės patys suplauks.Ir faktas reikalinga ,estetinė išvaizda ,tiek pačios kebabinės tiek pačių produktų.+ Nepapmaišytų ir koks akcentas ,tai viešojo maitinimo marketingo rėmuose ypač suveikia.Kad pav.koks futuristinis dramblys ant stogo ,ar ten koks plasmasinis negras su numautom kelnėm prie kebabinės .
    Nes tada suveikia reklaminis gero viešo maitinimo taško pozicionavimo "varikliukas" skirtas vartotojui ,tipo " nu kokie kebababai močni " kur? "nu ten?", "Kur ten ?" Nu ten pas "drambly" ar pas "negrą" "aaa,žinau ,jo močni,daug kas sako "
    Taip,kad kriterijai:
    1. Geras produktas(paklausk kokio auto "perekupo" ,kuris išmaišė vokietija,tau psaskys kad nėra LT gerų ,tikrų turkiškų kebebų.Geras tikras kebabas yra butent Doner kebabas,ir geriau "pitoi" arba tikroi turkiškoi duonelei "pidoi"o ne kažkokiam armėnų išradime ,surogatiniam pakaitale "lavaše".
    Butinai turi būti tikra marinuota ėriukų ar veršiukų mėsa, o ne kaip dabar kioskai grūda skerdyklų ir mėsinių atiekų faršą (pats žinau kaip taip daroma) todėl ir skrandis juos labai sunkiai virškina.
    Dabar parašysiu vieno man žinomo kioskinio kebabinio receptą :į paprastą bandelę įspraudžia sojos erzaco gabalėlių (tipo mėsa), užpila cheminiais konservantais pridrėbtų kečupų ir majonezų ir tipo kebabas,o ką ,sako man perka...Po tokiu kebabų ir Mezym Fortes kilogramo reikia skrandžio darbui atstayt.
    Esmė ,kad reikia ant vertikalių iešmų kabint marinuotos mėsos gabalus(tipo,turkiškas šašlykas gaunasi,skony kebabo keičia kardinaliai,vokietijoi tik taip ir daro)),o ne faršą (!) Pamatysi žmonės patys atras tave,nesvarbu kad kaina bus didesnė .
    2. Antras ne ką mažesnis kriterijus tai maitinimo taško estetika.Kad ir tą papigei pirktą vagonėly ,įdėjus darbo gali tikrai perdaryt, kad jis atrodytų gražiai ,maloniai ir estetiškai.Ideali švara,staliukai kažkokie kieme nedideli.Jei išvaizda nuteiks maloniai tai klientas ir kitą kartą atvažiuos ir draugams parekomenduos
     
    O jei dar ir kokybė produkto gera bus tai aš ir pats atlekčiau ir draugams parekomenduočiau,ir jokio skirtumo KUR(!) .Kartais buna kad pasiilgus mano skrandžiui gero kebabo ir pagaves papigei RyanAir bilietuką nuskrendu ir į vokietiją :)
    Viską subalansavus,tampa nesvarbi ir taško vieta.Skrandžiui neįsakysi,jei bus tikrai skanu ir estetiška ,žmonės važiuos ir iš kito miesto galo.
  10. Patinka
    cancelis sureagavo į becikas Kebabų versliukas   
    eina sau kaip uzsinorejau kebabu
  11. Patinka
    cancelis sureagavo į finansai Pradžių pradžia. Keli mano bandymai   
    na visu pirma reiktu originaliau padaryti ta uzrasa, nes dabar ta o raide, toks pat analogas kaip pas skytech c
    skytech logo
  12. Patinka
    cancelis sureagavo į Tom Reik anglistu pagalbos   
    By this time next year he will have written ten books.(write)
     
    Yesterday I was fined for speeding. It was the third time I had been fined for driving carelessly.(fine,speed,fine)
     
    Where do you usually have your hair cut? Do you trim it yourself or do you have it cut at the hairdresser's?(do,cut)
     
    Jane forgot where she had hidden the documents and kept on looking for them but in vain.(hide, look for)
     
    I have already made three cakes.I have been making them since early morning.(make)
     
    Berods taip.
  13. Patinka
    cancelis gavo reakciją nuo pijuzaz Noriu ismokti graziai rasyti.   
    http://www.readfastnow.com/How-to-handwrite-nice.html
    I googla irasykit "how to improve handwriting" ar kazka panasaus.
    Youtube irgi daaug labai video.:)
  14. Patinka
    cancelis sureagavo į mDonz Barcelonos gumine apyranke ?   
    http://cgi.ebay.co.uk/FC-Barcelona-Bracelet-L-K-Blaugrana-Wristband_W0QQitemZ220725212662QQcategoryZ112958QQcmdZViewItemQQ_trksidZp4340.m263QQ_trkparmsZalgo%3DDLSL%252BSIC%26its%3DI%26itu%3DUCI%252BIA%252BUA%252BFICS%252BUFI%252BDDSIC%26otn%3D8%26pmod%3D220711034059%252B220711034059%26po%3D%26ps%3D63%26clkid%3D6710521532691009759
     
     
    čia kažkas pnš :)
  15. Patinka
    cancelis gavo reakciją nuo zenith Ieskau jauno partnerio,programuotojo.   
    Neissigaskit, zodzio jaunas :D man paciam yra 14 metu,didelis pliusas butu, jei atsirastu programuotojas(belekokios kalbos,svarbu moketi sukurti bent elementariausia websita(codinant)ir noras tobuleti, nes elementariausiu cia neapsieisi) butu labai gerai, panasaus amziaus ir is klaipedos.Esme tame, kad nemoku pilnai isdestyt savo ideju, uz ekrano.Pazintis su parneriu "realiame gyvenime" manau zymiai sustiprina parneryste(kad ir apgavysciu atzvilgiu) ir labiau praveria galymybes plestis toliau.Jei esu jaunas, nereiskia, kad atitinkamo atlyginimo nebus, ar pelnas nebus "perskeltas" i procentus.
    Na, pradziai amzius ir miestas is tikruju nera labai svarbu.
    Cia nerasysiu savo ideju, tuo tarpu, ju yra daug, bet nevisos "isbaigtos".Ieskau programuotojo, norincio kazka sukurti, igyti patirties ir tapti programuojanciu-verslininku :D, o ne laukti atlyginimo.
    Rasykit i AZ(proga sveciams uzsiregistruoti:D) ir prasau, pasilikit savo kandzia kritika sau :)
  16. Patinka
    cancelis gavo reakciją nuo Juordis Pasiūlykite man uždarbio būdų.   
    Be mokslo,bet su protu(protingas zmogus neturi buti gabus matematikai,fizikai ar k.t!) Visur.
  17. Patinka
    cancelis sureagavo į pilietis <b>Problema su joomla instaliacija</b>   
    Bent jau siame domene (pasibandom.puslapiai.lt) tikrai nera joomlas, ten tik index.html failas. Gal sukeliai ne i public_html direktorija.
  18. Patinka
    cancelis sureagavo į KasparasV <b>Problema su joomla instaliacija</b>   
    <b>Nice try :D</b>
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...