Pereiti prie turinio

Receptai vyrams


Rekomenduojami pranešimai

  • po 4 savaičių...

Geras ir greitai pagaminamas kaip uzkandis ar kazkas panasaus, reikes

rukytu lasiniu, geriau kaip kumpio su sonine

folijos

bulviu

paimame nuplauname bulve, perpjauname ja per puse, idedame i viduri rukytos sonines ar kumpio, ir uzdedame ant virsaus kita bulves puse, na lygtais vel butu neperpjauta bulve, suvinioti i folija, mesti i orkaite ir kepti kol eis laisvai ismeigti peili i bulve, gaunasi labai skaniai, nes kumpis iskepa ir bulve prisigeria to skonio. Dar tapati galima gamtoje atlikti, tik reikai ivinioti i dviguba folija ir mesti i lauza

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Tunas su spageti

 

Isverdam spageti, sudedam i lekste, paimam tuna konservuose ir ismaisom su spageti. Kiekiu nepaskaysiu tiksliu, ziurekit is akies kiek jums reiks normaliai santykiui. Pridedam tarkuoto surio. Viska ismaisom, ant virsaus dedam grietines, o ant jos pabarstom vegetos ar druskos. Metam i mikrobange ar orkaite, kaip kam geriau, truputi pasildom ir poto skaniai valgom. Gal kam patiks. Skanaus!

 

Gana greitai pagaminama + kupina baltymu + skanu (asmeniskai man).

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Pasidalinsiu mano mėgiamais buterbrodais bent aš nuo jų apsiėdu kaip jautis nors skrandžio tūriu lenkiu daugeli draugų :D

 

Skanu ir pigu

 

Reikės:

 

Skardinės šprotų

Batono (raikyto)

Poros kiaušinių

Biški sviesto

 

Sumetat į puodą kiaušus, ir verdat apie 20 minučių.Kol pautai verda tuo metu labai protinga yra susiskrudint batoną (reikalingas tausteris) kai suskrunda batonas jy padėkit ant kokio nors paviršiaus kad nesikondensuotu garai, nes paskui toks šlapias gaunas batonas ir neskanu... man tinka ant klaviatūros, arba ant tų bambukinių padėkliuku, taip pat protinga yra daryti "kortų namelius iš batono riekučių"

 

Palaukiat kol atauš bulka, ir tepat ant jos sviesto, ar kokio tai margarino pagal skonį. Kai išverda kiaušai, juos rekomenduojama imesti į šaltą vandeną, tada sakoma kad lengviau lupasi kevalas.Nulupat jaicus, tada supjaustot juos riekelėm. Ant vienos batono riekelės, dedat supjaustyto kiaušo riekeles, jei batonas standartinio dydžio, nedidelis užtenka dviejų kiaušo riekučių.Tada atsidarot šprotus, ir dedat po du šprotus ant sumuštinio.

 

Štai ir gatavi sumuštinukai. Skanaus.

 

 

Zakusonas prie alaus:

 

Po meeto vilniuj, užsimaniau ir namie išsivirti žirnių taigi pradedam:

 

Reikės:

 

Gabaliuko šoninės

Svogūno galvos

Žirnių pako (maximoj yra, aš jamiau skaldytus)

Pipirų, druskos

 

Taigi kai nutarsit kad jums norisi žirnių tai pirmas dalykas ką reik padaryt tai paimt puodą, bliūdą, sloiką ar dar kokį będoną, į jį supilat žirnius, ir ant jų užpilat vandens (vienuose receptuose rašo kad šalto, kituose kad karšto) aš pyliau verdančio, kurį gavau užkaitinęs čiainiką vandens, taigi uzpilkit wandens tiek kad apsemtu zirnius ir gerai ismaisykit, kad nebutu sulipe i gabalus. Laikom valandą laiko

 

^^^ šita procedūra reikalinga tam kad žirniai suminštėtu, nes jie labai kieti, ir realiai verda per ilgai...

 

Taigi, kai žirniai pamirksta, nupilam vandenį, jis turėtų jau būt nebe skaidrus :D, pripilam naujo, ir statom ant ugnies.Pradžioj galit ant didžiausios liepsnos virt, paskui primazinkit, kai jau primazinsit, ipilkit i puodą druskos, kad skystimelis butu gan surus (nu cia irgi pagal skoni)

 

Tuo metu kol jie verda, siūlyčiau likt toliau virtuvėj, nes jie turi tokia savybę putot, ir išsiliet ant vyrykles, karts nuo karto nusemkit putas su samciu.

 

Kol zirniai verda, pasidarysim "padažiuką" jamam šoninę, ją supjaustom kubeliukais, nei dideliais nei mažais, bet jų pačių pasidarom nemažai, nes jie labaijo skanūs, ir man jųs visad trūksta :DD bei supjaustom galvą svogūno

 

Kai supjaustom metam supjaustytą mėsytę, į keptuvę, gerai apskrudinam, turi būt tamsiai rausvos spalvos, kai apskrunda, istraukiam spirgius iš keptuves, ir ant likusių riebalų kepsim svogūnūs, dėl skonio ir kvapo, galim įmest galvą česnako VYRAI VISADA REGULIUKIT ORKAITĖS temperatūrą jei matot kad SVYLA primažinkit liepsną, jei vos kepa padidinkit ir t.t Taipogi nepamirškit kartas nuo karto paragaut, ką jūs ten verdat ar kepat kai svogūnai iškepa, juos ištraukiam iš keptuvės irgi, bent jau aš spirgius, ir svogūnus laikau atskiruose dubenėliuose.

 

Na štai, išverda žirniukai, nupilam vandenuką, kraunam į bliūdą, ant viršaus dedamės sprigių, svogūnų, pipirų,druskos.Atsikemšam butelį GERO alaus pwz švyturio ekstra draught arba švyturio gintarinio, nu čia žodžiu skonio reikalas, ir vartojam :)

Jei gražiai patieksit, galit net ir moterį pakerėt su šiuo patiekalu :)

 

Skanaus

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
  • po 4 savaičių...

Lengvai pagaminama čili sriuba, kurią tikrai gerai įvertins aštrų maistą mėgstantys žmonės :)

Ši puiki sriuba patenkins bet kurio mėgėjo skonį – viskas priklauso nuo aštrumo.

Ši sriuba labiau panaši į troškinį ir tikrai netinka kalorijas skaičiuojantiems žmonėms.

Gana ryti maistą (jei galima jį taip pavadinti) iš greito maisto “restoranų”. Pasiimkit pinigų, nueikite į parduotuvę ir pasigaminkite šią puikią čili sriubą.

Gaminimas šiek tiek užtrunka, tačiau laikas atsiperka, kuomet paragaujate pirmą sriubos gurkšnį… Net seilės trykšta, kai prisimenu jos skonį.

 

* Jautienos faršo – 500 g

* Čili pipiro – 1 vnt.

* Pomidorų padažo – 100 g

* Pomidorų – 500 g

* Česnako skiltelių – 1-4 vnt.

* Kons. raud. pupelių – 400 g

* Paprikos – kelis gabaliukus

* Prieskonių – čili, įvairių

* Druskos

* Svogūnų – 1 nedidelis

* Fermentinis sūris – pagal skonį

 

Pomidorus nuplikyk karštu vandeniu ir nulupk nuo jų odeles.

Pomidorus, čili pipirą, papriką ir česnaką permalk (geriausia naudoti smulkintuvą….).

Jautienos faršą, kartu su smulkintu svogūnu pakepink, kol faršas paruduos (keptą faršą galima sumalti kartu su pomidorais, čili ir t.t…).

Į puodą supilk faršą, sumaltą masę, įpilk šiek tiek vandens (jei per sausa) ir supilk pupeles.

Gerai išmaišyk. Įpilk pomidorų padažą. Troškindamas suberk prieskonius ;)

 

Patiekdamas sriuba:

 

* Apibarstyk tarkuotu sūriu…

* Naudok žalumynus…

* Eksperementuok…

* Būtinai šypsokis ;)…

* Ir netgi gali dainuoti ;P

 

Skanaus!

Redagavo AEkk
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Yallo! Hebra! dabar parasysiu ITALIANO SPAGETI recepta ( MMMMMMM... )

REIKES: #Spageti

#Surio

#Druskytes (nebutina)

#Aliejaus

#Kecupo

1.Uzverdame vandeneli

2.Kol verda vandenelis ipilame i puoda (kur verda vandenelis) aliejaus truputuka.

3.Kai uzverda vandenuks, pilam truputuka druskikes (nebutina) ir sumetam SPAGECIUS I PUODA.

4.Kol verda spageti, pritarkuojam i dubeneli DAUG surio.

5.Kai isverda spageti nupilam vandeni, bet spagecius paliekam karstam puode ir i ta karrsta puoda su spageti pilam VISA suri ir kecupo.

6. Galingai ismaisom!

7.Perkeliam visa tai ka turim puode i lekste.

8.Saknaus

PS. Pagaminu visa tai per 10 min :)

Redagavo rytaz251
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Yallo! Hebra! dabar parasysiu ITALIANO SPAGETI recepta ( MMMMMMM... )

REIKES: #Spageti

#Surio

#Druskytes (nebutina)

#Aliejaus

#Kecupo

1.Uzverdame vandeneli

2.Kol verda vandenelis ipilame i puoda (kur verda vandenelis) aliejaus truputuka.

3.Kai uzverda vandenuks, pilam truputuka druskikes (nebutina) ir sumetam SPAGECIUS I PUODA.

4.Kol verda spageti, pritarkuojam i dubeneli DAUG surio.

5.Kai isverda spageti nupilam vandeni, bet spagecius paliekam karstam puode ir i ta karrsta puoda su spageti pilam VISA suri ir kecupo.

6. Galingai ismaisom!

7.Perkeliam visa tai ka turim puode i lekste.

8.Saknaus

PS. Pagaminu visa tai per 10 min :)

ITALIANO SPAGETTI su kecupu ? :DD kaip Kernius savo bloge rase, jog su kecupu betka gali suvalgyti, tai ir as nepritariu siam receptui :DD

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

OMLETAS SU SŪRIU

Omletų receptų buvo, bet tokio lyg nebuvo.

 

Reikės

  • Kiaušinių
  • Sūrio
  • Prieskonių ir druskos
  • Riebalų kepimui

 

Susitarkuojam sūrį su taip vadinama "brokine" tarka (ta kur gana stambiai tarkuoja). Sūrio kiekis priklauso nuo kiaušinių skaičiaus, bet prisiminkit, kad darom omletą su sūriu, o ne sūri su omletu. Įmušam kiaušinius į dubenį, gerai išplakam, dedam prieskonių pagal savo skonį ir dar truputi paplakam. Įkaitiname keptuvę, pilam aliejaus kaip visada kepant omletą. Paimam sūrį sumaišom su išplaktais kiaušiniais ir pilam viską į įkaitinta keptuve, apkepam abi puses ir valgom. Prie šio omleto man labai patinka šviežus pomidoras ar agurkas.

 

 

BANDELĖS SU ANANASAIS

Aš kaip bandelių mėgėjas, tai šis mano mėgstamiausias ir dažniausiai daromas, paprastai pagaminamas ir mažai darbo reikalaujantis skanėstas.

 

Reikės

  • Šaldytos sluoksniuotos mielinės tešlos
  • Konservuotų ananasų
  • 1 kiaušinio trynio (bandelių aptepimui)
  • Sezamo sėklų (jeigu nepatinka galima aguonų arba visai nieko)

 

Aš perku šaldytą mielinę sluoksniuotą tešlą, kurios yra tiek Maximoje, tiek Norfoje, tiek ir visuose kituose prekybos centruose. Esu bandęs ir ne mielinę, bet bandelės ne tokios skanios ir išsipūtusios gaunasi. Radau kaip atrodo mano mėgstamos tešlos įpakavimas:

http://www.viruviru.lt/images/system/lt/ingrediants/photos/94/thumb/get.jpg

Išsipakuojam tešlą kol dar ji sušaldyta ir išdėliojam ant stalo, prieš tai stalą pabarstę miltais, nes jei atitirps pakuotėje, greičiausiai viskas sulips į krūvą. Ir iškočiojam kuo gražesnius kvadratėlius. Mano naudojamos tešlos (tikriausiai tas pats su daugeliu) lakštą (lakštų iš viso lyg 4) galima perpjauti per pusę ir taip gausim du lygius kvadratėlius (iš 4 lakštų išeis 8 kvadratėliai). Juos iškočiojam iki tokio dydžio, kad į vidurį eitų įdėti 1-1,5 šaukšto ananasų ir visus keturis kampus sulenkti į viršų. Kaip supratot paimam ananasus padalinam į tiek porcijų, kiek turime pasiruošia kvadratėlių ir sudėję užlankstom visų kvadratėlių kampus į viršų ir ten susukam, padarom tokias vadinamas "skareles". Paimam išplakta kiaušinio trynį ir aptepam bandelių viršų bei pabarstom sezamo sėklomis (kas turit maistui naudojamų teptukų, tam nuskilo, kad neturi gaus žaisti su mažu šaukščiuku arba, kad ir pirštu jei tik jūs valgysit :)). Galima tepti ir paprastu kiaušinio plakiniu, o vietoje sezamo sėklių naudoti aguonas arba iš viso nieko, kaip kam skaniau ir geriau. Bandeles dedam į skarda arba dvi, prieš tai patiesia sviestinio popieriaus, nes kitaip iškeptų neatplėšit nuo dugno. Kiti esu girdėjęs, vietoj sviestinio popieriaus patepa tiesiog sviesto, bet su popieriumi užtikrintai bus. Bandeles kišam tik į įkaitinta orkaitę iki ~180 laipsnių, kepam apie 20 min, kol gražiai paruduoja ir apkepa.

 

Patarimas: pirkite gabaliukais, o ne riekelėmis pjaustytus ananasus, nes priešingu atveju teks smulkinti patiems.

 

Štai radau su kaip atrodo vaizdas prieš kepant, tik čia dar su spec. pagražinimais, kurių nesu daręs.

http://1.bp.blogspot.com/_28rosL-W5Fc/TJ4h7kkXPuI/AAAAAAAAAIg/OfGxpC7FtRU/s1600/020.JPG

 

 

Valgom su pienu ar sultimis.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Yallo! Hebra! dabar parasysiu ITALIANO SPAGETI recepta ( MMMMMMM... )

REIKES: #Spageti

#Surio

#Druskytes (nebutina)

#Aliejaus

#Kecupo

1.Uzverdame vandeneli

2.Kol verda vandenelis ipilame i puoda (kur verda vandenelis) aliejaus truputuka.

3.Kai uzverda vandenuks, pilam truputuka druskikes (nebutina) ir sumetam SPAGECIUS I PUODA.

4.Kol verda spageti, pritarkuojam i dubeneli DAUG surio.

5.Kai isverda spageti nupilam vandeni, bet spagecius paliekam karstam puode ir i ta karrsta puoda su spageti pilam VISA suri ir kecupo.

6. Galingai ismaisom!

7.Perkeliam visa tai ka turim puode i lekste.

8.Saknaus

PS. Pagaminu visa tai per 10 min :)

 

 

Pirma neparasei svarbiauso dalyko. Kad spagecius reik virt 1-2min maziau nei nurodyta ant pakelio. Visi italai taip daro, nes verdant kiek nurodyta spageciai isbrinksta. Ir antra ne keciupo, o pomidoru padazo reik. Gal ir skanu. Bet keciupas tikrai netinka. Reik pomidoru padazo is stiklainio.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Yallo! Hebra! dabar parasysiu ITALIANO SPAGETI recepta ( MMMMMMM... )

REIKES: #Spageti

#Surio

#Druskytes (nebutina)

#Aliejaus

#Kecupo

1.Uzverdame vandeneli

2.Kol verda vandenelis ipilame i puoda (kur verda vandenelis) aliejaus truputuka.

3.Kai uzverda vandenuks, pilam truputuka druskikes (nebutina) ir sumetam SPAGECIUS I PUODA.

4.Kol verda spageti, pritarkuojam i dubeneli DAUG surio.

5.Kai isverda spageti nupilam vandeni, bet spagecius paliekam karstam puode ir i ta karrsta puoda su spageti pilam VISA suri ir kecupo.

6. Galingai ismaisom!

7.Perkeliam visa tai ka turim puode i lekste.

8.Saknaus

PS. Pagaminu visa tai per 10 min :)

Svarbiausia spet maisyt kad nepridegtu, dar galima idet prieskoniu ( speceliu italisku buna ), buvo is Italijos keli draugai atvaziave tai ismoke sita recepta daryt, labai paprasta ir skanu :D

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
  • po 2 savaičių...

Nu ką, ir aš prisidėsiu. :D Nežinau ar buvo, bet gal bus maniškė kitokia. :D

 

Trinta pievagrybių sriuba

 

250-300g pievagrybių

Svogūnas

Poras

Šiek tiek sviesto

Stiklinė pieno

Stiklinė sultinio, geriausiai tinka grybų arba vištienos (maggi kubeliai)

~1/3 didelio grietinės indelio

Šiek tiek miltų

Pipirai, druska

 

Pievagrybius nuplaunam, nurankiojam visokius nešvarus ir supjaustom grižinėliais. Prie to pačio iškart susipjaustom vieną svogūną ir +/- trečdalį poro (pagal skonį), jei poro neturit, dėkit daugiau svogūno, nepakenks. Puode ant silpnos ugnies ištirpdyti sviestą, maždaug trečdalio to didelio pokelio sviesto per akis, į ištirpusį sviestą mesti grybus, svogūnus ir porus. Apkepinti kol nugaruos maždaug pusė iš grybų išsiskyrusio skysčio. Po to berkite miltus (1-3 šaukštus, žiūrėkite pagal tirštumą) ir itin gerai išmaišykite. Išmaišę pilkite stiklinę pieno ir sultinio, realiai reikia maždaug po 250g, galbūt šiek tiek daugiau, vertinkite vėlgi pagal situaciją. (Primenu - sultinio vienas kubelis skirtas puslitriui vandens). Išmaišykite, berkite druską, pipirus, galite dar įdėti krapų ar beleko kas Jums atrodo tinkama į visą tą pilką masę. :) Vėliau pamaišydami virkite ant nestirpios ugnies 15-25 minutes, ragaukite ar grybai jau išvirę. Nukėlę nuo viryklės dėkite grietinę ir viską su trintuvu sutrinkite iki košės. :) Jei trintuvas Jūsų virtuvėje tabu, tam tiks ir paprastas mikseris, tik uždenkite puodą dangčiu ir per kraštelį plakite, nes ta masė turi tendenciją sunkiai nusiplauti nuo virtuvės lubų. :)) Jei turite toster'į, skrudinkitės duoną ir skanaukite! :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Pagalvojau, kad dar galiu :)

 

Spagečiai su mėsa?

 

Jums reks:

 

Spagečių (vienas normalus pokelis = 2-3 porcijos)

Mėsos pagal norą ir galimybes (tinka beveik viskas - belekoks faršas, dešrelės, virta dešra, net ir rūkyta dešra)

makaronų prieskonių

druskos

sūrio

kečiupo arba pomidorų padažo

svogūno

česnako

 

Visu pirma pilkite gana daug vandens į puodą ir dėkite jį ant viryklės. Kai vanduo dar nevirs, bet jau link to kunkuliuos, berkite žiupsnį druskos ir įpilkite aliejaus (kad neprisviltų makaronai). Užvirus vandeniui dėkite spagečius (galite spagečius perlaužti, kad vėliau būtų juos lengviau maišyti, bet asmeniškai man skaniau, kai spagečiai ilgi) ir retkarčiais pamaišydami virkite. Kol verda makaronai pasiruoškite mėsą - jei tai faršas galite šiek tiek pa'pipiruoti, jei dešrelės ar virta dešra - supjaustykite smulkiais gabaliukais. Svogūnas ir česnakas reikalingas tik tuo atvėju, jei Jums tai patinka. Man asmeniškai patiekalas be svogūno ne patiekalas, todėl aš dedu jo. Bet tai Jūsų pasirinkimas. Jei dėsite, dėkite nedaug, pusytę nedidelio svogūno ir vieną ar dvi nedideles česnako skilteles. Supjaustykite smulkiai! Įpusėjus makaronų virimui dėkite į didelę keptuvę (geriausiai tinka tos skirtos troškinimui aukštais kraštais) mėsą kartu su svogūnais ir česnakais ir ant nedidelės ugnies apkepkite. Susipjaustykite ar susitarkuokite sūrį (negailėkite sūrio, skonio nesugadins) kad jis lengviau ištirptų. Kai makaronai išvirs, nupilkite nuo jų vandenį (geriausiai tinka tie metaliniai skylėti daiktai, nepamenu kaip jie vadinasi :D ) ir nuplaukite makaronus šaltu vandeniu. Leiskite vandeniui nusikapsėti ir kai jau mėsa bus +/- apkepus, verskite makaronus į keptuvę. Iškart tuo pačiu berkite makaronų prieskonius, prieskonių negailėkite, labai paskanina jie, pilkite gana nemažai kečiupo, berkite sūrį. Viską gerai išmaišykite apmaišykite ir vis vartydami dar keletą minučių pakepkite ant silpnos ugnies.

 

Skanaus!

Redagavo Grytiz
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

kiek puikių receptų. nuoširdžiai.

 

vyriškas maistas yra gaminamas iš nieko ir yra valgomas su betkuo.

 

pasidalinsiu savo pusryčių receptu, kuomet atsikeliu anksti ryte kokia 10 h ir dar turiu laiko tuos pusryčius pasigaminti :

 

1 cesnakas, 1 svogunas, 1 pomidoras, kokosu pienas, suris (kuo daugiau ir jei dar permezanas tai super), 3 kiausiniai, alyvuogiu aliejus, tunas, ir žalumynai (bazilikai, petrazoles krapai ir visos kitos valgomos žolės)

 

Pakepinam svogunus, pomidorus, cesnakus, pabarstome prieskoniais (juodieji pipirai, druska, jei turite dar gharam masala (beje su shitais prieskoniais beleka pasigaminsite skaniai. rimtai)) ir sliukstelnam maza slakeli kokosu pieno. kai jau noris suest tuos kepintus pomidorus sumetam kiausinius ir sumaziname ugni. uzdengiam keptume. na kai pradeda kieteti virshus uztarkuojame suri ir suberiam visas zoles.uzdengiam dangti kol suris ishsilydo.

 

apshlakstom alyvuogiu aliejum, as asmeniskai dar megstu siek tiek tuno ir duonos su sviestu salia isidet. ziauriai gerai su alum ar sudytom pomidoru sultimis :))

 

bonapetit, bendrazhygiai ;)

Redagavo belsti
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
  • po 3 savaičių...

Gal kas pasidalins kokiu picos receptu, ypac domintu kaip gaminat paploteli?

 

As nusiperku malsenos miltu picai ir tiesiog sumaisau su vandeniu ir aliejum. Neblogai gaunas, bet siulau paziuret youtubej: pizza dough, labai daug receptu. Zmones deda dar kazko i ta tesla. Tik nebandyk su paprastais miltais, su jais nesigauna. :D

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
  • po 3 savaičių...

Picos paplotys ir pica (aš darausi visalaiką tokį) :

Reikės :

1 pakelio paprastos varškės

1 kiaušinis

1 šauktas aliejaus

+/- viena stiklinė miltų

 

Dedam viską i bliudą ir maišom, pilam miltus , kol tešla nelimpa. Tada iškočiajam viską. Skardą kurioje kepsime ištepame aliejumi , dedame pagrindą and skardos ir į orkaitę (~170 C ) , kapam apie ~8-10min, kol pagrindo viršus pradeda ruduoti ir viskas dedam ingridijantus, parašysiu saviškiu kokius dedu , pirma ištepu majonezu,paprieskoninu pagrindą, beriu sūri, dedu mėsyte/farša/dešreles, tada kepinti svogūnai su prieskoniais, pamidorai, pievagrybiai ir sūris ir dedam vėl į orkaitę su ~140-150 C ir jei turime funkcija uždedame grilį iš viršaus ir kepame kol viskas gražiai iškeps ;}

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite prie diskusijos

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Atkurti formatavimą

  Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Įkraunama...
  • Dabar naršo   0 narių

    Nei vienas registruotas narys šiuo metu nežiūri šio puslapio.

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...