Pereiti prie turinio

Cili picerija arbatpinigiai


Rekomenduojami pranešimai

Paskutinį kartą kaip buvau Lietuvoje, pirmas keletą dienų sėdėdavom ir valgydavom Vingio čili picoje - po 2 dienų ten kojos nebekėliau, padavėjos tiesiogiai nemoka dirbti savo darbo, užsisakom vieną - atneša visai kitą, arba pusei žmonių atneša - kita pusė turi laukti.... grąžos atiduoti nenori, suprasčiau jei būtų keletas litų, bet kaip virš 50lt....po 15min laukimo jau nuėjom tiesiogiai aiškintis....tikiuosi iš tavo pusės nebus tokių nesusipratimu :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

As dirbsiu Vilniuje.

 

Kuriame padalinyje? :)

 

Paskutinį kartą kaip buvau Lietuvoje, pirmas keletą dienų sėdėdavom ir valgydavom Vingio čili picoje - po 2 dienų ten kojos nebekėliau, padavėjos tiesiogiai nemoka dirbti savo darbo, užsisakom vieną - atneša visai kitą, arba pusei žmonių atneša - kita pusė turi laukti.... grąžos atiduoti nenori, suprasčiau jei būtų keletas litų, bet kaip virš 50lt....po 15min laukimo jau nuėjom tiesiogiai aiškintis....tikiuosi iš tavo pusės nebus tokių nesusipratimu :)

 

Kaip dirbęs čiliake, galiu pasakyti - blogai aptaranauja padavėjos - pasigauni vadybininką (padavėjos raudonos, vadyba - balti) ir jam viską pasakai. Mano adminas padavėjų netvarką puikiai sutvarkydavo, o jom pačiom gerai išrašydavo :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Paskutinį kartą kaip buvau Lietuvoje, pirmas keletą dienų sėdėdavom ir valgydavom Vingio čili picoje - po 2 dienų ten kojos nebekėliau, padavėjos tiesiogiai nemoka dirbti savo darbo, užsisakom vieną - atneša visai kitą, arba pusei žmonių atneša - kita pusė turi laukti.... grąžos atiduoti nenori, suprasčiau jei būtų keletas litų, bet kaip virš 50lt....po 15min laukimo jau nuėjom tiesiogiai aiškintis....tikiuosi iš tavo pusės nebus tokių nesusipratimu :)

 

Čia jom dažnai užplaukia, pvz man čiliake buvo taip, kad teko laukti 15 minučių, kol padavėja prieis, kai užsisakiau kavos... Poto atėjus dar sako: Tai dar ko nors užsisakyti norit? Kavos neužteko?... O poto patiekalo laukti teko 30 minučių nuo tada, kada jis jau buvo paruoštas ir padėtas ( atnešė šaltą... ). Gerai, kad tuo metu vadybininkė salėje buvo :) Suorganizavo šviežų ir šiltą maistą + atsiprašė :)

 

O kas liečia arbatpinigius, tai nebijok žmonėms pasiūlyti kokio patiekalo, su jais bendrauti ;) Jei taip darysi, tai žmogus gali ir daugiau nei 5 LT palikti tau ;)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kuriame padalinyje? :)

 

 

 

Kaip dirbęs čiliake, galiu pasakyti - blogai aptaranauja padavėjos - pasigauni vadybininką (padavėjos raudonos, vadyba - balti) ir jam viską pasakai. Mano adminas padavėjų netvarką puikiai sutvarkydavo, o jom pačiom gerai išrašydavo :)

 

 

Tai mes pašnekėjom su vadybininkę, davė daug nuolaidų ateičiai, nežinau ar išnaudojo ar ne, bet aš ten per paskutinį laiką kiek buvau Vilniuje ~10 dienų dar tai nebėjau:)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Realiai, pradėjęs dirbti, turėtum gauti kortelę su savo vardu, ir prierašu MOKINYS/Ė. Darbo dienos pabaigoje vadybininkas visus padavėjus įvertina pagal ~10 punktų (sudeda pliusus ir minusus). Tik atėjus svečiams, visada pasiūlyk ko nors išgerti - vandens, kavos, alaus ir t.t. Stenkis prastumti visokių "papildomų prekių" - bandelių prie sriubos, citrinos, medaus prie arbatos ir t.t. - už juos gausi pliusiukus, ir mėnėsio galėsi gauti bonusą :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Bent jau man tai svarbiausia padavėjo savybė yra komunikabilumas. Jei padavėja/as gerai bendrauja, tai ir arbatpinigių palieku, jei nelabai, tai nebūna ką ir palikt. (ką čia studentas, reik ir ant alaus pasilikt :D). Ir nenustebk, jei jaunimas nepaliks arbatos. Tai nebūtinai gali būti dėl blogo aptarnavimo. :lol:

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Na aš beveik visada palieku bent pora litų, priklauso nuo aptarnavimo. Atrodyk padoriai, dirbdamas pamiršk tuos arbatpinigius ir galvok apie darbą kaip jį geriau atlikti, pasistenk iškart išgirsti ką užsisakinėja, kad nereikėtų dešimt kartų kartoti, visada iškart pasakyk jeigu kažko reikės ilgiau palaukti ir kaip sakant nelysk į "šikną", tiesiog būk malonus.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki. Gal kas esate dirbe cili picerijoje? As greitu metu pradesiu ten dirbti 8h per diena. Man butu idomu suzinoti kiek galima pasidartyti pinigu is arbatpinigiu per paprasta diena?

 

Beje, kokiam čileke? Aš sausio 2d atvykstu į Lietuvą, ateisiu pasižvalgyti ir arbatos palikti jei gerai aptarnausi:)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Pirmas dalykas - iš anksto pranešk klientui kad gali tekti palaukti. Taip jis žinos situaciją, ir nekaltins tavęs.

Jeigu užtrunka gaminimo procesas - nueik ir pasakyk žmogui. Bet geriau sakyt tiesą, o ne tai kad už 5 minučių, kurios tęsis 30 minučių.

 

Žiūrėk į klientus/pats specialiai nueik, gali kartais paklaust gal ko trūksta, nes dažnai valgai ir tiesiog kažko norint tenka pačiam eit savo padavėjo ieškot...

 

Pačioje pradžioje - pasiūlymas išmokti meniu, beveik viską, kad galėtum be meniu aptarnauti žmones. Aišku tai vienaip ar kitaip nutinka su laiku, tačiau iš patirties patariu - pasiimk meniu namo, pasimokyk...

 

Sėkmės...

p.s. pradėjęs dirbi pasidalink patirtim...manau kitiem pravers

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Tai mes pašnekėjom su vadybininkę, davė daug nuolaidų ateičiai, nežinau ar išnaudojo ar ne, bet aš ten per paskutinį laiką kiek buvau Vilniuje ~10 dienų dar tai nebėjau:)

 

Arba galit palikti atsiliepimą - tiek knygoje, tiek internetu (email parašyt). Patikėkit, juos skaito. O velnių išrašo, kaip žmogų pakasus. Iš kart pas dyrikę pokalbio, gauni moralą, gali nukirpti nuo algos dalį. Tik nerašykit visokių nesąmonių, nes kartais kai paskaitai, tai graudu darosi, o protą atp*sa. - Dirbdamas pickepiu, turėjau į pečių pašauti čili duoneles (kur su sviestu, žalumynais ir česnaku). Viskas čiki piki, nieko nesudeginau, bet gavau skundą. Už ką? "Atneštoje čili bandelėje trūko česnako. Esame valgę kitose Čili picerijose, ir žinome, kad česnako turi būti daugiau". Idiotiška, ar ne? Nuo to pačio stalo, dar vienas atsiliepimas - "Atnešta pica buvo sudegusi, ir padaryta be meilės - kraštai rudi, o padas plonas" Kai man tą picą atnešė atgal, kad perkepčiau - picos kraštai kiek paskrudę, padas rusvas. Kas nežino, galiu paaiškinti - pečiaus temperatūra kiek daugiau nei 300 laipsnių, jei pečius pastoviai darinėjamas (norint pašauti picas) temperatūra krenta, picos kepa netolygiai. Būčiau picą pečiui laikęs trumpiau - būtų tešla neiškepusi, bet nebūtų "sudegusi"

 

Pirmas dalykas - iš anksto pranešk klientui kad gali tekti palaukti. Taip jis žinos situaciją, ir nekaltins tavęs.

Jeigu užtrunka gaminimo procesas - nueik ir pasakyk žmogui. Bet geriau sakyt tiesą, o ne tai kad už 5 minučių, kurios tęsis 30 minučių.

 

Žiūrėk į klientus/pats specialiai nueik, gali kartais paklaust gal ko trūksta, nes dažnai valgai ir tiesiog kažko norint tenka pačiam eit savo padavėjo ieškot...

 

Pačioje pradžioje - pasiūlymas išmokti meniu, beveik viską, kad galėtum be meniu aptarnauti žmones. Aišku tai vienaip ar kitaip nutinka su laiku, tačiau iš patirties patariu - pasiimk meniu namo, pasimokyk...

 

Sėkmės...

p.s. pradėjęs dirbi pasidalink patirtim...manau kitiem pravers

 

Jį teks išmokti ne savo noru - teks "laikyti egzaminą", kuriame klausinės visokių smulkmenų - ne tik kas į patiekalą įeina, bet kokius padažus gali pasirinkti prie salotų, kepsnių ir t.t.

 

Beje, viskas ką parašiau, buvo taikoma mano padalinyje - tai nereiškia, kad kituose bus/yra taip pat :)

 

Taip pat palaikyk gerus santykius su gamybininkais - tiek virtuve, tiek kepėjais. Būdavo, kad vienos labai naglos padavėjos užsakymus atidėdavau į šoną, ir darydavau tik tuomet, kai kiti užsakymai atlikti :)

 

P.S. parašyk šiam nariui - jis irgi Vilniuje Čiliako padavėju dirba/dirbo

Redagavo Dainylo
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

20lt i diena jeigu pasiseks kiek girdejau is visu pazystamu mergu. Viena graziausia tai po 40lt kaldavo daugiausia del savo nerealios isvaizdos, cia su salyga kad nuolat visi staliukai uzimti, miestas klaipeda. Ir mokedavo 400lt uz pilna etata, ir netgi teko virsvalandzius dirbti. Zodziu nekoks padaveju darbas, ieskok tuo paciu geresnes vietos, cia labiau jaunimui, kelis simtus uzsidirbti, nieks neuzsistovi ten ilgai

Redagavo Revolt
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Paskutini karta chili mano kortele atidave kitam zmogui, nuo to laiko nebesilankau ten. Vilniaus europos chili.

 

 

Geras :))

 

 

Pats, grįždamas į Lietuvą, iškarto šaunu į Čili piceriją suvalgyti "Ugninę" picą. Jeigu mane aptarnauja greitai, ir pica būna padaryta skaniai, visados palieku arbatpinigių. Jų kiekis priklauso nuo "išlakto" alkoholio kiekio. Prasideda nuo 10% čekio sumos.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Geras :))

 

 

Pats, grįždamas į Lietuvą, iškarto šaunu į Čili piceriją suvalgyti "Ugninę" picą. Jeigu mane aptarnauja greitai, ir pica būna padaryta skaniai, visados palieku arbatpinigių. Jų kiekis priklauso nuo "išlakto" alkoholio kiekio. Prasideda nuo 10% čekio sumos.

 

Ehh, pamenu, kai dariau "Ugninę" žmogui išsinešimui, tai tiek aštrių pipiriukių privariau, kad, manau, tai buvo paskutinė jo "ugininė" kurią jis užsisakinėjo :D

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Tik jau nesvaikit kad po 40 ar 100 vos surenka.. Čia atmazai valdžiai kad atlyginimą pakeltų, bent jau aš taip sakydavau. Nesakysiu kur dirbau, bet per dieną bent po 300 gaudavau, kelis kartus net 1000 pavyko perkopt. P.S. Dirbau Kaune, esu paprastas vaikinas, o ne ledinė pana, jos maždaug 1.5 karto daugiau gaudavo. :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite prie diskusijos

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Atkurti formatavimą

  Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Įkraunama...
  • Dabar naršo   0 narių

    Nei vienas registruotas narys šiuo metu nežiūri šio puslapio.

  • Prisijunk prie bendruomenės dabar!

    Uždarbis.lt nariai domisi verslo, IT ir asmeninio tobulėjimo temomis, kartu sprendžia problemas, dalinasi žiniomis ir idėjomis, sutinka būsimus verslo partnerius ir dalyvauja gyvuose susitikimuose.

    Užsiregistruok dabar ir galėsi:

    ✔️ Dalyvauti diskusijose;

    ✔️ Kurti naujas temas;

    ✔️ Rašyti atsakymus;

    ✔️ Vertinti kitų žmonių pranešimus;

    ✔️ Susisiekti su bet kuriuo nariu asmeniškai;

    ✔️ Naudotis tamsia dizaino versija;

    ir dar daugiau.

    Registracija trunka ~30 sek. ir yra visiškai nemokama.

  • Naujausios temos

  • Karštos temos

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...