Pereiti prie turinio

5000 kde pranešimas


Rekomenduojami pranešimai

Sveiki visiems //tie kurie manęs nepažysta ir tiems kurie pažysta

 

Pabūsiu pagyrų puodas :D ir pasigirsiu kad jau turiu 5-tūkstantajį pranešimą, nuo pastarojo 4-tūkstantojo pranešimo daug kas pasikeitė tuometu studijavau Verslo informatiką MRU 3-4 kurse, dabar studijuoju magistro studijose, pradėjau aktyviai dalyvauti start'upuose //nors iš ties labiau mane domina MS startupai, ne lietuviški.

 

Per pastarajį laikotarpį gaug nuveikiau, tiek studijose tiek šiame forume apart to kad visą laiką suinteresuotas pagelbėti žmonėms, besiaiškindamas problemas su kuriom pats susiduriu pradėjau rašyti trumpą dienoraštį, nemėgstu rašyti labai ilgų kalbų tačiau tikiuosi dar ilgą laiką teks bendrauti su visais ir padėti.

 

Iš ties žmonės pakomentuoti kas su manim susidūrę koks aš blogas arba geras, ne kartą konsultavau bandžiau spręsti problemas.

 

Nors pastaruoju metu susiduriu su situacijomis už šio forumo ribų, stengiesi padėti žmogui ir rizikuodamas, po kiek laiko pačiam prireikia pagalbos ir pamatai tijų pirštų kombinaciją, na bet kde kaip visą laiką nepasimoka ir toliau savo gerus norus vykdo.

 

Pastaruoju metu pradėjau aktyviau domėtis saugumo sprendimais. Šiuo metu su kursiokais bandysim atidaryti įmonę ir teikti paslaugas kadangi tarp kolegų yra tikrai geras specialistas.

 

Kadangi man priklauso webdir24.lt svetainė joje visi nuo šiandienos iki 2012.12.31 patalpinę savo nuorodą gaus nuorodos iškėlimą.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite prie diskusijos

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Atkurti formatavimą

  Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Įkraunama...
  • Dabar naršo   0 narių

    Nei vienas registruotas narys šiuo metu nežiūri šio puslapio.

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...