Pereiti prie turinio

Kebabų versliukas


Rekomenduojami pranešimai

Šiaip teko bendrauti su vienu kebabinės savininku Kaune, tai susidarė įspūdis kad visai neblogas biznis.

 

Aš šiaip gan dažnai perku kebabus, dažniausiai telefonu užsisakau ir nuvažiuoju pasiimti.

Manau juos reikia daryti mieste, o ne kažkur magistralėje.

Maršrutu Kaunas - Vilnius važinėdavau gan dažnai bet nei karto nestojau niekur valgyti. Čia nebent orientuotis į tuos kas važiuoja dar didesniais atstumais.

 

Žinoma magistralėje būtų galima laikyti didesnes kainas. Jeigu jau sustos žmogus tai tikrai labai valgyti nori ir greičiausiai kažką užsisakys ;)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
  • po 2 savaičių...

zinoma vieta vienas svarbiausiu faktoriu, bet manau svarbesnis yra to tavo produkto kuri siulysi klientams kokybe, vienas pavyzdys yra vilniuje nuosalioje vietoje, bet juos gamina labai skanius plius didelis pasirinkimas ivairiu rusiu taip, kad viskas priklauso nuo taves ir tavo noro, sekmes.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

na as tau meiles ir nejauciu :) bet labai kvailai skamba kai apie kazka diskutuoja zmones nesusidure su tuo. siuo atveju kvailai skamba, kai kazkas sprendzia apie pelna is eiles prie kebabines... taigi cia ziauru ;) as juk nesakiau, kad negalima uzdirbti is kebabines. as taip pat nesakiau, kad jam pasiseks ar nepasiseks. tiesiog dazniausiai pradedant kad ir smulku verla reiktu isivertint rizika, pasiskaiciuot kiek tu kebabu reik parduot, kad uzdirbtum bent 10lt. o tada pult investuoti i sriti, kurioj ant kiekvieno kampo yra jau po viena kioska.

aplamai dziugu, kad zmogus planuoja versla, nesvarbu ar stambu ar smulku, tik beda, kad kai padaro pirma versla su neigiamais rezultatais, paskui visa gyvenima bijo uzsiimt verslu ir eina dirbt nugara palenke.

 

ir aplamai, kiek jus isivaizduojat, kad galima uzdirbt is kebabines kas menesi?

 

 

Labai sutinku su tavo nuomone, pirmiausia reikia viska ivertinti, apskaiciuoti, o neziureti i kita pus gatves esancia kebabine ir sakyti kad jis uzdirba tiek ir tiek. pati atsidariau antra kebabine neapskaiciavus "ant greituju" tai š..... ir gavosi. Pirmoji kebabine juda po truputi bet tikrai tukstanciu nenesa, NES kaip daugelis cia sako turi gaminti kokybiskai,DAUG ir panasiai... Bet juk skaniau ir kokybiskiau gaminant savikaina isauga, o brangiau niekas nenori moketi, tenka pardavineti tom paciom kainom. Visi nori kuo daugiau ir kuo pigiau..

 

o siaip siulyciau neivestuosi savo pinigu isvis, issinuomot kebabine ir pabandyt padirbt, ir suprat ar tau tas biznis ar ne, nes darbo tai labaiiii daug, ir ar ta vieta tau gali nesti pelna...

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
  • po 2 mėnesių...
  • po 3 mėnesių...

man rodos kad dauguma kebabiniu perka mesa is sanitexo, tiksliau cash and carry. ten bent jau mano nuomone, ta mesa turetu buti normali, ne atliekos, kaip minejai.

 

del viso kito - sutinku..

 

Tikrai ne iš sanitekso, nu gal dalys, bet tikrai ne visi. Yra įmonių kurie parduoda mėsą + blynus ir už tai, kad perki iš jų apmoko darbuotojus kaip paruošt kebabą, kaip padaryti padažą ir t.t... :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

man rodos kad dauguma kebabiniu perka mesa is sanitexo, tiksliau cash and carry. ten bent jau mano nuomone, ta mesa turetu buti normali, ne atliekos, kaip minejai.

 

del viso kito - sutinku..

Nu aš pav. tikliai žinau vietą kas deda žiauriai blogą mėsą ir tikrai negaliu garantuot kad ta vieta vienintelė.

Kita vertus kas man pasakys nors vieną vietą lietuvoi kur kebabas toks pat kaip kepamas vokietijoi pas turkus,butent toi superinei turkiškoi bandelei "pidoi" ,nemaišyti su "pita" ,ypač Gelzekircheno regione,kur turkų bendruomenė didžiausia.Koky kebabą valgiau Gelzenkirchene tai manau niekur pasauly tokio nerasiu ,nebent pačiam Stambule :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

reiktu labai demesi atkreipti i higiena.. Sanitaizerio turi turet, nuolat valyti savo "virtuve", kurioje gamini valgyti. Turi buti kriaukle su karstu vandeniu, kas 30 min "virtuves sefas" turi plautis rankas, arba pavalges/parukes/paemes pinigus ir t.t. Maisto produktai turi buti saldytuve, neaukstesneje nei +6laipsniai silumos, optimaliausia +5. Maisto produktai kuriuos naudoji gaminimui turi buti neaukstesneje nei +16 laipsniu temperaturoje ir neilgiau nei 4 valandas, maistas kuri padedi klientui laukti - turi stoveti ne mazesneje nei 70 laipsniu temperaturoje, nes kitaip pvz su vistiena gali uzkresti salmonelioze, kadangi visa vistiena be isimties turi siu bakteriju ir jau tik nuo kepejo/virejo priklauso kaip jis jas isnaikins. "Virtuves sefas" privalomai turi buti apsirenges rubais, kuriais neina i lauka, o buna tik virtuveje, ant plauku turi buti tinklelis, kuris uzdengia 100 proc. plauku, ant tinklelio kepure.. Kiekvienas maisto produktas turi buti metalineme arba plastikiniame konteineryje (priklausomai nuo produkto), kiekvienas produktas turi tureti galiojimo laiko etikete. Maisto pjaustymui turi tureti atskiras 6, skirtingom spalvom pazenklintas pjaustymo lentas, bei skirtingom spalvom pazenklintus peilius, kad isvengti vienu maisto produktu bakteriju susimaisymo su kitais, o tas yra labai svarbu, nes jei pvz pjaustai vista, tada tiesiog nuvales pjaustai salotas, salotos jau tures salmaneliozes bakteriju, ir jei tarkim zmogus imunine sistema yra vidutine ar prasta, jis jau uzsikretes..

Aisku kiek teko buti LT is tu kebabiniu Kaune tik viena maciau, kad laikytusi tokiu minimaliu higienos normu.. Butu mano valia uzdarineciau visas, paziurekit i vidu kaip dazniausiai dirba ten tie kepejai.... Nusikta viskas :D

 

O siaip bandyk sushi restorana, maciau Kaune baisiai populiarus :) Dar gali bandyti ne tik kebabus, bet ir picas kept: tarkim iskepi didele pica, supjaustai i kelis gabalus, laikai karstai ja ir klientas gali nusipirkti bet kuri gabala picos, kuris jam ale skanesnis atrodo, dar gali visokius mesainius gaminti, sanitexe pigiu mesu visko gali prisipirkti, ir tuos mesainius ziauriai didelius gali pagaminti, anglijoje jie populiarus, pagamina kad su dviem rankom reik paimti.. Tada manau zmones dazniau keistu makdonalda i tave.. Taip pat kava issinesimui, graziuose puodukuose su dankteliu, kola su ledukais ir t.t.... Sekmes

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
  • po 1 mėnesio...

Tikrai ne pilaitei geriausi, kiek visur esu bandes kebabų skaniausi bent man ir visiems draugams budavo prie Ukgerges maximos vilniui prie gerimu išparduotuves. mmmm B-)

 

Ketvirtadieni valgiau pilaites kebabus (Jammi), dar draugas sako speju ryt ant tuliku praleisim visa diena. Juokas juokais o as puse dienos ant sosto pragyvenau o suvalgiau tik puse kebabo, kita davalge draugelis. Kitiem draugam irgi tas pats. Tik jie ne tik sedejo ant sosto bet dar ir ichtiandra bande kviest.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nu aš pav. tikliai žinau vietą kas deda žiauriai blogą mėsą ir tikrai negaliu garantuot kad ta vieta vienintelė.

Kita vertus kas man pasakys nors vieną vietą lietuvoi kur kebabas toks pat kaip kepamas vokietijoi pas turkus,butent toi superinei turkiškoi bandelei "pidoi" ,nemaišyti su "pita" ,ypač Gelzekircheno regione,kur turkų bendruomenė didžiausia.Koky kebabą valgiau Gelzenkirchene tai manau niekur pasauly tokio nerasiu ,nebent pačiam Stambule :)

Vokietijoj kebabo nesu valgęs, bet Vilniuj prie mindaugo maximos tikri turkai yra ikure turkiska restoraneli. Atseit visus produktus is turkijos vezasi. Kebabas ~16Lt ir daugiau kainuoja, bet skirtumas akivaizdus lyginant skoni ir estetiskuma su tais is kiosku.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ketvirtadieni valgiau pilaites kebabus (Jammi), dar draugas sako speju ryt ant tuliku praleisim visa diena. Juokas juokais o as puse dienos ant sosto pragyvenau o suvalgiau tik puse kebabo, kita davalge draugelis. Kitiem draugam irgi tas pats. Tik jie ne tik sedejo ant sosto bet dar ir ichtiandra bande kviest.

Nemanai, kad reiktų kreiptis į spec. tarnybas, kad biškį papurtytų juos?

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
  • po 5 mėnesių...

Hm, Gal kartais galėtumėt patart kaip greito maisto užkandine atidaryt geriau, kaip UAB ar kaip IV ? Beto esame dviese su draugu, tai IV kartu kaip ir negalėtume turėti ? O kaip dukterinės įmonės ? Apsimoka galvoti ? Ar geriau jau prie UAB taikytis ? Dėkui už atsakymus iš anksto :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Patarimai kebabų mėgėjams: Jeigu į kebabą prideda labai daug mėsos, reiškia mėsa genda ir ja atsikratinėja.

Jeigu mėsa yra labai sūri, reiškia ji jau pradėjus gesti - druska stabdo gedimo procesą.

 

Kebabuose yra vos ne dienos norma riebalų( padažai yra peilis, didžiausia bėda ), labai daug kalorijų. Man gaila matyti nuodijamą visuomenę.

Jau matau kaip dalis žmonių pagalvos, kad aš nesveikas taip sakydamas.

 

Bet jeigu jau pradėsit kebabinę, vien čia nuomonių klausyti neužteks: Tiesiog nuvažiuokit ir apsidairykit, kaip dirba "einamesnės" kebabinės, kur jos stovi, kaip aptarnauja ir t.t. Siūlau nuvažiuoti Kaune prie Girstučio kebabinės. Prie visų akių kepami viščiukai ant griliaus lauke, kebabus galima valgyti su vištiena. Nepsėja kept, gamint maistą. Gal pasisemsit idėjų? Kas be ko, vieta gera, žmonių aplink daug, sponsorių ir netrūksta.

 

Siūlyčiau nebijot pristatyt naujovių, pvz kitokių kebabų. Daugelis Lietuvių galvoja, kad tokie kebabai kurie yra gaminami Lietuvoje yra tokie patys ir vienintėliai visame pasaulyje.

 

Žmonės grįžta į tokias greito maitinimo įstaigas, kurios duoda dideles porcijas. Tai veikia žmonių psichologiją, jie jaučiasi pamaloninti ir jaučia, kad gauna didelę dozę už mokamus pinigus.

 

 

 

Galbūt išeis kažkam padaryti sveikesnę kiek įmanoma kebabinę, pvz su ne tokiais prišiktais padažais? Gal tada atsiras ir daugiau konkurencijos su sveikais kebabais, bus nauda ir Jums ir žmonėms. Įtikinkit žmogų, kad jis sumokėjęs 2-3 Litais daugiau į savo organizmą investuoja daug geresnį produktą "ne toj skylėj už kampo".

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Patarimai kebabų mėgėjams: Jeigu į kebabą prideda labai daug mėsos, reiškia mėsa genda ir ja atsikratinėja.

Jeigu mėsa yra labai sūri, reiškia ji jau pradėjus gesti - druska stabdo gedimo procesą.

 

Kebabuose yra vos ne dienos norma riebalų( padažai yra peilis, didžiausia bėda ), labai daug kalorijų. Man gaila matyti nuodijamą visuomenę.

Jau matau kaip dalis žmonių pagalvos, kad aš nesveikas taip sakydamas.

 

Bet jeigu jau pradėsit kebabinę, vien čia nuomonių klausyti neužteks: Tiesiog nuvažiuokit ir apsidairykit, kaip dirba "einamesnės" kebabinės, kur jos stovi, kaip aptarnauja ir t.t. Siūlau nuvažiuoti Kaune prie Girstučio kebabinės. Prie visų akių kepami viščiukai ant griliaus lauke, kebabus galima valgyti su vištiena. Nepsėja kept, gamint maistą. Gal pasisemsit idėjų? Kas be ko, vieta gera, žmonių aplink daug, sponsorių ir netrūksta.

 

Siūlyčiau nebijot pristatyt naujovių, pvz kitokių kebabų. Daugelis Lietuvių galvoja, kad tokie kebabai kurie yra gaminami Lietuvoje yra tokie patys ir vienintėliai visame pasaulyje.

 

Žmonės grįžta į tokias greito maitinimo įstaigas, kurios duoda dideles porcijas. Tai veikia žmonių psichologiją, jie jaučiasi pamaloninti ir jaučia, kad gauna didelę dozę už mokamus pinigus.

 

 

 

Galbūt išeis kažkam padaryti sveikesnę kiek įmanoma kebabinę, pvz su ne tokiais prišiktais padažais? Gal tada atsiras ir daugiau konkurencijos su sveikais kebabais, bus nauda ir Jums ir žmonėms. Įtikinkit žmogų, kad jis sumokėjęs 2-3 Litais daugiau į savo organizmą investuoja daug geresnį produktą "ne toj skylėj už kampo".

 

Tai pastatyk ko lauki?

 

Mes verslininkai, darome tai ko nori vartotojai, o ne tai, kas sveika, grazu ar labai naudinga. Jeigu Lietuvos zmonems patinka, tokie kebabai, jie tokius ir gauna, kai prades nepatikt, ieskosim kompromiso :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki, taigi ilgai mastau ar verta pradėt tokį versliuką? Na Kaune pilna kebabinių, tai manau jei pasiūlos daug tai ir paklausos yra ;) Galvoju apie kebabinę Kauno mieste, tik nežinau kaip ten dėl vietos, reikėtų pasidomėti savivaldybėje.. Arba prie magistralinio kelio Kaunas-Ukmergė, tik mąstau ar būtų paklausa prie kelio pastačius kebabinę? (Aišku, yra aikštelė automobiliams, pavesinė, mašinų srautas gana didelis) Kaip manote ar būtų paklausa? (Pardavime būtų kebabai, šalti gėrimai, ledai ir pan..) Laukių Jūsų nuomonės :(

 

Taip, dabar puikus laikas jį atidarinėti. Galėsi snoro kioskeliuose viską sukrauti ir pavadinti SNORKEBABS. ;) Iškarto gausi daug reklamos, nes pereisi per visus humoro puslapios ir spaudą. O tada ant piko - parduosi.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Aš nekritikuoju Jūsų uždirbtų pinigų. Už tai Jums tik pagarba, kad mokat mokesčius, kuriat darbo vietas.

Aš kritikuoju tik efektą. Kaip pvz vaistai: nuo vieno padeda - kitą žeidžia. Poveikį gerbiam, efektą galim kritikuoti. Taip ir su kebabais, skanu, bet cholesterolio kiekį didiną t.t. Nepradėsiu vaidinti čia didelio sveikuolio ar priešo, ar tik tarp kitko.

 

Jūs darysit kompromisus tada, kaip žmonės pradės rinktis sveikesnį variantą, sveikesnę alternatyvą kebabo, kainos/kiekio/greitumo atžvilgiu. Aš sakau "sveikesnę", ne "sveiką" dėl to, kad be didelio kiekio riebalų "sveiką" neišeitų padaryti. :)

 

Labai dėkingas dalykas kebabų verlsui yra Lietuvos žmonių konservatyvumas, t.y. jų prisirišimas prie vieno ar kito produkto/serviso. Mūsų visuomenė vieninga, labai konservatyvi, sėsli. Bangos jausmas egzistuoja, labai smarkiai.

 

 

Nepriimkit mano kalbų kaip priešo, gal vieno ar kito žmogaus pasakyta nuomonė prives prie naujų dalykų, idėjų, kompromisų. Aš daugiau už žmonių gerovę.

Redagavo Ace
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite prie diskusijos

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Atkurti formatavimą

  Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Įkraunama...
  • Dabar naršo   0 narių

    Nei vienas registruotas narys šiuo metu nežiūri šio puslapio.

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...