Pereiti prie turinio

Receptai vyrams


Rekomenduojami pranešimai

Na aš visai skanų patiekala dažnai pasigaminu tai yra Gruzdinti koldūnai su padažu :)

Ko mums reikės

Aliejaus

Keptuvės arba frytiūrinės

Koldūnų (geriausia liūtuko naminiai koldūnai nes kaikurie prasprogsta ir nelabai tinka gruzdinimui )

Padažo labiausiai tinka heinz česnakinis pats dar įmaišau kefyro šiektiek įdedu prieskoniu kartais aštraus padažo dar ir česnakų įpjaustau bet čia jau jum pagal skonį koki padažą daryt :)

Paruošimo būdas

Užkaičiame keptuve ar frytiūrinę su aliejum ir suberiame koldūnus , kepame ant nelabai didelės ugnies nes kepant ant didesnės jie pradeda plyšti ir iškrinta mėsa ir pnš , pavartome kaskart , kepame apie 7 minutes kad koldūnai šiektie parustu . Baige kepti sumetame i paruošta padaža koldūnus išmaudom padaže kad jie šiektiek suminkštėtu ir skanaujam :) Skanaus kas gamins :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
  • po 2 savaičių...

As daznai ziuriu Gustavo enciklopedija ir man patinka jo vaikiski receptai :)

Ir viena puiku recepta pasake "Pirato akys" :D

Siuo metu as valgau dabar si pirato aki :D

 

Taigi "Pirato akyms" prireiks:

4 kiausiniu

4 riekeliu batono

aliejaus

druskos

 

Ikaitiname keptuve, pasiemam batona.

Batone isskaptuojame skyle,

Kai taip padareme dedame kepimui, i batono vidury imuskite kiausinius ir kepame :D

Gaminimo laikas 5 min.

Valgyti tinka su keciupu

 

Skanaus :D

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

MOJITO

Puikus dalykas pradžiuginti merginą gražaus savaitgalio vakarą, pamaloninti save ar užmaišyti draugams per vakarelį.

 

Mums reikės:

 

50 ml baltojo romo (Aš dažniausiai naudoju Bacardi)

25 ml laimo sulčių (Galima naudoti ir citrinų sultis)

10 ml cukraus sirupo

Kelių laimo grežinėlių

Mėtos šakelės

Daug ledukų

Sodos vandens

Pirmiausia paimam bliudelį kuriame virsim cukraus sirupą. Į bliudelį įpilam šiek tiek vandens, palaukiam kol užvirs ir pilam nemažai cukraus. Kartas nuo karto pamaišom cukrų, tuo pačiu judam toliau. Į stiklinę sumetam mėtos šakelę, ja sumaigom (aš naudoju baro šaukštą su grustuvėliu, tačiau galim ir pirštu) :))

Į stiklinę su grūstom mėtom įpilam 25 ml laimo (arba citrinų) sulčių. Išmaišom.

Vėl pamaišom cukraus sirupą. Į stiklinę pilam 50 ml baltojo romo ir sudedam ledo gabaliukus (nepagailim ledo, jis turetu būti iki pat stiklinės viršaus). Jei cukrus ištirpo ir gavosi sirupas, 10ml jo pilame į stiklinę. Ant viršaus pilame sodos vandens, įdedam mėtos šakelę, laimo grežinėlį, taip pat papuošimui laimo grežinėlį galima uždėti ant taurės krašto, viską išmaišom, įdedam šiaudukus ir patiekiam savo damai, draugams ar sau pačiam :)

Skanaus!

http://1.bp.blogspot.com/-eByqt0lu97U/TfUfY2a6QRI/AAAAAAAAESw/PcfQoQJmOvo/s1600/mojito-cubano.jpg

Redagavo po3
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
  • po 1 mėnesio...
  • po 1 mėnesio...
  • po 4 savaičių...

Šiandien gaminaus havajietiška picą labai šauniai gavos ir pinigų tikrai sutaupiau :) Picos pado gaminimo nuoruoda: http://www.youtube.com/watch?v=-orAppT-MLI O toliau galima jau pagal save dėt ko norit aš gaminaus havajietiška tai picos pada ištepiau su sviestu ir pomidoru padažu tada daug sūrio , susmulkinau dešreles ir panaudojau vietoj kumpio ir ananasai ir picos prieskoniai fsio iškepe skani skani pica kaip picerijoj :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
  • po 3 savaičių...

nemanau ,kad ka sugundys bet vistiek parasysiu :D

  • avizu dribsniai
  • razinos

uzverdi vandeni supili avizu kose ir razinas ,verdi kol isvirs :D extremaliai pigus ,sveikas, skanus ir sotus patiekalas ,(jeigu isvis galima vadinti patiekalu) su kuriuo pradedu beveik kiekviena diena :)

 

 

Kaip avižos gali nesudominti? Juk tai kruopos kurios vos ne vertingiausios iš visų kitų. :) Liuks. Vietoi razinų galima įsidėti džiovintų vaisių dar dar ko nors. :P

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
  • po 4 savaičių...
  • po 2 savaičių...
  • po 3 savaičių...
  • po 1 mėnesio...

*Kiaušiniai

*Svogunai

*druska

*Majonezas

*Sūris (tepamas)

*Duona

 

Na pradedam išverdam kietai kiaušinius (aš verdu 5vnt) atšaldom supjaustom smulkiai nusilupam svogūną taip pat

smulkiai supjaustom ,dedam į dubenį dedam mojonezo ir tepamo siurio,druskos(pagal save)

gerai sumaišom dar be maišydami patrinam

jai kiaušiniai dar buvo nešalti tai įdedam trumpam į šaldytuva ,nes ta šilta masė neskani. išsitraukiam ir tepam

ant duonos ar batono ir valgom su arbata labai vertinga sportuojantiems be papildų. Skanaus

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

*Kiaušiniai

*Svogunai

*druska

*Majonezas

*Sūris (tepamas)

*Duona

 

Na pradedam išverdam kietai kiaušinius (aš verdu 5vnt) atšaldom supjaustom smulkiai nusilupam svogūną taip pat

smulkiai supjaustom ,dedam į dubenį dedam mojonezo ir tepamo siurio,druskos(pagal save)

gerai sumaišom dar be maišydami patrinam

jai kiaušiniai dar buvo nešalti tai įdedam trumpam į šaldytuva ,nes ta šilta masė neskani. išsitraukiam ir tepam

ant duonos ar batono ir valgom su arbata labai vertinga sportuojantiems be papildų. Skanaus

 

Panasiai darau kai baltos misraines yra dasimetu surio skysto ir kiausiniu daugiau ir limpa su juoda duona puikiai ;)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
  • po 1 mėnesio...
  • po 2 savaičių...

Na Vyrai, turbut megstat kepsnius? :)

Taigi, parasysiu viena receptuka, nuo kuriuo manau tikrai nenusivilsit ir svecius nustebinsit. Skanu tiek pasildytas, tiek katik iskeptas.

 

Ko reikes? (Kiekiu tiksliai negaliu pasakyt, tad kai kepu, parasysiu kiek pats imu)

 

1kg kiaulienos nugarines

saltai rukytos kiaulienos sonines (man labiausiai patinka ir rekomenduoju biovelos, imu viena paki, ten kazkur apie 400gr buna)

Majonezo (imu hellmans)

Cesnako galvutes

Surio lydimui (~300gr)

~0.5 kg bulviu

pievagrybiu dezute

prieskoniu

 

Paruosimas:

 

Visu pirma nulupame bulves ir paverdame ~10min (sis laikas priklauso nuo to, kiek desit majonezo, jei kiek daugiau, tada pavirkit ilgiau, nes bulves bus tarp mesos ir majonezo, gali nespeti iskepti), toliau supjaustome nugarine ~2cm storumo riekemis (ar kaip cia pavadint) ir pamusame iki ~1cm, istepame aliejumi skarda ir sudedame pamusta mesa, pabarstome pipirais, prieskoniais pagal skoni, sudedame smulkintus cesnakus (pats prieskoniu daug nededu, isskyrus cesnako ir pipiru), tada plonai supjaustome rukyta sonine ir dedame ant mesos, kubeliais spjaustome pavirtas bulves ir dedame ant sonines ir tada ant virsaus pagal skoni uztepame majonezo, plonai supjaustome pievagrybius ir dedame ant majonezo. Visa tai kisame i orkaite ant ~180 C ir kepame ~30min, tada sutarkuojam suri ir uzdedam ant kepsniu (stenkites, kad kuo maziau surio patektu tiesiai ant skardos, nes tada svilesiu kvapas atsiras, bet skoniui tai itakos netures), kisam vel i orkaite ir dar pakepam ~15min.

 

Patikekit, tikrai vertas demesio receptas! Ir visi namai kvepes!

 

Skanu ir pasildytas

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite prie diskusijos

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Atkurti formatavimą

  Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Įkraunama...
  • Dabar naršo   0 narių

    Nei vienas registruotas narys šiuo metu nežiūri šio puslapio.

  • Prisijunk prie bendruomenės dabar!

    Uždarbis.lt nariai domisi verslo, IT ir asmeninio tobulėjimo temomis, kartu sprendžia problemas, dalinasi žiniomis ir idėjomis, sutinka būsimus verslo partnerius ir dalyvauja gyvuose susitikimuose.

    Užsiregistruok dabar ir galėsi:

    ✔️ Dalyvauti diskusijose;

    ✔️ Kurti naujas temas;

    ✔️ Rašyti atsakymus;

    ✔️ Vertinti kitų žmonių pranešimus;

    ✔️ Susisiekti su bet kuriuo nariu asmeniškai;

    ✔️ Naudotis tamsia dizaino versija;

    ir dar daugiau.

    Registracija trunka ~30 sek. ir yra visiškai nemokama.

  • Naujausios temos

  • Karštos temos

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...