Pereiti prie turinio

Express tipo picerija.


Rekomenduojami pranešimai

Tai dar visa gastro įranga ir baldai tiek pat kainuos. 1 baro kėdė 100lt, metalinis stalas tešlai minkyti 2000lt, kasos aparatas su apskaitos sistema nuo 1000 lt, o krosnis gali ir 30 000 kainuoti. Maitinimo verslas gana rizikinga sritis, nes šiuo klausimu, vartotojo elgsena yra sunkiai nuspėjama, vadovaujamasi bandos pricnipu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

jei apribotum picu dydi iki kokiu 30cm tai krosnis nauja kokie 4000Lt kainuoja, naudota dar maziau.

 

O kaip apsisaugoma nuo to, kad kepejai draugeliams picu nedalintu? Apskaita nera imanoma labai tiksli kaip kokiu kebabu suskaiciuojant lavasus.

Yra technologija kiek ko dedi ant picos, dedi puoda su sūriu ant svarstyklių ir jeigu reikia uždėti 50g sūrio, tai tiek mažiau ir turi rodyti svarstykles. Kas kažkiek laiko darai inventorizacija ir skaičiuoju trūkumus/perteklių. Ir pats sau pamąstai iki kiek leidi trūkumus, galu galę gali kamerą pastatyti kiek iškepa, o kiek atiduodama į salę ir kiek nuperkama.

 

EDIT:

O personalas priklauso nuo darbo laiko, jei visą parą dirbs, tai tiek kiek klientas paminėjo neužteks tikrai.

Redagavo L33T
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Jei pavyks kepti tokias skanias picas kaip express vilniuj, galima drasiai atidarinet picerija :) Svarbu strategiskai gera vieta parinkti ir truputi marketingo iberti :)

 

Galiu keliais k lt prisidet prtie picerijos Vilniuj :D

 

Jei rimciau, tai galiu prisidet.. :)

Redagavo marcaz
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kiek suprantu, sunkiausia yra skanaus pado receptas. Visos pagrindinės picerijos jų nedaro pačios, o gauna iš cechų. Recepto irgi paprasti pickepiai nežino. Visa kita - klasikiniai picų receptai iš interneto + NEGAILĖTI INGREDIENTŲ paliekant tuščius tešlos plėmus kaip Charlie picoje.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kiek suprantu, sunkiausia yra skanaus pado receptas. Visos pagrindinės picerijos jų nedaro pačios, o gauna iš cechų. Recepto irgi paprasti pickepiai nežino. Visa kita - klasikiniai picų receptai iš interneto + NEGAILĖTI INGREDIENTŲ paliekant tuščius tešlos plėmus kaip Charlie picoje.

 

nenusisnekek :D kad pada perka is cechu :D cia kur tu matei tokias nesamones, birutespicerija? viska daro patys :)

Redagavo klientas
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

nenusisnekek :D kad pada perka is cechu :D cia kur tu matei tokias nesamones, birutespicerija? viska daro patys :)

 

Aš kalbu ne apie birutės zabigalkę, o apie Čili, Charlie, Mambo. O ir express picoje mačiau jau pilną šaldytuvą prikrautą, todėl įtariu, kad ir iš kažkur atvežtą

 

Manau geriausias budas isaiskinti kas ir kaip ten vyksta - isidarbinti tokio tipo picerijoje.

 

Draugė dirbo Charlie. Tai viską ką matė, tai tik atkeliaujančius iš cecho paruoštus tešlos gabaliukus, kuriuos išlyginus, apmėtomi ingredientais. Pickepiai nežino jokios info be klasikinių receptų, kurių ir taip pilnas netas

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Aš kalbu ne apie birutės zabigalkę, o apie Čili, Charlie, Mambo. O ir express picoje mačiau jau pilną šaldytuvą prikrautą, todėl įtariu, kad ir iš kažkur atvežtą

 

Nezinau draugas mamapicoje dirbo, ir cileke, tai kai ateidavau pvz i mamapica, tai patys minkydavo tesla, ant svarstykliu ir gabalais pjaustidavo, tada i celofana ir i saldytuva, nezinau kaip dabar, gal pasikeite technologijos :)

Redagavo klientas
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nezinau draugas mamapicoje dirbo, ir cileke, tai kai ateidavau pvz i mamapica, tai patys minkydavo tesla, ant svarstykliu ir gabalais pjaustidavo, tada i celofana ir i saldytuva, nezinau kaip dabar, gal pasikeite technologijos :)

Minkyt gal neminkydavo, yra aparatas toks didelis, į kurį sudedi ingridientus pagal technologijas, jis ten maišo, gal net ir palaiko šilumą, tadą tešla (daaaug tešlos) traukiama iš aparato ir ant svarstyklio atitinkamo svorio pjaustoma į gabaliukos, celofanas, šaldytuvas..

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Minkyt gal neminkydavo, yra aparatas toks didelis, į kurį sudedi ingridientus pagal technologijas, jis ten maišo, gal net ir palaiko šilumą, tadą tešla (daaaug tešlos) traukiama iš aparato ir ant svarstyklio atitinkamo svorio pjaustoma į gabaliukos, celofanas, šaldytuvas..

 

gali buti, kaip man idomu nelabai buvo, tai nesigilinau ten labai :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Draugė dirbo Charlie. Tai viską ką matė, tai tik atkeliaujančius iš cecho paruoštus tešlos gabaliukus, kuriuos išlyginus, apmėtomi ingredientais. Pickepiai nežino jokios info be klasikinių receptų, kurių ir taip pilnas netas

 

Na tai cia priklauso nuo picerijos, nes pvz. as dirbau Anglijoje Domino's picerijoje tai ten tai pat viska pristato paruosta, o kai dirbau iraneciu picerijoje tai ten jie viska ruose patys, ir teslas ir mesa kebabams marinavo krc viska.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite prie diskusijos

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Atkurti formatavimą

  Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Įkraunama...
  • Dabar naršo   0 narių

    Nei vienas registruotas narys šiuo metu nežiūri šio puslapio.

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...