Pereiti prie turinio

Saldyto Sushi pakuotes?


Rekomenduojami pranešimai

Esme tokia, kad visai neblogai galiu gaminti maista, ir pastebejau kad parduotuvese truksta Sushi? kaip kad pvz yra saldytos picos, koldunai ir t.t.. Pvz uzsimaniau labai to patiekalo ir kad jy paragauciau tureciau eit i kinieciu restorana, bet jei tiesiog pradeti gamyba Sushi ir platint pakuotese kad zmones tiesiog namuose galetu tai valgyti (nu galima ir kitu rytietisku patiekalu). Siuo atveju aisku cia gan prabangus patiekalas skaitosi, todel klientu ratas gal labiau specifinis butu. Tiekti tokioms parduotuvems kaip kad Iki ar Maxima. Aisku pats dideliais kiekiais gamint nespesi tai reiktu jau ir gamybos linijos. Butu idomu isgirsti komentaru, nuomoniu, atejo netiketai tokia ideja ir galvoju ar realiai imanoma :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

1. Sushi - ne kiniškas, o japoniškas *greitas* maistas, jis yra sugalvotas taip, kad netiktų ilgesniam nei pusvalandžio laikymui.

2. Patikėk šaldytas sushi bus tikrai nepatrauklus: Jis bus sudžiuvęs(ryžiai dribs kaip velnias), o tam kad valgyti, jį dar pašildyti reikės, kas yra tiek nepatogumas, tiek ir pačio sushi gadinimas(naudojama dažnai ir žalia žuvis, ir pan.).

3. Kažkada MaXiMoje nusipirkęs sušio buvau, tai po pirmo kąsnio ėjau išvemti visos dienos vertės skrandžio tūrinį.

Redagavo nagisa
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ideju turiu visokiu nemazai ir inovatyviu bet kaip igyvendint daznai neisivaizduoju ir kaip pristatyt viska, pati pradzia.. Kad ir pvz galeciau gamint kokybiska skania namine duona, padaziukus, Sushi patiekaliukus ar seip gal net kazka egzotisko ir idomaus.. Cia aisku jauciu maisto ir veterinarijos tarnyba butu, reiketu pakuociu.. Jei ir pradeciau ta dalyka, kad ir tiekti prekybos centrams, reklamos gera kampanija reikalinga, jei dideli kiekiai tai investiciju daug turbut, nes plius logistika. Ir jauciu pats vienas tiek neprigaminciau. Su tinkama reklamos kampanija reiketu pristatyt kaip produkta ypatingoms progoms ar pns.. Pradejau placiau galvot tai ziauriai daug visokiu niuansu iskyla :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Aš manau, kad dar išloštum, jei pristatytum į prekybos centrus SKANIUS šaldytus čeburėkus (tokius kaip prie pajūrio būna, vietoj iškepa). Nors aš neperku jų prekybos centre, bet pirkčiau jei čeburėkai būtų padaryti iš kokybiškos mėsos, bei kokia vintage tipo reklama padaryta (pvz rankų darbo su sveikiausia mėsa be jokių konservantų). Produkto pasisekimui svarbiausia yra gera reklama. Tik dažniausiai išlaidos reklamai gali būti didesnės už pajamas :D

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kas liečia visus pusfabrikačius aš prieš, nes be konservantų ir krūvos kitų E jų nepagaminsi, kad ilgai išsilaikytų ir gražiai atrodytų, be to skonis tokio maisto irgi ne koks, vietoj ruoštam sushi niekada neprilygs.

 

Jei gerai darai suhi aš iš tavęs pirkčiau tik vietoj paruoštą. Galvočiau apie sushi tinklą, nedidelės patalpos ir ruošimas išsinešimui, alternatyva kebabų kioskeliams. Kaune iš vieno tokio pirkau, žmonių tikrai buvo nemažai, ilgokai pralaukiau eilėj, vadinasi populiaru. Dar pasamdai vairuotoją, kad atvežtų į namus, į įmones pietums, tik reklamos daugiau.

Tokia mano nuomonė :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Idėja gera. Kaip jau ir supratom kad gabenimas yra problematiškas. Tai ir galima suprasti kodėl jis nėra toks paplitęs lietuvos rinkoj. Kaip supratau norint ją parsigabenti reiktu jas šaldyti (Nežinau ar taip galima). Yra ir lėktuvų ir fūrų kurios yra su šaldymo kamerom, bet neaišku kiek už tai turėtum užmokėt. Jei koks suchi kainuos 50lt+- (spėjimas, tai ne kaina!) tikrai jos nieks nepirks. Pasikartosiu idėja tikrai gera, bet ji yra labai problematiška :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Na del higienos manau sunkiausia butu. Ir kai kuriu ingridientu gavimo Lietuvoje. Pvz vasabi pudra? Galu gale tikra raudona tuna ar gausi? Ar moki pjaustyti zuvi? Ne ta prasme, kaip kavineje savo pica pjaustai, o taip kur ant nigiri deda? Ju restoranuose yra spec zuvies pjaustytojai. Apie bakterijas esancias ryziuose, kuriu neuzmusa karstis zinai? Kaip jas isnaikint? Pvz jei suvalgyciau tavo suchi, o acto nepajusciau tai tikrai higienos inspekcijai paskusciau. Beto didesneje nei plius 5 laipsniai temperaturoje savo sushi po 4 valandu laikymo galetum ismesti, nes bakterijos tiek prisidaugintu, kad pvz senukas ar silpna virskinimo sistema turintis zmogus apsinuodyt juodai gali. O saldyt nesamone. Sushi niekas nesildo, silto nevalgo. Siaip japonu virtuve gan domiuosi, viska galiu pagamint, nuo vistos teriaki iki kokiu tik nori makiu ar traskiu kalmaru cili padaze.. Tai jei labai reikia klausk :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Lietuvoje tai neprigis ir pelno neneš. Žinau vieną suši fabriką Didžiojoje Britanijoje, kuris jau 4 metus dirba į minusą. Žiema - juodžiausias metų laikas, niekas išvis nebeperka to suši. Produktai suši gaminti beprotiškai brangūs su trumpu galiojimo laiku.

Gaminimo procesas ilgas ir nuobodus.

Norint kurt gamybos linijas reikės be galo daug investicijų.

 

 

Taip pat, bent jau man, suši yra skaniausias šviežias, atšaldytas jis visiškai praranda skonį, tampa kažkokia guma besivelianti burnoje ir panašiai.

 

 

Jei Anglijoje toks dalykas neneša pelno, tai visiškai labai mažai tikėtina, kad Lietuvoje bus atvirkščiai.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Dekui uz nuomones, idomiu minciu yra.. Gal vis delto ir geriau Sushi ruost sviezia,pardavinet kazkur arba ruost banketams. Su saldymu ir pakavimu atkrenta :)

 

Na ne Lietuvai tokie dalykai. :)

 

Suši yra nepigus maisto produktas. Anglijoje žmonės uždirba žymiai daugiau, tad ir leidžia sau išleist žymiai daugiau. Pas juos kaip ir tradicija po darbo dienos apsilankyt alaus bare. Taip pat čia be galo daug viso pasaulio virtuvės restoranų: indų, kinų, kurdų, lietuvių ir taip toliau ir panašiai. Savaitgaliais indų restorane sunku gaut laisvą staliuką. Tai rodo jog britai atviri kitų kultūrų virtuvėms ir dažnai valgo jų maistą. Bet tai tik galioja restoranams. Prekybos centruose šaldytuvuose sunku rast suši produktų, o jei ir yra, tai tik keli pakeliai, kurių galiojimo laikas dvi paros.

 

O dabar visą tai kas yra aukščiau bandyt pritaikyt Lietuvai. :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kas liečia visus pusfabrikačius aš prieš, nes be konservantų ir krūvos kitų E jų nepagaminsi, kad ilgai išsilaikytų ir gražiai atrodytų, be to skonis tokio maisto irgi ne koks, vietoj ruoštam sushi niekada neprilygs.

 

Jei gerai darai suhi aš iš tavęs pirkčiau tik vietoj paruoštą. Galvočiau apie sushi tinklą, nedidelės patalpos ir ruošimas išsinešimui, alternatyva kebabų kioskeliams. Kaune iš vieno tokio pirkau, žmonių tikrai buvo nemažai, ilgokai pralaukiau eilėj, vadinasi populiaru. Dar pasamdai vairuotoją, kad atvežtų į namus, į įmones pietums, tik reklamos daugiau.

Tokia mano nuomonė :)

Manau labai nebloga mintis ;)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Dekui uz nuomones, idomiu minciu yra.. Gal vis delto ir geriau Sushi ruost sviezia,pardavinet kazkur arba ruost banketams. Su saldymu ir pakavimu atkrenta :)

Ruošti šviežią ir pardavinėti vietoje mano manymu visai nebloga idėja - daug geresnė už „šaldytą idėją“ :D

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Tas pats, kas pardavinėt šaldytus kebabus.

 

Šiaip esu gana skeptiškai nusteikęs prieš pusfabrikačius, ne dėl E, kaip kažkas minėjo, o dėl skonio. Nes "sumakalavus" ir užšaldžius, po to atšildžius skoninės savybės suprastėja, nes viskas sušlampa, sumirksta ir susimaišo.

 

Manau šaldyt reikėtų tik atskirus produktus, kaip uogas, daržoves, krevetes, žuvį ir pns.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

kur tiek daug pinigu isleidziami butu?

 

Vien kad savo produkcija ikist i prekybos tinklus tokius kaip maxima tiek pinigu reikia, gal ir daugiau, nezinau kokie dabartiniai taryfai ten..

 

Man kazkada reikejo smulkutes prekybenes vietos maximose, tai ten vyko uzdaras konkursas o minimali kaina buvo 500k (ir tai i tai neiejo auksciausio lygio parduotuves. Jie turi sistema pagal kuria parduotuves skirstomos i lygius ir atitinkamai prekybines vietos kainos skyriasi. Akropolio maxima Vilniuje pvz yra auksciausio lygio), tai aisku kad konkurso nugaletojas turejo moket dar daugiau. Ir cia vien apie maxima kalbant, o jeigu dar pridet kitus prekybos centrus, gamybine iranga, darbuotojai, licenzijos, patalpos ir t.t Todel ir sakau minimum tokiam verslo modeliui reikia 1 000 000 litu. Vien reklamai galima puse tokios sumos skirt laisvai, naujo produkto ivedimui i rinka tai nera didele suma, kitaip toks masinis verslas tiesiog neatsipirks.. Paciam ir gamint ir masiskai realizuot savo produkcija yra labai sunku ir kainuoja tai daug, reikia ieskoti savo produkcijos distributoriu jeigu jau taip..

Redagavo serenio
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

kur tiek daug pinigu isleidziami butu?

Kadangi gan glaudziai esu susijes su tokio tipo restoranais ir parduotuvemis ir viska kuo puikiausiai zinau, galiu pasakyti, kad gera ryziu plovimo masina sushiams kainuoja 15 000 svaru sterlingu, nezinau kiek Lietuvoje, bet manau vistiek reiketu siusti is uzsienio... Aisku gali tai daryti rankomis, bet jeigu verslas isivaziuos tai nespesi rankom maskatuotis del uzimtumo..

Toliau kolektyvas, kolektyvo apmokymas. Nesu tikras kiek kainuoja nigiri bei susi masinos, bei susi pjaustymo, bet jei labai idomu galeciau pasidomet.

 

Zinau, kad yra tokio tipo restoranas Kaune, Gedimino gatveje berods. Gal kam teko lankytis? Ar buna zmoniu daug? Negyvenu Lietuvoje, neturiu galimybes pamatyt

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

 

 

Zinau, kad yra tokio tipo restoranas Kaune, Gedimino gatveje berods. Gal kam teko lankytis? Ar buna zmoniu daug? Negyvenu Lietuvoje, neturiu galimybes pamatyt

 

Dabar Lietuvoje sushi mada, vos ne kaip senais laikais kaip kebabai atsirado, tad sushi restoranu ant kiekvieno kampo, Kaune bent 5 metu begyje atsidariusisu zinau ir tai nebudamas sushi megejas (net nesu ju ragaves), tiesiog siaip tenka uzmatyt.

Ps: net tokioj vietoj kaip urmo baze kazkoks sushi kioskelis atsidares :D

Redagavo biz
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite prie diskusijos

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Atkurti formatavimą

  Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Įkraunama...
  • Dabar naršo   0 narių

    Nei vienas registruotas narys šiuo metu nežiūri šio puslapio.

  • Prisijunk prie bendruomenės dabar!

    Uždarbis.lt nariai domisi verslo, IT ir asmeninio tobulėjimo temomis, kartu sprendžia problemas, dalinasi žiniomis ir idėjomis, sutinka būsimus verslo partnerius ir dalyvauja gyvuose susitikimuose.

    Užsiregistruok dabar ir galėsi:

    ✔️ Dalyvauti diskusijose;

    ✔️ Kurti naujas temas;

    ✔️ Rašyti atsakymus;

    ✔️ Vertinti kitų žmonių pranešimus;

    ✔️ Susisiekti su bet kuriuo nariu asmeniškai;

    ✔️ Naudotis tamsia dizaino versija;

    ir dar daugiau.

    Registracija trunka ~30 sek. ir yra visiškai nemokama.

  • Naujausios temos

  • Karštos temos

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...