Pereiti prie turinio

Ar Lietuvis valgytu sraiges?


Sraigiu mesa  

259 nariai balsavo

  1. 1. Ar valgytumete sraiges?

    • Taip
      99
    • Ne
      103
    • Tik jei rekomenduotu draugai
      40
    • Nezinau
      26
  2. 2. Ar pirktumete sraigiu produkcija parduotuveje?

    • Taip
      47
    • Ne
      130
    • Tik jei rekomenduotu draugai
      45
    • Nezinau
      37
  3. 3. Kiek turetu kainuoti, paruostos valgyti sraiges arba ju ikrais, kad jas pirktumete?

    • Maziau negu 10 Lt
      93
    • Maziau negu 15 Lt
      57
    • Maziau negu 20 lt
      30
    • Nezinau
      79
  4. 4. Ar zinote receptu su sraigemis arba ju ikrais?

    • Taip
      19
    • Ne
      240


Rekomenduojami pranešimai

Siaip toks klausimas kam jas importuot, jei Lietuviai jas eksportuoja?

 

Man irgi toks pats klausimas iškilo :) Augint čia vietoj ar supirkt iš augintojų ir gamint, gal ir nieko būtų. Bet paklausa manau neįspūdinga.

Redagavo Šarūnas
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

RAGAVES ir pats ruosiu. Megstu ivairius egzotiskus patiekalus ir viska dazniausiai gaminti pats ko nera restoranuose.

Galbut vertetu tau vegetarisku juros geybiu restorana atidaryti, nes ju daug tikrai nera.

 

 

 

 

PS:,,Kas ant keptu blynu uzauges, tas sraigiu nevalgo" . :D :D

Redagavo WebMaster
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
  • po 2 savaičių...

sraiges valgiau pries kokius 5-7 metus. pririnkom daug sraigiu kad nuvezt i supirkimo punkta bet ir patys sumastem paragaut. issikepem ant keptuves islukstene ir praplove ir valgem (kitu receptu nezinojom ir nelabai rupejo).

kiek pamenu is tu laiku skonis visai neblogas,paprasta liesa mesa. Tiesa sakant dabar vel noreciau paragaut ju, ypac domina kaipnors idomiau pateiktos

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
  • po 2 metų...

Gerai paruoštos sraigės yra tikras delikatesas, aromatingas, labai sveikas ir itin kokybiškas maistas. Svarbiausi momentai perkant sraiges: turi būti maksimaliai šviežios (importuotu nepirkčiau, nes gaminimo data paprastai miglota, skonis ilgai užšaldžius itin prastėja, ruošiamos pramoniniu būdu - nėra kokybės), gamintos vietoje, gamintos maksimaliai pagal originalius receptus. Esu ragavęs importinių, esu ragavęs ruoštų Lietuvoje 2-3 dienos prieš man suvalgant, auginamų nedidelėje fermoje Lietuvoje, visiškai natūraliai, ruošiamų tos pačios šeimos kuri ir augina (burgundiškai ruoštos (natūralus sviestas, petražolės, česnakai)). Idealu - kvapnu, mėsa minkštutė, sviestas gardžiai tirpstantis, ir aromatingas, ne per daug prieskonių, nėra sūrio (kuris pagal originalų receptą ir nesideda).

 

Siūlau tokių išbandyti užsisakius: http://www.afrikinissamas.lt/u382sisakykite-scaronam261.html (kartu galima užsisakyti ir kitų išskirtinos kokybės gardėsių)

 

Pats valgau beveik viską (gyvų vabzdžių nevalgau, virtus ir keptus - valgau). Vieni dalykai skanesni, kiti ne tokie skanūs, o treti - neskanūs visai. Skonio reikalas (svarbi detalė - visų pirma skonį reikia turėti).

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite prie diskusijos

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Atkurti formatavimą

  Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Įkraunama...
  • Dabar naršo   0 narių

    Nei vienas registruotas narys šiuo metu nežiūri šio puslapio.

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...