Pereiti prie turinio

Rekomenduojami pranešimai

kodėl ne, lt populiaru

tik neišradinėk dviračio kaip katleris

asmeniškai kai tenka apsilankyti, žiauriai nemėgstu tų hipsteriškų kebabinių su minimaliais šriftais ant meniu ir cringe dekoracijom

atėjas noriu į meniu žiūrėt: 

1. PAVADINIMAS

2. PAVEIKSLIUKAS KAIP ATRODO PATIEKALAS BL

 

o ne: 1. Kebabas su mėsa, kopūstais ir meile

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
  • Administratoriai

Pritariu dėl numeris 2.

Tiesiog nekenčiu, kai nematau, kaip atrodo patiekalas.

Ir ne iš poros metrų atstumo, kur įžiūrėti nieko neįmanoma. Reikia normaliai, kad matytųsi, kiek įmanoma, patiekale esantys ingredientai. Aišku, kaip kebabe tą parodyti čia jau kitas klausimas.. 😄

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Jeigu pradžioj darysit skanius ir gerai atrodančius kebabus, tai klientai grįš. O jeigu ateity sugalvosit taupyt grįžęs klientas paragaus ir bus paskutinis jo pirktas kebabas pas jūsų, nes konkurencija iš kur pasirinkti kebaba tikrai nėra maža.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Prieš 45 minutes, xanderleaner parašė:

kodėl ne, lt populiaru

tik neišradinėk dviračio kaip katleris

asmeniškai kai tenka apsilankyti, žiauriai nemėgstu tų hipsteriškų kebabinių su minimaliais šriftais ant meniu ir cringe dekoracijom

atėjas noriu į meniu žiūrėt: 

1. PAVADINIMAS

2. PAVEIKSLIUKAS KAIP ATRODO PATIEKALAS BL

o ne: 1. Kebabas su mėsa, kopūstais ir meile

 

Prieš 38 minutes, Impaler parašė:

Pritariu dėl numeris 2.

Tiesiog nekenčiu, kai nematau, kaip atrodo patiekalas.

Ir ne iš poros metrų atstumo, kur įžiūrėti nieko neįmanoma. Reikia normaliai, kad matytųsi, kiek įmanoma, patiekale esantys ingredientai. Aišku, kaip kebabe tą parodyti čia jau kitas klausimas.. 😄

Labai keista, nes uzsienyje visur taikoma taisykle - kur yra paveiksliukai - neiti, nes bus slamstas sudu kruva. 

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Matau jums nepatinka, kad nematot kaip atrodo patiekalas 😄 o kas jei padarys foto kebabo kuris gamintas valandą tam,kad atrodytų tobulai, ir tokio negausite? Čia vien woltas meškos paslaugą tokia pasidarės jog kai ateina restikas į wolt, woltas siunčia fotografą kuris restikui dar nemažus pinigus kainuoja, prieš kelis metus 50 ar 70 euru imdavo už meniu. Padaro šaltų prieš nežinia kiek valadų padarytų maistų fotkių gražiausiam apšvietime + retušavimas jog atrodytu 10 ir 10 o po to gauną kalnus refund jog maistas atrodo ne taip kaip fotkei 😄

 

Šiaip kebabų gal 100 į metus suvalgau. Daug yra tinklų pvz kaip todze, kebabinė yra populiariausia Kaune, o klientus siuntinėja ant kelių raidžių (prie žalgirio arenenos ne labadiena o KO NORI? pastoviai sako, kebabai neskanųs, galima nuo jų suviduriuoti, jei sakais per wolta tai supakuoja daug kebabų į baisius maišus vos ne šiukšlėms skirtus, bet eilės nuo to nemažėja.  Dar ir kainas pasikėle stipriai..

O ateina naujokai kur viską daro iš gerų produktų, maišeliai grąžųs popieriniai pagal jų dizaina kurti,  pradedi pirkti valgyti ir bam bankrotas...

O dar dabar mada atėjo kebabų po 9 eurus Kaune... irgi žmonių pilną jose.. Baba gemuse,Bahtarat, berlin kebab..

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Turėjome kebabine ir kaip visi sako stengiesi bet b0na bankrotas 😄 iš pačio kebabo pusės svarbu padažas jog jo būtų ne per daug ir ne per mažai dugne ir atvirkščiai 😄 Ir tvirtas traškus lavašas ir biškį sūdyta mėsa. Padažą pamenu maišydavom iš lankų kefyro ir hamker majonezo su visokiom žolelėm ir česnakų granulėmis tai dienai ryte prieš darbą jei matom kad trūks pasidarom dar. Jog visada būtų šviežias. O bankrotas pasiekė nes buvo kioskelis nebuvo kur užeiti šaltu metu ar tiesiog kur suvalgyti kebabo vietoje ir nedėkinga vieta bei 2008 krize manau dadėjo savo.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Prieš 22 minutes, Lafas parašė:

Matau jums nepatinka, kad nematot kaip atrodo patiekalas 😄 o kas jei padarys foto kebabo kuris gamintas valandą tam,kad atrodytų tobulai, ir tokio negausite? Čia vien woltas meškos paslaugą tokia pasidarės jog kai ateina restikas į wolt, woltas siunčia fotografą kuris restikui dar nemažus pinigus kainuoja, prieš kelis metus 50 ar 70 euru imdavo už meniu. Padaro šaltų prieš nežinia kiek valadų padarytų maistų fotkių gražiausiam apšvietime + retušavimas jog atrodytu 10 ir 10 o po to gauną kalnus refund jog maistas atrodo ne taip kaip fotkei 😄

Šiaip kebabų gal 100 į metus suvalgau. Daug yra tinklų pvz kaip todze, kebabinė yra populiariausia Kaune, o klientus siuntinėja ant kelių raidžių (prie žalgirio arenenos ne labadiena o KO NORI? pastoviai sako, kebabai neskanųs, galima nuo jų suviduriuoti, jei sakais per wolta tai supakuoja daug kebabų į baisius maišus vos ne šiukšlėms skirtus, bet eilės nuo to nemažėja.  Dar ir kainas pasikėle stipriai..

O ateina naujokai kur viską daro iš gerų produktų, maišeliai grąžųs popieriniai pagal jų dizaina kurti,  pradedi pirkti valgyti ir bam bankrotas...

O dar dabar mada atėjo kebabų po 9 eurus Kaune... irgi žmonių pilną jose.. Baba gemuse,Bahtarat, berlin kebab..

Manau, kad turiu atsakyma i sita klausima, todel, kad pas 90% zmoniu kaimo mentalitetas, jiems priimtinas ir malonus toks bendravimo budas (ko nori?) Jeigu ir ne atvirai tai giliai sirdyje malonu, artima.

Hipsteriskom vietom nera auditorijos, na nebent Vilniuje ar zenkliai maziau kaune, bet rinka labai limituota ir uzpildyta, todel daznas bankrotas.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Prieš 14 minučių, MesQizs parašė:

Turėjome kebabine ir kaip visi sako stengiesi bet b0na bankrotas 😄 iš pačio kebabo pusės svarbu padažas jog jo būtų ne per daug ir ne per mažai dugne ir atvirkščiai 😄 Ir tvirtas traškus lavašas ir biškį sūdyta mėsa. Padažą pamenu maišydavom iš lankų kefyro ir hamker majonezo su visokiom žolelėm ir česnakų granulėmis tai dienai ryte prieš darbą jei matom kad trūks pasidarom dar. Jog visada būtų šviežias. O bankrotas pasiekė nes buvo kioskelis nebuvo kur užeiti šaltu metu ar tiesiog kur suvalgyti kebabo vietoje ir nedėkinga vieta bei 2008 krize manau dadėjo savo.

O ką su mėsa galima išmastyti ? Realiai, kaip matau promo yra 2 gamintojų mėsa už vienoda kainą. Yra dar smulkesnių tiekėjų, kainos ir kokybės skirtumas neaiškus.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

šiaip įdomu, kokiam mieste planuoji atidarinėt? konkurencijos daug?

nes pvz aš kiles iš anykščių, ten yra 4 kebabinės

Centro - aludė kur kažkodėl gamina kebabus

2 kebabinės šalia viena kitos - viena klasikinė 90's kioskelis, pigus maistas ir +- kebabai ir kita kebabinė jau kaip kavinė, ten jau atsisėsti galima vietoj suvalgyti, bet abi puikiai išsilaiko daug metų - sėdimoje kebabai šiek tiek skanesni bet brangesni, kioskelyje šiek tiek lievesni, bet pigesni ir ten šiaip yra paprasto greito maisto labai pigiai

ir dar viena apie kurią furiously rašiau pirmam komentare www.nonamekebab.lt (svetainė btw lieva) viskas investuota į marketingą, kebabai šlykštūs, meniu nesuprantamas, visas maistas vemt verčia - jie viską sukišo į marketingą ir atmosferą - viduje tokia diner/hipsteriško tipo užkandinė

kaip kažkas viršuje rašė - svarbiausia kad klientai grįžtų, pirmą kartą visi ateis paragauti, kad ir be meniu, ką duosi tą ir valgys, bet jau antrą kartą kai ateis, meniu kokybiško tikrai tikėsis

 

 

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Klaipedoje yra tik viena kebabine, is kurios uzsakinejame - Skoniai
 

  1. Tvarkingai supakuotas kebabas
  2. Visada malonus aptarnavimas
  3. Deda įvairias ir bent jau vizualiai kokybiškas daržoves
  4. Kai šalta lauke, gali laukti auto, nes duoda aparačiuką kuris pypsi kai užsakymas padarytas. 

Kiek teko kitose uzsakineti, tai padazas kaip vanduo, arba kopustu vien privaro, personalas nesugeba net pasisveikinti, turiu stoveti ir laukti kol pranes balsu kad pagaminta, mes buna persudyta arba perdziuvusi.

Redagavo finansai
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Svarbu, kad kaip jau minėjo - padažo būtų balansuotai, nebūtų ant dugno, svarbi lavašo kokybė - teko valgyt kebabą iš kažkur, nepamenu, bet tik pradėjus valgyt, pro šonus viskas bėgt pradėjo, nu na. daugiau realiai kriterijų neturių kebabams, zjbs kebabai greitam paėdimui, svarbu viskas šviežia būtų kas be ko 

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kiek pamenu kažkuris uždarbietis buvo čia atidaręs Kaune kebabinę, gigakebabai vadinosi, gal dar ir dabar yra, nežinau. Jie loše ant kebabo dydžio,kad pritraukti klientų. Pirmom dienom apsilankiau, tai kebabas grynai cielos rankos dydžio buvo ir kainavo atrodo iki 10 lt, tris dienas valgiau aš ji bet išmečiau, nes jau ne kažką skonis buvo. Buvo dideli, skonis tik toks kad valgyt galima. Bet po to kiek teko lankytis dar ten tai sumažino dydi drastiskai, iki tokio pat kaip visur -+

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Mano akimis vienas iš praščiausių verslų, na aišku gali pasisekti, bet labai daug šansų, kad nepasiseks..Perdaug visokių niuansų, vieta, darbuotojai, skonis.. Didelės investicijos pradžioje, iškart reikalingi darbuotojai nebent pats ten pasiruošęs 7 dienas po 12 ir daugiau valandų dirbt, sunku kontroliuoti darbuotojus, jiems failinant iškarto prarandi klientus.. Beveik jokių šansų plėstis į užsienį.. Realiai beveik visos kitos idėjos kurios šauna į galva bus geresnės 🙂 čia dirbsi kaip arklys o didelių pinigų greičiausiai nematysi.. Pardavinėk bet ką, nereiks pradžiai darbuotojų, investicijos mažesnės ir jas bent tikrai atgausi, darbo tikrai mažiau nereikia nuo ryto iki vakaro plušėt, nesi pririštas prie vietos, o apyvartą ir maržą tikrai geresnę galima pasiekt.. 

Žmonės kondensuotą pieną per amazon pardavinėja ir tai padaro 30k/mėn apyvartą su 10% marža 😄

https://www.amazon.de/-/en/397g-Steinhauer-Sugared-Condensed-Milk/dp/B018GPXXYA/ref=sr_1_40?crid=19RZDBU75T1B8&keywords=condensed+milk&qid=1704440833&sprefix=condensed+milk%2Caps%2C127&sr=8-40

Redagavo Kaprals
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Dazniausiai fail priezastys:

* Promo mesa. Ten ne mesa, o sojos/celiuliozes/mechaniskai atskirtos vistienos rulonas. Realus gavnainis. Toki suvalgai ir jei nesiseka - gastritas ir triedimo 4 dienos;

* Bloga vieta ir nenusitaikyta i tinkama klienta. Kebabus valgo dazniausiai rabotnikai. Jiems reikia greit ir pigiai. Tia geriausi klientai statybiorai, apdailininkai ir t.t. Reiskia jei vieta nepatogi privaziavimui su crafteriu - tia nieko gero;

* VMVT skundai. Cia jei turi netoliese konkurentu. Pumpuos tave kaip reikiant. Taip sakant arba jie tave arba tu juos. Sitas aspektas yra gana rimtas, nezinia ant kokiu psichopatu gali uzsirauti;

* Higienos trukumas. Jei lafke stovi vidury lauku ir as numanau kad pardaveja sika viduj - niekada gyvenime ten nepirksiu maisto. Tikrai baisu yra rasti ryza plauka kai suvalgai puse kebabo;

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Viskas yra ok, jei PATS gaminsi kebabus. Kiek dirbsi tiek užsidirbsi.

Dauguma rašote iš vartotojo pusės, kad nesimato ingredientų, ar kad neskanūs kebabai😄

Bet niekas neminėjote, kad kebabų kepėjai vagia ingredientus. tai yra didžiausia problema. Esu bendravęs su keliais tokių fastfood ar kebabų užkandinių savininkais, sakė didžiausia problema tai nesąžiningi darbuotojai - per dieną pagamina pvz 20kebabų, bet ingrdientų trūksta lyg būtų pagaminti visi 40kebabų.

Redagavo Tmaster
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Prieš 25 minutes, Tmaster parašė:

Viskas yra ok, jei PATS gaminsi kebabus. Kiek dirbsi tiek užsidirbsi.

Dauguma rašote iš vartotojo pusės, kad nesimato ingredientų, ar kad neskanūs kebabai😄

Bet niekas neminėjote, kad kebabų kepėjai vagia ingredientus. tai yra didžiausia problema. Esu bendravęs su keliais tokių fastfood ar kebabų užkandinių savininkais, sakė didžiausia problema tai nesąžiningi darbuotojai - per dieną pagamina pvz 20kebabų, bet ingrdientų trūksta lyg būtų pagaminti visi 40kebabų.

Cia gal ne tiek kad ingredientus vagoa, o kiek nemusa i kasa ir sau i kisene dedasi.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Darbuotojai, didziausias issukis mano galva. Sita vieta labiausiai atbaido.

Del vietos, tai aisku, kad turi buti privaziavimas geras/aikstele.

O kaip del prekybos centre irengtos kebabines, logiskai mastant nemokamas srautas klientu, bent greiciausiai butu prarasti klientai su masina kurie nori privaziuoti pasiimti kebabo.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite prie diskusijos

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Atkurti formatavimą

  Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Įkraunama...
  • Dabar naršo   0 narių

    Nei vienas registruotas narys šiuo metu nežiūri šio puslapio.

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...