Pereiti prie turinio

Kebabų versliukas


Rekomenduojami pranešimai

Geriausia reklama butu tokia: Vazioju su draugu, isalke abu, pamatom kebabine, as manau kad gal geriau dar pavaziot 30km iki saslikines, bet staiga draugas pasako: - "O davai sustojam, pavalgom cia, cia labai skanus kebabai, as cia jau buvau anksciau" Reziume - abu valgom skanius kebabus.

 

 

 

Va BŪTENT! Tik dar prie serenio reziume galėčiau pridėt: "..o kai važiuoju su kitu draugu, jau aš rekomenduoju tą kebabinę.. O jis važiuodamas su savo draugu-jam ir .t.t.t.."

 

Išvis kažkaip keista skaityt apie kai kurių "sapnavimą" kebabinių reklamos tema.. Ar bent vienas galit iš taip postringaujančių pateikt pavyzdį kaip nuėjot į kebabinę/šašlykinę dėl reklamos? Kur ją matėt? Internete baneryje mirksinčiam? Po "Panoramos" per TV? Ar per radiją išgirdot?.. kažkaip nieko panašaus nesu girdėjęs/matęs.. O štai konkretų SAVO pavyzdį galiu pateikt, kaip atsiranda klientūra tokiuose "taškuose". Štai klientas prieš metus pasakė bekalbant tema apie maistą, kad pašilaičiuose prie RIMI (Vilnius) labai gerus kebabus gamina. Na ką gi-vakaras, aš alkanas, tad nutariau užsukt pakeliui. Ir ką gi-SUPER kebabai, skaniausi kokius buvau iki tol valgęs. Tada susižinojau internete kad yra to paties "tinklo" kebabinė ir ant Tauro kalno. Rezultatas-esu klientas ir į mėnesį apie 3-4 kartus pro šalį važiuodamas sustoju. PLIUS-per metus rekomendavau jau kokiem 6-7 žmonėm kurie tapo taip pat nuolatiniais klientais. Jie pasakė aišku dar kitiem žmonėm. Taigi, mažiausiai 500 litų pajamų šitos kebabinės gauna vien iš mano žmonių. O tai jei 100 žmonių rekomenduoja savo draugams/broliams/pažįstamiems? Žinia apie gerą maistą tokio tipo "taškuose" pasklinda BE JOKIOS INVESTICIJOS Į REKLAMĄ. Štai kad ir mano atveju minimum 500 litų kasmėnesinių pajamų gauna kebabinė neinvestavusi NĖ CENTO į reklamą. O investavusi ten kur ir reikia-į geros vietos parinkimą, greitą aptarnavimą ir SVARBIAUSIA-PUIKŲ MAISTĄ!

Redagavo B.T.M.
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

kas sako, kad maistas nesvarbu, tai yra tikri idiotai. pagalvokit patys, ar valgytumėt puikiai išreklamuotą, gražiai atrodantį ŠŪDĄ, ar draugų rekomenduotą skanų, didelį kebabą iš ne taip puikiai išreklamuotos užkandinės. a? nebent patys mėšlą valgot ir manot jog kiti kiša burnon bet ką ^^

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kaip matau mano nuomone skirsis nuo daugumos cia rasiusiu :)

 

Pirma. Norint pradeti versla maisto pramoneja, tuo labiau greito maisto srityje, pats produktas esmes nesudaro. T.y siulomo produkto kaina, kokybe, skonis, rezeptas ir t.t. ,

 

Pabaigai galeciau tik pridurt. Blogo verslo nera - yra tik neprotingi vadovai. :)

Atleiskit, paskutinių postų neskaičiau, už akies užkliuvo labai prasti patarimai.

 

azatec, tu dabar pamąstyk gerai, ką pasakei čia. Tai čia iš serijos "ėskit šŪŪŪ, gyvuliai"? Žmonės išrankūs šiais laikais, darydamas lievus ir brangius kebabus per pirmą mėnesį bankrutuosi. Matosi, kad gerai versle nusimanai, verslynike. ;) Jeigu kas jo patarimų klauso, neklausykit - pievas kalba jis.

Kiek žmonių, tiek nuomonių, bet tavo pamąstymai su logika kertasi.

Redagavo Karolis B.
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

O atsiminiau dar viena i tema pavyzdi, super ispudingas produktas - "OLIALIA COLA"!!!!! Reklamos pilna, karta nusipirkau, paragavau ir viskas uzteko.. :) Kaina man rodos tokia pat buvo ar net didesne nei iprastos kolos, o skonis ... labai panasus kaip anksciau po 1 lt kazkur 2,5 litro buteliai buvo :) Man atrodo kad jau ir nera to superinio gerimo parduotuvese..

Redagavo serenio
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Manau tokiam verslui svarbiausia:

1. Gera vieta

2. Skanus kokybiski kebabai.

As tiesa sakant nesuprantu antro punkto. Visose kebabinese kiek esu valges kebabu, skonis ju toks pats, ta pati mesa, tos pacios darzoves, is esmes nesu ragaves labai skanaus arba labai neskanaus kebabo, visur tas pats sh tik kitoj rankoj. Kas pagal jus yra SKANUS kebabas?

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

As tiesa sakant nesuprantu antro punkto. Visose kebabinese kiek esu valges kebabu, skonis ju toks pats, ta pati mesa, tos pacios darzoves, is esmes nesu ragaves labai skanaus arba labai neskanaus kebabo, visur tas pats sh tik kitoj rankoj. Kas pagal jus yra SKANUS kebabas?

 

 

Na tai tau pasisekė kad nepataikei ant NESKANIŲ kebabų ^_^ O tokių pilna-patikėk! Yra tekę mieste (Vilniuje) tokiame kioskely nusipirkt, tai toks neaiškus.. Mėsa "įdomi" ir toks keistas glitus padažas.. Arba dar geriau berods Šakių rajone pakely kažkur stovėjo.. Tai nelabai ir valgyt ėjo.. Mėsa tai tokia, tarsi nuo lašinių "bryzo" nupjaustyti riebaluoti gabalėliai.. Brrr.. :lol:

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

As tiesa sakant nesuprantu antro punkto. Visose kebabinese kiek esu valges kebabu, skonis ju toks pats, ta pati mesa, tos pacios darzoves, is esmes nesu ragaves labai skanaus arba labai neskanaus kebabo, visur tas pats sh tik kitoj rankoj. Kas pagal jus yra SKANUS kebabas?

 

###### valgiau karteli, kai darzoviu kebabe kokie 70%, poto kai mesa kazkokia pasenus.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Atsimenu senais laikais kai atejo patys pirmi Kebabai i Lietuva, jie budavo ne lavase, o pitoje ar turkiskoje duonoje. Ten tai dalykas, dabar praktiskai visur vien lavasai. Kazi kodel cia taip?

O del skonio sutinku, man irgi visur jie vienodi :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kadangi tema apie kebabus, gal zinote kur butu galima nusipirkti cesnakinio padazo, kur deda i kebabus? Parduotuvese kazkokie ne tokie tie padazai

labai nesunku jo pasigaminti pats darau jy kai pica kepu

reikes triju saukstu majonezo tinka ir paprastas majonezas nors geriau helmans sumaisyti su paprastu

pora skilteliu cesnoko

smulkei tarkuotos paprikos

ispauzdiam cesnaka i majoneza idedam tarkuotos paprikos ir praskiedziam vandeniu iki norimo tirstumo ismaisom ir viskas skanaus :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Atsimenu senais laikais kai atejo patys pirmi Kebabai i Lietuva, jie budavo ne lavase, o pitoje ar turkiskoje duonoje. Ten tai dalykas, dabar praktiskai visur vien lavasai. Kazi kodel cia taip?

O del skonio sutinku, man irgi visur jie vienodi :)

Lengviau padaryt? Sukraut turini i vidu. Ir valgant nereikia veido isimozot manau pagrindines priezastys.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

labai nesunku jo pasigaminti pats darau jy kai pica kepu

reikes triju saukstu majonezo tinka ir paprastas majonezas nors geriau helmans sumaisyti su paprastu

pora skilteliu cesnoko

smulkei tarkuotos paprikos

ispauzdiam cesnaka i majoneza idedam tarkuotos paprikos ir praskiedziam vandeniu iki norimo tirstumo ismaisom ir viskas skanaus :)

 

Majonezas, grietine, cesnakas, prieskoniai ;] Manau geriau negu su vandeniu, nors nei karto su vandeniu nemeginau net ;]] Receptas is kakadu picerijoj dirbancio zmogaus ;D Isbandyta, SKANU

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Na prieš 800m iš abiejų pusių yra ženklai skelbiantys apie "valgykla" (na ta prasme šaukštas ir šakutė :( ), tai manau žmonės pamtę ženklus tikrai nepralėks ir sustos ;) Aišku dar galima ir prie tų ženklų prikaibnt, jei aišku nepažeisčiau kokių įstatymų, D kad tarkim kebabinė ar kažkas panašaus...

 

Jei sugalvosi rimtai to imtis, kreipkis.

Galiu pasiulyti vizualine reklama ( Sviesdezes ir stendai butu pats tas kebabinei + svieciantys menu)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

gal zinot kur Kaune parduoda kebabus su paukstiena ar vegetariskus? Suvalgius kebaba, man visai dienai stoja skrandis ir gerklej stovi surios kiaulienos skonis

 

yra su vistiena nemazai, pvz liuks visciukai (prie girstupio ir dar lyg poroj vietu)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
  • Administratoriai

Pilna tų kebabinių, atidarykit nuošaliuose miesteliuose kioskelį su dešrainiais, mėnesiniais, vištiena kaip macdonalde ir pelnas garantuotas, jei ką sudominau-parašykit PM, žinau didelį miestelį kur tai galima daryti su labai dideliu pelnu (čia nėra kas pardavinėtų dešrainius, mėsainius), čia tokių dalykų paklausa didelė.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kiek teko kebabų valgyti Panevėžyje, tai geriausi kebabai yra Meidos firmos, jei neklystu. Tačiau radau neblogą kebabų kioskelį su isšskirtinumu. Visada valgau Fry Kebabus. Tame kioskelyje vietoj daržovių krūvos įdeda skanios mišrainytės, mėsa jei neklystu Jautiena. Tikrai labai skanu. Temos pradžioje buvo užklausta kokius prieskonius bulvytėms deda. Atsakau - patys geriausi bulvių prieskoniai yra "Santa Maria". Ir jei perka kebabinei tuos prieskonius, tai perka didelį indelį, o ne pakeliais. Tai daug ekonomiškiau. Namuose išbandyti ir kitų firmų bulvių prieskoniai, tai nei viena firma neprilygsta "Santa Mariaos bulvių preskoniams.

Bulvytės su padažiuku populiarus patiekalas kebabinėse.

Taip pat ir gruzdinti koldūnai.

Gaiviųjų gėrimų taip pat kebabinėje reikia turėti, tik aišku neužkeltomis kainomis.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Atsimenu senais laikais kai atejo patys pirmi Kebabai i Lietuva, jie budavo ne lavase, o pitoje ar turkiskoje duonoje. Ten tai dalykas, dabar praktiskai visur vien lavasai. Kazi kodel cia taip?

O del skonio sutinku, man irgi visur jie vienodi :)

Atsimenu ir as tuos laikus.... Ziauriai jie man patikdavo ir pas mus kainuodavo didelis 4 lt :)

 

Lengviau padaryt? Sukraut turini i vidu. Ir valgant nereikia veido isimozot manau pagrindines priezastys.

Siaip sakutes duoda ;)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Šiaip atidaręs kebabinę dar galėtum padaryti reklamą su sveiku maistu. Parašyk, kad į mėsą nededi jokių e ypač e621 (natrio glutamato), kiaulieną perki tik lietuvišką arba iš tokio ir tokio ūkininko :D. Padažai padaryti be konservantų ir tt. + jei dar bus geras kebabų skonis - lankytojų bus laaaabai daug.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite prie diskusijos

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Atkurti formatavimą

  Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Įkraunama...
  • Dabar naršo   0 narių

    Nei vienas registruotas narys šiuo metu nežiūri šio puslapio.

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...